Új hozzászólás Aktív témák
-
szabonagyur
félisten
válasz
burgatshow #72137 üzenetére
Szerintem sem rosszak a vezetes tamogatok, foleg sokaknak segitene is elkerulni helyzeteket.
Lehet panaszkodni a savtartora, de rengetegen nem tudnak savot tartani, vagy a feszfekezes is jol jon azoknal akik elbambulnak.
Ma is kanyarodok felsobb rendu utrol alsora, mar befordultam szinte amikor nenike a Stop tablat figyelmen kivul hagyva csak gurult nekem, ujabb autonal legalabb sipol valami vagy be is fekezne.
Persze vannak hibaik, vagy eppen korlataik, de az embernek is van legalabb ennyi, ha nem tobb.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Koncipappa #72119 üzenetére
Kissé meglepett, hogy használtan is majdnem ugyanannyiba kerül, mint hajdanán újan...
Ebben sok minden szerepet játszik. Van mellé ugye a Suzuki sosem romlik el legenda, meg mellé egy szép infláció is, plusz sokan tényleg túlárazzák hátha alapon.
2016-2021 között volt sima 1.4T (140LE) meg mhybrid 129 LE-vel is már, ezt érdemes először eldönteni, hogy melyik kell.
Amit én tudok mint típushiba, hogy a kalaptartó pöcke sokaknak eltörik első percben szinte, azt érdemes megnézni, bár megoldás csak csere van rá.
Volt pár visszahívás, de azokat ha visszavitték cserélték, nekem más nincs most meg.
-
szabonagyur
félisten
válasz
burgatshow #72117 üzenetére
Nem tudom, de gondolom nem véletlenül került oda már ez a motor teljesítmény.
És nem az 1.5 van elírva mert az ilyen 102-3 LE körül volt csak.
-
szabonagyur
félisten
válasz
burgatshow #72078 üzenetére
Hahun a hirdetések amúgy 110 LE-vel futnak az 1.4T esetében
-
szabonagyur
félisten
Suzuki oldalrol le akartam kerni a katalogust, erre meg kellett adni egy rakat adatot, szalont stb es majd kuldik.
Ez komoly 2025-ben hogy majd munkaidoben valaki szemelyesen keres vagy bescanneli a papir format?
-
szabonagyur
félisten
válasz
lalibatyo #72085 üzenetére
Anélkül, hogy belemennék a dologba, HAHU-t felcsapva amúgy ez a 9-10M a belépő ha városi crossover, automata, benzines, új autó kell.
Ssangyong Tivoli, Opel Frontera, Dacia Sandero, Ford Puma, Citoren C3, Nissan Juke, Yariss Cross. Skoda Kamiq vanEzekből nem igazán van amiben jobban megbíznék, mint mondjuk a Suzuki.
Ha nem kell automata van 1-1 érdekes jelentkező talán VW oldalról még.
-
szabonagyur
félisten
Lehet konfigolni, GL+-tól indul.
1,4T AT, GL+ alap fehér 9,65M (10,95M listaár)
Ugyanez GLX-ben, panoráma nélkül 10,32 (11,62M).
215/55R17 + festett könnyűfém keréktárcsa (teljesméretű dísztárcsával) / LED multireflektor (Tompított és távolsági fényszóró) / Sötétített üvegezés: Hátsó ablakok + hátsó háromszögablakok + hátsó szélvédő / Kulcs nélküli motorindítás / Külső tükrök: Fűthető, elektromosan állítható, elektromosan behajtható, beépített irányjelzővel / Üléskárpit: Szövet / 9 colos multimédia kijelző+ DAB + Navigáció + Tolatókamera / Adaptív tempomat (ACC) / Ülésfűtés / Holttérfigyelés (BSM) / Hátsó keresztirányú forgalom figyelmeztetés (RCTA) / Forgalmi jelzések felismerése / DSBSII (kombinált érzékelős vészfékasszisztens) / Sávelhagyás figyelmeztetés / Sávtartó / Sávtartás figyelmeztetés / Hegymeneti elindulássegítő / Vezetőfigyelő rendszer/e-call / Suzuki Connect
Úgy látom ugyanazt tudja kb, mint 2022-ben az enyém, itt a tablet nagyobb talán, meg ez a vezető figyelő ami tavaly nyár óta kötelező ami plusz.
-
szabonagyur
félisten
válasz
burgatshow #72078 üzenetére
Na az jó, konfigolni már lehet, de nem ír ki részleteket a motorral kapcsolatban.
-
szabonagyur
félisten
Úgy látom még senki sem rakta be, de megszűnik az 1.5 a buta automatával.
Visszajön az 1.4 hybrid AT, ami talán érdekes, hogy a motor lehet csak 110 LE-s lesz.
-
szabonagyur
félisten
válasz
slett27 #71976 üzenetére
Tényleg máshova tartozik de azért a japán, 3M meg 2015 eléggé ütheti egymást vagy sok márkát kizár (Honda 1 db van pl ilyen feltétellel)
Ami beleférhet és teljesen jót kaphatsz belőle a többek által írt 1.2 90-94LE (családban van egy, 1,5 éve vettük 2014-es 9Xezer km-el 2,2M-ért, szinte ajándék volt).
-
szabonagyur
félisten
válasz
slett27 #71971 üzenetére
A többi autó még drágább, lásd márkaszervizben egy Suzuki olajcser megáll az Scrossra 75-ből ha jól rémlik, a másik autónk Formentorra meg lesz a duplája. Pedig nem tud annyival többet feltétlenül.
Sajna a pénz ennyit ér, sokszor mondom, hogy a 100Ft alatti címleteket régen be kellett volna szántani, semmi értelme (felénk az autómosós automata sem fogad el 100 Ft alatti tételt, de kb. más automata sem, nem tudom az aprót elhasználni értelmesen ha van néha).
-
szabonagyur
félisten
válasz
burgatshow #71972 üzenetére
Haha
-
szabonagyur
félisten
válasz
burgatshow #71916 üzenetére
2022-esnek tuti ez
-
szabonagyur
félisten
válasz
burgatshow #71879 üzenetére
Ez is 3 év, 2 hónap.
Maxell van benne, amúgy egész könnyen szétjött.
IKEA volt itthon, meglátjuk ha nem bírja akkor veszek jobbat.
-
szabonagyur
félisten
Elemet kellene cserélnem a távirányítóban, bevált elem fajta? CR2032 kell bele legalább?
Scross 2021 -
szabonagyur
félisten
válasz
Qtya123 #71867 üzenetére
Ha megnézed arra írtam, hogy sokak szerint rablás amit a szerviz elkér, minden nézőpont kérdése.
Mindennek van egy ára, semmi sincs ingyen. Biztos vagyok benne, hogy más szerint a munka amit elvégzek és az azért elkért pénz is rablás, de ez ilyen.
A példád meg Te is tudod, hogy torzítás, közel sem ugyanaz a kompetencia krumplit vetni, mint mondjuk autót szerelni komolyabban.
De nekem mindegy, a lényeget értetted Te is szerintem.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Qtya123 #71865 üzenetére
1 óra hétvégén ha értesz hozzá és megvan a gyakorlatod.
Én sosem csináltam, biztos nem 1 óra lenne, amit nem a családommal vagy más tevékenységgel végzek (olyannal, amit tudok és szeretek csinálni).
Ha a szombat délutánom elcseszem autó szereléssel (ez nem karbantartás nekem, karbantartás ha lemosom, kitakarítom) és mondjuk emiatt nem tudok menni kirándulni vagy pihenni amire majd külön veszek ki szabit akkor igen is tudom számszerűsíteni az értékét. És sajnos szabit nem tud venni az ember csak úgy, nem tudok fizetés nélkülire menni mert nem nézik jó szemmel. Így inkább leadom az autót a szerelőnek és kifizetem az ő idejét, közben tudok dolgozni és a hétvégét arra szánom ami fontosabb nekem,
-
szabonagyur
félisten
válasz
Szilágyi84 #71859 üzenetére
Miért nem kérsz egy konkrét ajánlatot a hozzád közel eső, lehetséges szervizektől? Kérheted Suzukitól, függetlentől majd össze lehet hasonlítani. Kb. 5 perc.
-
szabonagyur
félisten
válasz
AMD Power #71855 üzenetére
És megérne neked plusz X tízezer/százezer forintot az, hogy újra designoljanak pár olyan részt ami amúgy funkcionálisan működik? Minden módosítás esélyesen ár növekedést hozna magával és a 9-11M is már esélyesen egy lélektani határ a vevők részére, hogy tényleg Scross kell nekik ennyiért vagy sem.
-
szabonagyur
félisten
válasz
burgatshow #71850 üzenetére
Jaaa, akkor tényleg egészen sok pluszt hozott a generáció váltás, nem csak az ár emelkedett vele együtt.
Mi is éppen meg tudtunk venni egy kiállított példányt másik városban. 7,2M GL+ automata, mai szemmel nézve is viccesen keveset kértek érte
-
szabonagyur
félisten
válasz
burgatshow #71848 üzenetére
En a regit kerdezem, 2022es de az uj kinezettel es van tolato radar GL+ban. Az remlett neked is ez a kombo van, de lehet neked 21 elso fele meg az elozovel
-
szabonagyur
félisten
válasz
burgatshow #71830 üzenetére
Melyik parkoló radarra gondolsz ami nincs GL+-ban? Ami a 360as kamera?
Napfénytető meg talán lehetett volna GL+ mellé is csak COVID miatt elég hülye konfigok jöttek ki.
De ami különbség ugye a nagyobb tablet még, meg talán GLX-nél még a műbőr ülések.
-
szabonagyur
félisten
válasz
burgatshow #71820 üzenetére
Potoltam
-
szabonagyur
félisten
Ez az ora csoport melyik evjarat vagy felszereltseg resze?
Csoport szerint uj Scross, de nekem visszalepesnek tunik a 2022hoz kepest.
-
szabonagyur
félisten
válasz
burgatshow #71806 üzenetére
Igen ez teljesen okes.
Masikon 245/45/18 van az is okes.
-
szabonagyur
félisten
válasz
burgatshow #71803 üzenetére
A 18-19es kereket mar a felesleges meret miatt irt
am, raz igy is elegge rosszabb utonEgy /45 vagy /40 azert tulzas lenne ra.
-
szabonagyur
félisten
válasz
burgatshow #71801 üzenetére
Ezt irja pont, hogy a gyari 6,5 de amit kinezett 7es es hogy elfer e. Meg ugye mennyire feszul ra a gumi, bar ennek sem kene gondnak lennie.
Mondjuk sajat velemeny de csak gyari felnit ra. Ez nem az az auto ahol a felni tuningnak van ertelme, sok annyira bazarit latok, na meg aki felrak 18-19es kereket ra…
-
szabonagyur
félisten
válasz
lalibatyo #71656 üzenetére
Ugye rengeteg ilyen dolgot az EU-s elvárások miatt nem lehet már lekapcsolni egyáltalán.
2024-es Formentornál sem lehet kikapcsolni, az aztán tényleg tud csipogni, sípolni a sokkal több érzékelő miatt.
Egy idő után fel sem tűnik, illetve volt már helyzet amikor jól jött.
Bár a tolatáskori vészfékezésnél sz@rtam be párszor, hogy vajon minek mentem neki, akkorát vész fékezett (garázsba tolatáskor egy járdán kell keresztül mennem, és a hátsó szenzor úgy érzékeli ha nagy a lendület, hogy neki fogok menni, ilyenkor instant satu fék
)
-
szabonagyur
félisten
válasz
burgatshow #71647 üzenetére
Na ezt jó tudni. Nem szoktam az autóban csak úgy ülni, így fel sem tűnik
-
szabonagyur
félisten
válasz
burgatshow #71631 üzenetére
Tudom, hogy szubjektív, de tényleg menetzajra (gördülési) gondolok ha látsz benne változás. Mivel más nem változik, így talán értékelhető, hogy Te hogy hallod.
-
szabonagyur
félisten
válasz
burgatshow #71628 üzenetére
Ha mentél vele 2-3e km-t írsz róla milyen? Főleg hangra vagyok kíváncsi
-
szabonagyur
félisten
válasz
burgatshow #71566 üzenetére
2022es AT Scross meg 1240
-
szabonagyur
félisten
válasz
colker #71388 üzenetére
De van bármi papírod róla, hogy anno mennyire hajtották kiflibe az autót?
Vagy, hogy ha az ABS dolog nem lett megcsinálva mi nem lett még? Mennyire volt szakszerűen javítva a törés után?
Az a baj megcsináltatsz valamit, arra lehet kapsz pénzt aztán majd jön a többi csontváz.
Mihez kell pont 4 kerekes Swift?
-
-
szabonagyur
félisten
Olvasom ezt a cikket, hogy ha nincs vonóhorgom, de nincs gyári előkészítésem akkor nem is vontathatok most már.
Honnan tudom, hogy van ilyen előkészítésem? Kérdés ez 2022-es SCross meg 2006-s Swiftnél is.
-
szabonagyur
félisten
-
szabonagyur
félisten
Több helyen is olvasom, hogy mennyi embert zavar az Scross/Vitara LED lámpája és, hogy mennyi embernek villognak.
Sokat megyek este is, de semmi ilyennel nincs tapasztalatom, és ahogy néztem nem világítom az eget sem.
Sőt hiába ülök magasan sok sedan lámpája is olyan amilyen ha nincs beállítva.
-
szabonagyur
félisten
válasz
burgatshow #71302 üzenetére
Igen, 2022-esnél a tabletbe belépve, a beállításokban van ilyen, hogy tankolásnál nullázza.
Én szeretem mondjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged