Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacss72
aktív tag
válasz
aszti75 #46095 üzenetére
Tessék:
I9100XEHLSS -
aszti75
senior tag
A 3+1 fájlos rom-ot valaki,akinek megvan,feltöltené valahová?Esetleg,ha valaki tud élő linket,azt is meg köszönném.
Sajnos az egyfájlos csak "javít"vagy én b@szok el valamit? -
aszti75
senior tag
En gyari rendszert hasznalok,rootolva es szamomra felesleges appoktol megtisztitva.Nekem bevalt.A CM12.1 Snapshot fent volt,kozel egy hetig es meg egy het utan is siman ment,restart nelkul.Nem volt gondom vele,de en jobban szeretem a gyari rendszert.Hiaba na.Nekem bejon a Touchwiz
-
Móci
addikt
válasz
#18001664 #46092 üzenetére
Az 5.1.1 alapú CM nálam nem volt a szuper stabilitás mintaképe, de nagyjából azért lehetett használni. Ritkán fordult elő újraindulás, lefagyás, de előfordult. A telefonon azért lehetett érezni, hogy sok neki ez a rom, de működött.
Apropó a Neat-en eléggé akad a Facebook Messenger és a Hangouts. Ma nagyon belassult ez a két program...
-
törölt tag
Sziasztok!
Visszaolvastam egy darabig de feladtam a dolgot!
Melyik jelenleg a leggyorsabb és egyik legstabilabb custom ROM? 5.1.1 alapú Cyanogen milyen? -
Rison77
senior tag
Sziasztok!
Kb 2 éve csücsül a telefonon egy Omega 20.1 rom xxls8 verzióval. Viszont mostanában egyre gyakrabban csinálja azt a jelenséget, hogy felkapcsol a telefon kiírja hogy hálózati hiba, majd elkezd durván melegedni, ha restartolom akku fullra merülve, akár 100%-os töltöttségről is. Kezd kicsit hajtépő lenni, főleg ha már reggel 10-kor előjön úgy hogy 2 órája vettem le a töltőről. Egy újabb romcsere megoldaná a problémát, vagy itt más lesz a gond? Ezután a rom után egyáltalán nem követtem a fejlődést, szóval már fogalmam sincs, hogy állnak a dolgok ilyen téren.
Már a telefon se az igazi, szépen előjött jobb oldalon 2 sárga párhuzamos csík ami fehér háttérnél határozottan látható. 4 éves a telefon. -
törölt tag
Attól van újabb Dori. Most nem tudok keresgélni, de korábban linkeltem a forrást. További tippek:
-A meghajtó elején hozz létre egy kis FAT, vagy FAT32 partíciót!
-Van egy alkalmazás, ha jól emlékszem, akkor NTFS Mount a neve. Próbáld meg azzal is!
Nekem eleve FAíT -tal indul a külső HDD -m. Lehet, hogy ezért nem volt gondom az NTFS -sel. A FAT ahhoz kell, hogy magát a meghajtót automatikusan csatolja az Android. -
Móci
addikt
No felment az extra slim Neat 6.4, egyelőre a stock PhilZ kernellel. Tetszik a rom, nagyon gyors.
Lehet, hogy én vagyok gyökér, de az alkalmazások ikont a kezdőképernyőn hogy a bánatba lehet bejátszani középre?
Plusz ha valaki tud garantáltan működő gyári JB témát, azt megköszönném. Próbáltam párat, az egyiktől bootloop lett, a másik ilyen félmegoldás volt hol ilyen, hol olyan megjelenéssel. -
tomi7711
aktív tag
Sziasztok! A párom telefonján szeretném a SlimBean-t frissíteni valami újabbra ami megbízható is. Tudna valaki ajánlani ilyet? Esetleg frissítsem arra amit feldob a Slim (mintha rémlene, hogy feldobja a frissítés lehetőségét)
-
Sokka
aktív tag
Hát maradt minden a régiben. A BLN megy, Az NTFS még mindíg nem. Van esetleg valami beállítás, vagy plusz program hozzá
-
Sokka
aktív tag
válasz
geza844 #46079 üzenetére
Köszi! Lehet, hogy akkor én is rendelek egy ilyet. Bár most meg megint tökéletesen műkszik. Lehet, hogy csak bekoszolódott.
Más:
Valaki tudna ajánlani valami megoldást arra, hogy az NTFS filerendszerű kártyákat is be tudjam olvastatni OTG-n?
Olvastam, hogy ezt amúgy csak bizonyos kernelek támogatják, de nekem fontos az is, hogy a BLN funkció is működjön. Viszont ezt sem túl sok kernel preferálja. -
-
geza844
aktív tag
Én ezt rendeltem meg látatlanban: Genuine Repair Parts USB Charging Connector Port Flex for Samsung i9100 és egy YouTube videó alapján (nem tudom már melyik, de szerintem mind ugyanúgy csinálja) tettem bele kb. 1 óra alatt (nagyon óvatosan!). Ez volt kb. 1 éve, azóta tökéletes.
Viszont ebből a panelből létezik 3 verzió is különböző REV számokkal, de én másmilyet tettem bele, mint amilyen alapból benne volt, és nem volt vele semmi gond. Franc tudja, hogy ezek mikor hogyan számítanak.
Egy próbát szrintem mindenképp megér, mert olcsó, és nem bonyolult, a siker meg valószínű.
-
kovacss72
aktív tag
Úgy hívják NeatRom 6.4. Sokan dicsérik. Gyári alapú, kipucolt és kicsit gyorsabb is. Nekem az nem tetszett benne, hogy a plusz funkciók mind angol nyelvűek.
Utána alapvetően azért tettem vissza a gyárit, mert a telepítésnél valamit elronthattam és folyton újraindulgatott. -
Sokka
aktív tag
Üdv emberek!
Négy és fél év után úgy néz ki, hogy elkezdett rakoncátlankodni az USB csatim. Tudna valaki linkelni egy olyat, ami megbízható. Olvastam itt, hogy vannak ilyen hitvány hamisítványok, amivel csökken a wifi, vagy a térerő, vagy valami hasonló problémákat okoz
Előre is köszi a segítséget.
-
kovacss72
aktív tag
Asszonyén már 1467 órája fut újraindulás nélkül a 0926 -i nightly. CM11 és CM12 alatt én is azt tapasztaltam a sajátomon, hogy az egymás utáni 2. újraindítást követően drasztikusan esik az akku %. Utána "visszatölt".
Ez tömeges hiba, úgy tudom a gyári ROM -nál kevésbé jellemező. Én már nem nyomogatom annyit az enyémet, hogy erről negatív tapasztalatom lenne 4.1.2 alatt. -
RAiN91
őstag
Feldobta a CM11 (Snapshot), hogy frissítés elérhető, CM12.1. Ezt ha csak így telepítem, ráklikkelve a notibárban mint az OTA frissítéseket, működni fog, megmaradnak a dolgaim?
-
Móci
addikt
Na, eddig tartott az öröm.
Ma jövök haza, rá akarok nézni az időre, újraindult a telefon. Jól van, nem baj. Akksi mindjárt le kb. 35%-ra. Buszon ismét megnézem egy negyed óra múlva, 19%.És ismét újraindult. Ajjajj...
Hazaérek, na jöhet töltő, erre kikapcsolt. Visszakapcsolom, 54%.
Most meg töltődik.Múlt szombaton is hasonló játékot játszott a régi akksival, kezdek aggódni.
-
Móci
addikt
No frankón felpúposodott az akksim (utángyártott kínai csoda), így szerencsére kaptam egy gyárit, s most jó a telefon.
CM 12.1 Nightly-ból a 11.24 van fent, eddig ez is jól működik.Kíváncsi leszek, hogy a CM13 jön-e rá, s ha igen, mit mutat... már ha nem rogyik össze alatta a telefon.
-
geza844
aktív tag
Na, rá is jöttem mi lesz, ha tönkremegy az S2-esem. Asszonynak veszek valami újabb telót, az ő S2-esét (mert hát neki is az van) meg majd használom én
-
geza844
aktív tag
Amúgy tök kíváncsi lennék, hogy kik azok, akik még velem együtt S2-est használnak? Gondolom van egy réteg, aki egyszerűen nem teheti meg, hogy lecserélje, és mondjuk én se tudnék most beruházni egy iPhone 6-osba, de nem is akarok. Egyszerűen szeretem ezt a telefont, és szerintem csak akkor fogok váltani, ha tönkremegy. Aztán még akkor se biztos, hogy nem nézek utódjául egy másik S2-est
-
galaxys80
veterán
Nálatok mennyi a wifi max teljesítménye? Nálam max 15-20 megàt tud. Az asszony S3 minije meg hozza a maximális 40 megàt.
Utolsó gyári JB rom van fent. -
aszti75
senior tag
Szia!
Én feltettem(csak nem hagyott nyugodni az előző vereség a CM12.1 Nightly-val) és nekem eddig semmi gondom vele.Illetve egyszer reboot volt,mikor töltőre tettem,de azóta sem
Szerintem az akksival is jobban bánik mint a Nightly verzió.Vagy a kettő egy és ugyan az,csak az elnevezés más és lehet,hogy ez csak placebó hatás számomra
Minden esetre én eddig elégedett vagyok vele.Mondom ezt 24 óra elteltével -
-
geza844
aktív tag
Na felment szépen a CM11 M12 mindenestől, már tele is pakoltam vagy 30 appal, úgyhogy egyelőre jónak tűnik a cucc. Mondjuk a CM12.1 is jónak tűnt elsőre, aztán egy hónappal később már csukott szemmel is ki tudtam szedni a telóból az akkut reggelente, mikor lefagyott az ébresztő, és nem bírtam kinyomni. Meg úgy általában bármikor, mikor napjában többször megállt mint a szög... Szerintem majd akkor frissítek legközelebb CM12-re, ha már elkezdik fejleszteni a 13-at
-
geza844
aktív tag
válasz
shifty! #46054 üzenetére
Köszi srácok! Bocsi, tegnap már nagyon kivoltam, és összekevertem a telómat az S2-t a korábbi Lenovo-mmal... ahhoz kellett a mobileuncle tools... Odinnal szépen felment a CWM, épp készítek egy backupot, aztán tolom fel a CM11 M12-t, hátha beválik. Köszönöm még egyszer a segítséget mindannyitoknak!
-
geza844
aktív tag
válasz
geza844 #46050 üzenetére
Najó, asszem most már megbolondulok... találtam a gépemen 6.0.4.7-est CWM-et, Mobileuncle Tools-al feltettem, újraindult, és az a fos másik recovery jött elő. Reboot, ismét Mobileuncle Tools-al feltettem egy másik, 6.0.4.3-as CWM-et. Megint reboot, megint elindul az a fos recovery.... én már nem tudom mi a f.sz van... hogy az istembe kell feltenni egy köcsög CWM-et??
-
geza844
aktív tag
válasz
mihalko.gsi #46036 üzenetére
Könyörgöm valaki linkeljen be egy 6.0.4.7-es CWM-et, mert rohattúl nem találok sehol... minden link halott...
-
köli
csendes tag
Tegnap este kijött a CM12.1 Snapshot verzió!
Valaki esetleg próbálta már? Érdemes lehet feltenni? Nekem a nightly nem működött...
-
geza844
aktív tag
A CM12.1 utáni nem kis csalódást követően most egy stabil ROM-ot szeretnék, amihez lehetőleg vagy fél évig nem kell hozzányúlnom. Úgy néz ki ez csak 4.1.2-vel oldható meg. Legyen a gyári 3+1 fájlos, vagy a NeatRom? Esetleg a CM11 nem jó?
-
aszti75
senior tag
Szia!
Igen,most ide vetett a sors.Miután eladtam az M2-őt vacilláltam az alma 4-en és ez addig tartott,hogy közben hozzám vágtak egy S2-őt.Így a fiamé lett az almás teló
CM11?Hmmm...Szerintem maradok a gyári vonalon.Rootoltam,kipucoltam a számomra felesleges appokat.Szerintem elég kellemes kis gép lett a tisztítás után.Nagy csalódás volt most így hirtelen a 12.1
Azért köszönöm a tanácsot. -
aszti75
senior tag
Sziasztok!
Hozzájutottam egy ilyen készülékhez.Feltettem a CM12.1-et,de valami szörnyű,ahogy kezeli az akksit
Reggel 8-tól 10-ig majd 50%-ot esett az akksi.Igaz folyamatosan ment a teló,de ez akkor is sokkal szarabb,mint a gyári 4.1.2
Érdeklődnék,hogy melyik a "legjobb" rom hozzá,amit ajánlani tudtok?Még egy kérdés: Odinnal,ha egyfájlos gyári(sammobile) stockot teszek vissza,akkor ki lehet pipálni a Re-Partitiont?Vagy az csak a 3 fájlosoknál ajánlott?
Válaszotokat előre is köszönöm
-
zso73
veterán
válasz
kogamester #46039 üzenetére
Az A3 is szuper készülék !! Páromnak is olyan van. Csak ajánlani tudom. Gyors,szép..
-
kogamester
csendes tag
Köszönöm szépen mindenkinek aki nekem segített abban hogy ha gondom volt a telómmal
Ma elcseréltem egy Samsung A3-ra
Köszönöm a segítséget mindenkinek
A Samsung S2 egy kiváló telefon csak ajánlani tudom ha kérdezitek is
Sziasztok -
mihalko.gsi
csendes tag
válasz
kogamester #46037 üzenetére
Volt már a kezemben, nagyon kellemes készülék...
-
kogamester
csendes tag
Lehet nekem már nem lesz S2 mert holnap el cserélem egy Samsung A3-ra szerintetek az a telefon menyivvel jobb mint ez?
véleményeket kérhetnék ha nem gondKöszönöm előre is
-
geza844
aktív tag
válasz
geza844 #46034 üzenetére
Nem találtam számomra egyértelmű leírást, hogy pontosan milyen recovery-t tudok most feltenni, hogy az jó is legyen (nem nagyon tudok angolul sajnos), úgyhogy ez ügyben még várnám a javaslatokat. Tehát a probléma, hogy feltettem a CM12.1-et, és most valami buta recovery van fent, és szeretnék a normálisat. Milyet? Link?
-
geza844
aktív tag
Asszem úton vagyok, ez alapján sikerült root-olnom: https://www.youtube.com/watch?v=PVFy48gEcJ8
Bár a Developer Options-t még elő kellett varázsolni, ebben meg ez segített: https://www.youtube.com/watch?v=OdWlYlJq2pk
A Build-szám részt kell nyomogatni, és egyszer csak jó lesz, érdekes megoldás
CM12.1 alá milyen CWM-et tegyek fel?
-
geza844
aktív tag
válasz
geza844 #46032 üzenetére
Vazeeee... be kellett kapcsolnom a telót SIM nélkül, aztán már SIM-el bekapcsolva észrevettem, hogy van benne SIM. Előzőleg már kb. 10-szer újraindítottam, és az simán nem volt elég neki. Szóval, aki hasonló cipőben jár, az kapcsolja ki a telót, vegye ki a SIM-et, kapcsolja be, majd kapcsolja ki, majd vissza a SIM, majd kapcsolja be, és talán jó lesz, mint nekem.
Visszatérve az előző hozzászólásom problémájára, most mi a legegyszerűbb módja, hogy root-oljak, és feltegyek egy rendes CWM-et? És Vajon miért cseszte el nekem ezeket a dolgokat a CM12.1 telepítése?
-
geza844
aktív tag
Sziasztok!
Feltettem a CM12-t úgy egy hónapja. Pár napja elkezdett sz.rakodni. Fagyott állandóan, ma reggel kb. 5 perc alatt sikerült az ébresztőt szundira kapcsolni (gondolhatjátok milyen jól esett), de kb. fél órája kiírta, hogy "Nincs SIM". Nem tudok telefonálni. F.sza... Gondoltam gyorsan újratelepítem, próbálok indítani egy Recovery-t, de csak valami fos jött be helyette, így néz ki:
Ilyet most látok először. Mit csináljak vele? Az "Apply update"-nál próbáljam újratelepíteni a ROM-ot??
Aztán telepítettem egy Mobileuncle MTK Tools-t, az meg kiírta, hogy nincs root-olva a teló. Hogyan tovább?? SOS!!
-
gti3
csendes tag
Üdv! Szerintetek melyik rom a legoptimalizáltabb az s2-re? Gyáriak közül van használható vagy cyanogen?
-
Phobion
őstag
Tud valaki eredeti Samsung 2000mah-s akksit S2-höz?
-
RAiN91
őstag
CM11-ben azon kívül, hogy sehogy, hogyan tudom beállítani, hogy a kamera programban, ha elfordítom a telefont fényképezés közben, forduljon a programban is? Mert így mikor nézem mindig vissza kell fordítani a képet is, más androidos telefonon nem így szoktam meg.
-
kovacss72
aktív tag
válasz
discrate #46025 üzenetére
Igen, egyszerűen meg lehet csinálni, de a gyári beállításokra visszaállítás csak a Neatromot állítja vissza induló állapotába.
Download módban Odinnal 10 perc alatt fel lehet tenni a 3+1 fájlos gyári 4.1.2 -t és olyan lesz, mint új korában. Nekem Win10 alatt notebookról is komplikáció-mentesen sikerült. Semmilyen illesztőt nem kellett telepítenem. Szóval nem kell tőle félni. -
discrate
aktív tag
eljött a váltás ideje. nagyon szerettem, eljárt felette az idő...
neat rom van rajta jelenleg 4.1.2-vel, de új gazdája lesz a mobilnak. kérdés, hogy a gyári beállításokra visszaállíthatom - és akkor olyan lesz mint eredetileg- vagy így hogy buherált már nem lehet? recoveryvel nem szeretnék nagyon játszani, a neat-et se én tettem fel rá... -
bazsimano
őstag
sziasztok!
kovetkezo lenne a kerdes, nekem valahogy neha tul halk a telefon hivas kozbe...ezt valahogy lehet orvosolni?parameterek,. android 4,1,2
i9100xxms4
3,0,101 apoloszerintetek?
udv
b. -
törölt tag
válasz
kovacss72 #46016 üzenetére
Én az apró fínomságai miatt használom a Wanam ROM -ot, de az is gyári alapú és nekem tökéletesen megfelel. Dorival barátok. Egyébként, ha valaki megismeri egy jó kernel beállítási lehetőségeit, rá fog jönni hogy ezek a CM -ek és társaik szinte csak placebo -k. Nem a ROM -ban vannak a nagy okosságok, hanem a kernelben. Ugyanakkor, varázsolni azzal sem lehet. A hardver korlátait nem lehet figyelmen kívül hagyni. A 45nm miatt nem nagyon lehet a gyári 266Mhz fölé küldeni a Malit és a RAM 400Mhz -es buszsebessége is elég karcsú ma már. Azzal a gyári 4.1.2 -vel viszont gyönyörűen elketyeg.
-
mrrr74
aktív tag
válasz
mrrr74 #46020 üzenetére
Megnéztem, philz 5, cwm 6.0.3.7 van rajta
Erre mit tehetek fel? Melyik recovery/kernel mehet rá?
ROM ez lenne, valaki linkelte nemrég.
Köszi -
mrrr74
aktív tag
Sziasztok,
Tudnátok segíteni milyen ROM-ot tudok feltenni recoveryből (számítógép nélkül szeretném, mert a driverrel gondjaim voltak anno)? Jelenleg 4.1.2-vel fut a telefon, rootolt, feleségemé, így most sajnos nem tudom mi van rajta, de recovery igen.
Kellene nekem egy 4.4 minimum, mert vettem egy Miband-es karkötőt, amihez ez a spec (és bluetooth 4.0, de talán 3.0-val is megy. Esetleg ezzel kapcsolatban tapasztalata van valakinek)?
Nagyon nem vagyok képben, van olyan ROM amiben egyben van a kernel és az új recovery is (gondolom kit-katos kell neki)?Köszi előre is.
-
zso73
veterán
Van egy S2-m ami nem működik. A töltő része rossz. Talán a kijelzője is be van égve....Akinek kell ingyen elviheti. Én nem megyek vele sehova. X,XVII kerület, és Gyömrő az átvételi pont. Akit érdekel, keressen privátban.
-
kovacss72
aktív tag
válasz
kogamester #46017 üzenetére
Én már vagy 1 éve letöltöttem, már nem is tudom pontosan honnan, de többen is linkelték itt nemrég.
(Vagy javaslom a sammobile.com oldalt, ha már nem élnek a linkek.) -
kovacss72
aktív tag
Érdekességképpen leírom az általam tapasztaltakat. Dual SIM -es telóra váltottam 1 hete. Gondoltam eladás előtt vissza teszem a gyári 3+1 fájlos 4.1.2 -t. Hihetetlen hogy mennyire gyors lett minden téren. Magasan veri mindegyik CM -et, ami előtte rajta volt. Egyszerűen nincs szívem eladni, annyira jó. Hibátlan még most is a 3-4 éves technika.
-
Imi1981
veterán
64 gb-os sd kártyát kezeli az s2?Mekkora a max amit még kezel felismer rendesen?
-
Imi1981
veterán
válasz
#79335424 #46007 üzenetére
Tudom hogy gyenge pontja de nem akarok rákölteni most. Még mobil odinnal fel tudok rakni 1 fájlos gyári romot meg cwm-ből akármit, csak az a baj hogy vissza akarom állítani a gyári partíció kiosztást és azt csak géppel lehet odinnal 3fájlos gyári rommal. Még jó hogy a töltés működik rendesen.
-
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Ide is bírom kérdésem mert az android topik ki van halva. Hátha tudja valaki.
Miért van az, hogy a Samsung galaxy s 2 telomon van 9.7gb szabad hely, le akarok tölteni ftp-ről egy 4.5 GB-os filmet és 3.9 gb-nál megáll hogy nincs elég hely. Torrent klinsnél enged 5.6gb-ot ha jól emlékszem de ott se többet.. Miért? Böngészővel (uc brovserrel próbáltam) akár 9.7gb-ot is le tudok tölteni. Van erre megoldás hogy többet engedjen ftp és torrent klinsel is? Kösz előre is.
Amúgy slimsaber 4.4.4 van rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest