Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bluetooth hangszórók
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- ZIDOO médialejátszók
- Autós kamerák
- Otthoni időjárás-állomás
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
válasz
Franky74 #59775 üzenetére
Majd kipróbálom!
Napi szinten megyek Pesten és sajnos a Waze, elég sokszor megküzd a dugóval. Jó, tényleg sokszor jól teszi a dolgát, de közel sem mindig. Múltkor egy Giga dugóba vitt bele és nem volt kiút. Hittem neki és arra mentem. Nem első este. Ha nem jó a Sygic sem, akkor marad a Google maps és majd mindig jelentem a hibát legfeljebb a Google-nak. Nem egy kollégám fizetett már miatta. Oké, saját hülyeségük miatt, mert nem a navit kell csak figyelni, hanem a táblákat is.
KubanitoS:
A Waze legidegesítőbb dolga, az útvonalak megjegyzése. Egyszerűen megőrjíti az embert vele. 4 út párhuzamosan halad, ahol megyek melóba, neki az az út, sosem tetszik amelyiken megyek, nincs forgalom és még rövidebb is. Neki mégsem tetszik, mert nem azt jegyezte meg. Nincs útvonalösszegzés, mennyi volt az átlag tempó, mennyi szintkülönbség és stb. Ez is fontos lenne.
Nagyon jó néha, de nagyon is idegesítő. A másik, amit már írtam is nekik, hogy miért csak
Facebook ismerősöket lehet látni, miért nem lehet simán google cím alapján? Nincs Face-m.
Még akár fizetnék is a Waze miatt, ha tökéletes lenne. Oké, néha nem ismeri a vidéki útakat, de, hogy BP-n is eltévedjen, az már sok. Pláne egy vidéki vezetőnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- ZIDOO médialejátszók
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Cipő topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ingatlanos topic!
- Konteó topic
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Egyedi ékszerdobozka
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest