- Apple notebookok
- Egérpad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Home server / házi szerver építése
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
Denniss
aktív tag
Hello!
Hát a sufnipóc! Mi más?
Meglátjuk életképes lesz-e megint
Mi újság Szegeden, megy még a ruha?Ha azt hallod hogy a GPS vétel megszűnt, az nem azt jelenti hogy már nem árulják a boltokban... "Ajánlom hogy nagyon csöndbe maradj, mert rossz lóra tettél szert!" by MrSutyerák
-
fradi81
veterán
Ismerős szolit árul:
FEKVŐ SZOLÁRIUM, 32 csöves, használtan ELADÓ! (ár: 200 000Ft) Érdeklődni: 20/4614368
moto g72, Ninebot d28e
-
pmheros
őstag
már egy napja is megvan hogy olcsó AM2 -es lapot keresek, nem igaz nincs senkinek egy eladó
nem vagyok tökéletes
-
veze
őstag
válasz Luighi #44972 üzenetére
utánfutóval is illik tudni tolatni
néhány éve Szentmihálytelken (helyismeret nuku)bekanyarodtam futoval egy szűk egy nyomvonalas "köz" -be kb 50 méter után vettem észre hogy zsákutca és a köz vége egy telek nagykapujában ér véget..
nem volt más választásom, kitolattam mondjuk nem akkor kezdtem gyakorolni.
más, ma: elsö kocsi megáll a második is mögötte a harmadik is utoléri már nem is gurul szinte láthatóan ugy tünt megáll a másik kettö mögött.
.. én akkor indultam kb 30 méterrel hátrébb álltam addig,
A kategoriás motorral,, nem robogó...
utolérem a három autot irányjelzö balra és már a szembe sávban készülök kikerülni. kb a farátol 3 méterre voltam az leghátsó kocsinak mikor ö ugy gondolta hogy balra az ut oldalán lévö parkoloba merölegesen bekanyarodik..
lehetetlen volt elkerülni. fék és balra huztam meg is álltam ( elötte indultam még nevetségesen alacsony sebességgel mentem) mire elértem az oldalát de rámhuzott a fordulással. el sem estem, de horpadt és sérült a hátsó ajtó neki, nekem irányjezö bánta.. felelösséget nem ismerte el, söt azt hangsúlyozta én vagyok a felelös mert ö irányjelzett már.. neki nagyobb kára lett mint nekem mert az ajtó sérült láthatóan . Én meg nem akartam sem sajat zsebből rendezni sem a bonus malusom rovására.. .Rendört hívott akik szépen elmagyarázták hogy én már elkezdtem az elözést és ö fordult elém, elötte meg kellett volna gyözödnie hogy senki nem kezdett az elözésébe.. ha nem fogadja el ezt "közös megegyezésnek" akkor a jegyzökönyv alapján szabálysértési eljárás is indul ellene, ami bírsággal fog járni.. Ennyiben maradtunk.
huszonhárom körüli csaj volt a vezetö[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz johnny82 #44967 üzenetére
Van egy 47"-os philips LCD-m ami árban, tudásban is kicsit más kategória, mint a samsung, és nemrég totál véletlenül néztem rajta a földi vevőjén egy filmet. A gépemet szedtem szét, ezt meg bekapcsoltam, hadd menjen. Monitornak használom, nem tévézek rajta, eddig nem tudtam, mit tud. Na de a film alatt olyat mutatott, amitől lehasaltam, aztán gondolkodom, a samsungot is lecserélem inkább egy ilyenre. Egyébként se megy túl sokat, keveset is vagyok itthon, nem is megy semmi értelmes a tévében... Árat ne kérdezzetek, akinek kell, úgyis tudja, mennyit szánna rá..
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Denniss
aktív tag
válasz Attix82 #44990 üzenetére
Szerintem nem nehéz eldönteni ez e a rosszabb amikor motorral térdig bedöntve mész, és látsz egy ilyen ladát (pontosabban szemben a lámpáit, meg mellette a kamionéit), és próbálsz úgy helyezkedni hogy az esés után életben maradj, vagy végignézni a bénázót, és kivárni akár 10 másodpercig is hogy mit csinál. Persze, lehetséges hogy át kell élni ilyen helyzetet hogy türelmesebbé válljon az ember... (mindenesetre nem javasolnám)
Ha azt hallod hogy a GPS vétel megszűnt, az nem azt jelenti hogy már nem árulják a boltokban... "Ajánlom hogy nagyon csöndbe maradj, mert rossz lóra tettél szert!" by MrSutyerák
-
Denniss
aktív tag
válasz macilaci78 #44988 üzenetére
Amikor én elkezdtem vezetni, akkor Szegeden nem nagyon voltak egyenrangú kereszteződések (vagy nem vettem figyelembe őket ) . Azóta, csodálkozom hogy mennyi jobbkezes utca lett... Lehet hogy sokan szintén ritkán járnak Szegeden, azonabn nem csodálkoznak a változásokon, megteszed helyettük inkább te
Ha azt hallod hogy a GPS vétel megszűnt, az nem azt jelenti hogy már nem árulják a boltokban... "Ajánlom hogy nagyon csöndbe maradj, mert rossz lóra tettél szert!" by MrSutyerák
-
gabesz82
őstag
válasz macilaci78 #44987 üzenetére
Sajátgépen jobb gomb, tulajdonságok, speciális fül, Teljesítmény résznél Beállítások-ra katt és ott pötty a legjobb megjelenés mellé (nem biztos, hogy szó szerint ezek a nevek )
PSN: Morfologus82
-
macilaci78
nagyúr
válasz Denniss #44986 üzenetére
És amikor a domb szegedi oldalán a járdaszigetet mutató mindkét terelőtábla fekszik? Kamion nyilván előzött, nem fért be és kerék közé vette a szigetet. Jó, hogy nem volt gyalogos az útjában.
Körtöltés utca-Kossuth Lajos-nagy krt-Damjanich utca közti 30-as övezetben egy nap 3× is el akartak gázolni, mikor robogóval voltam azon egyszerű oknál fogva, mert az autósoknak fingjuk nincs arról, hogy az övezet jobb kéz szabályt von maga után, arról sem, hogy ha nincs tábla, az egyenrangú utak kereszteződése. De amikor a Cserzy utcában ugyanilyen helyzetben egy taxis száll bele egy szöszi 206-osba, az már szánalmas.
Egyik nyáron vagy 6 éve fényes nyári nappal a Széchenyi téren a városháza-Korzó mozi közötti zebrán átkelve ütöttek el kanyarodó járművel. Természetesen cserbenhagyásos gázolás. 3 taxis pattant ki a kocsijából, hogy kell-e tanu.
És akkor a külön állatfaj: kalapos Skodás. Nyíregyházi Lidl parkolóban csak a lélekjelenlétemen múlott, hogy nem zúzta le exemék kocsiját.
Van még pár sztori nálam is Szegedről és máshonnan is.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
macilaci78
nagyúr
Segítség!
Az asztalon az ikonok feliratait övező mező elszíneződött. Na, szóval a szöveg háttérszíne meg lett adva és nem tudom visszaállítani színtelenre. Hogyan lehet ezt megoldani?
Win XPKöszcsy!
-
Denniss
aktív tag
válasz Attix82 #44984 üzenetére
Fogadjunk hogy a szőregi domb teteje elötti S kanyarban záróvonalon kamiont előző piros lada veszélyesebb? Pedig nem gondolkodhatott a dolgon túl sokat ha vagy 120-szal ment... (lehet hogy nem Szőreg, de arrafele csak egy olyan domb van, és ez egy valós megtörtént eset)
-
félisten
-
Attix82
addikt
válasz ShadowX #44982 üzenetére
En mar 11 eve vezetek, minden nap minden hol voltam mar kb....de sose volt semmi problemam. Viszont masokkal igen, leginkabb a lassufelfogasu, nem gondolkodo tul biztonsaggal vezetok a legbalesetveszelyesebbek velemenyem szerint....egyszeruen kiszamithatatlanok. Nem tudod eldonteni, hogy mit akar , merre, es hogyan......
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem biztos hogy azert tortent , mert.....hanem mindekinek mas a stilusa, es lehet egy masik kornyezetbe az illeto jobban feltalalja magat, es nem okoz semmi balesetet.
-
Denniss
aktív tag
válasz ErőVarázsló #44977 üzenetére
Óh, köszönöm a méltatást!
Ha valaki esetleg kérne tőlem valamit, akkor 11-én leszek újra Szeged belvárosa környékén, várhatóan este 6-tól...
-
ShadowX
őstag
Ilyenkor kéne azt csinálni, hogy még mielőtt bármit mondott volna 2 akkora pofont leverni neki, hogy az aszfalt adja a másikat... de ha szerencséje van, csak akkorát kapott volna, hogy beleszédül és nem szörnyethal.
Egyébként én már várom, hogy az ilyen mikor találkozik egy szabadnapos rendőrrel, és az magyarázná el neki, hogy mi a gond..
Velem amúgy a Novotelnél az "új rendszerben" történt, hogy ugye a Tisza Lajos krt. egyik oldalára festették fel most mind a két sávot. Erre megyek a kis robogómmal és jön szembe az én sávomban egy X6-os BMW. Majdnem elüt és még neki áll feljebb, hogy mit keresek az ő sávjában. Miután egy szép tekintettel tudtára adtam, hogy ő jön az én sávomban, volt szíves tovább menni nagy gázzal.
-
lorcsi
veterán
-
lorcsi
veterán
sziasztok !
ő lenne az a boba aki az x86-ban dolgozik?
eladó: vadi új soundcore motion+
-
macilaci78
nagyúr
válasz szumoo #44975 üzenetére
Pitvarosi körforgalom helyén annó Stop-táblás kereszteződés volt. Kis dobogóra kirakták a rendőrt gyakorolni a forgalomirányítást. Kamion jön, indexel, balra nagy íven akar fordulni. A rendőr volt olyan bölcs, hogy azt intette, őt megkerülve kell befordulnia a kamionnak. A kamion megkerülte a rendőrt, bevette a kanyart, a vontatmány meg ripityára törte a pódiumot, a rendőr alig bírt kifutni a járdáig.
BTW: pillanatnyi elmebajban szenvedők vannak mindkét oldalt. De aki azt hiszi, hogy a dudálással lehet oszlatni a dugókon, annak annyi esze van, mint egy marék száraz lepkének.
-
szumoo
senior tag
Igaz csak gyalog szemlélem a dolgokat, de én is látom, hogy mennyi birka vezet autót.
Pl. ma reggel megyek a Novotelnél és ügye villamos pálya felújítás van és lassan megy a közlekedés, erre vmelyik majom bedudál, hogy haladjanak Vagy most ment arra először, vagy tényleg ennyire korlátolt volt...
A másik meg, hogy a belvárosi híd lábánál szokott gondot okozni a rendőri irányítás. Nem egyszer hallottam kiabálni meg izomból sípolni szerencsétlen rendőrt, mert vkinek nem sikerült értelmeznie a dolgokat...
Sz.A nyúlon túl?
-
macilaci78
nagyúr
Ugyanezen utca tavaly nyár vége...
VW Golf 4 satu, engedi ki a parkolóból jobbr-hátra kitolató VW Bora-t, aki csak úgy lendületből jön szétnézés nélkül, Golfba meg egy leengedett tetős BMW 6 beledurran.
A Golf illedelmesen elengedi mosolyogva a nőt, betétlappal a kezében kiszáll, és a hepciáskodó BMW-shez megy, még mindig korrekten. Addig-addig, hogy rendőrt hívnak, helyszínelés, a BMW nem tartotta sem a megengedett sebességet, sem a követési távolságot.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Luighi
senior tag
Mai kora reggeli autós történet, hogy milyen kultúrált polgártársaink vannak:
Horváth Mihály belvárosi egyirányú utcában viszem asszonyt dolgozóba, gyerek hátul. Előttünk szuzuki új szvift, egyszercsak satufékez (előtte senki), éppen meg tudtam állni, közöttünk kb fél méter. Utána irányjelzőzik jobbra majd tolatólámpája világít. A mellettem levő parkolóba akart tolatva beállni...
Mutatom neki először belülről, hogy nem fog menni, utána ablakot lehúzom, szóban mondom ugyanezt. Padlógázzal elindul és beáll az előtte levő öt üres parkoló egyikébe.
Ajtót kib@ssza, idegbeteg 35 körüli úriember kipattan, már fölhúzott ablakon át hallom, hogy milyen szépen anyázik, mekkora f@szfej vagyok stb... Vörös a feje az idegtől, határozottan elindul felénk.
Ablakot lehúzom, köszönök, megvárom, még elfogy a levegője, utána közlöm vele, hogy kultúrcsávó, utánfutóval vagyok, nem tudok tolatni, valamint, hogy ezt a stítulst otthon, anyukának adja elő, itt fogja vissza magát, mert hölgy társaság van és a gyerek is itt ül hátul. "Ezt nekem honnan kéne tudnom?" Ezt próbálom neked három perce elmondani.
Ezzel elvonult anyázások és mekkoraf@szfejvagybazzegezések között. Puszi. -
gabesz82
őstag
Eladók:
Panasonic Lumix DMC-FZ8: 28000 Ft
Samsung HD105SI (1TB) SATA HDD (bontatlan, 3 év garival): 11500 Ft (2 darab vásárlása esetén 10000 Ft/db)
Super Talent Express Drive (USB3.0) 8GB pendrive, bontatlan: 5000 Ft
Intel Core i5-520M notebook proci, 2.4GHz, bontatlan, garanciás: 37500 FtPSN: Morfologus82
-
Denniss
aktív tag
válasz SirRasor #44927 üzenetére
Hmmm hmmm link a klikkre! Havi 1x ingyenes kiszállítás Szöged központra amikor hazamegyek, avagy Baktó-Dorozsma utirányt érintve
-
Denniss
aktív tag
Halihó!
Úgy látszik a PH-sok már csak örökre PH-sok maradnak
Jöttem benneteket bosszantani mert mostanában havonta egyszer biztosan hazajárok, és megnyílt újra a micsodais?Ha azt hallod hogy a GPS vétel megszűnt, az nem azt jelenti hogy már nem árulják a boltokban... "Ajánlom hogy nagyon csöndbe maradj, mert rossz lóra tettél szert!" by MrSutyerák
-
pintyesz
senior tag
Köszönöm mindenkinek a bejelentkezéssel kapcsolatos ötleteket,meglett a hiba forrása
2 és fél éves kisfiam elnyomkodta a dátumot 2064-re
Visszaállítottam és azóta rendben van a belépésFormat C:...YES or CONTINUE? :))
-
Inv1sus
addikt
Elmentem a bociba és ettem egy nagy adag túrógombócot a kuponommal. :S
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
Rick4
félisten
válasz Polemius #44943 üzenetére
Én csak a sajátomat meséltem el elsőkézből, nyilván van akivel korrektek voltak. Az én pénzem nem kellett nekik...
Lehet, hogy eladó lesz az 50"-os Samsung plazmám, december utolsó napjaiban vettem, plusz megy napi 2 órát, precízen bejárattam, a táv is csomagolva van, stb. Nyilván az állapota is ennek megfelelően mondhatni újszerű. 2 év gari mellé vettem még kettőt, hogy biztos legyen. Érdekelne valakit?
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
pmheros
őstag
Vennék:
µATX AM2 lapot. Előny ha olcsónem vagyok tökéletes
-
Inv1sus
addikt
Most elmennék biciklivel kajálni. Tudtok ajánlani valami jó helyet, ahol finomat ehetek, jól lakhatok és 500Ft alatt van?
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
macilaci78
nagyúr
válasz pintyesz #44952 üzenetére
Belépésnél vannak opciók:
Időkorlát nélkül belépve maradok
A kompatibilis beléptetést használom
Ne korlátozzon a jelenlegi IP-címemre *
Nem lépek ki más gépekről / böngészőből **
Ezek közül valami választási lehetőség akár a céges, akár más gépen?
(Én is csak tippelek)Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
pintyesz
senior tag
válasz Ted_Beneky #44950 üzenetére
Szoftveres elérés nincs a 2 gép között,ez teljesen független egymástól.Azrt így írtam,mert most a munkahelyemről írok.
Hálózaton nem változtattam semmit (tudtommal)
Jelszó megjegyzős,de kézzel is beírva próbáltam már és ugyanaz...
Ja van egy másik gép otthon,egy wifi routeren csatlakozik fel,ott sem tudok belépni.
Routeren csináltam már default settings-et is,mégsem jó.GrotESC
cookie-ket majd megnézemFormat C:...YES or CONTINUE? :))
-
pintyesz
senior tag
Segítség kellene!
Az otthoni gépemen nem tudok belépni a PH-ra
Ez úgy néz ki,hogy belépéskor kiírja hogy "sikeres belépés,rögtön továbbítunk az oldalra" vagy vmi ilyesmi (ez kb 1mp-ig van kiírva),aztán visszadobja a belépési oldalt,ahol 2vel előtte voltam.
Valakinek valami ötlete?[ Szerkesztve ]
Format C:...YES or CONTINUE? :))
-
regvoltrossz
aktív tag
Eladó dolgok:
2X512 Samsung DDR 400 RAM 5500ft
SEITEC 256-os DDr 333 1000ft
Van még egy Sapphire x1650pro 512mb AGP kártyám is ami nagyon jól megy, de a ventijét cserélni kell, mert le-leáll 5000ft
Továbbá:
ATI RADEON 9200 AGP 128MB 2000ft
INNO3d MX400 AGP 64mb 1500ft
Comador CMI8738 6 Channel PCI 3d Sound card 2000ft
Samsung headset 800ftPálinkafőzés könyv (info) 10000 ft (fix)
Minimális alku természetesen belefér!
Oly korban éltem én e földön, mikor a majom visszaszállt a fára,a százrészes tévédrámák közé,hol a hős daliás menedzser, lő, sose fél,s az elhagyott nő könnyek közt kefél. [Orbán Ottó]
-
maláj
addikt
válasz Ted_Beneky #44946 üzenetére
ilyen kedves invitálás(ok) után lehet csak kinézek
-
Polemius
senior tag
Én csak azt tudom, hogy kb. 100:1 arányban találtam negatív visszajelzéseket a cégről, azok is többnyire olyanok voltak, hogy nem pont akkor szállítottak mint előtte ígérték (hanem 1-2 órával előbb/később), vagy esetleg pár nappal később.
A weboldal valóban nem csillog-villog, de ez nem tudom, mennyiben befolyásolja a tv készülék árát vagy a kiszállításukat, netán a garanciális ügyintézést.
Viszont árban talán a legjobbak, mivel nagyker is, ezért van jócskán raktárkészlet, a kiszállítás rugalmas és érkezés előtt fél-egy órával is szólnak telefonon.
Nem csak leteszik a ház előtt/nappaliban a készüléket, hanem össze is szerelik, beüzemelik. A legtöbb visszajelzés ezekről szól, és a saját tapasztalatom is ez velük kapcsolatban.
Esetleges meghibásodáskor meg ígéretük szerint nem a szervizre mutogatnak, hanem ők viszik-hozzák a készüléket, addig meg adnak másik tv-t hogy legyen mit nézni.Persze lehet a ronda weboldal és 1-2 negatív tapasztalat alapján (több százból) dönteni az ár, kiszállítás és a pozitív visszajelzések helyett.
-
Agyasima
őstag
Most néztem reggel az időjárás jelentést, Szombatra kifejezetten jó időt jósoltak. Mondjuk a többi napra meg záporokat... de hát Szegeden ezeket mindig kétkedéssel kell fogadni.
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
LÁZ
addikt
Közérdekű közlemény, péntektől ögén borfeszt, várok minden vállalkozókedvű, italozni vágyó kollegát, ph-soknak az első pohár free ofkorsz
btw, qrva sz@r időt mondd 7végére
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
félisten
Még keresek valami kultúrált házikót 4-5k körül.
Netem nem nagyon van, szóval mobilon lehet utolérni. -
boba6
senior tag
-
ShadowX
őstag
Most láttam egy szlovák rendszámú kamiont pótkocsival a színház előtti körforgalomban szerencsétlenkedni (kb. a fele földet kirántotta a virágágyásból). Ennyit a kitiltásról...
-
Rick4
félisten
válasz Polemius #44929 üzenetére
Plusz ha rákeresel, találsz sok rosszat is.. A weboldal gagyi, egy 5 éves gyerek 1 órás munkája, egy ingyenes szerveren. Plusz amikor én hívtam őket, egy degenerált nő vette fel, 3 szót mondott el egy perc alatt, és hogy az általam kinézett tévét vagy fél évig nem fogják hozni (ezt se értem, mert hogy már kijöttek az új modellek, nyilván nem fogják) mert hogy nagyon sok a rossz belőle. Ezt persze sem a tulajok, sem a szegedi hivatalos márkaszervizes sem erősítette meg.. Plusz másnak is volt gondja velük... Inkább akárhol máshol akár drágábban is.
-
MaciG
addikt
Valakinek van otthon medvehagymája? Olyan érdekelne amit lehet szaporítani.
BANZAII
-
Polemius
senior tag
válasz pmheros #44884 üzenetére
Nézegetni az említett áruházak jók, venni meg pl. a pcdream.hu. Ha rákeresel, sok pozitív visszajelzést találsz és jók az áraik.
Házhoz viszik, összerakják, beüzemelik. -
gabesz82
őstag
Panasonic Lumix DMC-FZ8: 28000 Ft
Samsung HD105SI (1TB) SATA HDD (bontatlan, 3 év garival): 11500 Ft (2 darab vásárlása esetén 10000 Ft/db)
Super Talent Express Drive (USB3.0) 8GB pendrive, bontatlan: 5000 Ft
Intel Core i5-520M notebook proci, 2.4GHz, bontatlan, garanciás: 37500 FtPSN: Morfologus82
-
SirRasor
addikt
Valaki tud olcsó 50-es DVD-hengert? Az is jó, ha valaki 2 héten belül rendelne itmediáról, mert akkor szívesen társulnék. Árajánlatokat priviben kérek.
Make Love not war!
-
-
maláj
addikt
válasz LordVader80 #44922 üzenetére
1. anno arra jártam és érdeklődtem, hogy mi legyen majd a módja a dolgoknak - bár ha az ügyfeles rosszul tudta az akkor engem megint hol érdekel a jó szándék megvolt bennem ...
2. olyan számot kell akkor kiírni - megintcsak hol érdekel ez engem ...
3. jh saját inviteles email címről, saját névvel, stb. bár érdekes módon akkor működött a dolog mikor 1 számla befizetés felől érdeklődtek emailben amit lefényképeztem, jobb kezemben tartva a csekk kisebbik részét azt valahogy e-mailben elfogadták és sűrű bocsánatkérések közepette blablabla ...
4. na ja, de ha 1x lehet ilyen módon is intézni a dolgot akkor miért ne használjam ...
persze tanul az ember mindenből de ha mindent csak személyesen lehet elintézni akkor miért is várjuk el pl. a bankkártyás fizetést, stb. (példa vót ) -
LordVader80
őstag
1: anno személyesen? azóta hányszor változhatott az ÁSZF, hogy biztosra mentél, a lemondás pillanatában is érvényben van? Vagy honnan tudod, hogy a személyes üsziszolga nem tudta akkor rosszul?
2: gondolom invitel.hu, elérhetőségek, jéé nini egy faxszám, akkor ez biztos mindenre alkalmas...
3: ha Kiss Gizella néven lett volna elküldve, de a többi adat meg stimmel, már bukik a sztori, mert más nem mondhat le szolgáltatást, csak az előfizető, de NYILVÁNVALÓ, hogy Nálatok nem ez volt a helyzet, és minden szakszerűen el lett küldve természetesen az előfizetéshez tartozó inviteles emailcímről a invitel.hu niniiii újra, van itt egy emailcím is az elérhetőségeknél, ez is biztos mindenre alkalmas címre
4: sztem ezért nem is álltak le vitatkozni, amikor felszálltál a 4es villamosra és bebattyogtál hozzájuk zaklatást meg ügyvédet emlegetvePersze most nagyon lesarkítottam az egészet, némi cinizmust is belerakva ellened. Csak érzékeltetni akartam, hogy azért nem 100 a sztori a Te részedről sem. Miért nem lehetett bemenni üszire akkor, amikor le akartad mondani, kitölteni az ott kapott papírt, kérni belőle egy példányt, és tiszta ügy.... ehelyett, telefonálgatni, faxolni, emailezni ki tudja hova, majd használni persze a szolgáltatást, amiért fizetni már nem akarsz, mert az ugye így teljesen jogos és korrekt, aztán meg bemenni reklamálni... magadnak csináltad a hülyeséget.
May The Force Be With You!
-
maláj
addikt
válasz LordVader80 #44920 üzenetére
1. direkt + lett kérdezve anno még személyesen ...
2. faxon minden adat (személyes, szerződésszám, stb.) rajta volt - a számot már meg nem mondom ...
3. emailben is minden adat meg volt adva (név, cím, szerz. szám, stb.) tehát ha az email cím "kiss gizella" néven is lett volna kiküldve az adatokat ellenőrizve azért nem nagyon sok ésszel is meg lehetett találni az adott szerződést és annak státuszát, stb.
4. ha valaki hülye annak én mit tudok csinálni -
LordVader80
őstag
azért kiváncsi lennék arra a három lemondásra...
1: tudtommal telefonon lemondani szolgáltatást nem lehet (persze lehet, hogy lehet már, vagy Invitelnél lehet, de nem tartom valószínűnek)
2: faxon: milyen számra küldted el? mit tartalmazott a lemondó levél? mert pl ha elküldöd egy központi infós számra, vagy mondjuk szervíznek, nem kötelesek továbbküldeni (attól persze még jófejségből kellene nekik), minden ÁSZF szerinti adat (üfazonosító, név, személyi stb) benne volt a lemondóban? Egyáltalán honnan tudtad, mit kell beleírni, hogy az ö ÁSZF-ük szerint az érvényes lemondó legyen?
3: mailben: nagyjából ugyanezek a kérdéseim, mint faxnál, mi is kaptunk annó ilyeneket., hogy : "Nem kell tovább a net, mert szar. Köszönöm. Aláírás: Kovács József" -email cím amikről küldték: jozs456@freemail.huNyilván az ilyeneket nem veszik figyelembe.
szerk1: ja, az meg hogy használsz vmit miután "lemondtad", az ráutaló magatartás a szolgáltatás fenntartására, mehettél volna az ügyvédeddel sütizni, az nem lett volna legalább pénzkidobás
[ Szerkesztve ]
May The Force Be With You!
-
maláj
addikt
válasz Ted_Beneky #44918 üzenetére
a sajátommal úgy suhanok mint a mérgezett egér
öcsém projektje még a O-hoz konvergál -
maláj
addikt
én nem tudom de tippem szerint a pesti központba futnak be a szolgáltatások lemondásai, megrendelései, stb.
a különböző városokban csak gyűjtőpontok vannak amik továbbítják az igényeket pestre majd utána a "helyiek" elintézik a szerződést, bekötést, stb.annak az esélye, hogy mind a 3 motyóm 1 ügyintézőnél kötött ki - hát nem túl hihető
az ugye nyilvánvaló, hogy semmiféleképpen nem fizettem volna - majd az ügyvéd lerendezte volna ha tovább pattognakámbátor ha vennék 1 telefon-t és normális használat mellett és gar. időn belül nem cserélnék vagy javítanák meg vagy nem fizetnék vissza a vételárat akkor szintén menne az ügyvéd
értem én, hogy be kell próbálkozni és hátha lesz valami de én már túl öreg vagyok ahhoz, hogy ilyenekkel szívassanak
mondjuk azóta nem keresnek gyakran az inviteltől, hogy a legújabb akciójukról tájékoztassanak
-
Rick4
félisten
Na jó, de ez konkrétan egy ottani ügyintéző balfaszsága miatt van, és nem kifejezetten az ászf-ben foglalt szolgáltatásokkal kapcsolatos...... Így már tiszta, én azt mondom, örülj neki...
-
maláj
addikt
lemondtam a netet telefonon, emailben, faxon is (bármelyikre azt mondták, hogy elég de biztos ami tuti megcsináltam mind a 3-at)
erre csak küldték ki a számlákat és persze a net is maradt
én + használtam elég rendesena 260K pedig abból jött azt hiszem ki, hogy felmondás a hátralevő időre (wtf már rég lemondtam, hűség se volt már évek óta), kötbér meg minden ilyesmi baromság.
na amikor kiküldték a levelet a pénzről akkor felszálltam szépen a 4-es villanyosra, bementem az Anna kútig és mikor sorra kerültem elmondtam, hogy még 1 ilyen levél és zaklatás címszó ürügyén az ügyvédem társaságát fogják élvezni ...
hát röviden ennyi ...
-
Andrej1
aktív tag
Csáó ! Kellene nekem sürgősen socket A proci olcsóért mai átvétellel 2200+ felfelé.
Az tényleg igaz, hogy mi-újság van veled ? :D
-
Palkó
tag
Urak,tanácsot kérek.
Ma délután beköltözött a házunk udvarára egy raj méh, és tanyát vertek az egyik tujabokron.
Rengetegen vannak, felhőben szálltak, most szundiznak.
Mi a teendő, kinek lehet szólni, hogy költöztessék el a brigádot?
Féltem a kutyát, macskákat, nem mellesleg két házzal odébb kisgyerkőcök is vannak....
A gugli a "méhraj befogás Szeged" -re nem igazán hoz semmit.
Ötletek?Annyi mindenhez nem értek, hogy az már sokoldalúságnak számít...
-
őstag
Nekem szinpatikusabb az analóg műsorszórás mint digitális.Az analóg legalább nem esik szét mint a digitális.
Üdv:Attila
-
SirRasor
addikt
Pofám leszakad
Csöngetett most egy nő az inviteltől, mondta, hogy átállás lesz analóg adásról digitálisra. Mondom nem érint, mert nincs TV, csak net, az is a DigiTV-nél. Mondja nem lényeg, mert a set-top-boxomat ki kell cserélni. Mondom nem kell, mert nincs set-top-box. De lennie kell, mert most az internetet is analóg módon kapom és nem lesz internetem, miután átállnak digitális adásra, tehát az enyémet is le kell cserélni.
Ezek után mondtam neki, hogy nézzen utána picit jobban a dolgoknak, és elköszöntemMake Love not war!
-
Rick4
félisten
Még mindig keresek valami jobb SSD-t, elég az 50-60GB-os is. Akinek lenne valami, dobjon már egy privit.
-
tucsok.
senior tag
Keresek netbookot Szegeden ajánlatokat priviben várok.
"So say we all"
Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple notebookok
- Külpolitika
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Formula-1
- Egérpad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gitáros topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest