- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- ZIDOO médialejátszók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Túlfeszültség ellen védő elosztó
- CES 2025: prezentálta az NVIDIA az új GeForce-okat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- CES 2025: elkészült a HDMI 2.2-es verziója
Aktív témák
-
SirRasor
addikt
válasz regvoltrossz #28065 üzenetére
bazmeg...
bocsánat, nem beszélek csúnyán, de ezeket végigolvasva csak ennyi szaladt ki
Hát ez így nagyon nem jó! Nagyon de nagyon nem jó. Asszem akkor a B terv lesz.Szüleim vesznek fel kölcsönt, nekik már úgyis engedik bla-bla, és akkor én fogom törleszteni. Egyik ismerősöm is így csinálja és elég jól megy a dolog, csak egyedül van és a fizetéséből nemigen futja bármi másra. De legalább van saját lakása..
Nah de olvasom tovább a hsz-eket, hátha..
Make Love not war!
-
zeg
őstag
válasz regvoltrossz #28065 üzenetére
Ötödik út: olyan csajjal jön össze akinek van lakása, jó állása és/vagy legalább 80-90ezres költőpénze, és piacképes diplomás végzettségű
3dfx cuccokat keresek megvételre
-
-Tsaba-
tag
válasz SirRasor #28057 üzenetére
Sajnos én is hasonló cipőben járok mint a Pintyesz "kolléga", már ami a törlesztőrész emelkedést illeti.
30k-volt most 51k (úgy hogy előtte fizettem a fundamentát, és azt is belevettük).
Egyedül szvsz ne is akarj belevágni...Esetleg egy Fundamentás barátomat tudom ajánlani (hátha tud segíteni), feltéve ha te megbízol "bennük".
-
gabesz82
őstag
Sziasztok!
Valaki esetleg 8800 GTS-t?
PSN: Morfologus82
-
Attix82
addikt
Valakit erdekel egy E8200-as? 8x500 = 4Ghz megy 1,360volton, 3,6Ghz alapfeszen (1,25)siman megy....hibatlan allapotban. BirdPcbe lett anno vasarolva, garanciaja mar ugyebar lejart.
Privibe erdeklodjon akit esetleg erdekel.
[ Szerkesztve ]
-
pintyesz
senior tag
Egyedülállóként,asszony(legalább élettárs),gyerek nélkül nem sok esélyt látok a dologra.
2007 elején indultunk neki egy lakásvásárlásnak.Élettárs+akkor még 2 gyerek (akiket csak nevelek,nem saját)
Volt ingatlanközvetítőnk és hitelügyintézőnk is egy személyben,aki tűzön-vízet keresztül megszerezte a hitelt.Azért így mondom mert,akkor még minimálbéren voltam (papíron),a párom meg GYES-en.Ez így nem a legnyerőbb kombináció.
Értsd,ezekkel az "adottságokkal" az összes bankból kétlábbal rugdostak ki.Volt,hogy adtak volna hitelt,ha mögé teszünk fedezetként + 1 ingatlant,pl a szüleim lakását...
Én ezt nem akartam és a szüleim sem egyeztek volna bele sztem..(idáig el sem jutottunk)
Majdnem 1 év elteltével költözhettünk be az "új" lakásunkba,idegileg és lelkileg összetörve,de azért kicsit örültünk is,hogy vége a huza-vonának amit a bank és az önkormányzat csinált végig velünk fél év alatt.
Lakás vásárlás 0Ft kezdővel olyan NINCS!
Nekünk a 0Ft-ból kapásból elő kellett rántani 850.000Ft-ot egyéb kiadásokra díjakra (hitelfolyósítási jutalék,ügyvédi díj,ingatlan közvetítési díj,hitelügyintézési díj stb...
Az illeték befizetését még nem is említettem 380.000Ft (72m2 panelra),legyünk szívesek 8 munkanapon belül befizetni.Már akkor kiküldték a csekket mikor még hivatalosan meg sem történt az adásvételregvoltrossz:tudtommal előre bevállalt gyermekre nincs szocpol...
Használt lakásra meg csak félszocpol jár
Önkormányzati támogatás lakásvásárlára adható 500.000Ft kamatmentes hitel (10év)
Max 500.000Ft szociális rászorultsági alapon (környezettanulmány) vissza nem térítendő
100-100 ezer gyermekenként vissza nem térítendőEgy kis kiegészítés:
2007 elején megkérdezte a hitelügyintéző mennyit birunk bevéllalni lakástörlesztésre.
45.000-et mondtunk,hosszas számolgatás után.
Ma 2009 és az év közepétől már 70.000Ft-ot fizetünk az önkormányzati támogatás és az illeték törlesztése mellett.Sok sikert!
Format C:...YES or CONTINUE? :))
-
Rhino666
addikt
válasz LordVader80 #28082 üzenetére
Akkor tényleg nem én vagyok az embered.
2025 - a szólásszabadság halála
-
pmheros
őstag
válasz Old fox #28080 üzenetére
van egy Canon A70 -esem ? 2-3 éve nem használtam, nem akarom eladni, de ha megtudod javítani arra áldoznék.
A hibajelenség: a hátul lévő LCD -n összetörik a kép(vízszintesen csíkoz), DE az ilyenkor készített felvétel is ezt a képet hozza. A készülékház csavarásával a hiba megszűnik !!nem vagyok tökéletes
-
userZ
aktív tag
[ Szerkesztve ]
Stop the Earth, I want to get off!
-
Rhino666
addikt
válasz partymaci #28072 üzenetére
Aztán 10 év múlva szájharmonikával fogsz rohangálni az utcán, magadban beszélsz és szedegeted fel a csikkeket az utcáról. Aranyszabály: a lakás a TE neveden legyen! a nők úgyis 2 nap alatt találnak valami lúzert akinek tudják szívni a vérét, őket nem fenyegeti a csövesség.
-
biomassza
tag
válasz pmheros #28073 üzenetére
Illetve itt van még az az apróság, hogy a házastársi vagyonközösség csak a házasság alatt szerzett értékekre vonatkozik. Vagyis a lány házassági szerződést ne írjon, és a lakást a nevére csak a lagzi után írassa rá. Plusz ne tudja bizonyítani, h a lakásért fizetett pénz korábban is az ő tulajdona volt, még az esküvő előtt. Ez azért már a "nagyon szőke" kategóriájú leányzó lesz...
-
partymaci
aktív tag
a legjobban bevált módszer: hogy keresel egy albérletet ahol "szimpatikus" a főbérlő lánya, vagy ami mégjobb ott lakik a csaj, aztan egyik este összejöttök... kialakul a románc, 1-2 év mulva összeházasdtok, és ha a lakás az ö nevén van akkor a fele kapásból a tiéd lesz. Ha jól megvagytok duplán nyersz
eladó hibás Kodak EasyShare V803 digitalis fgép, ...nem kapcsol be, obi kint, nem koppant oda sehová, valakinek ér valamennyit?
[ Szerkesztve ]
Ha nincs elég bajod, vegyél számítógépet!
-
pmheros
őstag
válasz Rhino666 #28069 üzenetére
linksys -ből GL -est 8-ért is árulnak itt az aprón, a tiéd is ér kb 7eFt -ot.
Tény hogy ezek a linksys -ek jók, az enyém egy GL -es, és 2 év alatt csak egyszer kellett áramtalanítanom.nem vagyok tökéletes
-
Rhino666
addikt
válasz pschio #28060 üzenetére
Találgatni? Csak van valami konkrét elképzelése hogy mennyit szán rá és ennek fényében mennyire felel meg neki az adott cucc. Mondjuk százalékban. Akkor összeszorozza a max. árat a százalékkal és megvan az ajánlat. Nem tudom, hogy mennyiért vettem, nem tudom hogy mennyit érhet, de ha kapok rá egy ajánlatot, az alapján el tudom dönteni, hogy annyiért adom-e. De inkább mondjátok meg hogy mennyit érhet, azzal többet tudtok segíteni.
-
regvoltrossz
aktív tag
5 milla körüli értékű lakásban gondolkodj és akkor talán 20 év körüli futamidővel számolva van esélyed. Nekem két és félévnyi utánjárással sikerült Pedig én már nem ma kezdtem el dolgozni és eléggé stabil is a melóm.
Viszont azt ne felejtsd el, hogy nem csak a törlesztőrészlet van a világon! Valamiből meg is kell élni meg a rezsit is kifizetni. És még ekkor is bejöhet valami ami miatt mondjuk duplájára emelik a részletet. Sok-sok sorstársammal együtt lassan egy éve ezt szívjük az árfolyammozgás és egyebek következtében.
Van másik út is: Házasság, majd aláírsz három gyereket felveszed a szocpolt (juliustól egyelőre fel van függesztve, de nem végleg) És így már van annyi önerőd, hogy nagyobb lakást is megvegyél. Persze árfolyammozgás, kamatemelés stb ekkor is lehetséges.
Harmadik út: Kinézel valami pénzes bigét, összejössz vele a pénzéért, majd amikor már rád íratta a vagyonát megszabadulsz tőle Nem rossz módszer, de gyomor is kell hozzá rendesen. Még jobb ha eleve becstelennek születtél és nem agonizálsz erkölcsi dolgokon. Nekem sajnos ez nem megy. Nem erre neveltek a szüleim
Negyedik Út: Nyersz a lottón, kenón, sorsjegyen stb. Hátránya, hogy a szerencsejáték függőséget okoz, és nagyon ritka hogy nyer is valaki.Oly korban éltem én e földön, mikor a majom visszaszállt a fára,a százrészes tévédrámák közé,hol a hős daliás menedzser, lő, sose fél,s az elhagyott nő könnyek közt kefél. [Orbán Ottó]
-
biomassza
tag
Nem tudok húde biztatót mondani - nyilván ennyi info kevés is. De kölcsönt - pláne komolyabb összegben - felvenni csak viszonylag jó fizuval és atomstabil állással lenne szabad... De olyan meg kinek van?
Ugyanakkor nemrég vettünk egy elég jó,felújított, 3 szobás panelt 8-ért, festéssel együtt. Hátha ez kicsit vigasztaló...
-
pschio
őstag
ezzel semmit.
hiába van munkahelyed. a mai időkben bármikor kirughatnak. még ha úgy is érzed hogy nem fognak. én még akkor sem vennék fel hitelt. egy életre eladósodsz és pont annyi lesz a kamat, hogy életed végéig törleszthesd.
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
SirRasor
addikt
Akkor most egy picit más:
Szeretnék lakást venni...ahhoz kell minimum 10 milla, ha használt panelt akarok normális méretekkel.
Nincs 10 millám és nem értek a pénzügyi dolgokhoz.
Van munkahelyem.
------------------------
Ebből mit lehet kihozni? Egyáltalán hova lehet fordulni lakástámogatás vagy kölcsön ügyében, ami meg is érné?Make Love not war!
-
Rhino666
addikt
-
Rhino666
addikt
válasz LordVader80 #28053 üzenetére
Nem tudom, mennyit érhet, tegyél egy komoly ajánlatot és meglátjuk.
-
Rhino666
addikt
válasz LordVader80 #28051 üzenetére
Hát, legfeljebb azt mondom rá, hogy annyiért nem eladó.
-
Rhino666
addikt
válasz LordVader80 #28048 üzenetére
Kb. 2 éves, gari már szerintem nincs rá, de kérdezd Bobát. Árat meg te mondj rá.
-
Rhino666
addikt
-
biomassza
tag
Emberek! Hol érdemes tonert töltetni kicsiny városkánkban?
-
LordVader80
őstag
Wifi routert vennék használtan, tvnetwork-ös kábelnethez kellene 3 szobás panelba.
May The Force Be With You!
-
kalapos
tag
Geforce 6800LE 128 Mb AGP eladó (16/6 aktiválható) - 6000 Huf
Geforce 5700 128 Mb AGP eladó - 4000 HufInviziböl Dzsizusz
-
gabesz82
őstag
Sziasztok!
Volna nékem(pontosabban nem nekem, egy ismerősömnek) egy 16Gb-os A-Data pendriveom, de bármilyen gépbe dugom egyik sem látja fizikailag sem. Garanciás még, de a gazdájának nem a pénz a fontos, hanem a rajta lévő 9-10Gb adat (ami természetesen máshol nincs meg, nem is értem miért egy pendriveon tárolja csak és kizárólag). Kérdem én, lehet-e ezzel valamit kezdeni, megmenteni az adatokat róla? Én szétszedném, mert szerintem valami érintkezési hiba lehet, de ugye akkor ugrik a gari, viszont az adatokat talán sikerülne kinyerni belőle. VAlakinek valami ötlet, esetleg Szegeden foglalkozik valaki ilyesmivel?
PSN: Morfologus82
-
Lenry
félisten
válasz Ted_Beneky #28037 üzenetére
utána nézek, köszi
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Lenry
félisten
tud valaki egy helyet, ahol rövid határidővel hímeznek törülközőbe nevet? a nagy tescoban volt egy ilyen, de megszűnt...
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
_Petya_
őstag
válasz Ted_Beneky #28014 üzenetére
Hello!
Nekem jó tapasztalataim vannak Illés Tiborral. Igaz hogy mi egy wifi antenna felszerelésével bíztuk meg, de maximálisan korrekt volt, szakmailag is hozzáértő.
Én ajánlom!
üdv,
Molnár PéterFontos feladatot soha ne bízz olyan gépre, amit egyedül is fel tudsz emelni!
-
PowerBuldog
veterán
Szegeden lehet kapni valahol olcsó CO2 riasztót? (A gyertyánál valamivel tartósabb kéne. )
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
pschio
őstag
válasz ErőVarázsló #28023 üzenetére
köszi. nem. új kell. bobánál már le is adtam a rendelést
-
G.Freeman
csendes tag
Logitech Formula Force Ex kormánt cserélnék hangfalra, ha kell kicsit rá is tudok fizetni. Akitérdekel a dolog írjon.
-
pmheros
őstag
válasz ErőVarázsló #28024 üzenetére
"aug 6 és 25 között net nélkül vagyok, telefonon elérhető vagyok. akik aug 20-ig nem rendezik felém bármilyen jellegű tartozásukat (notebook akku, alaplap, ram..stb) azok ellen feljelentéssel élek akkor is ha visszautalják a pénzt"
az aláírásod vagy már nem aktuális, vagy nagyon időben felhívod a figyelmet a jövő augusztusi határidőre. Az utóbbi alapján biztos nagyon türelmes ember lehetsz.nem vagyok tökéletes
-
zeg
őstag
Már nem keresek tápegységet.
Eladó egy AGP-s Sapphire Atlantis Radeon 9100 ViVo 128MB.
Ár: 2.5K, az ár fix3dfx cuccokat keresek megvételre
-
ALI_G
veterán
Továbbra is keresek western stílusú kalapot.
Mars téri piacra mikor érdemes kimenni, hogy a legnagyobb eséllyel találjak valamit?
-
ErőVarázsló
aktív tag
válasz Ted_Beneky #28012 üzenetére
Nincs mit!
Magán orvosi ügyelet Szegeden www.szegedorvosiugyelet.hu ph-soknak kedvezmény telefonon gyorsabb: 70-kettő281171
-
proper
őstag
békéscsaba / kondoros fele nem jár valaki?
-
zeg
őstag
Eladó egy AGP-s Sapphire Atlantis Radeon 9100 ViVo 128MB, hűtőventi kifogástalan.
Ár: 2.5KATX-es tápegységet beszámítok/ráfizetek. Ha noname(DEER,Mercury, Gaba) akkor min. 300W, márkásból akár 180W is elegendő, egy Tualatinos P3 konfigot kell meghajtania.
A táp 'hagyományos' ventielrendezésű legyen.
(LC, Acorp, Volcano, Vargáné, Skyhawk tápot nem számítok be.)3dfx cuccokat keresek megvételre
-
pschio
őstag
új laptopot akarok venni. kinéztem magamnak a Lenovo 3000 G530 modelljét. már csak az a kérdés hogy hol vegyem meg?
-
pmheros
őstag
válasz tkriszta77 #28013 üzenetére
érdekes egy hozzászólás volt ez.
679napja regisztráltad magad és ez volt az első hozzászólásod[ Szerkesztve ]
nem vagyok tökéletes
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz tkriszta77 #28013 üzenetére
Köszi ! Pont ezért keresnék olyan szerelőt, akit tud valaki ajánlani, mert jó tapasztalatai vannak vele ...
Csillagkaput a Csillag térre!
-
tkriszta77
újonc
válasz ErőVarázsló #28011 üzenetére
Ezt az embert fel ne hívja. Minket kb egy 10-essel vett le, mikor a digit szerelte, behazudta, hogy a fejet és a tükröt meg kell vennünk, miközben azt a digi adta, inkorrekt, genny alak.
Czollner a brazil nagydíj időmérőjén: "Egyszerre jön be a két McLarenes: Hamilton és Raikönnen..."
-
Ted_Beneky
senior tag
-
ErőVarázsló
aktív tag
válasz Ted_Beneky #28006 üzenetére
iLLÉS TIBOR A NEVE MEGTALÁLOD SZERINTEM NETEN
Magán orvosi ügyelet Szegeden www.szegedorvosiugyelet.hu ph-soknak kedvezmény telefonon gyorsabb: 70-kettő281171
-
SirRasor
addikt
Pannonos SIM elkelt. Vodafonos feltöltőkártyás valakinek?
Make Love not war!
-
Tamás24
tag
Elcserélnék USB-s Bluetooth antennát egy USB-s wi-fi-re.
Ha valami működik ne próbáld megjavítani.
-
ErőVarázsló
aktív tag
Konica-Minolta W2400 színes lézer olcsó töltésű duplexesre csere miatt eladó sürgős
* Print Method = Electrophotographic Laser
* Resolution = Up to 2400 x 600 DPI
* Print Speed = Up to 20 ppm monochrome Up to 5 PPM
* Memory = 32MB
* Connectivity = USB 2.0
* Standard Paper Input = 200 SheetsTonerek 5-50% közöttiek
töltésükért eddig 3000-t fizettem
szegeden van
a futár 2000Ft utánvéttel háztól házigMagán orvosi ügyelet Szegeden www.szegedorvosiugyelet.hu ph-soknak kedvezmény telefonon gyorsabb: 70-kettő281171
-
C$igu$sz
csendes tag
Hello mindenki! Ha valaki megy szerdán a magyar -portugál mecsre kocsival, és véletlenül akad 2 üres hely akkor szívesen tartanánk velük, természetesen az üzemanyag be is beszálunk.
-
Ted_Beneky
senior tag
Van valakinek antenna szerelő ismerőse ?
Csillagkaput a Csillag térre!
Aktív témák
- BestBuy topik
- Disney+
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ütésálló teszten is átment a Poco X7, bírja az alámerülést is
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gaming notebook topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen légkondit a lakásba?
- One mobilszolgáltatások
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- 256GB-os használt NVMe SSD-k
- Galaxy A53 5G 128GB/6GB ,Független, Dobozos,MAKULÁTLAN állapotban,Tartozékaival,Jótállási jeggyel...
- GAMER PC (GTX 1070 8GB + Ryzen 5 4500 6mag 12szál) + 960GB SSD! BESZÁMÍTÁS!!
- Ingyen elvihető műholdvevők, fellelt, teszteletlen állapotban
- Kingston HyperX Predator RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest