Hirdetés
- Kényszerűen visszavesz az AI-ból a Windows 11-ben a Microsoft?
- Hazavágná a HBM jövőjét az AI-piacon az Intel és a Saimemory új egyezménye
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
- Mindent a látványért: DeepCool CG380 3F gépház tesztje
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzz
aktív tag
Valamit Lqrtam, de nem tudom mit
Szóval vannak viszontagságok a Win-SOS telepítése körül
Első a Win volt (a recovery volt az első, de akkor csak a partícionálást rendeztem el), mindent beállítottam, ment... Jött a SOS. Itt az extra partíciót megformáztam btrfs-el és beállítottam, hogy használja a Steam. Ez is ment, át Win-be, btrfs driver fel, látszik a meghajtó és használható. Vissza SOS-be és itt még az alap rendszert reszelgettem (brtfs tuning, jogosultságok, stb...). Tettem fel rEFInd-et, hogy csecse legyen, nem ám BIOS-t turkálva indítunk újra
. Szóval ma játszottam a btrfs hangolásán tovább hol az egyik, hol a másik rendszeren. Egy újraindítás után nincs Win indítás (ikon az van, de sehová mutat). No nem gond, gondoltam leporolom a csekély Windows ismereteim és fuss repair. Hát eddig ő áll nyerésre, mert bár megvan a teljes tartalom, nem indul (ez talán nem nagy gond, újrahúzom és akkor most már csak a legutolsó lépéseket állítom be, tehát ez nem akkora gond. Viszont a SOS alatt telepített játékok (pl.: CS:GO ami natív ...tán... ha igaz...) kompatibilitási problémával nem indulnak. Win alatt csak egy játékot töltöttem le, a PUBG-t, mert az amúgy sem SOS kompatibilis, a többihez (elvben) a Win nem nyúlt. Mit állíthattam el, hogy a korábban működő játékok nem mennek?
P41N: a btrfs hangolásról összeszedem amit felfedeztem (és meg is csináltam) és írom, amint rendben van a Win megint, mert előbb kellene legalább egy tesztet futtatnom!
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- gerner1
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Okos Otthon / Smart Home
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Telekom mobilszolgáltatások
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Nitro V 16 AI ANV16-42 16" FHD+ IPS Ryzen 7 260 RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill új akku gar
- Bomba ár! Asus ZenBook UX433FN - i7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Nvidia I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Asus ZenBook UX431FL - i7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Nvidia I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- NEC MultiSync V421 42" Monitor
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szóval vannak viszontagságok a Win-SOS telepítése körül
. Szóval ma játszottam a btrfs hangolásán tovább hol az egyik, hol a másik rendszeren. Egy újraindítás után nincs Win indítás (ikon az van, de sehová mutat). No nem gond, gondoltam leporolom a csekély Windows ismereteim és fuss repair. Hát eddig ő áll nyerésre, mert bár megvan a teljes tartalom, nem indul (ez talán nem nagy gond, újrahúzom és akkor most már csak a legutolsó lépéseket állítom be, tehát ez nem akkora gond. Viszont a SOS alatt telepített játékok (pl.: CS:GO ami natív ...tán... ha igaz...) kompatibilitási problémával nem indulnak. Win alatt csak egy játékot töltöttem le, a PUBG-t, mert az amúgy sem SOS kompatibilis, a többihez (elvben) a Win nem nyúlt. Mit állíthattam el, hogy a korábban működő játékok nem mennek?
Cucuska2