Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jó reggelt!!
Na, most láttam élőben. Itt volt nálam egy barátom aki szervizvezető egy márkakereskedésben és most ők tesztelik. Azt kell, h mondjam, kívülről Q...va pofás. A képek nem adják vissza. Szerintem jól sikerült, ami képeken úgy fest, h csak némi vonalvezetés módosítás az így élőben nagyon határozott és pofás. A külső alapján szívesen elfogadnám. Hátulja nagyon szép! A technikai háttér is parádés, csak sorolta a srác mennyi mindent raktak bele. Viszont, a belső anyaghasználat számomra botrányos. Nagyon látszik pl. a kesztyűtartónál, a váltógomb anyaga, a könyöklő alatti tároló. Egy csomó helyen keményen kopogó borítás. A műszerfal is hányadék. Azt meg külön felháborítónak tartom, h több mint tíz évvel ezelőtti modellek kapcsolói is megtalálhatók benne. Állítólag az ülése bőr borítású, nekem nagyon nem olyan hatása volt. Szóval ha összehasonlítom a 2009-es Passt CC vel, (tudom, h nem egy kategória) de annak anyaghasználata és minősége még mindig fényévekkel van az S-Cross előtt van! A csomagtartó sem valami nagy, már nem is emléxem mennyit mondott a srác, de kicsi! Ja, és az amivel volt az a full-full valami 10milla!Na, nekem ez már sok. Egy városi rohangálós autónak ezt a kategóriát luxusnak tartanám, hosszútávon utazni sok csomaggal meg kevésnek. Bár vezetni nem akartam, szaros havas minden, de állítólag nincs szégyenkezni valója a motornak méretének ellenére.
Gyorsan leírtam nektek míg friss az élmény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Wifi - i5-7GEN I 4GB I 128GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest