- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Hisense LCD és LED TV-k
- CES 2025: Elárasztja a piacot a processzoraival az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- CES 2025: Ellepték a horizontot az ASUS újgenerációs GeForce RTX VGA-i
- Milyen monitort vegyek?
Aktív témák
-
SirRasor
addikt
Nekem volt régen, és tényleg elég hangosak. Fogyasztása is sok, és a hőt max úgy lehet elvezetni (álunk úgy volt), hogy az ablakon vágsz egy kört, és azon kitolod a csövet. Szóval macerás, annyira nem jó, és ahhoz képest drága. Van nekem eladó 35k-ért, ha érdekel
Make Love not war!
-
vmi
tag
Eladó sorba került egy maximus formula mert itt is kell a pénz !
-
userZ
aktív tag
Stop the Earth, I want to get off!
-
pmheros
őstag
válasz Polemius #46967 üzenetére
Tűzgyújtási tilalomról 2011
Katasztrófa Védelem oldalán a hivatalos
és az RTLklub oldaláról a hasznosabb infó a büntetési tételével is.
vagy pl. szegedma.hu
google volt a barátom[ Szerkesztve ]
nem vagyok tökéletes
-
-
nagyúr
-
maláj
addikt
a mobil klímák érnek valamit vagy felejtsem el ???
áruk, megbízhatóságuk, mennyire tekeri a villanyórát, stb. érdekelne + minden amit el lehet mondani róla -
Rhino666
addikt
Ha PÜ-ben érdeklődsz, minden egy leheletnyivel olcsóbb.
[ Szerkesztve ]
2025 - a szólásszabadság halála
-
Inv1sus
addikt
Köszönöm a szalonnasütési helyekhez a tippeket.
Bicikli témához hozzászólva:
A prologgal szemközti oldalon van azt hiszem pont egy másik bicikli szerviz. Én oda vittem régen, most már inkább saját kezemmel javítom meg a biciklit. A prologosok rohadtul el vannak szállva árügyileg.
Szóval aki gazdag és szereti pazarolni a pénzét, az menjen oda. Aki meg reális áron akar szervizeltetni, az válasszon bármi mást.
[ Szerkesztve ]
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
MaciG
addikt
Valaki tud esetleg 22/23 éves diák lánynak/oknak valami munkát Szegeden? Út mellet "stoppolós nem gyere be kategória
BANZAII
-
Attix82
addikt
válasz Ted_Beneky #46978 üzenetére
Barátnőm kolleganőjének a párja bicajszerelő, és mondja sokszor csak marketingfogás, hogy a nagyon olcsó dolgokra azt mondják, hogy 1-2 hét ....főleg az ilyen 500 Ft értékűeknél.
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz Attix82 #46970 üzenetére
Nem a konkrét szerelés az időigényes, hanem amíg odáig eljut a dolog.
Valószínűleg az egész nem úgy zajlik, hogy ül a szerelő a műhelyben, lóbálja a lábát és ekkor betoppansz Te a javításra váró bringáddal. Lehetnek akik előtted adták be javításra a kerékpárjukat. A szerelő sem biztos, hogy egész nap csak szerel, lehet hogy pakol, elmegy a nagykerbe/központba áruért, ha nem megy el akkor megrendelik és az is 1-2 nap. Még ezenkívül lehet egy csomó dolog, amiről fogalmam sincs. Alkatrész is van ezer forintos és százezer forintos is, ráadásul nem biztos hogy minden hibára van otthon szerszámod és/vagy tapasztalatod.
dy_nmq: Köszi, most Lorcsi keresett a komoly bringája komoly alkatrészének komoly meghibásodásához egy komoly szervizt.
Windy Joe: Ebben a melegben milyen jól jött volna, hogy a sziklából is vizet fakaszt és azt rögtön borrá is változtatja
Csillagkaput a Csillag térre!
-
Attix82
addikt
Juventus rádióval mi lett itt Szegeden?
-
dy_nmq
aktív tag
válasz Ted_Beneky #46968 üzenetére
ajánlom azt a bringást nekem bevált
https://www.artstation.com/artist/dy217
-
ch003067
addikt
válasz LordVader80 #46962 üzenetére
Háth, ez még nem nálam lett fényképezve, ha az enyém volna, elvihetnéd azt is
-
Attix82
addikt
Mi tart olyan sokáig egy bicikli szerelésbe? Sajátomat meg barátnőmét én tartom karban ha valami gond van vele, de egy autóhoz képest ezek semmik (Persze amit eddig kellett csinálnom, fék, lánc, csapágyazás)
Lehet azzal is kéne foglalkoznom
-
lorcsi
veterán
elfogadható idő szerintem is
megvárom már azt hogy a prolognál miylenek lesznek..ha gáz, akkor nem viszem nagy boltba legközelebb. igazából az győzött meg hogy ők Shimano Service Center tagokeladó: vadi új soundcore motion+
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz lorcsi #46966 üzenetére
Egy hét bicikliszezonban, váltó javításra teljesen reális. Sőt, ha azt számítod hogy másutt a lánccsere 3 hét, akkor ...
A Szilléri sugárúti Kerékpár Sziget egy kis alapterületű hely. Ettől még lehetnek jók, de javítási időben és raktárkészletben nem hiszem hogy jobbak.
-
Polemius
senior tag
válasz Inv1sus #46951 üzenetére
Lapos?
Tudtommal árterületre nem vonatkozik a tűzgyújtási tilalom. (Nem vennék rá mérget, biztonság kedvéért megkérdezheted a tűzoltóságtól.)
De a Fokán a Sziszi poharazónál szoktak bográcsozni meg ilyenek, van tűzrakó hely, biztosan lehet szalonnát sütni is.
Előtte persze célszerű egyeztetni velük.
És természetesen gondosan eloltani minden tüzet magunk után. -
lorcsi
veterán
válasz SirRasor #46965 üzenetére
alaposan átnéztem az oldalukat, nem tűnik fosnak...az árai meg ugyanazok mint a többi helyeken..legalább is a honlap szerint
szerintem inkább a maniac-ra gondolsz
[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
lorcsi
veterán
a korábbi bicaj szervizes témához kapcsolódva...
bevittem tegnap a gépállatot a prologba ..egy hét múlva kaptam időpontot
eléggé tele vannak..meg gondolom jó munkához idő kell[ Szerkesztve ]
-
ben800
aktív tag
AC S1 REV2 ELADÓ
Ui:Jól néz ki az a ház elfogadnám -
ch003067
addikt
Helló mindenki !
Lenne egy teljesen egyedi festésű, moddingolt Thermaltake Shark házam.
A házhoz jár a gyári doboza is, illetve 2db 10cm-es fénycső + 3db beépített lézerled.
A hirdetés linkjét itt találjátok.
Árban 35.000 ft-ról indulunk
[ Szerkesztve ]
-
tisn
addikt
Barmely arnyek nelkuli parkoloban feldobod a motorhaztetore a szalonnat, es szepen megsul napkozben
-
Inv1sus
addikt
Szegeden van valahol szalonnasütésre alkalmas hely?
-
Polemius
senior tag
válasz SirRasor #46937 üzenetére
Obiban (barkácsáruházban) nem vennék. Egyrészt mert nem fogod tudni melyik milyen minőség (a helyi erőket meg hiába kérdezed), másrészt a "profi" kategóriában lehet, hogy adnak olyat neked amit amott otthonra ajánlanak - de valószínűleg drágább lesz.
Inkább vedd meg pár darabonként.
Hosszú távon mindenképp megéri minőségibb szerszámokat venni. -
zeg
őstag
Eldó lett egy Nokia 5630-as XpressMusic candybar kialakítású symbianes okostelefon:
-szép állapot
-T-mobile függő
-2gigás sd kártyával
-2009.08 hónapban vásárolt, papíros, úgy tudom a T-nél 3 év garit adnak
-javítva volt, teljes alaplapcserét és új akkumulátort(nokia) kapott 2010.10 hónapban
-múlt év decembere óta nem használom
-teszt a telóról:[link]Ár:15K
3dfx cuccokat keresek megvételre
-
zeg
őstag
Eladóvá vált egy LG 26LE5500 Tévé:
-Beépített médialejátszó (full hd mkv és tsai)
-Beépített digitális tuner
-26", IPS panel
-Full HD felbontás
-2év outlet garanciaÁrajánlatot privátban kérek.
3dfx cuccokat keresek megvételre
-
pschio
őstag
hol érdemes autós mobil töltőt venni? micro usb-s kéne.
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
maláj
addikt
nekem pedig csuklópánt kellene a mobilhoz
sima fekete Samsung
hol, merre, mennyiért, stb. -
SirRasor
addikt
200 db slim tokot hol tudnék 2-3 napon belül Szegeden szerezni?
Make Love not war!
-
Alex123
senior tag
Sziasztok!
Keresek laptophoz (D620) wireless vagy bluetooth-os egeret.
Merre, hol legolcsóbban...?ELőre is köszi.
- Alex -
-
Ted_Beneky
senior tag
HP Color Inkjet CP1160 eladó 3700Ft
-
veze
őstag
én még mindig 1 GB-os használt pendrive-ot keresek..
[ Szerkesztve ]
-
lorcsi
veterán
olcsó fotós állványt keresek...
-
rptr
tag
2-8 ev ures dvd-kert. Gratulalok. Gyikossagert nem kapsz ennyit.
Na meg "szaros" 250 millio? Milliard alatt nem szabad ebben az orszagban lopni, ezt igazan megtanulhattak volna.
itmedia tudtommal fizet rendesen sk-ban, szamlat is ad es felhivja a figyelmet, hogy tovabbertekesites eseten koteles vagy befizetni az artijust dijat itthon. Maganszemelykent meg siman vehetsz ures adathordozot kulfoldrol +dij nelkul.
-
ben800
aktív tag
Eladó sorba került ACELERO S1 REV2-es paszív vga hűtőm
5770-en tette a dolgát,ahol feltettem rá a ventit a vége felé picit meglátszódik,1 anya hiányzik de a 4 csavar megvan hozzá,ramsünik sztem már nem ragadnak. -
Polemius
senior tag
válasz SirRasor #46923 üzenetére
Először is, a cserélhető fejű csavarhúzókat felejtsd el.
Csak különálló szerszámban gondolkozz.Ha kimondottan jó minőségű kéziszerszámot akarsz venni, akkor vegyél BETA-t, azzal nagyon nem lehet mellényúlni. (A BETA esetében a cserélhető fej is elmegy.)
De megértem, ha annyit nem akarsz szerszámra költeni.
Én egyébként sokat dolgoztam Irazola csavarhúzókkal, nagyon jól voltak. Strapabírók, jó fogásuk volt. De szerintem nem sokkal olcsóbbak azok sem.Ha nem szeretnél kínlódni, akkor úgy számolj, hogy egy normális csavarhúzó (- vagy + fejű) olyan 800-1000 Ft. Darabja. Neked kelleni fog 3-5 db mínuszos meg csillagfejű. Azért legalább ennyi (főleg a csillagból) mert ha nem a megfelelő méretűt használod, akkor a csavar fejét darálod le, rosszabb esetben megsérülhetsz.
Fogók kb. 1000-1500 Ft ami használható minőség.
Én személy szerint a Brüsszeli körúton található Csavarkert ajánlom. Normális minőséget árulnak (otthonra meg profi minőséget is), és van választék is. Elmondod mire van szükséged és olyan szerszámot adnak ami megfelel neked.Tudom, sokak szerint felesleges ennyit költeni ilyesmire, jó a piacon árult készlet vagy a barkácsboltok olcsó szerszámai. Én már eleget szívtam vacak szerszámokkal meg dolgoztam jó minőségűvel is. Ezért vagyok úgy vele, az olcsóbb nekem drágább. Idegességben, bosszankodásban, időben meg az egyszer használhatóság miatt.
Sajnos egy alap, otthonra, háztatásba elkélő szerszámkészlet lazán ott van 30-50e forintnál, és még abban semmilyen gép nincs benne. -
Luighi
senior tag
Samsung EX1920W 19" wide LED monitor valakinek 25k-ért?
Új, dobozos, bontatlan, 1 hó garival.
-
SirRasor
addikt
Csavarhúzókkal kinek van nagyobb tapasztalata? Mindig kell valamit csavarozni, de sosincs jó, és a maradék egy is pár napja tört szét a kezemben. Szerintetek milyet érdemes venni?
Mágneses végűt, amibe sokféle hegyet lehet berakni? Vagy legyen külön nyelű mindegyik? Strapabíró kell. De melyik számít annak?
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
valazolt
újonc
üdv mindenki!
sürgősen keresnék tv-t 5-6 ezer ft körül! ha valakinek akad kérem jelezze! köszönöm -
maláj
addikt
Bartók téren ottvan még az a konzolos üzlet
-
Inv1sus
addikt
Ha sürgősen fogorvosra lenne szükségem, hova tudok fordulni?
Most bejelentkeztem az egyik Fogászatra, de ők csak szerdán 4-kor fognak fogadni. Ha addig van valami, hova menjek?
-
LÁZ
addikt
keresek másfélterrás vinyót max 9-10kig, de inkább 9ig, elsőSÖRben keveset futott érdekel, gari előny
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
boba6
senior tag
ráérő, gyors, korrekt villanyszerelőt tud vki ajánlani?
... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
nagyúr
válasz Polemius #46902 üzenetére
Bakker! Azért én nevet változtatnék a csávó helyében
A Fafeldolgozó vasszerszámok védjegyei című könyve után Recska Endre újabb kiváló ipartörténeti művet és kordokumentumot jelentetett meg: Kések, borotvák, ollók, vágó- és szúrófegyverek védjegyei (Osztrák-Magyar Monarchia és Magyarország, 1876-1945).
Aki él és nem boldog, az téved!
-
Polemius
senior tag
válasz pilóta #46896 üzenetére
Régebben a Bartók téren volt az öreg, az értett is hozzá. De azóta más van abban a műhelyben. Próbaképp nemrég elvittem a zsebkésem hozzá. Hááát, nem egészen azt csinálta vele amit kértem tőle. Én hozzá többet élezni valót nem viszek.
Ha olcsó kés/olló, akkor misterminit és hasonlók is jók lehetnek.Vagy azt teszed amit én: rendelsz magadnak követ/gyorsélezőt és elkezded megtanulni az élezést.
De ha találsz a környéken jó szakembert, feltétlen szólj nekem is.
Esetleg még a Késportálon meg lehetne próbálni hozzáértőt találni.
-
Rick4
félisten
válasz Luighi #46899 üzenetére
Értem, de nézd a helyzetet: ott a bringád 3 hete, és nem mész be, pedig kb 100 méterre vannak, nem hívod fel őket, hanem itt panaszkodsz... Most már szakállrángatás lesz, komolyan..
Egyébként nem ilyennek ismertelek, de így, ezek után én se veszlek komolyan...
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest