Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen széket vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyöször
senior tag
válasz
szabonagyur #64299 üzenetére
Meg is lepődtem, hogy nálad kijött a matek :-))
-
Gyöször
senior tag
válasz
szabonagyur #64288 üzenetére
Alvázszámmal csak hülyéskedtem :-)
Még arról lehet felismerni a péntek délutáni autót, hogy a tulajdonos kalapja poros/sáros :-))
-
Qtya123
őstag
válasz
Gyöször #64277 üzenetére
Akkor ezért honol csend a beltérben, mert foglalkoztak vele.
Ennek örülök. Jó, ha gondos gazda volt az első.
Megkérdezhettem volna tőle is, de nem akartam zargatni telefonon. Kereskedőnek adta be az autót, én onnan vettem. A szervizkönyvben benne volt a tulaj neve.
A lakcíme meg rajta volt a Suzuki márkakereskedéses számlán, amikor újonnan vette. Még valahol a születési dátumát is láttam, 58-as, ha jól emlékszem.Online telefonkönyvben így már nem volt nehéz megtalálni. Mikor felhívtam kérdeztem tőle pár dolgot, válaszolt is, de végig éreztem rajta, hogy meg van szeppenve. Így másodjára 8 hónap után nem akartam újra hívni, hogy "figyeeed mán', te rakattad a szivacsot az ablakhó?"
Még a végén azt hinné zaklatom. Én sem örülnék, ha ilyenekkel keresnének. -
tboldi
nagyúr
válasz
szabonagyur #64288 üzenetére
Vízkereszt, vagy amit akartok
Illetve Boldizsár névnap.Amúgy nemtom, Suzukiéknál hogy megy, a Hondát ismerem, hogy csak az évet jelöli az alvázszámban, méghozzá a tizedik karakterrel.
-
yaneez
csendes tag
válasz
szabonagyur #64283 üzenetére
-
Gyöször
senior tag
válasz
szabonagyur #64283 üzenetére
Az alvázszám utolsó 4 karakteréből vagy a kocsi járulékos tulajdonságaiból lehet a hétfő reggeli és péntek délutáni gyártásra következtetni.
-
AMD Power
titán
Nem volt jó érzés 625Ft/liter áron tankolni.
-
yaneez
csendes tag
válasz
Qtya123 #64271 üzenetére
BUÉK mindenkinek!
Az előző S Crossban nem volt ilyen, az enyém is ordenáré mód ropogott, zörgött, amíg hasonló mód ki nem béleltem szivaccsal. Ez az ex tulaj műve.
Az újban már van gyárilag, végre kiküszöbölték ezt a blamát.
8 hónapja használom, eddig teljes a csend az utastérben. -
Qtya123
őstag
Buék a fórumtársaknak!
Korábban többször volt itt szó a műszerfal zörgésről. Szerencsére a hidegebb napokon sem jött nálam elő.
Viszont tegnap ahogy vártam az autóban, a nap hátulról pont úgy világította meg a műszerfal elejét, hogy észrevettem egy szivacs réteget a műszerfal és a szélvédő között: [kép]
Ez gyári cucc, vagy az előző tulaj utólagos műve? Lehet, hogy ezért nem zörög.
-
-
válasz
ncc1701 #64264 üzenetére
Köszi! Én annyira nem szoktam semmi nem gyárit berakni a gépekbe. Az ignisnél igazából egy plusz a ledes fényszóró, de olyan újakban amiben van már jön a szokásos az új sem sokkal drágább eset. Egy 2004-es altot kellene lecserélni a családba, már kezd szó szerint darabokra esni (és nem gyalázom, amit az kapott a hölgy tulajtól kis városi utakkal...). Még igazából keret sincs, csak valami jó ár érték arány kéne (mint most mindenkinek... szóval ez szívás tenger lesz).
-
Időt szánsz arra, hogy mindenkitől messze állj meg lásd a képen , majd jössz vissza és a prszja a szakadt forddal úgy áll be, hogy asszony be sem tudott szállni én meg centizbe állok ki 3*-ra. Előtte lámpával néztem másik oldaláról bemászva, hogy neki bszta e. Nem.
Radar nélkül nem ment volna a kiállás, első hátsó egyszerre sípolt. Aaaajjj.Kértem jan 31-re időpontot első szervizre, de laza matekkal is akkor lesz az olajban 10500, de inkább 11000km.
-
ncc1701
veterán
válasz
Tom1939 #64263 üzenetére
Ez ne legyen kizáró ok: Osram H4 LED
-
válasz
burgatshow #64260 üzenetére
Köszi. Ez a logika általában jó, de az ignisnél emlékszem hogy a led fényszóró (ami nem egy nagy varázslat, egy egyszerű de azért jobb mint a halogén darab) minden felszereltséghez volt (azaz a glx-nek sem volt egy dátumig, utána meg mindegyiknek). De lehet hogy rosszul emlékszem (és az scross első facelliftjénél is így volt, gondolom nagy tömegben elég olcsó volt ez a led hogy ne gyártsanak kétfélét). Scrossom az nekem is volt
Ott is volt gl-től led, de annyival jobb volt felszereltségben a gl+ hogy nekem is az volt.
-
burgatshow
veterán
válasz
burgatshow #64259 üzenetére
Na szoval hogy tippet is adjak en lehet megneznem a 90 loeros nem hibrid szeria gyartasi evenek a veget, ahol a felszereltseg mar legalabb GL+.
-
burgatshow
veterán
-
Google pajtás nem adott egyértelmű választ. Tudja valaki fejből a mostani új ignis itthon mikortól led lámpás? Van olyan ami már led lámpás de még eredeti nem hybrid 90 lovas van benne (az lenne ideális, használtra vadászom éppen...)? Köszönöm!
-
dethroner
veterán
válasz
Cunaja #64251 üzenetére
Aksit annál is inkább ne feszegessük, mert 4 nap múlva lesz 5 éves a telóm (redmi note4), és még mindig 2 napra elég egy feltöltés. Túl van misztifikálva ez az aksi kímélés dolog. És ugyebár ott az ülésed alatt a lítium aksi, azt is folyamatosan meríted és töltöd, mégse fosol hogy tönkremegy, pedig az nem egy telefon ára lesz ha megdöglik
-
Cunaja
addikt
válasz
mefistofeles #64253 üzenetére
Akkor, nem teszem ki, csak ha nagyon melegedne.
Amúgy én sem akartam ennyi pénzt kiadni, de már idegesített az állandó dugdosás. Nekem is súrolja a lélektani határt. Az Amazonon, ugyanez 50K, annyiért, biztos nem vettem volna. -
Cunaja
addikt
válasz
ncc1701 #64250 üzenetére
Fentebb írtam, tekintsünk el az akkutól, maradjon az aljzat és a kényelem.
A másik dolog, hogy múltkor is simán kiszálltam és bent hagytam a telót. Elfelejtettem, hogy az ott van a boxban kábelen. Ezt is tekinthetjük szempontnak. A nagyon hosszú út alatt, akkor majd bedugom, hogy ne melegedjen túl a teló. A mindennapi használatra, meg jó lesz a vezetéknélküli módszer. Remélem beválik majd a kütyü, feltéve ha megjön. -
ncc1701
veterán
válasz
Cunaja #64247 üzenetére
Ez azért nem í]y működik, függ a töltő áramtól, illetve, h mennyiről-mennyire töltöd. Általánosságban a li-akármi akkuk szeretik az alacsony töltő áramot, nem szeretnek 3,7V (30-40%) töltés alatt lenni, illetve 3.9V (60-70%) felett lenni, illetve sem a meleget, sem a hideget nem szeretik. Az ilyen gyorsan beleszalad mondjuk 50-60% közötti töltés alacsony árammal típusú ciklusból belemehet akár 5-10e is.
-
bigdigit
addikt
válasz
Cunaja #64247 üzenetére
Ezzel csak félig tudok egyetérteni. A kényelemmel meg a csatlakozó kímélésében. Viszont az aksinak így is annyi lesz mert sokkal gyorsabban merül mint vezetékkel ráadásul még melegedni is fog rendesen. Nekem nyáron volt égette a zsebem és az aksit gyorsabban nyírja ha meleg.
-
Cunaja
addikt
válasz
ncc1701 #64243 üzenetére
A kisegítő választ, csak dolgoztam.
Igen, a dugdosás miatt.
A telefonnál adott egy töltési ciklus szám. Ha eléri, az akku kuka szinten lesz.
Minden kábeles csatlakozás, egy töltési ciklus is egyben.
Ha napi többszöri csatlakozással üzemel a telefon, akkor, elég hamar kukázhatom az akkut, ami a müvelet nélkül, sokkal tovább bírná.
Mivel az autó tudja az Android Autó szolgáltatást, miért ne használnám. Viszont a telefonomat is kimélném és ha létezik ilyen megoldás, gondoltam, ki lehet próbálni.
A másik szempont, a kényelem. Nem dugdosom állandóan.
A kütyü teszteket néztem és a megrendelt termék, megfelelőnek tűnt. Kiderül majd. -
Siriusb
veterán
Megint elgondolkoztam a WagonR+ kapcsán, hogy maradjak-e az Eneos 5w40-nél, vagy nézzek valami más márkájú olajat? Rövid utak, viszonylag kicsi éves futás.
Azért dupla áron nem akarok olajat venni bele.
Mi a meglátásotok?Olvasgattam az autós topikban a kutak pisztolyának kireteszelését, elmosolyodtam, mert én még elengedni sem merem a pisztolyt, a WagonR nem az a típus, amelyikbe mélyen benyomja az ember és biztosan stabilan marad.
-
-
-
Cunaja
addikt
A kollégámnak is az van és dicséri is, ha éppen nem szidja. . Egy hibája van vele, hogy túl melegszik és akkor dobja a kapcsolatot. Naponta lenyom 250km-t és még nem volt olyan, hogy legalább 1x nem szakadt volna meg neki a kapcsolat. Amúgy más baja nincs vele. Néha laggol is neki, de azt betudja a melegedésnek. Egy biztos, nagyon gyorsan kapcsolódik. Mivel elég sokat megyek idegen területen, nem biztos, hogy jól jönne, egy kapcsolat megszakadása a naviban.
-
Cunaja
addikt
Sziasztok!
Rendeltem tegnap egy ilyet, majd beszámolok a tapasztalataimról.
A másik, amit itt vettek néhányan a fórumon, nem nyerte el tetszésemet.
A vélemények alapján, ezzel nem szakad meg a kapcsolat és nem is melegszik túl.
Jelenleg csak csomagküldő számom van, de azt írták 7-11 nap. Gondolom az ünnepek miatt, pár nap késés várható, illetve a rendelések száma is befolyásolhatja az érkezést.
Idegesítő néha, 20-25 perces utakra a telefont rádugni az autóra.
Ha megjön és teszteltem, jelentkezem.
Addig is Kellemes Ünnepeket Mindenkinek! -
megane76
csendes tag
Sziasztok! Splash hátsó fejtámlái a kezdetektől nagyon erősen szorulnak, alig bírom megmozdítani őket. Volt már másnak is ilyen tapasztalata? Mi lehet a megoldás?
-
-
dethroner
veterán
válasz
burgatshow #64216 üzenetére
Nem, mert én november 21-től nem melózok. Legközelebb január 5-én megyek. Igaz, ebben volt 16 nap kórház, plusz 1 hét táppénz, többi szabi. Na, ki nyert?
-
ncc1701
veterán
válasz
mefistofeles #64220 üzenetére
Az a baj, így 1.5-2 év távlatából nehéz ügy szerintem. De ja, szóltam, képeket elküldtem, annyi.
-
ncc1701
veterán
válasz
mefistofeles #64218 üzenetére
Kötelezőre csinálták meg, sosem voltak szimpatikusak. Kollega vasaló céges swiftjét is oda hordtuk, arról meg kiderült, h kb sosem cseréltek fékolajat. Ugye lebuktak az elhalt abs kocka miatt.
Mindegy, cégautó, majd meglátom, h a főnök bele akar-e állni. -
ncc1701
veterán
Na, megvolt a márkaszervíztől a kariaji. Ugye még vagy 2 éve belém jöttek, és 2 elemet fényezni kellett. Most voltam mosóban, és két helyen feljött a lakkozás, igen "príma" munkát végeztek a srácok. Közkívánatra beírhatom a márkaszervíz nevét is.
Kérdés, h van-e értelme csuklóztatni magunkat azzal, h csinálják meg normálisan a szar munkájukat, vagy engedjem el, és vigyem el rendes fényezőhöz? -
burgatshow
veterán
válasz
mefistofeles #64197 üzenetére
Dec. 14 - jan. 9 kozott szabin.
Nyertem? -
tatararpad
őstag
válasz
blakey #64203 üzenetére
Alternatív frekvenciák keresése a beállítás neve a régebbi modellekben. Én is kikapcsoltam mert a Rádió 1-en a helyi frekvenciákon a helyi hírek mennek például, és ha valami határvonalon autózgat az ember akkor összevissza váltogat oda és vissza a híradók között, ami elég zavaró.
-
Gyöször
senior tag
válasz
szabonagyur #64207 üzenetére
Itt nem erről van szó, hanem a rádio1nek minden vidéki adóján ugyan abban az időben más szól napközben. Reklámok is régiós reklámok. A fej váltogat köztük és onnantól kár hallgatni. Hallgassátok a discoshitet, az minden régiós adón ugyan akkor ugyan az van :-)
-
-
tboldi
nagyúr
válasz
blakey #64203 üzenetére
Itt, Móváron ugyanez a helyzet a Retro Rádióval, a város eltérő részein 3 különböző frekin szól jól. A többi adó meg még ennyire sem fogható.
Mondjuk a Hondám gyári Panasonic fejegysége vagy a Suzuki Clarionja valóban észrevétlenül vált, de a Lancia Blaupunkt-ja elhallgat mindig a keresés idejére. És sajnos itt az ÉNy-i csücsökben elég gyakran kell megtennie, Győrben pl. már nincs ilyen gond. -
blakey
titán
válasz
antal750 #64202 üzenetére
Ennek pont az a lényege, hogy az adott rádió mindig az erősebb frekvenciára váltson, menüből kikapcsolható (nem jut eszembe a neve) ha kikapcsolod olyan olyan helyre mész, ahol egy másik frekvencián szólna ua. a rádió, akkor nem tud átváltani a megfelelő frekire és egy idő után néma lesz. Valószínűleg, ott ahol épp látod, hogy "ugrál", pont a határvonal, tehát nem tudja fixen eldönteni, hogy melyikre váltson, de ez téged miért zavar? A váltást nem lehet, nem kéne hallanod, maximum látnod. Én nem hallom, amikor egyikről a másikra vált.
-
antal750
aktív tag
válasz
szabonagyur #64201 üzenetére
Pl Jászberény-ben közlekedve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gurulunk, WAZE?!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Renault, Dacia topik
- Milyen széket vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- SzoftverPremium.hu
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc