Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• simonjoe

őstag

Jó reggelt!! :)
    Na, most láttam élőben. Itt volt nálam egy barátom aki szervizvezető egy márkakereskedésben és most ők tesztelik. Azt kell, h mondjam, kívülről Q...va pofás. A képek nem adják vissza. Szerintem jól sikerült, ami képeken úgy fest, h csak némi vonalvezetés módosítás az így élőben nagyon határozott és pofás. A külső alapján szívesen elfogadnám. Hátulja nagyon szép! A technikai háttér is parádés, csak sorolta a srác mennyi mindent raktak bele. Viszont, a belső anyaghasználat számomra botrányos. Nagyon látszik pl. a kesztyűtartónál, a váltógomb anyaga, a könyöklő alatti tároló. Egy csomó helyen keményen kopogó borítás. A műszerfal is hányadék. Azt meg külön felháborítónak tartom, h több mint tíz évvel ezelőtti modellek kapcsolói is megtalálhatók benne. Állítólag az ülése bőr borítású, nekem nagyon nem olyan hatása volt. Szóval ha összehasonlítom a 2009-es Passt CC vel, (tudom, h nem egy kategória) de annak anyaghasználata és minősége még mindig fényévekkel van az S-Cross előtt van! A csomagtartó sem valami nagy, már nem is emléxem mennyit mondott a srác, de kicsi! Ja, és az amivel volt az a full-full valami 10milla! :Y Na, nekem ez már sok. Egy városi rohangálós autónak ezt a kategóriát luxusnak tartanám, hosszútávon utazni sok csomaggal meg kevésnek. Bár vezetni nem akartam, szaros havas minden, de állítólag nincs szégyenkezni valója a motornak méretének ellenére.
    Gyorsan leírtam nektek míg friss az élmény. :D

Új hozzászólás Aktív témák