Hirdetés
- Sok pénz mellett az NVLink Fusiont is felkarolja a Marvell
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- Fogyókúrával kínálnak több tányért a Toshiba új merevlemezei
- Kicsit visszafogottabban nyávog az Intel Wildcat Lake
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
d@vee
őstag
válasz
mrviceguy
üzenetére
Sztem meg az a gáz, ha az ilyen kínosch illetve mellveréses kifejezéseket erőltetve lesz igazad szerinted de kinek mi
. Ott "verem a mellem" ahol te is teszed épp, egy nyílt fórumon. Ez az én nézőpontom amivel nem kell egyetérteni, mindenkinek az lehet a véleménye amit akar. Nekem elég volt az Aliens CM, Fallout 76(bár megjelenés óta lehet javult), No Man's Sky (ez viszont azóta szerencsére egy remek játék lett), Anthem, vagy az aktuális Battlefield, ami megjelenéskor kicsit sem volt az a játék, amit az addigi videókból leszűrhetett az ember. És ezt be is nyalták azok akik előfizettek.
Ja, elismerem hogy vannak címek, amik az előzményeket figyelve azért megkaphatják a bizalmat, de akkor is azt sugalljuk vele hogy mindegy mit gyártanak le, akkor is megvesszük.Ki beszélt most itt orosz kulcsos oldalakról? CDKeys, HumbleBundle hol oroszkulcsos? Mind a kettő full legális és gyakran vannak olcsóbban friss címek, ha valaki ráér nézelődni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- VoLTE/VoWiFi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus GA503QM / Ryzen 7 5800HS / 32GB RAM / 1TB SSD / RTX 3060 / 15,6 WQHD 165Hz
- Macbook Pro 14" A2442 2021 M1 Pro 16/512
- Macbook Pro 14" A2442 2021 M1 Pro 16/1TB (2)
- Dell Latitude 5401,14" FHD,i7-9850H,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11,ÚJ AKKU
- Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- AKCIÓ! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A54 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Ott "verem a mellem" ahol te is teszed épp, egy nyílt fórumon. Ez az én nézőpontom amivel nem kell egyetérteni, mindenkinek az lehet a véleménye amit akar. Nekem elég volt az Aliens CM, Fallout 76(bár megjelenés óta lehet javult), No Man's Sky (ez viszont azóta szerencsére egy remek játék lett), Anthem, vagy az aktuális Battlefield, ami megjelenéskor kicsit sem volt az a játék, amit az addigi videókból leszűrhetett az ember. És ezt be is nyalták azok akik előfizettek.
Cucuska2