- CES 2025: Ellepték a horizontot az ASUS újgenerációs GeForce RTX VGA-i
- CES 2025: jóárasított mobil Ryzeneket is hoz az AMD
- CES 2025: hosszabb kábeleket tesz lehetővé a DisplayPort 2.1b
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
lorcsi
veterán
eladó 750 gigás samsung winyó
9k
még pár hó garival
csak a hét végéig érvényes[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
tucsok.
senior tag
Keresek netbookot Szegeden ajánlatokat priviben várok.
"So say we all"
-
Attix82
addikt
Ha esetleg kell valami: [link]
Procik ara eleg jo lett
-
pmheros
őstag
valóban nem adtam olyat szempontot hogy nem érdekel kishibás vagy valamilyen "indokolatlan" okból érték csökkentett készülék, bocsánat.
Természetesnek vettem hogy ne legyen egyéb "körülmények".Egyébként nagyon tanulságos volt körbenézni a szegedi üzleteket. Több olyan készülék is volt ahol 20k volt a különbség (nem a felső árkategóriában).
nem vagyok tökéletes
-
Rick4
félisten
Invitel bagázs egyébként is szedett- vedett banda, lehet, hogy jószándékból szóltak át a műszakiaknak, de a távközlési szolgáltatásokra nem vonatkozik a hagyományos vásárláshoz és garanciális ügyintézéshez hasonló ügyintézési rend, tehát akárkihez mész oda, nem az a rendes menete a dolgoknak, hogy beijeszted, és ők megcsinálják. Felvetetsz egy hibajegyet az ügyfélszolgákkal, és azt 72 órájuk van elhárítani, utána jössz Te, jogosan kérhetsz kötbért, időarányos havidíj- csökkentést, rendkívüli felmondással élhetsz, stb stb.....
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
válasz proper #44889 üzenetére
A Samsung outletben sincsenek valóban outlet ára, talán ha 20-25%-ocska összejön, akkor jót mondok, de a lila csapat eleve viccesen kezeli az eredeti árakat... Ennek ellenére ott néha ki lehet fogni valóban jó áron dolgokat.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
gabesz82
őstag
Panasonic Lumix DMC-FZ8: 28000 Ft
Samsung HD105SI (1TB) SATA HDD (bontatlan, 3 év garival): 11500 Ft
Super Talent Express Drive (USB3.0) 8GB pendrive, bontatlan: 5500 Ft[ Szerkesztve ]
PSN: Morfologus82
-
proper
őstag
válasz pmheros #44888 üzenetére
outletbe én inkább csak a samsungot ajánlanám
a "lila" outletben én akárhányszor voltam sose láttam outlet árataz enyém is outlet-es, 4 év alatt 1x volt baja az is bagatel, kiszáradtak a kondik a tápban amit oldfox nevetségesen olcson megorvosolt
nézz szét, jegyzetelj hogy mi tetszik és mit tudsz megvenni majd utána dönts
garanciáról meg annyit hogy nekem mindig akkor romlanak el a dolgok ha már lejárt
ne a legalsó kategoriából vásárolj, na meg ha hosszutávra tervezel akkor led-eseket nézzmeg kérj tanácsot az lcd-tv topikban
-
pmheros
őstag
tv -t nézegetnék ill. megfelelő esetben vennék is
nagyobb áruházak mellett(Cora,Metro,Tesco,MediaM) hol lenne még érdemes Szegeden körbenézni ? Euronics, Extreme Digital -on túl mondjatok még ilyen elektronikai cikkekre (is) szakosodott üzletet legyetek oly szívesek .
nem vagyok tökéletes
-
Rick4
félisten
bemész a thome-ba, kéred az "üzletvezetőt" elmeséled, hogy ha nem változik a dolog legközelebb az ügyvéded fogja megkeresni levél formájában ...
Ezt a marhaságot honnan szedted?49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Ted_Beneky
senior tag
Volt valaki tegnap a Rózsa utca 1 környékén a Witcher miatt?
Csillagkaput a Csillag térre!
-
SirRasor
addikt
Egy gyors segítség kéne, mert van mai határidős munkám, és nem gondoltam volna, hogy a win7 ennyire megszopat. Fel kell vennem, amit csinálok a képernyőn hanggal, de semmilyen codecet se enged használni, csak a full uncompressed-et. Felvettem belőle fél percet, az lett 5 giga és még vagdosnom is kell, tehát muszáj valamit tömöríteni. Régi bevett módszerrel virtualdubbal megnyitottam, ffdshow felment, de SEMMILYEN encoder se látszik, csak valami 5 noname, úgyhogy felment külön az xvid codec, arra meg azt írja, hogy cannot start encoding és kész. XP-vel nem volt sose ilyen gond.
Valamit tudnom kéne win7-el kapcsolatban, amiért nem engedi?
Make Love not war!
-
maláj
addikt
keresek pár db USB dugót (szatellitben, 1000 aprócikkben nincs) ...
-
martonx
veterán
válasz gabesz82 #44874 üzenetére
nálunk T-Home net és IPTV van. A kapott Cisco router atomstabil. Wifizésre, sima net megosztásra, hardveres tűzfalnak is ezt használom. A routert, netet talán ha kétszer kellett eddig újraindítani tavaly ősz óta. Pedig igen rendesen torrentezek, DC-zek, és az alattunk lakókkal is osztva van a net + TV.
Igaz nem Újszegeden, hanem Csongrádi környékén lakunk, és nem 5mbit-es, hanem 15mbites a net.
Tapasztalat egyébként, hogy IPTV mellé nem szabad 5mbites internetet előfizetni, a 15-ös a minimum. Ha csak a TV megy, is megeszik az IPTV 2mbitet a sávszélességből. Ha pedig még egyéb IPTV-s extrákat is használsz könnyen 5mbit-re megy fel az IPTV sávszélesség használata.
Nálunk egyébként még a TV előfizetés is dísznek van, olyannyira nem tévézünk, hogy ha netán valami érdekes lenne a TV-ben, azt is inkább letöltöm másnap a tudjátok honnanÉn kérek elnézést!
-
ALI_G
veterán
válasz gabesz82 #44874 üzenetére
nekünk is van telefon is hozzá, csak azt én nem használom.
Az elején ugyanez volt nekünk is, az a cisco router amit adnak, az a fos, és a gyenge láncszem. Vettem egy routert amire egy-az-egyben át van küldve a net forgalom, ki van kapcsolva belőle minden. Így stabil a net, csak lassú.
szutyok hát.Próbáltam már telefonon arcoskodni, de azt leszarják magasról.
Be kellene menni, de az 1-2 óra is lenne. -
gabesz82
őstag
Fateromék ugyanezt játszák, ugyanígy IP TV és net mellé, csak ők még telefont is fizetnek mellette (szintén Újszeged). Náluk is rendszeresen szar a TV (kockásodik, lefagy, router újraindít...), a Net pedig rendszeresen szar, letöltés megy viszont böngészni nem lehet, random módon kapcsolati hiba stb. kaptak egy másik DNS címet, ugyanaz a helyzet, már routert és settop boxot is cseréltek náluk, semmi javulás... természetesen a T-Home szedi a lóvét ugyanúgy... szutyok banda...
-
maláj
addikt
bemész a thome-ba, kéred az "üzletvezetőt" elmeséled, hogy ha nem változik a dolog legközelebb az ügyvéded fogja megkeresni levél formájában ...
ha van lehetőség akkor szolgáltatás lemondása ...
én az invitellel voltam így és mivel felbosszantottak ezért nem fizettem be a csekkeket
utána rögtön fontos lett a fogyasztó ... -
ALI_G
veterán
Mit lehet tenni a retkes T-home-mal, hogy vagy értelmesebb netet/TV-t adjanak ha már egy valag pénzt fizetek nekik, vagy valami értelmes más szolgáltatóra váltanék egy normális szolgátatás reményében.
5/1-es net, TV, telefon 8000 HUF-ot fizetek, a net hulladék, sose lehet annyival tölteni se le, se fel. IPTV folyton megakad, router újraindul, kockásodik...többször telefonáltam már nekik, de leszarják, többször mondták, hogy jönnek megnézni, semmi nem történt.
Át vagyok baszva!!!
hely: újszeged, Temesvári krt.[ Szerkesztve ]
-
ben800
aktív tag
Eladó 500-as wd Ár:6 ezer ipon garival.
-
MaciG
addikt
Valaki nem tud occsóé eurót váltani? (esetleg ha van valakinek "kimaradt")
BANZAII
-
-
ben800
aktív tag
válasz ErőVarázsló #44856 üzenetére
Az jó,a 2 proci abszolút nem 1 kategória
Amúgy a tápokra kérhetek 1 árat kíváncsiságból?? -
ErőVarázsló
aktív tag
válasz LordVader80 #44850 üzenetére
sok hülyének dolgozom, 62k-ba vettem eg yhónapja egy i7-2600k-t mert azt mondta neki a haverja hogy az i3-at jobban lehet majd tuningolni...áááááááááááá most a gyári hűtést használja a corsair helyett azért egyszer megpróbáltam lebeszélni de utána nem erőltettem
a Reaper-t magamnak akartam ezért számoltam be.. de majd ha sok pénzem lesz akkor töb ramot vennék inkább 16GB körül
Az XMS3 saját kb 1éves az i7-hez vettem annó7.5 élményindexe nem rossz
a tápok jöönnek mennek nálam
Magán orvosi ügyelet Szegeden www.szegedorvosiugyelet.hu ph-soknak kedvezmény telefonon gyorsabb: 70-kettő281171
-
félisten
-
Agyasima
őstag
válasz LordVader80 #44850 üzenetére
Bizonyítékok...
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
LordVader80
őstag
válasz ErőVarázsló #44845 üzenetére
honnan van állandóan ennyi egyszer próbált/viszonylag új cuccod? (ha nem titok)
May The Force Be With You!
-
GrotESC
aktív tag
Valaki tudja, hogy hol lehet itt Szegeden venni LG Optimus 7 E900 telefonhoz tokot itt Szegeden? A MédiaMarkt-ban nem volt.
Esetleg valaki készíthet bőrből ilyesmit, szintén itt, vagy errefelé?[ Szerkesztve ]
Brit tudósok megállapították, hogy tíz emberből négy az hat.
-
gabesz82
őstag
Pardon, ez is eladó:
Super Talent Express Drive (USB3.0) 8GB pendrive, bontatlan: 6000 Ft
[ Szerkesztve ]
-
ErőVarázsló
aktív tag
Eladó cuccaim:
Tápok:
Hipro 700W 2hetet használt
Antec 500W
Aerocool Fusion 500W UV active modulárisHázak:
Zalman GS1000
Thermaltake Bach Fekvő fullAtX
Aerocool S9ProLapok
478 lap + cerkaRam
OCZ Reaper 2*2GB kit 2000MHZ CL9 próba erejéig ment Extreme4ben 2166 CL10-en élettartam gari
Corsair XMS3 tri kit (megy dualban is, mind 3 rammal) 1600MHz CL8 élettarm
DDR2 sok 2*1GB és 2*2GB kitekVGA
HD5670 OC 3hó gariHűtés
Corsair H50 univezlis CPU vízhűtés zárt rendszerű 1.5év gariBill+ Egér:
MX3200
MS wireless comfort 8000 vagy 5000 laseresMost ennyi első körben....
[ Szerkesztve ]
Magán orvosi ügyelet Szegeden www.szegedorvosiugyelet.hu ph-soknak kedvezmény telefonon gyorsabb: 70-kettő281171
-
gabesz82
őstag
Eladók!
Panasonic Lumix DMC-FZ8: 28000 Ft
Samsung HD105SI (1TB) SATA HDD (bontatlan, 3 év garival): 12000 FtPSN: Morfologus82
-
Polemius
senior tag
válasz SirRasor #44841 üzenetére
Mondom, szerintem Acronis és a Nero Backitup tud különbségi meg növekményes backupot is, de esetleg egy régebbi Norton Ghost is jó lehet (nem tudom, hogy win7 kompatibilis-e, de az újabb verziók sz@rok).
Amúgy ha már backup, esetleg egy WD MyBook? Már az Essentialhoz is van gyárilag backup progi (bár nem tudom, hogy a fenti módokat tudja-e, de esélyes). -
SirRasor
addikt
válasz ErőVarázsló #44839 üzenetére
Nem úgy értem, hanem csináljon 1 backupot egyszer, ami totál ugyanaz méretben, mint az elhasznált terület, utána a következő backup készítésénél mondjuk 2 nap után meg már csak azt mentse le egy külön fájlba, ami módosítva lett az eredeti backuphoz képest, és ha már itt tartunk, akkor külön tudjam is megnyitni minden egyes pontot, persze a kisebb újabb úgy nyílna meg, hogy már hozzáfűzi a nagyhoz, tehát olyan, mintha a teljesen friss teljeset nézném. Nem tudom mennyire érthető
Make Love not war!
-
ErőVarázsló
aktív tag
válasz pschio #44836 üzenetére
néha a Luke oldalán harcolok, és a rendőr kollégáknak csinálom
az eljárásjog szerint az eredetit meg kell őrizni 100%-osan helyette egy klónt kell bevizsgálni
-
SirRasor
addikt
válasz ErőVarázsló #44826 üzenetére
Ez nem jó, ez is csak szimpla 1 példányos backupot tud csinálni full mérettel.
Közben megnéztem a symantecet, de 2GB+, és ekkora backup progit elvből nem teszek fel. Pedig amit szeretnék, hogy tudjon, sztem nem nehéz megvalósítani. Na majd még keresgetek.
Make Love not war!
-
pschio
őstag
válasz ErőVarázsló #44835 üzenetére
bizonyíték másolás? mi a tökömet melózol te?
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
félisten
válasz FoxiestFox #44829 üzenetére
Ja és OLCSÓ legyen!
-
SirRasor
addikt
-
SirRasor
addikt
válasz Polemius #44817 üzenetére
Dede. Félig megoldódott. Azt néztem, hogy ProcessMonitorral mi fut, az alapján letiltottam pár dolgot, még a windows frissítéseket is manuálisra nyomtam, és így kb sose tölt, de néha elkezdi egy rövid időre, akkor meg elvileg újraindexeli azt, amit már indexelt egyszer. De ott is nagyon lenyomtam a helyek számát, így csak ~150 elemem van, amit meg kell csinálnia, és így már nincs ezzel gond.
Make Love not war!
-
félisten
Még mindig keresek gépházat. Mindegy a külseje, csak anyagból legyen, és elöl-hátul legyen ventinek hely.
-
pschio
őstag
válasz ErőVarázsló #44826 üzenetére
én most ezt használom: EASEUS Disk Copy. ingyenes. igaz csak 1:1-ben másol HDD2HDD. nem imidzsel. de lagalább nem kúrja szét a rendszert mint a ghost. mintha vinyót se cseréltem volna. olyan faszán megcsinálta.
[ Szerkesztve ]
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
ErőVarázsló
aktív tag
válasz SirRasor #44811 üzenetére
HDCLONE
előtte mindent kipróbáltam de ez bejön a szakértés miatt meg is vettem...
egyre-jobb és jobb az új verziókkal most 4 verziót használom disc-to-disc/logicakai/img és persze fordítva
-
lorcsi
veterán
Köszi midnenkinek !
-
Attix82
addikt
En meg magamat [link]
-
lorcsi
veterán
melyik pc boltba szoktatok járni ha új hw-t akartok venni ?
bár oylan is érdekelne ahol régebbi cuccok is vannak...jó lenen túrni egy olcsó 754-es hűtőt..[ Szerkesztve ]
-
Agyasima
őstag
válasz macilaci78 #44816 üzenetére
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
lorcsi
veterán
tudtok ajánlani egy olcsó-jó pc boltot?
webcam kellene...semmi komoly, csak egy lap típuseladó: vadi új soundcore motion+
-
SirRasor
addikt
válasz Polemius #44812 üzenetére
Acronis 2011-el csak teljes imaget tudok készíteni, de újabb backup újabb teljes méret, tehát az nem jó.
Nero fajtát nem ismerem, de majd megnézem holnap.
HDD tekerés? Most nem rémlik mit is kérdeztem Külső vinyóval kapcsolatban az, hogy folyamatosan kap áramot lekapcsolás után is, vagy az, hogy a Samsung SprintPoint F1-em fékezős hangot ad leálláskor?
Make Love not war!
-
SirRasor
addikt
Backupot mivel érdemes csinálni?
Elvárások: tudjon csinálni egy nagy mentésfájlt a kiszemelt cuccosról, és képes legyen további backupok során csak a módosulásokat regicsztrálni mint pl: Symantec Backup Exec.
Tudtok ehhez hasonlót mondani? (Symantec undorom van )
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
Agyasima
őstag
válasz macilaci78 #44808 üzenetére
Ez itt egy shareware, de a leírása alapján pont tudja, ami neked kell. Még nem próbáltam, szóval ne engem szidj, ha csaj 30x40-be engedi menteni a végeredményt.
-
Agyasima
őstag
válasz LordVader80 #44807 üzenetére
Igazából nem szeretnék annyira egyből odatalálni, mert egyrészt nem nagyon lehet arra parkolni, meg aztán lehet, hogy ott sincs, vagy ha ott van, akkor nem tud foglalkozni velem. Ezért lenne jó egy telefonszám - kösz macilaci78 - hogy ne kelljen kétszer kerülnöm.
-
macilaci78
nagyúr
Hogyan tudok 6db 20kb-os jpg-ből egy gif slideshowt csinálni, ami mondjuk 4mp-enként vált képet?
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Luighi
senior tag
Kétmagos FSC P5615 PC érdekel valakit 35k-ért fél év garival?
X2 4000+, 2GB DDR2, 300GB SATAII, DVD-R
Igény esetén van hozzá Belinea 101727 LCD (17", 8ms, 1280x1024, DVI) 13k-ért. -
macilaci78
nagyúr
válasz Agyasima #44801 üzenetére
Itt megtalálod. A military shop mellett van, egy két szárnyú fa ajtó a kis helység bejárata. Rendszerint csak az egyik szárnya van nyitva. Alacsony az ajtó, mert eredendően valami tároló. Meg fogod ismerni. De szerintem névjegykártyája is van nálam évekkel ezelőttről, este dúrok egyet...
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
rptr
tag
Keresek ATX-es hazat tappal, vagy tap nelkul.
Tovabba elado:
Abit NF-M2S AM2-es alaplap (integralt VGA, LAN, SND, ...)
VAGY
keresek AM2-es proc-ot beleAjanlatokat PM-ben kernek.
-
Agyasima
őstag
válasz macilaci78 #44800 üzenetére
Köszi neked is!
Esetleg tudtok hozzá pontos címet vagy telefonszámot is? Mert sajnos az alábbi a szituáció:
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- CES 2025: Ellepték a horizontot az ASUS újgenerációs GeForce RTX VGA-i
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- Mikrotik routerek
- CES 2025: jóárasított mobil Ryzeneket is hoz az AMD
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- CES 2025: hosszabb kábeleket tesz lehetővé a DisplayPort 2.1b
- További aktív témák...
- GAMER PC//RYZEN9 5950X//RX6900XT//32GB MEMÓRIA
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videokártya!
- Samsung Galaxy Tab A8 10,5 4/128GB tablet
- iPhone SE 2020 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3966
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest