Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Léghűtés topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
titán
Kísérletezgetek még Deck-en, vagyis akkora kísérletet nem csináltam, a Resident Evil 2 Remake volt az egyedüli teszt alany. Ki akartam próbálni Windows vagy Steam Deck alatt néz ki jobban a játék, de nem indul el az előbbi alatt, hanem kifagy a bánatba. Ami fura, mert amúgy mennie kéne, mindegy, annyira nem fogom ezt erőltetni, Gamepass játékok menjenek, a többi nem érdekel, a Steam-es játékokat SteamOS alatt fogom tolni úgy is.
Sikerült végre párosítani az Xbox controller-t Steam Deck alatt is, tök jól megy, egy dolgot sajnálok hogy nem érzékeli a fülest, ha bedugok Neki. Vagy esetleg van rá valami megoldás? Illetve még azt néztem meg hogy néz ki jobban a játék, ha a rendszer beállításainál vagy ha játék alatt kapcsolok FSR-t. A rendszer beállításainál lényegesen jobban néz ki, ha FSR-t kapcsolok. 1080p-re állítottam a kijelző felbontását, így arra skálázik a gép, úgy vettem észre hogy ezt még megoldja teljesítmény vesztés nélkül. Ha feljebb kapcsolok, akkor már kevesebb az FPS.Apropó FSR, rájöttem, hogy Menü+A gombbal külső controller-el is meg lehet nyitni a gyors elérés menüt, amit a gépen alapból a három pont gomb megnyomásával érsz el.
És egy screenshot a végére...jó volt a buli.

Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Dacia topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Yettel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Zsír HP Victus 16 Gamer Tervező Vágó Laptop 16,1" -30% Ryzen 7 7840HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- Precision 3591 15.6" FHD IPS Ultra 9 185H RTX 2000 Ada 32GB 512GB NVMe gar
- Lenovo L13 G3 i5-1235u 16Gb 256Gb NVMe, Magyar bill, számla, garancia
- Hp 830 G8 i7-1185G7 16Gb ram, 512Gb NVMe, 12 hó garancia, Magyar
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Honor X7 4/128GB / 12 hónap jótállás
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4343
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Sikerült végre párosítani az Xbox controller-t Steam Deck alatt is, tök jól megy, egy dolgot sajnálok hogy nem érzékeli a fülest, ha bedugok Neki. Vagy esetleg van rá valami megoldás? Illetve még azt néztem meg hogy néz ki jobban a játék, ha a rendszer beállításainál vagy ha játék alatt kapcsolok FSR-t. A rendszer beállításainál lényegesen jobban néz ki, ha FSR-t kapcsolok. 1080p-re állítottam a kijelző felbontását, így arra skálázik a gép, úgy vettem észre hogy ezt még megoldja teljesítmény vesztés nélkül. Ha feljebb kapcsolok, akkor már kevesebb az FPS.
Cucuska2