Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Projektor topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobbysolo
tag
Sparban 699 a bejgli (kicsit szárazabb így elsőre, mint a Lidlös), és vette a gép a 20%-os kupont is, hiába akciós. Így 560 Ft. (persze lehet ezt javítani fogják, jártam már így)
-
Geo19870322
tag
Joy kuponok megvannak valakinek? Pelenkát keresnék jó áron!
-
szabi__memo
nagyúr
válasz king3000 #27597 üzenetére
Komoly akció. Persze jobb mint a semmi
Amúgy: Régen stabilan 17 ezer forintba került a nagy bevásárlásunk, most stabilan 24 ezer lett
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz Mr.Csizmás #27574 üzenetére
Törölve, kevertem azaruhszat.
Okos használat meg mobillal BT-n keresztűl.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
8
senior tag
köszi az engedélyt a tömegmérésre
#27590 w.miki
az egyik lap közepébe teszel egy lyukat és vioáláá, végtelen wc papír
ezt jelenti az okosan52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. MC Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft, Curve 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
Keef_Lee
senior tag
válasz Stylewars_kp #27591 üzenetére
Meg az éle
-
arcsin
senior tag
válasz Stylewars_kp #27591 üzenetére
Mégsem egyenlet?
-
őstag
válasz Mr.Csizmás #27587 üzenetére
Én csak úgy tudom megkülönböztetni, hogy utálom a marcipánt, így alapesetben a Szamos háttérbe szorul. Ezért lepődtem meg, mikor láttam, hogy tudnak, csak nem mindig akarnak.
-
őstag
válasz Mr.Csizmás #27576 üzenetére
Az én Aldi sóskaramellásomon Szamos felirat van, de tökmindegy egyébként, mert finom.
[ Szerkesztve ]
-
fecus
őstag
Mennyire jó most a 116,5 Ft-os kapszula ár Ariel Mountain Spring Mosókapszula esetén? Szállítással (999Ft).
Tudtok olcsóbban?
Parancsba kaptam, hogy vegyek olcsón.[ Szerkesztve ]
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
Keef_Lee
senior tag
Hümmögök csak... Itt van a disznóvágások ideje, aztán 2848 Ft/kg karajt hirdetnek az akciós újságban (Penny). Micsoda világ ez?!
-
6030D
őstag
-
Koenig92
csendes tag
Sziasztok valakinek megvannak a rossmann glamour kuponok?
Csak a neve Szilárd nem a halmazállapot
-
8
senior tag
Összehasonlítás
baloldali:
DM Sanft&Sicher Deluxe 5 rétegű 288Ft/db
https://www.dm.hu/sanft-sicher-deluxe-toalettpapir-8-tekercs-5-retegu-p4058172861857.htmljobboldali:
Rossmann Alouette 5 Rétegű 450Ft/db
https://shop.rossmann.hu/termek/alouette-toalettpapir-5-retegu-6-db(Ezekből az árakból még lejönnek a kedvezmények, pl dm-ben a pontok, rossmannban pl -10% blokkvégösszeg kupon.)
A DM nagyobb, vastagabb, szélesebb. Nehezebb is a tekercs (nem mértem le). Határozottan erősebb anyagú. A közepe is kisebb.
Pedig a rossmannoson 5-tel több lap van (dm 125 lap, r 130 lap).
Pozitívumok mindketőtben: puhaságuk kb egyforma, átszakadás egyiknél sem jellemző, és nem illatosítottak.
Okosan használva egy tekercs DM-es simán felér három darab normál 3 rétegű zewa tekerccsel.
Kb egy éve már csak ezt használjuk. Gondoltam most teszek egy próbát a rossmannossal, hiba volt.
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. MC Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft, Curve 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
TheMartin03
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #27576 üzenetére
Pontosan 7k, szerintem is nagyon jó.
-
raziel01
veterán
válasz Mr.Csizmás #27574 üzenetére
Aldi kimért az mennyibe kerül?
-
Digitalpimp
senior tag
válasz Beni2360 #27567 üzenetére
Ja, én is árultam, akkor még csak Crepto volt, mindenki azt vette.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
Beni2360
félisten
Voltam ma az InterSpaarban csokoládés-alkoholos meggyes krémmel töltött, étcsokoládés szaloncukor 350 g és még 2 fajta 3799 Ft /csomag volt az ára. Kicsit sokaltam.
Összetevők
CukorKakaómassza
Alkoholos darált meggy (a krémben 12%)
Kakaóvaj
Növényi zsír (pálma)
Glükózszirup
Etil-alkohol
Emulgeálószer (szójalecitin)
Aromák
Tartósítószer (kálium-szorbát)
Étcsokoládé: bevonatarány legalább 50%, kakaó szárazanyag legalább 48%
Alkohol-tartalom: legfeljebb 2,2% (V/m)
Csokoládé a krémben legalább 40%
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz misimagaki #27566 üzenetére
Erről jut eszembe a 90-s évek elején az MDF piacon Árultam egyebek közt 4 tek WC és 100-s papír zsepit. 50 ft/ csom. 20 zsák WC papi és 500 csom zsepi ment el egy délelőtt. Szerény 5 Ft /haszon volt rajta.
[ Szerkesztve ]
-
misimagaki
aktív tag
Sziasztok!
Volt szó a wc papírról.
Az Aldiban lesz Kokett 4 rétegű 180 Ft/tekercs. Az elég vastag, kevésbé áll fenn az átszakadás veszélye....Murphy mondja: "Ha nem megy erőltesd, ha eltörik, akkor úgy is ki kellett volna cserélni."
-
kurtuzov
senior tag
válasz sherlock82 #27564 üzenetére
Szerintem pont a korábbi botrányok, bab-burgonya használata miatt figyenek erre, én vettem legutóbb a Lidl mindkét verzióját, a püré 72%-a gesztenye, a többi nagyja cukor. A massza az csak gesztenye. Szerintem a többinél is ez lesz, a 70% gesztenye megvan minden desszertnek-pürének valóban. Most megnézem ezt a Pennyset is.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz szabi__memo #27560 üzenetére
oh, ez új infó (bár logikus)
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
raziel01
veterán
válasz szabi__memo #27560 üzenetére
A massza pont akciós még ma a Lidlben.
-
addikt
a gesztenyepürében van más gesztenyén kívül? mi az ezüst Maroni-t vesszük, mert abban gesztenye, cukor és rumaroma van csak, semmi más (főleg nem tej)
[ Szerkesztve ]
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
Xtomi
tag
Akciózzák már a csoki mikulásokat valahol?
Mondjuk fél áron sem nagyon éri már meg -
-
Beni2360
félisten
válasz perempe #27549 üzenetére
Én ott hagytam, nem engedik az operában bevinni. Tehát tekercsenként 160 Ft?
-
8
senior tag
válasz Beni2360 #27544 üzenetére
https://www.dm.hu/sanft-sicher-deluxe-toalettpapir-8-tekercs-5-retegu-p4058172861857.html
https://www.dm.hu/sanft-sicher-deluxe-toalettpapir-4-tekercs-5-retegu-p4058172861826.html
Nem olcsó, de kiadós, eddig ez a dm ötrétegű jött be a legjobban. Jó széles, nagyon nagyok a lapok (de nem túl nagyok mint a zewa just1-nál), puhasága hibátlan, bőven elég vastag.
Kétlaponként elég adagolni.
összességében rendkívül kiadós és sokkal jobban megéri, mint a vékonyabbak (persze nem úgy, hogy valaki megszokásból lehajt 5 lapot ha kell ha nem)
Aki hajlandó ilyen úri huncutságokra, tegyen vele egy próbát52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. MC Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft, Curve 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
bul07
nagyúr
Én véleményem szerint kicsit rosszabb ez a VELVET mint a TENTO Ellegance Classic, de sokkal jobb mint a HARMONY PREMIUM
Én is gondolkozok rajta hogy rendelni kellene még ebből, ép most használjuk a ebből lévő készletet
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Beni2360
félisten
Én már alig várom, hogy elfogyjon olyan hitvány termék. Amikor egy WC papírt 3x kell egymásra hajtani, hogy ne szakadjon be. Jó hogy a 200 lapos DM drága de ott 4 lapot kell, itt meg 6 lapot kell egymásra hajtani. Ez komoly 50%-s eltérés. Lehet osztani szorozni mericskélni.
-
Naibu
csendes tag
Eltűnt a jó áron kapható WC papír. Kénytelen voltam ebből tárazni....
[link] -
ZsZso
Közösségépítő
Aldi/Lidl/Penny találataim:
Most visszafogtam magam, mert csak 1 sajt van. Jó, igaz, hogy csak azért, mert 3k alatt semmilyen normálisabbat nem láttam.armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
bul07
nagyúr
Aldi kuponozás 2023.12.07-től 2023.12.13-ig
[link]Ki kell nyomtatni a kupont és oda kell adni a pénztárosnak, így 10e Ft feletti vásárlásból lejön 1000Ft
És nem elég telefonon odanyújtani hogy olvassa le a vonalkódot, fizikailag oda kell adni vagy az újságból kivágottat vagy ki kell nyomtatni és egy olyat
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
8
senior tag
válasz st6969 #27520 üzenetére
egyiket se
Gőzölős program vagy minél hosszabb legalább 60C program, és fertőtlenítve lesznek.Öblítő helyett tegyél az öblítő adagolóba két evőkanál ecetet (10%).
Nem lesz ecetszaguk. De ha esetleg undorodsz az ecettől, akkor kiskanál por citromsav is jó, kis vízzel felöntve.52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. MC Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft, Curve 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
tag
válasz zoltan6 #27532 üzenetére
Ezt tudom ajánlani, cukormentes gumicukor, nagyon fincsi:
https://www.grizly.hu/grizly-zseles-cukorka-steviaval-xxl-250-g
+
(MIKULÁS AJÁNDÉK - 15% kedvezmény mindenre! A kód: MIKULAS15)Ezek is cukormentesek, de ezeket nem kóstoltam:
https://www.grizly.hu/grizly-zseles-cukorkak-gyumolcs-mamadomisha-200-g#
https://www.grizly.hu/grizly-zseles-cukorka-cola-loca-by-mamadomisha-200-g[ Szerkesztve ]
Improvise, Adapt and Overcome! "Ne beszélj, ha nem javítod vele a csendet!"
-
Nirvatti
tag
válasz headhunter #27533 üzenetére
Szerintem azért, mert most "ingyen" szakácskönyvet kapsz, ha összegyűjtesz 6*8000 Ft költést.
-
headhunter
addikt
Lidl app, decemberben nem számolja (összesíti) vásárlásokat
Pl.: 25.000, 50.000, 75.000, 120.000Ft
-
zoltan6
őstag
Fórumtársak!
Cukros illetőnek hol tudnék mikulásra édességet venni? (gumicukor,csokimikulás,stb.) Ecofamilybe nem volt nagy választék,főképp csak Gullon keskszeket találtam. -
8
senior tag
válasz w.miki #27516 üzenetére
Pl aldiban nagyon jók a saját gourmet májasok amiből háromféle van, az ezüst szerintem a legjobb ízű/illatú, nagyon jó állagú is, 81% máj+hús tartalom, sőt sokszor van akcióban, meg gyakran -30% vagy -50% címkéset ki lehet fogni
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. MC Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft, Curve 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
Top cat
addikt
-
st6969
őstag
válasz Mr.Csizmás #27498 üzenetére
Gőzölős program van, de még sose próbáltuk...
Fertőtlenítős öblítő vs ne használjunk öblítőt törölközőre, mert víztaszító hatása van közül melyiket válasszam? -
DrBubo77
veterán
Ha a Tesco alkalmazásban egy termékre 2 különböző kupon van, akkor mindkettő elfogadja és levonja?
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
Beni2360
félisten
Érdekes ugyan abból a markából (jysk) a fürdő lepedő tuti, míg a keztörlő meg kemény lesz száradás utan.
-
Beni2360
félisten
-
DaVE-1
senior tag
Lidl appban van ugye a decemberi napi "kupon ajándék" mai nekem gumicukorra vonatkozik.
Ezek általában hány termék vásárlására vonatkoznak? Mert rendelkezésnél semmi nincs ott. Csak annyi hogy a kupon egyszeri alkalomra van. -
Timeola
aktív tag
válasz king3000 #27504 üzenetére
Rengeteg van, fb bravúros, sutyi csoportokban már elég jól összeszedték, pl:
Auchan
Dedoles, de jó lesz
Müller
Logi
Karcher
Cropp
IntersportOptic World Exclusive Advent
linkAdvent 2023 | nlc link
Adventi Kalendárium - Mr. Alkohol Ital Webáruház link
Cewe link
[ Szerkesztve ]
-
Horec
tag
[intersport]
BurgerKing app
Rossmann app#advent #kalendárium
[ Szerkesztve ]
-
Peterhappy
őstag
Köszi a gyűjtést.
A dm-esre most ránéztem, hát... érdekes ajándék, legalábbis a mai:"Az adventi kalendárium 4. napján szeretnénk kedveskedni egy ajándék bevásárlótáskával az online rendelések mellé.
A bevásárlótáska nem minden online megrendeléshez jár, a táskát véletlenszerűen kiválasztott megrendelésekhez csomagoljuk. Az ajánlat 2023. december 31-ig, de legfeljebb a készlet erejéig érvényes."
[ Szerkesztve ]
-
king3000
csendes tag
válasz raziel01 #27503 üzenetére
Csinálhatnánk egy ilyen adventi kalendárium gyűjtést, én az alábbiakat írtam fel magamnak, amiket érdemes naponta nézegetni:
Wolt
Lidl
DM
McDonalds
Gémklub
IKEA (előre meg van határozva, hogy mik vannak a különböző napokon)Ha tudtok továbbiakat, dobjátok be
[ Szerkesztve ]
Aláírás
-
raziel01
veterán
Lidl Mai adventi kupon. Egyszer lehet felhasználni csak viszont nem ír rá darabszám korlátozást. Én vettem 10-et. Olcsóbb úgysem lesz. 2025.01 a lejárat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo legion 5
- Asrock Radeon RX 6800 XT Phantom Gaming D 16GB OC újszerű videókártya, 21 hó garancia, Áfá-s számla
- Ryzen5 3600 fèlkonfigot vennèk lap proci ram èrdekelne
- iPhone 15 PRO 128Gb Natural titanium 2027.01-ig garancia + Eredeti apple szilikon tok
- Eladó Fujitsu számítógép / i7-2600 / gt 1030 vga / 8gb ram
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest