Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED TV topic
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Mini-ITX
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
Urak!
Lenne igény CM 10.1-es (4.2.1) custom romra?
Mert ha igen, akkor nekiállnék, igaz készülékem nincs, de ez nem feltétlenül jelent problémát.
-
zoleeno1
veterán
-
Jessus81
tag
most ment fel a spanyolra az omega
és az 50GB dropbox is megjött vele együtt -
Grande Ale
őstag
Formázva volt a belső sd, memóriakártya nincs benne. Mindegy, de azért ez érthetetlen, az ICS anno tökéletesen jó volt, nekem is volt S2-őm, skandináv 4.04-el, tökéletes volt, imádtam.
(#8989) kungzi nincs semmi ember, meg mertem kérdezni, hogy én rontottam-e el valamit a battery stat. törlésével, vagy másnál is merül-e az aksi, mert a kolléga engem nyaggat. Erre kaptam másoktól normálist választ, te meg kötekszel, meg butaságokat mondasz. Ha felesleges kérdés, akkor ne foglalkozz vele.
-
bAtt001
addikt
a spanyol... na jó nemis
valaki aki sok főzeléket eszik azon belül is AOKP fajtát adjon életjelet, nem hiszem el hogy mindenki gyárizik
az lenne a bajom hogy akármit csinálok az android OS egyszerűen zabálja a telefont. hozzá sem nyúlok ébreszti a telefont, procit pörget, borzalmas és nem tudom mi a hiba mert xda-n semmi ilyen panaszt nem látok, ebből egyértelműen kiderül hogy én vagyok a láma
és nem is múlik el 3 ciklus után, sőt 2 AOKP romon is tapasztalom. ötlet? lécci lécci
-
kungzi
veterán
válasz
Grande Ale #8986 üzenetére
és ha esett 70%-t, akkor mi van? Ezek a hozzászólások feleslegesek, senki se tudja miért merül ennyire. 2 lehetőségetek van. Megvártok 3-4 töltés merülés cikklust, és megnézitek nincs-e beragadva a progi. Ha akkor se javul, akkor tegyetek vissza ICS-t. Vagy vegyetek új akksit, mennyi idős az akksi?
-
SsPL711
őstag
válasz
Grande Ale #8986 üzenetére
Gyári akku stat mit mutat, mi vitte az akkumulátort?
Valami biztos ébresztgette a telefont lezárt állapotban is, más magyarázat nincs. -
st3
csendes tag
válasz
Grande Ale #8980 üzenetére
Nem szar ez, ezt csináld meg te is és elégedett leszel.
Hidd el, amit leírtam a [8770] hsz-ban, az a megoldás akkumlátor merülésre, 1 nap használat után is elfogadható, 16 ó 34 perc, folyamatos Wifi/3G mellett 60% van a gyári akkuval, ennél csak jobb lehet.
Igaz én a Wanam14-et használom, de mindegy melyik JB teszed fel, a folyamat a lényeg. -
Grande Ale
őstag
Nem vicc. Miből gondolod, hogy vicc? Mai napról beszélünk. Reggel hatkor lehúzta a töltőről, elment dolgozni, olyan munkahelyre, ahol nem használhatja a telefont. Szünetben beszélt kb. 10 percet. Az aksi 30%-on van. Szerinted hazudok? Vagy ő hazudik nekem? Ha értelmes hozzászólást nem tudsz, akkor butaságokat ne írj legalább, légyszíves.
-
Neoo
csendes tag
Hello!
Azt szeretném kérdezni, hogy ti hogyan telepítettétek fel a spanyol JB-t?
Én letöltöttem, odinba betallóztam a PDA -hoz a fájlt, de azt irja FAIL!
A telefonon most a béta verziós JB van.
Lehetőleg úgy szeretném telepíteni, hogy semmi ne vesszen el. -
zoleeno1
veterán
válasz
Az csak a statisztikát törli, semmi köze az akkuidőhöz/merüléshez...
Várjatok még vele 3-4 töltési időszakot, be fog az állni szerintem. Személy szerint én semmi ilyen problémát nem tapasztaltam eddig, de mint látod már másnál is előjött.más, Omega v19.2: XDA-n is írták, hogy kifagy a teló a módosított kamera appal, ha videót rögzítünk. Megoldás: használd a másikat
-
sniphoe
aktív tag
válasz
Én most rakom vissza az ICS-t, engem sem győzött meg ez a pár nap amíg használtam.
-
zoleeno1
veterán
válasz
Grande Ale #8977 üzenetére
Nope, a wipe nem okozhatja. Ezt nézzétek meg: [link]
(#8976) istvan47: gondoltam én, hogy nem csak nálam van gond vele, majd ránézek xda-n mit írnak
Na ez legyen a legnagyobb baja, majd amikor videót rögzítek (úgy 2-3 évente 1x
), használom a másikat
-
zoleeno1
veterán
válasz
Grande Ale #8977 üzenetére
dupla...
-
Grande Ale
őstag
Két ismerősömnek is feltettem a spanyol JB-t, de veszettül merül, azt mondják. 11 óra alatt 70 százalékot, úgy hogy hozzá sem volt nyúlva. Igazán semmi program nincs fent nekik, az alapokon kívül. Nektek mi a tapasztalat akksi ügyben? Full wipe volt, battery stat. is. Azt nem kellett volna? Okozhatja az a problémát?
-
zoleeno1
veterán
Nahh... találtam egy bugot az Omegában. Ugye van benne egy módosított kamera app. Ha azzal próbálsz video felvételt készíteni, akkor pár másodperc múlva kifagy a teló, de durván (legalábbis nálam)
Csak power gomb hosszan nyomva segített. Az alap kamera appal működik rendesen a videorögzítés is.
-
noxon
őstag
Valaki feltette a spanyol JB romra ( stock kernellel ) xda-ról a ripple effektet? Én elkezdtem cwm-ből, de valami hibával nem tette fel...
-
woodbear
addikt
77% akku
9ó59p56mp
folyamatos wifi/3g
49perc képernyő
7perc beszéd -
kungzi
veterán
Azert en alapbol el tudnam viselni a ripple effectet, plusz a video felvetel alatti fenykep keszitest is
-
F-ECT$
titán
válasz
vrgkrisztian #8967 üzenetére
Meg lock screen fagyás sincs egyelőre
-
zoleeno1
veterán
válasz
laszlolczka #8964 üzenetére
Tudom, nálam minden gond nélkül felment recoveryből is
Egyébként a linket töröld, mert ez így warez, a pro verzió fizetős
(#8967) vrgkrisztian: "meg SoD sincs már!" - ezt azért még ne jelentsük ki egyértelműen, nem telt el elég idő hozzá, de úgy legyen!
-
dbilas
tag
-
zoleeno1
veterán
válasz
Ketutem #8960 üzenetére
Nem lehet odinból, mivel cwm-es. Tedd fel újra, full wipe után recoveryből. Ha megint bootloop fogogad nyomj egy wipe cache+wipe dalvik cache-t.
Más: Feltettem, belaktam az Omega v19.2-t, eddig tetszik, smoooooth mint állat, az app indulások is bazi gyorsak. Messzemenő következtetéseket még nem lehet levonni, de eddig bejövős.
-
Ketutem
csendes tag
Sziasztok
Leak-re CWM-el toltam fel az új Omegát, de csak a Samsung feliratig jutott boot után (kb 20 percet vártam.)
Volt cache és fr is, nem segített az újratelepítés sem.
CWM mentésből vissza akartam állítani a rendszert, (elötte szintén törlések) de bootloop lett a jutalom.Valakinek van ötlete, mit ronthattam el?
Az omegát lehet odinból telepíteni? -
maki12
senior tag
Köszönöm!
Már mondtam hogy ne haragudjatok,egyszeruen nincs időm visszaolvasni oldalakat.(ugyebár ha visszaolvasok akkor sem biztos hogy megtalálom amit szeretnék.)
-
-cobra-
aktív tag
válasz
khorvat #8952 üzenetére
Fm transzmitterrel meg lehet oldani. Én pár hete vettem egy bluetooth-ost. Amit ezzel kapcsolatban tudni kell, hogy bluetoothon csak a hívások hangosíthatók ki, a zene nem. Ha a zenét a telefonról szeretnld hallgatni, akkor össze kell kötni egy jack-jack kábellel. A minősége messze elmarad egy gyári cd-s vagy mp3as fejegységtől, de tény hogy ez a legolcsóbb megoldás.
-
knyitogato
őstag
Nincs vkinek ötlete nyers android felületű 4.1.2-es romra, ami vajsima és nem CM?
-
logarithm
őstag
Omegára valaki tud olyan modot, ami vissza állítja a stock akku kijelzésre, a kör helyett?
-
khorvat
senior tag
Szerintetek meg lehet-e azt oldani, hogy kocsiban egy mezei FM autósrádión egy bizonyos frekvencián mondjuk a telefonomon lévő zenék szóljanak? Ha igen milyen eszközök szükségeltetnek?
FM autósrádió( bluetooth, USB NINCS!) , S2 teló +szivargyújtós autóstöltő amik eddig adottak!
Létezik esetleg vmi androidos app erre , illetve erős a gyanúm hogy szükség lesz szivargyújtó elágaztatóra mivel az 1db van a kocsiban, illetve egy szivargyújtós FM transzmitterre is? -
zoleeno1
veterán
-
maki12
senior tag
Sziasztok!
Ne haragudjatok ha volt mar a kerdes,de most nincs idom visszaolvasni.
Letoltom a Spanyol hivatalos jb t.
Nincs root a telon,gyari 4.0.3.
Odin ba betalozz es nyomathatom neki ugye?
Koszontem! -
Reag3nS
senior tag
Sztornózva.
-
kano
nagyúr
Milyen gyorsan tudtok adatot (ROM, MP3, stb.) felmásolni a telótokra (külső SD)?
Nekem egy ideje olyan 2MB/s-nál nem megy gyorsabban és nem tudom miért. -
kungzi
veterán
PhilZ-cwm6 - Safe Stock Based Kernel v4.00-b30
Changelog
- nandroid backup/restore with gz compression using pigz (multi cpu threading): toggle between low (3), medium (6), high (9) or disabled
- fix when preload toggle was enabled, preload was processed in custom backup even if it is not selected
- complete rewrite of gui settings toggles: new menus display
- new toggle for touch accuracy
- more menu height settings (useful for high res devices)
- more scroll sensitivity settings
- all settings are now saved to a single .ini file you can edit (detailed values will follow)
- possibility to reset all values to defaults, to export and to import them to/from sdcard
- Nandroid Advanced Restore menu now shows that /preload will be processed with /system
- Misc Nandroid Settings now can also be accessed from Nandroid Menu
- code cleaning and fix compiler warnings
- add show really progressing bar during nandroid restore operations
- fix pigz as static library
*- i9100/n7000 ramdisk: fix getprop hack script (thanks to a3955269) -
Doosa
aktív tag
Feltettem a 29.01.2013 - PhilZ-cwm6 v4.00-b30 with CWM 6.0.2.7 kernelt a spanyol JB mellé, de valamiért nem adja a root. Eleve nem volt SU appom, hát leszedtem egyet market ből, de a TB még mindig azt mondja, hogy nincs root. Mit rontottam el?
-
Jessus81
tag
olyan progi létezik, ami az asztalon, lévő ikonok widgettek mappák helyzetét menti el, és romcsere után vissza lehet tölteni? csak ez tart vissza a romolgatástól, hogy utána screenshot alapján töltögetem vissza az ikonokat :'(
-
zoleeno1
veterán
-
Jessus81
tag
download centerükben ez van:
Boot to CWM Recovery using volume up, power button and home key
Backup your device and make sure to keep a copy of the backup to your pc!
Wipe data / factory reset (Not needed if you already have Omega)
Install Omega
(Wipe cache will be done automatically during installation so you can skip this)
Wipe dalvik cache will be done automatically during installation so you can skip this)
tehát megcsinálja ő magától install közben -
dbilas
tag
Sziasztok!
Amatőr kérdés következik!
Ugye kijött ez az új Omega (V19.2)... Mehet fel a régire (V19.1) Wipeok meg Formázások nélkül
Úgy értem ráhúzom sd-re az újat és cwm-ből telepítem...
Előre is köszönöm!
-
privatposta
tag
Sziasztok!
ki szeretném kapcsolni a social hub-os figyelmeztetéseket az új JBn Tud valaki segíteni, hogy hol lehet? -
zoleeno1
veterán
válasz
eladogeppc #8906 üzenetére
pl: mert a kérdés azoknak szólt, akiknek volt
(#8911) Szelley:
-
Jessus81
tag
na majd kíváncsi leszek rá
a titanium backuppal simán át tudom rá vinni a Spanyol JB programjait? értem én itt a playről rakott cuccokat, természetesen a rendszerdolgokat nem. vagy esetleg van olyan mentése a titaniumnak, hogy csak a programok beállításait, mentéseit menti ki, és a programok, majd lejönnek playről, és akkor csak a mentéseket dobom fel titanról? -
Jessus81
tag
az omega19ről majd tol valaki egy írást, hogy van e értelme felrakni?
-
Favilla
tag
Mi az a SoD? ?
-
corvin1984
tag
Van különbség az Odin és a KIES frissítések között?
-
proly01
őstag
Nekem csak a note 2 gallery meg a prewive os videólejátszó letöltő linkje kellene az XWLS8 hoz amit gyári CWM ből fel tudok tenni,tud adni ezekre valaki linket?Mert XDA n hiába keresem csak úgy van fent hogy romokba van építve...
erről beszélek.A note 2 gallery-t meg úgy is tudja mindenki milyen....
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest