- Videós, mozgóképes topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nikon DSLR topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzz
aktív tag
Valamit Lqrtam, de nem tudom mit Szóval vannak viszontagságok a Win-SOS telepítése körül Első a Win volt (a recovery volt az első, de akkor csak a partícionálást rendeztem el), mindent beállítottam, ment... Jött a SOS. Itt az extra partíciót megformáztam btrfs-el és beállítottam, hogy használja a Steam. Ez is ment, át Win-be, btrfs driver fel, látszik a meghajtó és használható. Vissza SOS-be és itt még az alap rendszert reszelgettem (brtfs tuning, jogosultságok, stb...). Tettem fel rEFInd-et, hogy csecse legyen, nem ám BIOS-t turkálva indítunk újra . Szóval ma játszottam a btrfs hangolásán tovább hol az egyik, hol a másik rendszeren. Egy újraindítás után nincs Win indítás (ikon az van, de sehová mutat). No nem gond, gondoltam leporolom a csekély Windows ismereteim és fuss repair. Hát eddig ő áll nyerésre, mert bár megvan a teljes tartalom, nem indul (ez talán nem nagy gond, újrahúzom és akkor most már csak a legutolsó lépéseket állítom be, tehát ez nem akkora gond. Viszont a SOS alatt telepített játékok (pl.: CS:GO ami natív ...tán... ha igaz...) kompatibilitási problémával nem indulnak. Win alatt csak egy játékot töltöttem le, a PUBG-t, mert az amúgy sem SOS kompatibilis, a többihez (elvben) a Win nem nyúlt. Mit állíthattam el, hogy a korábban működő játékok nem mennek?
P41N: a btrfs hangolásról összeszedem amit felfedeztem (és meg is csináltam) és írom, amint rendben van a Win megint, mert előbb kellene legalább egy tesztet futtatnom!ERROR: '--failure' is not an option. Aborting... ---goo.gl/BFtD86
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HUN BIll I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ Asus Zenbook 15 UM3504 - 15.6"FHD IPS - Ryzen 5 7535U - 16Gb - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- ÚJ Asus Vivobook 15 M1502YA - 15.6"FHD - Ryzen 7 7730U - 16GB - 1TB - Win11 PRO - 2 év garancia
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- ASUS VivoBook : RYZEN 5, 8GB DDR4, 512GB SSD, Vega 6, OLED Kijelző
- MacBook Pro 15.4" Retina Touchbar 2019 i7-9750H 2.60GHz 16GB/256 SSD , ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁ-s
- acer swift sf114-34
- Eladó Fujitsu Lifebook A3510
- Lenovo ThinkPad Yoga 11e /Érintő kijelző/ 2in1 táblet is/8Gb/SSD/ Több órás akku/ Office/ Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest