- Melyik tápegységet vegyem?
- CES 2025: Ellepték a horizontot az ASUS újgenerációs GeForce RTX VGA-i
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egér probléma
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz ritkaság #47488 üzenetére
[moderálva]
Először is szerintem simán kevered az általam elmített elektronikus előgyújtás szabályzást az elektronikus gyújtás az üllő- kalapácsos technikával, vagy a tirisztorossal, vagy nem tudom mit mivel, de én elektronikus előgyújtás szabályzásról beszéltem, ez meg ciki, de ott van a linkeden, mint az előgyújtás és a kopogási határ kapcsolata. Az udvaron áll 8 db kocsi, ma kicsit szerelgetős napom volt, épp kettőnek kotorásztam ennél a részénél, mindkettőn van kopogásszenzor, az egyik vezértengely pozíció szenzor alapján időzíti a gyújtást, és a kopogásszenzor alapján állítja az előgyújtást, a másik pedig gyújtástornyos, de szintén elektronikus gyújtású, mágneses elven működik a megszakítás, és szintén kopogásszenzor állítja az előgyújtást. Ami nincsen 25 éve az meg a vákuumos előgyújtás szabályzás, de nem mondd el senkinek.
Amúgy meg nem tudom miért raksz be linket gyertyákról, azt hiszed bármi új is volt ott? Az talán, hogy dícsérik a négypólusú gyertyát, ami a való életben meg egy zsákutca, legalábbis a jelenlegi állapotában rosszabb mint egy sima egypólusú platinabevonatos .[ Módosította: 7 ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Gergello
addikt
-
maláj
addikt
a digi tv HD adásához lenne pár kérdésem hozzáértőkhöz
- bérelni vagy megvenni a digi STB-át ???
- esetleg venni 1 másik STB-ot és csak a digi kártya menne bele ???
- stb.PM-ben várom az okosságokat
-
fecus
őstag
válasz hodigy #47448 üzenetére
Akkor a fél kiló milka több mint az egy csoki.
hodigy ajánlata nyert. A többit privátban."Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
ritkaság
aktív tag
Hát te vagy a szemellenzősök minta példánya . Akkora marhaságokat irsz, hogy az már fizikai fájdalommal jár. Először néz utánna a dolgoknak és akkor irj. 25 éve nincs is elektronikus előgyuvezérlés, egyébként meg körszerűsíthető!!! A kopogás szenzor csak részben oldja meg az előgyuvezérlését. Az égés mínősége függ a bevitt energiától. Ha nem igy lenne sima szikra is elég lenne a begyujtáshoz, akkor nem kisérleteznének jobb és jobb gyertyák kifejlesztésén.
Olvass és okulj!! -
fradi81
veterán
Hangfalba hangszórót/dómot csak a gyártó tudja kicserélni ugyan olyanra mint volt, vagy van szegeden olyan hely ahol meg tudják csinálni? Egyenlőre még nem kell javítani csak kérdezem.
moto g72, Ninebot d28e
-
ben800
aktív tag
Valaki nem tudja mi a jó fene van a digi netel??
50/25-ös net ilyen eredményt adott..... -
r0by
addikt
válasz proper #47481 üzenetére
Abszolút nem értek hozzá, de itt olvastam.
Az ablaktörlőt kb. áprilisban vettem, szóval még nem olyan régi, hasonló, mint ez.
Mind1, dobtam az első linkre egy mailt, egyenlőre még nem jött válasz.Persze bepróálkoztam a kipp-kopp-nál is, de azt írták vissza, hogy ők nem foglalkoznak ilyennel, mert nincs meg hozzá a kellő technikájuk.
-
félisten
-
proper
őstag
üveget nehéz lesz polirozni
a tesco parkolós csak kavicsfelverődést javit, meg cora parkolóban is volt, tesconál már rég láttampolirozással autómosókat, szélvédösöket keress de nem lesz nagy siker szerintem
remélem azóta lecsrélted az ablaktörlőt, én fél évente cserélem az ilyenek elkerülése végett meg mostanság ennyi az élettartamuk is
-
r0by
addikt
Valaki políroztatta már a szélvédőjét?
Nem tudom, hogy hogy a csudába sikerült, de sikerült egy ívet húzni a szélvédőbe (szabályos, szóval at ablaktörlő lapát lesz a forrás). Az újammal abszulút nem érzem, szóval mély nem igazán lehet, viszont látható, s mióta észrevettem esz az ideg és mindig odanézek.
Rövid googlizás után olvastam azt, hogy erre a polírozás a megfelelő technika. A rókusi körúti tescó parkolójában van egy szélvédő javító, elvileg csinálnak is ilyet. Valakinek esetleg bárminemű tapasztalat a polírozásról vagy a tescó sátorról?[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
Ott is megtörténhet, hogy a nagyobb oktánszám miatt nagyobb előgyújtást tud adni a rendszer. De mivel ugye az utazást egyszerűbb 100km/X Ft-ban mérni, nézzük forintban mekkora megtakarítás lesz belőle...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Old fox
tag
Olcsón eladó: ez + az
Csörögj rám, mielőtt személyesen keresnél, vagy ha valami gondod van.
-
Rick4
félisten
Az, hogy mit beszélsz be magadnak a Te dolgod, ha meg a motornak mondod, arra csak kellene valami bogyó... Gondolom a gyártók által is használt szabvány szerinti mérés szerint mérve volt meg a különbség, nem pedig változó hőmérséklet-légnedvesség- forgalmi körülmények, a jó/ rosszkedved, ráérős vagy sietős vezetési stílusod játszott bele. Gondolom tankolni is ugyanolyan környezeti, benzin hőmérséklet mellett, ugyanazon a kútfejen, neadj isten hitelesített mérőedényből sikerül, természetesen a betöltés közbeni benzinpárolgással is kalkulálva.
A benzin mint több kémiai elem keveréke plusz az adalékok, sosem tud annyira statikus pont lenni egy autó működésében, mint egy gyújtógyertya vagy gyertyakábel, természetesen a jobb minőségű benzin adott esetben nagyobb előgyújtást is kaphat a rendszertől, tehát már emiatt is lehet jobb menetteljesítmény, vagy kevesebb fogyasztás. De a kettő közül csak valamelyik a másik rovására, egyszerre nem igazán szokott működni, pontosabban amennyi egy jó benzinnel kijön a kocsiból, az olyan csekély, hogy vagy jobban megy, vagy kevesebbet eszik. Akik szoktak arrafelé tankolni, azok szerint az osztrák benzin is annyival jobb, hogy 1-1.5 literrel képes kevesebbet enni a kocsi. Ha ezek is onnan hozzák, akkor megvan a megoldás, egyébként meg fene se tudja, de különben is a Te dolgod, beszéld be nyugodtan.[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz ritkaság #47460 üzenetére
A gyújtásvezérlés már 25 éve megvalósult a kopogásszenzor és az elektronikus előgyújtás szabályzással, gondolom tudod ez miként működik, se tökéletesíteni nem lehet, és nem is kell, se más alternatíva nincsen. A benzin- levegő keveréknek meg mindegy, hány KV-os a szikra, hogy most 22KV vagy 45, az mindegy csak szikra legyen, az adott pontból úgyis a benzin legevő keverék égési sebbességével terjed tovább a láng.... És hogyha a 11-ből hogy lett 9 liter, és az autógyártók miért nem ezt alkalmazzák az úniós elvárás szerinti flottafogyasztás csökkentésére hanem ehelyett miért fojtják a motorokat, nem tudni. Szerintem írj minden gyártónak egy levelet, hogy csak 100EUR-t kérsz, és innentől minden kocsiba plazmagyertyát meg nagyfesztrafót tegyenek, és mindjárt meglesz az EURO 8-as kibocsájtási érték is...
-
maláj
addikt
idáig nem volt diginet
tisztára rosszul voltam már -
SirRasor
addikt
válasz ShadowX #47463 üzenetére
Talán mert nincs fen egyáltalán flash playered, erre gondoltál?
Az MSN is MS-es fos, ergo internet explorerből indul ki, gondolom én. Flashből van ActiveX-es és Plugines változat is. Opera, FF, stb-nek a plugines kell. IE-nek meg ActiveX-es. Szerintem ilyen nincs a gépeden.
EDIT: szóval arra gondoltam, hogy meghülyült az MSN, és összekeverte a két fajtát, és így hiába nyomsz rá a telepítésre, a másik miatt azt hiszi minden frankó.
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
SirRasor
addikt
Samsung Yepp YP-C1 512 MB-os AA-s MP3 lejátszó eladó szép állapotban, kijelzője első naptól cerluxolva. Doboza, kábele, minden tartozéka megvan. AA miatt ~42 óra lejátszási idő 30-ból 10-es hangerőn Elég jó minőségű samu füles is van hozzá gyárilag, amit szintén alig használtam. Már az megér 500 hufot
Mennyiért vinnétek? Anno 32k-ért vettem
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
ShadowX
őstag
Ezt a legújabb MSN írja ki, minden bejelentkezéskor. Valakinek ötlet, hogy miért??? A legújabb flash player van fennt, és ha az install-ra klikkelek, akkor szintén azt írja ki, hogy a flash player up-to-date. Nagyon idegesítő, mert hiába vagyok bejelentkezve, ez az ablak inaktívvá teszi az állapotomat...
-
Attix82
addikt
válasz ritkaság #47460 üzenetére
Én már láttam vízbefecskendezéses rendszert, de egy régi autóba....csak ha nem állítanak rajta gyújtást akkor sokat nem ér + talán ritkább keverékkel is tud dolgozni. (beállítani).Sokat segíthet egy kopogásérzékelős rendszer, és nagyobb előgyújtást tud neki adni...mondjuk lehet egy minőségi üzemanyaggal ugyan ezt eléred. (V-Power)
40 Kv os trafóhoz meg tényleg kellenek minőségi gyújtógyertyák , mert szénné égnének ha nem
Én azt mondom, a vezetési stílussal nagyon sokat lehet spórolni.
- nem tökikgáz indulás
- lámpától lámpáig motorfék használata (motor 1500 fordulat felett tartani, nincs befecskendezés)
- közúton a legnagyobb nyomatéki fordulaton használni. -
zeg
őstag
Persze hogy van 140ezres alatt, hiszen mint írtam is 120e volt maga az eredeti "GM" kompresszor. SZvsz a GM kompresszort nem gyárt csak vásárol, így nem az opelhez, hanem a tényleges gyártóhoz, a Delphi-hez fordult szerelő. Így lett 1év Delphi garanciajeggyel új "opel" klímakompresszorom 120ezresért(+gáz+tömítések+szűrő+munkadíj).
[ Szerkesztve ]
3dfx cuccokat keresek megvételre
-
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Különböző negatív beszólásokat mellüzzzük, ha kérhetném a következőkkel kapcsolatban. Az irjon akinek konkrét tapasztalata van, mert én tapasztalatokat irok le.
Fogyasztás csökkentés egyik modja a gyujtás optimalizálás. Direkt nem tuningot irtam!!!!
Ez több lépcsőböl áll. Elsőlépés a gyujtás-, előgyujtásvezérlés körszerűsítése. Különbőző kopásnak kitett alkatrészek cseréje. A lehető legkisebb ellenállású alkatrészek használata. Főleg kábelek cseréje. Gyujtástrafó cseréje jobb teljesitményűre. És végül, kérem nem hurrogni, plazmagyertya alkalmazása. Most gyertyából ez a legjobb ami elérhető. Sajnos nem tudtam elektronikus gyujtás elosztót szerezni és az előgyujtás vezérlőre sincs pénzem, pedig ezekkel lenne tökéletes a rendszerem. Á a rendszerem!
Amit én megcsináltam: trafócsereje, egy Moroso 40kV-os trafóra, kábelek cseréje 800 ohm ellenállású Moroso kábelekre, rotor-elosztó cseréje, plazmagyertya. Nekem igy 11literről 9literes városi fogyi. Ezt pontosan kimértem, ugy teletankoltam 3 alkalommal a kocsit, hogy a benzinszint a tanksapkát elérte. Hát ennyi a saját tapasztalat.
Vannak akik csak gyertyát cseréltek, Saab 2.3 turbó 2003 Aero, 100 km-rel ment többet 1 tank benzinnel. De átlag a gyártó által megadott 10% körül van a megtakarítás. 12-14 gyertya csere közül 1-2-ről tudom, hogy nem hozott efektíve hasznot, de ott jelentősen csökkent a károsanyag kibocsájtás.
Sokan foglalkoznak a vizbefecskendezéssel. Itt nem az Aqua-spriccre gondolok. Kifejlesztettek olyan rendszereket, ahol 13-16 barral ködölik a vizet a motorba. Mindegy, hogy dizel vagy benzines, turbo vagy befecsi vagy karbi. Mindnél hatásos. Annyira hatásos, hogy amikor a F1-be bevitte a Ferrari megtiltották a használatát. Csak hát vegyük figyelembe azt is, hogy sokaknál azért nincs hatás a legjobb változtatásoknak, mert megváltozik a vezetési szokás. Könnyebben gyorsul, rugalmasabb a kocsi, hamarabb lehet felkapcsolni? Hát igen, ezek kihasználása oda vezet, hogy nincs megtakaritás.[ Szerkesztve ]
-
finest
addikt
válasz pilóta #47453 üzenetére
Az a baj az országgal, h itt mindenki összekeveri a civil kurázsit az arroganciával. Lázár óta tudjuk, h még az ország vezetői sincsenek a bölcsek köve birtokában, ezzel együtt nyilvánvaló igazságokat kétségbe vonni, és nem élni a kor tudományos vívmányaival, pusztán azért, mert mindenki tévedhet, egyszerű butaság.
Mindazonáltal senkit sem akarok rábeszélni a fényvédőkrémekre, sőt, adjatok csak az öregemnek minél több munkát, és tegyetek nyugodtan belátásotok szerint!Az off részt csak humorból írtam, természetesen senkinek sem kívánom, h saját kárán tanuljon!
[ Szerkesztve ]
“Don’t shoot, I’m Globish.”
-
ebegab92
senior tag
válasz Rhino666 #47455 üzenetére
16 GB-os 4.000 Ft-ért?!Én 10.000 Ft-ért vettem 2009.december végén (a Media Marktban).Bár ha nem ott vettem volna,biztos olcsóbban szereztem volna.
De most a felújított Tecso -ban egész jó áron vannak a cuccok: 4 GB MicroSD adapterrel 2200 Ft (ez mintha elfogyott volna).4 GB-os SD kártya 2200 Ft.WD Elements SE 500 GB 2,5" külső HDD 16.000 Ft.Ezek az árak reálisakABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL
-
nagyúr
válasz finest #47452 üzenetére
Viszont van egy olyan hatás is, hogy adott korszak tudósai mindíg mindent tudnak mindenről. Aztán néhány évtized múlva meg röhögnek rajtuk az aktuális kor tudósai, akik szintén mindent tudnak mindenről.
Nekem az a gyanum, hogy nagyon sok mindent nem tudnak a mostaniak sem, különösképpen az orvostudomány jeles képviselői, beleértve a bőrgyógyászokat is...
(És ebbõl tudjuk, királyom, hogy a Föld banán alakú. Ezek az új tudományok lenyûgöznek, Sir Bedevere)Aki él és nem boldog, az téved!
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
válasz lorcsi #47433 üzenetére
Innentől akkor Rhinonál a vándordíj, úgy látszik, mégiscsak ő tud mindent a legeslegolcsóbban. Windynek én beszállok egy nagyobb kapacitású agyba mondjuk 30%-kal, ha nem lenne akkor illemórákra fizetném be. Rhino, mennyi lenne egy ilyen agy nálad, vagy egy olcsó de jó illemóra?
-
finest
addikt
válasz Luighi #47443 üzenetére
Fokozatosan hozzászoktál, de ez nem jelenti azt, h az UV-B nem roncsolja a bőrsejtjeidet. -Sőt a hozzászokás bevállalósabbá tett, ha jól értelmezem. - Sajnos nincs azonnali visszacsatolás, így az emberek ártalmatlannak tartják az UV-B sugárzást, nagy hiba. 3-4 évente megduplázódik a diagnosztizált melanomák száma. Jól teszitek, h kenyitek a gyereket, magatokat is érdemes lenne.
SirRasor: Mit jelent amúgy a kék és a sárga sáv?
[ Szerkesztve ]
“Don’t shoot, I’m Globish.”
-
fecus
őstag
Legyen vasárnap este 20:00 a határidő!
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
Luighi
senior tag
válasz finest #47399 üzenetére
Ez az UV riogatás inkább azoknak a vérpistikéknek szól, akik egész évben bent ülnek a szobában és falfehéren kimennek a tűző napra.
Aki tavasztól kint van a napon, az hozzászokik, pl őstermelők vagy a villamossín felújító melós a Tisza Lajos körúton.
A gyereket a biztonság kedvéért 50-es faktorú kenyőccsel keni az asszony -
SirRasor
addikt
Találtam egy huncut kis programot, amivel lehet nézni, hogy milyen gyorsan lép be a winbe a rendszer. BootRacer a neve, és észrevettem vele egy érdekes dolgot:
Szerintetek mitől lehet ez? De akár azt is kérdezhetném, hogy miután nem buheráltam, az után miért kell neki mindig más és más idő, hogy belépjen?
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
zeg
őstag
Eladó egy Wayteq x920BT GPS. Karcmentes, dobozában minden tartozékával. Csak néhány alkalommal használtam, de akkor nagyon jó szolgálatot tett. 3 hónapja bedobozolva.
Eladás oka egy Garmin 3760T csúcskategóriás darab megvásárlása.
Jelenleg igo primo fut rajta kifogástalanul, térképfrissítés a vevő dolga.
Ár:15K, alku privátban3dfx cuccokat keresek megvételre
-
zeg
őstag
Eladó egy LG26LE5500 TV-fullHD médialejátszó:
- 26"
- IPS panel
-2év garancia
-fóliás, dobozával, szegedi garipapírralÁr:60K
Alkudni privátban(el szeretném adni, nem a polcon tárolni a dobozában)Beszámítok:
-felső kategóriás mp3 lejátszót: creative zen xfi, microsoft zune, iaudio, archos, cowon, philips szép állapotban levők érdekelnek, új is lehet.3dfx cuccokat keresek megvételre
-
-
Alex123
senior tag
Sziasztok!
Keresek "óccó" 16GB-os pent, ha valakinek van elfekvőben, dobjon egy privit, köszönöm.
-
ShadowX
őstag
Olyannal én is találkoztam utam során, aki nem tudta merre van Európa, de ott volt mellette a barátja, akit érdekelt a történelem, és sok mindent tudott mondani még kis hazánkról is.
A munkavállalást én is észrevettem. Ha 25, de nagyon maximum 28 éves korodig nem teszel le valamit az asztalra, akkor a munkaerőpiac egyszerűen kikosaraz. Nem lesz belőled nagyjából senki. 40 felett pedig szinte esélytelen jó állást találni, vagy valami nagyon egyedi tudással/gyakorlattal kell rendelkezzél.
Az átlag lehet kicsit hülyébb, de messze nem olyan hülye, mint amilyennek az emberek gondolják idehaza. Sok náluk a felesleges kényelmi funkció, ami miatt tényleg képesek eltunyulni. Pl. Drive-Thru bankok, könyvtárak...vagy ilyen a gyakorlatiasság hiánya sokuknál. Ha elromlik valami, akkor rögtön hívni kell az "embert". Ez viszont nálunk is egyre gyakrabban előfordul, többek közt nálam is. Csak én késztetést érzek arra, hogy megcsináljam magam, amit lehet.
Ez a felülről várom az áldást meg érdekes dolog. Tényleg vannak olyan emberek itthon, akik várják a sült galambot, de sok magyarnak egyszerűen nincs olyan ismerettségi köre, hogy munkát vállaljon. Mert bizony manapság az álláskeresés elengedhetetlen része az ismerősi kör. Ez itt a nagy probléma. Kinnt ez nincs annyira jelen. Ott úgy is lehet érvényesülni, ha jó vagy abban, amit csinálsz. Nem pedig egy olyan embert vesznek fel a helyedre, aki semmit nem tud, csak a főnök lányának a legjobb barátnője. Meg ilyen sincs, hogy csak azért raktuk ki a hirdetést, mert kötelező, de már rég megvan kit veszünk fel... -
Rick4
félisten
válasz ShadowX #47425 üzenetére
Ezt én is így gondolom, viszont azt hozzátenném, hogy amikor azt mondják, hogy egy átlag amerikai azt se tudja a földgömbön megmutatni, hol van Európa, akkor visszakérdezek, hol érdekli ez őt? Sehol. Ott minden van (pontosabban lehet, ha van tehetséged) ami neki kell és kész, ezért leginkább az az iskolarendszer tehető felelőssé ami inkább nevel mintsem haszontalan de mégis alapnak számító dolgokra tanít. Sosem felejtem el, egyszer jöttek hozzánk amerikaiak, és a két kisgyerek forgolódott, nézelődött, első kérdés mi volt? Merre lehet itt menekülni ha tűz van? Hoppá...
De ha meg úgy akarom nézni, az átlag amerikai hülyébb mint az átlag magyar.. Más a mentalitás is, ha elront a melós valamit, akkor nem baj, legközelebb így csináld és kb ennyi.. Nem az állásával játszik... És majdnem mindegyik dogozik amint tud (már a koránál fogva) és keresi a pénzt, nem felülről várja az áldást...
[ Szerkesztve ]
-
ShadowX
őstag
"De ezt nem a degenerált egyetemista találta ki, azért van ott hozzáértés, csak nem az utca embere, mint itthon. Itt ugye meg mindenki tud mindent..."
Ebben egyet kell értsek. Szeretem mikor valaki úgy ítélkezik az amerikaiakról, hogy még alig vagy egyáltalán nem találkozott velük. TV-ből, meg vicces jutyúb videókból, meg hallomásból könnyű ítélkezni. Én több százzal találkoztam és beszélgettem rövidebb (pár perc) vagy éppen hosszabb (pár óra) erejéig. Azt kell mondjam, hogy ugyanolyan nemzet az övék is, mint bármelyik másik, többek közt a magyar. Nálunk is megvan az a "mónika show" réteg, meg a kultúráltabb réteg. És mi a meglepetés???? Hát náluk is megvan ugyanez. Csak ők 300 millióan vannak, míg mi 10 millióan, ezáltal könnyebb több "hülyét" is találni.
A "normális" amerikaival igenis ugyanolyan jó beszélgetni, mint egy "normális" magyarral. Ugyanakkor vannak olyan ismerőseim itthon, akik szintén olyan gyp-sek, mint a mindenki által degradáltnak gondolt amcsik... -
Old fox
tag
Csörögj rám, mielőtt személyesen keresnél, vagy ha valami gondod van.
-
Denniss
aktív tag
válasz gergo0328 #47418 üzenetére
Már nem tudok sajnos, későn jöttem rá hogy megindult a billentyűzet
Namost ha erre válaszolok akkor hszgyűjtő leszek Viszont mivel már az 1700-as években is PH-ztam (anno még Mozarttal) ezért én már őstag vagyok, csak a számok nem mutatják..
Visszatekintve az elöbbi néhány írásomra, elővettem egy lakatot meg egy fejszét a billentyűm kezelésére, mindjárt feldobok egy ejróst fejvagyírás céljára.
Ha sokáig nem írok akkor a fejsze nyert. Azt a Rick-féle videót addig is nézzétek, már 2x láttam, tutijó!S" all!
Ha azt hallod hogy a GPS vétel megszűnt, az nem azt jelenti hogy már nem árulják a boltokban... "Ajánlom hogy nagyon csöndbe maradj, mert rossz lóra tettél szert!" by MrSutyerák
-
-
Denniss
aktív tag
válasz Luighi #47389 üzenetére
Nem értem miért ás az ember egy nagy gödröt a garázsában ha utána nem tud beállni a homoktól. Aztán meg ha elviszik a homokot, akkor meg belezuhan a kocsi a gödörbe
Ha azt hallod hogy a GPS vétel megszűnt, az nem azt jelenti hogy már nem árulják a boltokban... "Ajánlom hogy nagyon csöndbe maradj, mert rossz lóra tettél szert!" by MrSutyerák
-
Denniss
aktív tag
Köszönöm. Sajnos én se (vagy szerencsére, mert nemrég egy haverom lett kevesebb valami engedéllyel miatta...) De azért köszönöm!
-
Rick4
félisten
De ezt nem a degenerált egyetemista találta ki, azért van ott hozzáértés, csak nem az utca embere, mint itthon. Itt ugye meg mindenki tud mindent... Sőt van aki még nálam is jobban..
Majd jön Windyjoe és megaszondja neki is..[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
Ez mindent visz. Főleg a 2. oldalon a permetezős: [link]
-
Rick4
félisten
válasz pintyesz #47404 üzenetére
To access the BIOS, turn on the computer and immediately press the esc key to display the Startup Menu, and then press the F10 key or tap the F10 Key at the HP Logo Screen...
There is a language change option in the BIOS...under the system configuration section....
-
pintyesz
senior tag
HP G62 laptop biosába hogy a vérbe lehet belépni?
F2 és a Delete nem jött be......
F2-re vmi "HP Advanced System Diagnostic" jön be.......
Segítsetek már lécciFormat C:...YES or CONTINUE? :))
-
Rick4
félisten
gyerekek, ez profi munka: [link]
-
Rick4
félisten
válasz finest #47401 üzenetére
Számodra lehet, hogy lol, de le vagy maradva, így hangzott a beszélgetés:
Nálatok 8-tól már extrém
Itt 8-tól kezdődik a magas.
ja, látom, 2004-ben újragondolták.
11-től az extrém.
namost jobb félni, nem?
Hát nem tudom mitől kellene félni.
12 van most
De Te azért menekülj csak, ez is az agymosás része..És a hivatalos értékek: [link]
Ez a túlzott aggódás kb olyan, mint hogy a magyar ember napi C vitamin igénye 60mg, csak ez 30 éves megállapítás, se a felgyorsult élet, se a mai stressz nincsen belekalkulálva. De ki ne menj a napra, mert felforr az agyad és eldurran a fejed.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- CES 2025: Ellepték a horizontot az ASUS újgenerációs GeForce RTX VGA-i
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest