Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• 30z.Samu

titán

Kísérletezgetek még Deck-en, vagyis akkora kísérletet nem csináltam, a Resident Evil 2 Remake volt az egyedüli teszt alany. Ki akartam próbálni Windows vagy Steam Deck alatt néz ki jobban a játék, de nem indul el az előbbi alatt, hanem kifagy a bánatba. Ami fura, mert amúgy mennie kéne, mindegy, annyira nem fogom ezt erőltetni, Gamepass játékok menjenek, a többi nem érdekel, a Steam-es játékokat SteamOS alatt fogom tolni úgy is. :D Sikerült végre párosítani az Xbox controller-t Steam Deck alatt is, tök jól megy, egy dolgot sajnálok hogy nem érzékeli a fülest, ha bedugok Neki. Vagy esetleg van rá valami megoldás? Illetve még azt néztem meg hogy néz ki jobban a játék, ha a rendszer beállításainál vagy ha játék alatt kapcsolok FSR-t. A rendszer beállításainál lényegesen jobban néz ki, ha FSR-t kapcsolok. 1080p-re állítottam a kijelző felbontását, így arra skálázik a gép, úgy vettem észre hogy ezt még megoldja teljesítmény vesztés nélkül. Ha feljebb kapcsolok, akkor már kevesebb az FPS.

Apropó FSR, rájöttem, hogy Menü+A gombbal külső controller-el is meg lehet nyitni a gyors elérés menüt, amit a gépen alapból a három pont gomb megnyomásával érsz el.

És egy screenshot a végére...jó volt a buli. :D

Új hozzászólás Aktív témák