Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Cunaja

addikt

válasz Franky74 #59775 üzenetére

:R Majd kipróbálom!
    Napi szinten megyek Pesten és sajnos a Waze, elég sokszor megküzd a dugóval. Jó, tényleg sokszor jól teszi a dolgát, de közel sem mindig. Múltkor egy Giga dugóba vitt bele és nem volt kiút. Hittem neki és arra mentem. Nem első este. Ha nem jó a Sygic sem, akkor marad a Google maps és majd mindig jelentem a hibát legfeljebb a Google-nak. Nem egy kollégám fizetett már miatta. Oké, saját hülyeségük miatt, mert nem a navit kell csak figyelni, hanem a táblákat is.
    KubanitoS:
    A Waze legidegesítőbb dolga, az útvonalak megjegyzése. Egyszerűen megőrjíti az embert vele. 4 út párhuzamosan halad, ahol megyek melóba, neki az az út, sosem tetszik amelyiken megyek, nincs forgalom és még rövidebb is. Neki mégsem tetszik, mert nem azt jegyezte meg. Nincs útvonalösszegzés, mennyi volt az átlag tempó, mennyi szintkülönbség és stb. Ez is fontos lenne.
    Nagyon jó néha, de nagyon is idegesítő. A másik, amit már írtam is nekik, hogy miért csak
    Facebook ismerősöket lehet látni, miért nem lehet simán google cím alapján? Nincs Face-m.
    Még akár fizetnék is a Waze miatt, ha tökéletes lenne. Oké, néha nem ismeri a vidéki útakat, de, hogy BP-n is eltévedjen, az már sok. Pláne egy vidéki vezetőnek.

Új hozzászólás Aktív témák