Hirdetés
Aktív témák
-
fero02
nagyúr
válasz Lee-der #26321 üzenetére
Itt a Te embered. Szegedi és korrekt tag. Pont tnap vált eladóvá.
-
fero02
nagyúr
válasz ErőVarázsló #26380 üzenetére
Csaj külön nem eladó?
-
fero02
nagyúr
-
fero02
nagyúr
Komplett gép (nem akarom megbontani) monitorral, vagy anélkül:
Abit NF7
AMD Athlon Xp 2400+ @ 2 Ghz + vmi hűtő
Blitz 256 Mb DDR333
Ati Radeon 9200SE 128 Mb 64 bit
Seagate Barracuda 7200 rpm, 40 Gb
Pioneer DVD-121 dvd-rom
LG GCE-8520B cd író
300W Comandor táp
Comandor ház15k
Daewoo 511X crt monitor 2k
IBM T56A 15" TFT 12k
Quantum Fireball 20 Gb 2k
Több cucc vásárlásánál mennyiségi kedvezmény van.
-
fero02
nagyúr
válasz pintyesz #37502 üzenetére
Hi!
Ha ED3-as rendszeren szeretnéd használni (hagyományos koax-os ktv), akkor sztem felejtsd el. Ha minden igaz és az idő is a T-vel van, akkor ez év augusztásan befejeződik majd a STB+kártya használata a hálózaton. Ehelyett van most az áttérés IPTV-re (modem és STB csere), ide kártya már nem fog kelleni, csak regisztrált készülékek tudnak csatlakozni a hálózatra és csak az a csomag lesz elérhető, amire előfizetsz. Persze az analóg emellett megmarad, de ott ugye vannak korlátozások.
Üdv!
-
fero02
nagyúr
Láttad mikor installálta a rendszert?
Az első bekapcsolás után (modem feláll, utána stb bekapcs) volt egy kék képernyő, ahova egy jó hosszú számkódot írt be a szer.lap-ról a figura. Az a rész megvolt?
Ha igen, akkor utána többször kapcsolta ki-be magát a készülék. T-Home-os üdvözlő logo-t láttad már?
-
fero02
nagyúr
-
fero02
nagyúr
Ne sírjatok, tőletek 100km-re 5k-ért ilyet adnak:
Ez az igazi szégyen.
-
fero02
nagyúr
Kisebb kapacitású (80-120-160 Gb-os) Sata-s vinyót keresek megvételre. Nagy előny, ha garis, halk és hűvös; az ár pedig maradjon értelmes keretek között.
-
fero02
nagyúr
Hi all!
Lenne egy eladó FSP BlueStorm II 400W-os tápom eladó, ill egy Sony mp3-as fejegység.
Ha vkit kicsit is érdekli keressen meg, biztos megegyezünk!
-
fero02
nagyúr
Aki a közeljövőben szeretne eladni 17"-19" tft monitort, azt feltétlen szóljon!
-
fero02
nagyúr
Lenne 3 db tft monitorom eladó sorban:
17":
Prestigo P1710. Talpa és tápja nincs meg, de adok egy általam készített vezetéket, mely lehetővé teszi, h a számítógép tájáról menjen). Ezüst színű káva, fekete hátulja. Ezeket figyelembe véve 8k.
Acer AL1711. Talpa nincs meg, beépített táppal rendelkezik. Full fehér színű. 10k.
19":
LG 1953S. Vki már szétszedte előttem, de nem volt vmi óvatos, ezért apró hibák vannak az oldalán. Ezüst káva, fekete hátulja. Beépített tápos. 14k.
Mindegyik monitor pixel hiba és folt mentes. Kábel egyikhez sem jár. Jó komák és törzsvásárlóknak pici alku belefér.
Tessék tolongani!
-
fero02
nagyúr
Vestel sem kell.
Nem is igazán értem, h minek vette. 19" tv-nek kicsi, gép elé ideális lehet, ha nem játszik az ember fia. Én manapság nem vennék 22" alatt még monitort sem (max irodába). Mindezek ellenére most is egy 17"-os HP van előttem, mert csóró vagyok és sajnálnék is kiadni annyi pénzt érte...na de majd ha egyszer bejön az élet...
ErőVarázsló rePÜlő
[ Szerkesztve ]
-
fero02
nagyúr
Kicsit több pénzért GigaByte, olcsó költségvetéshez ASRock. Asus csak saját felelősségre, amit viszont kerülni kell, mint a tüzet, az az MSI.
J&W, Zotac, Intel, stb lapok is jók, csak elég nehézkes a beszerzésük itthon, így az esetleges garancia érvényesítés miatt meggondolandóak. -
fero02
nagyúr
Keresek 2 Gb DDR2 800Mhz-es Kingmax ramot.
-
fero02
nagyúr
Akinek mostanság frissítette magát a Firefox (3.6.16.), egy kérdés:
Nekem sem fájl menü-ből, sem ctrl+t-vel, sem a címsorban a kis gombjával nem hajlandó új lapot nyitni. Másnál is ez van?
-
fero02
nagyúr
Érdekel vkit egy hibátlan állapotú LG L1915S 19˝ LCD monitor?
-
fero02
nagyúr
válasz macilaci78 #45102 üzenetére
Nem Asus lap...
-
fero02
nagyúr
Vagy egy FuSi 19" lcd monitorom apró karcokkal eladó 13k-ért, vagy cserélhető számomra értelmes dolgokra).
[ Szerkesztve ]
-
fero02
nagyúr
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- Clicks - Van-e értelme fizikai billentyűzetet rakni egy iPhone-ra?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Politika
- EAFC 25
- Befellegzett az xDefiantnak
- Spórolós topik
- Indiana Jones and the Great Circle - Íme a gépigény
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 49mm Titanium (ÚJ/Bontatlan) - natúr tok/szürke szíj M/L
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Érintős Laptop 13.3" -50% i7-1365U 10Mag 32GB 1TB FHD+ Intel Iris Xe
- Uhh! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Crucial X9 Pro 2TB Portable SSD USB 3.2 - Új, Bontatlan - Read-Write 1050-1050 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Bontatlan, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest