- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hővezető paszták
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autóhifi
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
2ozzmexy #56197 üzenetére
Nyilván nem fog tökéletesen passzolni. Ez nem téligumi specifikus, nyárival sem tudsz pontosan ugyanabban a nyomvonalban menni. Arra gondoltam, hogy ha már levasalta a havat akkor ugyanarra ki kell, hogy tudjon menni. Nyilván nem megyek bele 100-al egy hófalba de én még hóba nem ragadtam.
-
2ozzmexy
senior tag
válasz
Moleman #56192 üzenetére
Ilyenkor télen még összecsukható ásóm is van a Vitaraban, pumpás jégoldó, pluszban 4-5L szélvédőmosó és egy ablaklehúzó.
A bimmer rosszabb, abban van folyékony hólánc, rendes hólánc és útszórósó is. Most még termoszt is viszek majd meg gázolaj fagyállót... Műanyag villa, kanál, tál, zsebkés.
A cégessel úgy megyek külföldre hogy fel vagyok készülve pár éjszakára a kocsiban... (ne is kérdezd)Csak addig rendbe kellene vágnom a hétvégén bár az időjárás nem kedvez nekem...
-
2ozzmexy
senior tag
válasz
mefistofeles #56194 üzenetére
Nem, ugyanazon a nyomvonalon nem tudsz kijönni, a téligumi nem így működik... Nem nyílnak a lamellák olyan nagyot.
Próbálj meg esőben a mélygarázsban beállni egy helyre és ugyanazon a nyomvonalon kijönni, meg fogod látni hogy nagyon nem fedik egymást a vizes keréknyomok.Nekem az a trükköm hogy kicsit lejarom magamnak, picit előre hátra és a kormányt is tekergetem, így tudok lendületet venni ha behavazodik.
-
Moleman
addikt
válasz
mefistofeles #56194 üzenetére
Lendületből belement (párhuzamos parkolóhely az út szélén), aztán tovább akart indulni előre. De hátrafelé se ment a dolog, valahogy beékelte magát.
-
-
válasz
AMD Power #56189 üzenetére
Én nem tudom, de nekem nem nagyon jött be a Splash-en a Goodyear Vector 4Seasons Gen-3-as guma. Szerintem nagyon csúszkál. Ezt a nejem mondta először, h hamar megcsúszik az autó. Tegnap én voltam vele, és valóban. Szerintem a következő télre már áttérünk az évszak szerinti papucsokra.
-
Moleman
addikt
válasz
2ozzmexy #56190 üzenetére
Itt is van, de nagyon fent/középen, hátizsákot ráakasztani amúgy nagyon jó.
A fém füles ötlet tetszik, majd megnézem, szerintem a Swiftnél is működőképes lehet.
Én is viszek magammal minden szemetet, minden izzóból tartalék (amíg xenonnal jártam, volt tartalék égő, tartalék trafó, meg tartalék halogén is a rendőrbácsinak
), meg mindenféle szerszám, nyomásmérő, keresztkulcs, több pokróc, pulóver, sapkák, széldzsekik, kukásmellények, tűzoltó aeroszol, tartalék 12V-USB tápok. Ez mind a mankókerékben/körül és az első ülések alatt.
A többi szemetet itthon tartom, tele van velük pár szekrény, meg lassan az összes polc a garázsban.#56191 mefistofeles
Itt Sopronban a téligumi is okozott kihívásokat, valakit láttam, leparkolt 40-50 centi hóba, ahova előtte mindenki lapátolta a havat.Eltartott egy darabig, mire kiszabadult.
-
-
2ozzmexy
senior tag
válasz
Moleman #56187 üzenetére
A Vitaraban van akasztó, a belső oldalon meg oda van akasztva ahova bereteszelődik a hátsó ülés... Ki látszik abból a fém fülből egy kicsi és oda van beakasztva fixre. Már közel sincs ennyi cucc benne, de még mindig van egy csomó plusz köcölle, pl bikakabel, sniccer, elasztikus vontató kötél, tartalék szelepsapka, hiányos izzókészlet, APC, mikroszálasok, stb.
mint egy 🐌 viszem az egész házat...
-
AMD Power
titán
Ma kicsit "megtekertem" a 4évszakos gumikat ebben a havas esőben!
Hozta azt amitt az Astran. Jól vizsgázott. Megint!
-
válasz
tboldi #56184 üzenetére
Elég patent csomagtartó, de Hondába minek ennyi cucc?
Amúgy köszi, én olyasmit keresek, amibe bevásárlás meg ilyeneket bedobalok, beviszem benne, aztán üresen megy vissza az autóba
De amúgy így ahogy letofóztad lehet veszek egy ilyesmit is (kösz, költhetem a pízt...
), aztán ebbe bele tudom rakni az autóban lévő kacatokat (mellények, elsősegély doboz, jegoldo, stb... )
-
tboldi
nagyúr
válasz
SyMbioTe #56183 üzenetére
Nem pont ilyen, de nálam van 2 aldis táska, ami nem fért el a pótkerék mellett, az ezekbe került.
Illetve ezeken kívül még van 2 praktikeres, tépőzárral rögzíthető, hálós zseb ezek fölött, az ülés hátulján, valamint a nagy háló alatt egy 60 (?) literes összecsukható ládikó, benne 2 jyskes takaró, meg több nagyobb dolog, ami máshol nem férne el.A fél garázst cipelem magammal.
És még nincs vége, most 2 ilyen, gyári Fiat/Alfa/Lancia éket akarnék. -
-
-
2ozzmexy
senior tag
válasz
Moleman #56176 üzenetére
Azért az sem örökélet +1 év, ráadásul kell hozzá a tisztító meg az olajozó spray is, az sincs ingyen.
Most hogy összedobtam a bimmer rendelését jöttem rá hogy csak akkor érik meg ezek a K&N szűrők ha 10+ évig fogod használni vagy ha annyira drága még az utángyártott is bele és kb. akkor vagy nullán... -
AMD Power
titán
Ma amikor elvittem tesómat a szerelőnkhöz, kérdeztem tőle,hogy látott e valami javítani valót kocsin? Illetve a műszaki vizsgán mondtak e valamit? Mondta,hogy patent az autó. Menjek vele, maximum tankolni kell.
-
Szombathelyen a Siposnál is van üvegfal, de mivel négy (vagy hat?) állás van a műhelyben, csak az előtted lévőnél láthatod mi is zajlik éppen....
Mondjuk elég zsúfolt a garázs, a szerelők rohangálnak keresztül, kasul, megértem, hogy nem engednek be téblábolni, okoskodni tulajokat. -
Moleman
addikt
válasz
Gyöször #56174 üzenetére
Én világ életemben 1000 ft-os Japanparts légszűrővel jártam minden autómmal, sose volt probléma velük. Most épp gyári méretű K&N-t használok elégedetten, sose fog megtérülni, de gondoltam kipróbálom. 8800 ft-os szűrőkkel szemben viszont hamar megtérül.
Ami a gyertyát illeti, a Mazdába is spéci kell elvileg a nagy sűrítés miatt, a gyáriból 11.668 ft lett volna egy darab. Boschból kaptam négyet ugyanennyiért (ugyanúgy iridiumos), gond nélkül teszik a dolgukat 3 éve.
-
Gyöször
senior tag
válasz
tboldi #56168 üzenetére
Békéscsabai Honda ugyan ez. Mint egy moziban nézheted a többi ügyféllel, hogy műtik a kocsijaitokat. De úgy néz ki ez csak az országhatárok mentén megy mert Szolnokon megvárhatod az újautószagú szalonban amíg a gépjárműveddel a szerelő határozatlan időre ismeretlen helyre távozik :-)
-
Moleman
addikt
-
SirKero
őstag
válasz
zsolt19900 #56162 üzenetére
Az enyém még nem hibrid de még részecske szűrő sincs benne így ezek a dolgok nem érintenek
Amúgy meg a garancia is addig tűnik jó ( gazdaságos ) megoldásnak amíg nincs vele semmi teendő. A fórumokban sok hozzászólás van a kereskedők ill. a gyártó hozzáállásáról ha érvényesíteni akarod. -
racerx
őstag
válasz
Napfénysüti #56161 üzenetére
Barta.
-
tboldi
nagyúr
válasz
2ozzmexy #56166 üzenetére
Győri Honda, még kávét, üdítőt is ihatsz ingyé’.
Credit: boogie84
-
dethroner
veterán
válasz
TommyY2 #56165 üzenetére
Erre megoldás ha a szervizben van haverod, mint pl nekem
ott állok végig és beszélgetünk. Amúgy örülj hogy nem cserélték ki azokat, mert rohadt drágán mérik, boltban olcsóbban megkapod. Én már másodszor fogtam a fejem hogy milyen marha vagyok, mert én ragaszkodom ahhoz hogy kicseréljék ezeket is, pedig ők nem akarnák a légszűrőt. Aztán csak fogom a fehem mert féláron neg lehet venni máshol, de 1 év alatt ezt elfelejtem és ismét velük cseréltetem
-
TommyY2
tag
válasz
laca891 #56164 üzenetére
Én is októberben voltam két évesen, remélem, hogy kicserélték. Viszont se légszűrőt, se pollenszűrőt nem cseréltek, mivel szerintük nem kell (S-Cross).
Nem tudom, hogy lesz-e valaha olyan a szervizekben (nem csak márkaszervizben), hogy az ügyfél leragasztott szájjal, munkavédelmi felszerelésben (bakancs, sisak, stb.) ott állhat az autója mellett?
Esetleg a szerelő fején lévő kamerán keresztül élőben figyelemmel kísérheti az eseményeket, valamint a kérdéses pontokhoz könyvjelzőket tehet, amit a végén közösen kielemeznek.
Nevezhetjük ezeket költői kérdésnek is.
TommyY
-
zsolt19900
őstag
válasz
SirKero #56147 üzenetére
azért arra kíváncsi lennék (ha lenne pontos cikkszám szívesen megnézem a beszer. árát), hogy ez a "ennyi marad és abból megcsinálom" pl. élne-e akkor is, ha egy ülés alatti akkupakk vagy egy ISG megy-e tönkre, mivel arra ugye ott van a 7év (max. 200k km) és még csak az "ismertebb" főbb alkatrészeket említettem, ki tudja még hány érzékelő, szenzor, jeladó van ebben a láncolatban, amire ugye él a hibiribibiri extra garancia
Gondolom feltétele ezen garancia megmaradásának is, hogy oda vidd, a további évekre is, miután lejár az "alap" garanti
-
racerx
őstag
válasz
SirKero #56147 üzenetére
Nekem is januárban lesz 3, Fehérvárra hordom, mondjuk2 éve még 9000 volt az óradíj, de hát mi nem ment fel..Azért ebből a 422 ból vond le, ha magad csinálod akkor az alkatrész árat, ha vami szaki akkor annak az óradíját ami kevesebb valszeg. Szóval jó esetben az a 422 csak 200-250 attól függ. Én pollent és levegőtcserét nem szoktam kérni, azt magam kicserélem (pollen 1600, levegő 3500). Viszont gyertyákat lényegsen olcsóbban nem láttam, ami biztos hogy eredeti, mert azé egy hamis kínait nem szeretnék bele. Mondjuk az ziher ha más kopó alkatrész csere lesz (gondolok itt a fékre) azt tuti nem ott csináltatom, hanem feléért harmadáért saját magam rendezem.
-
Gyöször
senior tag
válasz
tboldi #56144 üzenetére
Nemnem, van hatósági díja, ez most asszem 16100Ft. Ezt le kell szerintem szurkolnia a szervíznek az állambá felé.
A többi megy a vizsgáló gépek megvételére karbantartására üzemeltetésre helység bérlet, ember munkabér és járulékai stb.Szal a szgk nem is jó buli. Viszont a traktorjaim műszakija 36 ezerbe szokott fájni/5 év, ennek a hatósági díja kb 7200 Ft (qrvaannyuk) a motorom 16 ezer volt ott ahol a kocsi 25, de az olcsó helyen ahol a kocsi 19 ott a motor 8800, ebből a hatóság díja 4380 Ft. Szal legalább segítenek rajtam 2 évente beindítom a motort, gyak azért van, hogy elvigye magát műszakira, így legalább nem 10 hanem 45 kilcsit motorozok azon a jeles napon :-) be se kell írni a naptárba mikor megyek vele mert ott van a forgalmiban
Ja 4 kerék felárért az állam 4100Ft kér, semmilyen vizsgálat nem különbözik a 2wdhez képest, de az céges vizsgabázison 5 de inkább 6ezer plussz lenyúlás trakira, autóra stb. -
Gyöször
senior tag
válasz
szotadi #56154 üzenetére
Mondjuk elég nagy hülyeség számlát nem kérni, mert a 12 év átrozsdásodásihoz jól jöhet. Ha már oda viszed. Mondjuk én kipattintanám azt a légszűrőt, mert az maga bótban a gyári 8-12, az olaj 16 pollen 2 olajsz 3-4 kb 30-35 lenne csak az anyag bolti árakon. S ha véletlenül pont a légszűrő maradt a régi, az megoldható otthon is az utángyártott kb 1500, reklamálnod meg úgyse kell..
Reméljük az olaj feljebb lépett a színskálán egy tónusnyit a csere után.. -
szotadi
tag
Üdv.
2018-as S-Cross tegnap volt 3 éves szervizen (olaj, olajszűrő, levegőszűrő, pollenszűrő), számlát nem kértem készpénzzel fizettem 45eFt-ot (kb. 1 órát vártam).
-
válasz
bigdigit #56149 üzenetére
Nekem volt egy kollégám, igaz Ő Opel fan volt, mindig új autókat vett, és soha sem vitte egyiket sem kötelező szervizbe. Nem volt baja velük, és ennek ellenére is el tudta adni, sőt volt olyan, h márkaker számította be új vásárlásába. Nekem nem sokszor csupán háromszor volt új autóm, amit szalonból vettünk, de tényleg egyszer sem volt egyikkel sem baj.
Nem tudjátok mikorra jelentették be a teljes hibrid-et? -
SirKero
őstag
A túlárazottat elsődlegesen az alkatrész árakra ( olaj - olajszűrő - levegőszűrő - pollenszűrő ) értettem. És hiába viszem a számlát hogy eredeti alkatrész nem fogadja el csak amit ő beépít ugyan azt két-háromszoros áron
Persze ha el akarom adni jól hangzik a márkaszervizben szervizeltetve de mennyiért? Ez az eladásnál megtérül? -
eami
veterán
válasz
SirKero #56147 üzenetére
Nem tudom mennyire túl árazott, fusiban még akár drágábban is tudják mérni. A nagy különbség inkább az alkatrészárakon van. Első új autónk, és eléggé meglepődtem amikor a suzuki szerviz számlával majd fele annyiért cseréli a téli/nyári kereket mint számla nélkül a "szakik"
-
SirKero
őstag
Ha az árlistát nézem összesen 422 310 HUF a szervizköltség 10 év alatt.
Erősen elgondolkozok rajta,hogy érdemes-e ennyit kifizetni főleg,hogy három év után már csak a motor-válltó-turbó garanciális. Ha valami gond van ennyiből megcsináltatom ha meg nincs akkor ennyit spóroltam. Nekem pont most lesz februárban aktuális a három éves.
Tudom most jön a klasszikus majom/banán de miért is kell a szervizek agyon árazott ( két háromszoros árat kérnek ugyan azért a termékért amit az üzletben megveszek + felszámolnak el sem végzett munkákat ) díjait kifizetni? -
bigdigit
addikt
válasz
Gyöször #56143 üzenetére
Hát jó valószínű a levegőszűrő i benne van csak én hagytam le.Néztem a linkelt Barta árakat ahhoz képest nem is sok bár nincs leírva mi tartozik bele.Nekem csak 35.000km van az autóban . Amit korábban írtam náluk így áll össze a kötelező 4 éves szerviz.Persze meg míg amit esetleg találnak majd.Az általuk mondott összeg műszaki vizsgával annyi mint a Barta sima éves szervize.Ráadásul nem ők csinálják a vizsgát hanem elviszik valahova.
-
Gyöször
senior tag
válasz
bigdigit #56141 üzenetére
18900 ért találtam legjobb áron műszakit a nyáron, de tőlem kb 45km re van. 10kmre volt 24500ért. A suzuki szalon valami 3x000re mondta, de 31 vagy 39 nem emlékszem, mivel 50kmre van így nem foglalkoztam velük. Ezt vond le az árból, nagyon büszke vagyok rájuk, hogy vigyáznak az egészségedre, pollen csere van motor légszűrő meg le van szarva :-)))
Meg a 80 és 90 közt is van egy ilyen piros bankjegy különbség, assemindegy :-) -
eami
veterán
-
2ozzmexy
senior tag
válasz
AMD Power #56137 üzenetére
A Bosch festett tárcsáit és betétjeit például tilos "vasalni", mert hősokkolod és eldeformálódik. (nem sajátkútfő, olvastam valahol
)
Hagyd úgy, ne nyúlj hozzá, be fog kopni. Ha nem rázza a kormányt fékezésnél és nem húz semerre akkor használd így, pár száz km és bekopik. -
Gyöször
senior tag
válasz
TommyY2 #56136 üzenetére
Na én ezt nem tudom, nekünk eddig 1 autónk volt, a szovjetúnió híres kockája, most így 30 évesen cseréltem tárcsát elől, 8000 volt a kettő a 4 betét meg ezeröt, így ennyi tapasztalatom van szgk fék szervízben. Inkább a saját meg a haverok motorbicikli fék tapasztalatok alapján írtam amit, mert univerzalisnak gondoltam.
-
-
Gyöször
senior tag
válasz
AMD Power #56132 üzenetére
Na ez úgy van, hogy hőkezelni kell a cuccot mégpedig óvatosan. Felmelegszik kicsit majd hútő körök, megint fék és így tova.. Ezt két vadonatúj szétrepesztett motorkerékpár tárcsa után mondta valaki.
Harmadikat még nem vettem meg ugyan arra a motorra, csak másik motorra első hátsót azokra vigyáztam.
A betykók szépen hozzá fognak kopni a tárcsához, már nem új a gépsárkány, itt-ott lehet picit nagyobb kotty ami azt eredményezheti, hogy nem pont 100%ban "teli talppal" fekszik fel a betét a tárcsára, hanem megdőlhet (motoromnál így van) és csak egy kis rész melegszik a betét valamelyik szélén. Ha vigyázva fékezgetsz az elején, akkor ez szépen lekopik és egyre nagyobb felületen fekszik fel a betét és jól foghat.
De ha itt az elején ezzel csinálod a lábgyakorlatokat ólomtalpú 47essel akkor a sarka üveg keményre megég a betétnek ami először ér hozzá, és utána se fogni se kopni nem fog, meg a zsír tárcsát is megégeti.
Ha ez forog fenn akkor a betétet kivéve szemmel látható a szitu és durva csiszpapírral le lehet művelni azt a megégett részt. A tárcsa kopási képén ilyenkor szemmel látható, ha nem fekszik fel. Ott olyan mint mikor a dobozból kivették.Namost ez a fék. Ha fíkolni kell akkor nincs bejáratás, akkor ezt az egészet szépen elfelejted, megtámasztod magad az ülésben a pedállal és gátlástalanul nyomod ki a szemét. Majd utána járatod tovább
-
AMD Power
titán
Elhoztam most este az autót a szerelőtől.... mennyi idő mire a "fék" rendesen fog fogni? 1000km?
-
AMD Power
titán
Ma megkapja az autó az új komlett első féket + fékolajat melle. De ha már ott van átnézik + le is lesz műszakiztatva.
-
donbig
tag
válasz
dethroner #56123 üzenetére
Vagy 10 éve tanúja voltam, amikor egy kolléga panaszolta a főnökének,hogy a Borán valaki elrepesztette a tükröt. Nem tűnt fel neki,hogy évek óta ilyen. Hogy teljesen megszünteti-e holtteret azt nem tudom, de mivel a külső széle hajlítva van, nagyobb területet látsz be.
-
-
dethroner
veterán
Bevallom eddig nem tudtam mire vélni, azt hittem a függőleges vonal a fűtőszál benne
Az nagyon fura volt hogy kékes színű, meg hogy nagyon távolinak tűnik benne minden, de nem foglalkoztam vele. Nem nézem én olyan sokat a tükröt, borotválkozni meg a fürdőszobában szoktam. De hétfőn megnézem magamnak ezt a tükröt.
-
AMD Power
titán
válasz
burgatshow #56117 üzenetére
Akkor egyetértünk ebben. Itt a GL+ a legideálisabb verzió ár/érték arányban.
-
burgatshow
veterán
válasz
AMD Power #56109 üzenetére
Szerintem az uj Crossnal mar nem eri meg. A navi semmikeppen, barmelyik telefonos app lenyomja. A 360 kamerat ki kell probalni, de mivel itt mar van tolatokamera es radar is, szerintem nelkulozheto.
A tobbire meg mar irtak (holtter, keresztirany figyelo), hogy a GL+-ban is benne van. Szoval szerintem most nem eri meg a GLX. Mar az elozo generacional is rezgett a lec en is megelegedtem a GL+-szal, pedig belefert volna a GLX is. Es ott raadasul a radar csak a GLX-ben volt. -
beef
őstag
válasz
donbig #56113 üzenetére
Én régóta keresek ilyen stílusúban aszférikus tükröt. Eddig sikertelenül.
Gyakorlatilag pár ezer forintért meg lenne a holttérfigyelő -
tboldi
nagyúr
válasz
simonjoe #56112 üzenetére
GD-ben a csomagtartó belső felén, a lámpák mögött van 1-1 fedél, lapos csavarhúzóval (keményebbeknek körömmel) ki lehet pattintani, és máris hozzá lehet férni a lámpatest hátuljához. Az izzók foglalatait elfordítod balra, kihúzod, kicseréled, és visszafelé ugyanez.
Esélyesen a GE-nél is ugyanígy megy, de a honda.hu-n megtalálod a kezelési útmutatót magyarul, abban biztosan le van írva.
-
donbig
tag
Használ valaki hasonló kiegészítő tükröt? [link] [link] Mennyire stabilak? Könnyen el lehet távolítani a ragasztót,ha leesik? Társasházban a középső parkoló az enyém. Mivel elég szűk, próbálok pont középre beállni, ezt a legjobban úgy tudom megtenni, ha az elválasztó színes térkőhöz igazodok , nagyon sokszor kell a tükröt fordítani.
-
..nemtom mennyire igaz és mennyire urban legend, de azt hallottam, h szoktak macskaalmot zokniba tenni és azt a kocsiba, jó a pára ellen. Természetesen tisztát!
-
AMD Power
titán
válasz
burgatshow #56089 üzenetére
Mennyivel drágább az? Megér annyival többet?
-
hemaka
nagyúr
Latom szelvedo parasodasrol van szo. Nekem az elso szelvedo szokott lefagyni belulrol. Amikor beroffentem lefujom kivulrol, beulok mondom tiszta para letorlom mikroszalassal, aha nem… mert mar ra is fagyott, ulhetek a kocsiba 10 percig mire nagyjabol lefujja, mert a motor meg nyilvan hideg nem fuj meleget egy jo ideig.
Ja es ezt mindkettoben csinalja, a klimajuk jo, a kabin filtert meg en csereltem nyaron aktiv szenes mann-filterre. Nem tudom miert csinalja ezt, de anyamek idei kiaja nem csinalja, meg ocsem regebbi ceedje sem, aztan ugyanott allnak ezek is. -
-
-
2ozzmexy
senior tag
válasz
Brogyi #56099 üzenetére
Az az főleg itthon ahol már az 5-6 éves prémium alatt sincsen kati, mert hát a cutout olcsóbb...
A másik tipikus user error hogy nem cserélik évente a pollenszűrőt, csak kifújják, az szépen eltömődik és nem tud a párás meleg levegő kiszellőzni az utastérből. Népi megfigyelésem hogyha egynél több nő utazik az autóban akkor gyorsabban párásodik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest