Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- Micro Four Thirds
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Fentebb már le is írtak mindent
Nekem mondjuk kétszer kellett felraknom az OS-t, mert elsőnél, miután megadtam neki a wifi-t meg minden, végtelenségig csinálta a telepítést, párszori újraindítás után meg meghalt az egész rendszer rajta. Másodszorra már gond nélkül tovább ment. Mellesleg nekem is olyan ssd van benne amit agaron említett.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Revolut
- LEGO klub
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Bomba ár! Lenovo X13 G1I - i7-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-11G I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G2i - i5-11G I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Gari!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem mondjuk kétszer kellett felraknom az OS-t, mert elsőnél, miután megadtam neki a wifi-t meg minden, végtelenségig csinálta a telepítést, párszori újraindítás után meg meghalt az egész rendszer rajta. Másodszorra már gond nélkül tovább ment. Mellesleg nekem is olyan ssd van benne amit agaron említett.
Cucuska2