Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
freelancer68
tag
Én azt olvastam, hogy a budapestiek mellett csak 3 vidéki wolt market van.
2022.decemberi cikk [link]
"A pécsi üzlet megnyitása után tovább bővül a Wolt Market országos üzletlánca, Budapest és Pécs után Debrecen a harmadik magyar nagyváros, ahol elérhető a Wolt Market kínálata. A Wolt Market népszerűségét mutatja, hogy a tavaly novemberi indulás óta már a nyolcadik üzlet nyílik meg az országban és folyamatosan nő a rendelések száma."
lassú voltam, törölhető -
Soulfly842
addikt
?
Akkor innen ez a tévhit-lánc. Jelenleg Bp-n kívül, csak Pécsen van.
December közepi bejelentés:
Itt a Wolt Market bejelentése: örülhetnek a vidékiek, itt folytatódik a terjeszkedés"A pécsi üzlet megnyitása után tovább bővül a Wolt Market országos üzletlánca, Budapest és Pécs után Debrecen a harmadik magyar nagyváros, ahol elérhető a Wolt Market kínálata."
(még ott se nyílt meg, majd most év elején vmikor)
-
-
Bakker, arról volt szó, hogy ha megadom, hogy hol lakok, akkor te megmondod, hogy kapható-e ott valamilyen édesítőszert nem tartalmazó szörp.
Most, hogy megadtam, hogy hol lakok, most azt írod, hogy nem tudod ezt megmondani
Nem lett volna egyszerűbb megmondani, hogy fingod sincs arról, amit kérdeztem
-
Ciccuka
veterán
válasz
Donki Hóte #19270 üzenetére
Az a házi-szörp
Csak ilyet lehet kapni, ami még megfizethető:
Spar-os 50%-os szörpök (Fruktóz-glükózszörp)
TöbbiInvertcukor: minden, amit a glükóz-fruktóz szirupról tudni kell
-
freelancer68
tag
válasz
Donki Hóte #19286 üzenetére
cím megadása után derül ki, melyik szállít ki hozzád
van keleti, nyugati, angyalföld, óbuda stb. -
Soulfly842
addikt
válasz
Donki Hóte #19286 üzenetére
Válaszd fejben külön a kettőt. A wolt market az csak BP-n van, az szerintem a saját kezdeményezése a wolt-nak saját központi ellátással.
A másik variáció a wolt házhozszállítás helyi üzletekből. Azért kérdezett a lakhelyedre, mert az alapján akart körbenézni neked a helyi üzletekben, hogy hol lehet megfelelő. De a bp-i 'kényelem' igazából ez ügyben kisebb helyeken még nem megvalósított, vagy túlárazott termékeket jelent.
-
tisn
addikt
nem akarok budipapirozni
de megjott a harmony 3 retegu 8+2 alzas
vekonyka
, rosszabb mint a tento, szerintem hanyagolando. szerencsere csak vagy 15 csomagot rendeltem
-
-
Soulfly842
addikt
válasz
Soulfly842 #19278 üzenetére
Picket akartam még írni, de túlszerkesztettem magamat
#19281bbmt
Igen, ez kb olyan mint a virsli esetében, ha pl. túl magas pl. a zsírtalma, nem megfelelő az összetetéel, akkor nem nevezhető virslinek, hanem valamilyen rudacskának#19284perempe
Sose volt olcsó, ha jobban megnézed akkor a korábban 1000-2000-s árkategória is szinte duplázódott, ahhoz mérten a felsőbb kategória még talán kicsit alacsonabb mértékben emelkedett. Szerintem már túl lenne a vásárlói küszöbön egy bizonyos ár... lassan ezt is mérlegelniük kell magasabb árkategóriában.Éttermeknél is sok esetben megfigyelhető, hogy egyszerűbb éttermek nagyobb áremelésekre kényszerültek, a jobb minőségűeknél meg több esetben kisebb arányban emelkedett az ár.
-
perempe
veterán
válasz
Múlt héten rákérdeztem a Pick borjú májasra, 5000Ft felett volt.
-
Thorim
csendes tag
Duna plazaban a dmben van még ajándékcsomag féláron: fa, old spice és egyéb márkák is pl. Denim. Az akciós árat még nem írták ki délelőtt, de a kassza már úgy hozza.
-
bbmt
senior tag
válasz
+1
Elég szigorú a magyar élelmiszerkönyv, ha párizsi van ráírva akkor minimum 51% húst kell tartalmazni és nem lehet eltérni a megnevezésben szereplő hústól, tehát nem lehet a marha párizsiban pl baromfi hús.
Rendszeresen ellenőrzik a gyártókat és megy a bünti ha bukás van..
Fun fact a magyar élelmiszerkönyv több tekintetben is szigorúbb mint az eu-s. -
-
-
arcsin
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #19274 üzenetére
Olyan kinfomultan hangzik hogy Páááárizsi, borjúúú
mind a 4 mancsodat megnyalod utána Cirmi
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
Donki Hóte #19272 üzenetére
hova szállít a wolt market
-
-
-
Peetta14
tag
válasz
knoxhu #19143 üzenetére
HomeBudget mindenen megy (android, iOS, PC), felhőbe szinkronizál és, lehet azóta több app is tud már ilyet, de évekkel ezelőtt csak ez tudta, hogy megosztható másokkal, azaz, családon belül közösen lehet vezetni a számlákat (bevétel, kiadások). Mi közel 4 éve használjuk, bug mentes. Megvettük talán 1500 Ft-ért akkor még. Excelbe menthetőek az adatok, ismétlődő költségek, számlák bevihetőek, bármennyi számla kezelhető (hitel, cash, SZÉP kártya, egészségpénztár, ..., te tudod megadni), több currency-t is kezel.
-
bbmt
senior tag
Ó köszi mindenkinek, a javasoltakat kipróbálom
-
st6969
őstag
Áááá, abszolút jogos a felvetés. Én már elkönyveltem, hogy nincs ilyen, ezért addig szenvedtem, amíg rá nem jöttem a titok nyitjára, és már ki tudom venni egyesével is (úgy 10-ből 8 esetben). Az a trükk, hogy a felületén meg kell keresned a legfelső hajtogatott lap élét (ami borzasztó nehéz, mert szinte eggyé van lapítva az alatta lévőkkel), azt picit felpöndöríteni, hogy meg tudd fogni. Ha csak azt az egy lapot fogod meg, akkor általában kijön
Nehezítő körülmény: apró a nyílás, amin keresztül ezt a műveletet elvégzed, így kis kezűek előnyben.
Ha nagy kezed van, akkor nincs megoldás, majd Miki ad tippet bidé beszerzési forrásra
De az igazi kihívás csak ezután kezdődik, ha használni is akarod (ha már belekezdtem, leírom, még ha pár topictárs le is dobja az ékszíjat): miután kivetted, 3-ba van hajtva. Így sem mondanám elég vastagnak, de mivel így méretben kicsi, ezért szét kell hajtanod. Így viszont túl vékony, ezért a kompromisszumos megoldás, hogy félbehajtod. Ezzel már lehet "dolgozni"
A másik lehetőség, hogy kiveszel vagy 3-at, így nem kell össze-vissza hajtogatni, viszont nem spórolós
Amúgy agyrém -
bbmt
senior tag
Akkor most a változatosság kedvéért nedves wc papír
Tud valaki olyan BB nedves törlőt amit ki lehet venni a csomagolásból EGYESÉVEL?
Hülyét rántok, hogy az ALDI/LIDL/TESCO törlője úgy van belerakva, hogy képtelenség egyesével kihúzni vagy max az első pár lapot... -
Kaba
veterán
A hétvégén (Jan 6-8 ) ,az intersparban a 32 tekercses Ooops Everyday 3 rétegű wc papír 2399 Ft-os áron lesz kapható.
A Spar/Intersparban Január 9-11 között minden vásárlás után jár egy 20%-os kupon(egy termékre használható fel), Jan 12-18 között.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 4
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ukrajnai háború
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Samsung QMRT 55 & Intel NUC Skull Canyon kioszk
- ELGATO Facecam MK.2 Webkamera
- Újszerű Asus Rog Ally Z1 Extreme 512Gb SSD+Ajándék tok!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H110M i5 6500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Deepcool D-Shield V2 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest