Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kungzi
veterán
PhilZ-cwm6 - Safe Stock Based Kernel v4.01
Changelog:
- show / hide bottom virtual buttons
- set number of bottom log rows to show
- misc compiler warning fixesHa valakinek Bootloop lenne, itt a fix hozzá: CWM telepítő!
-
gabe96
aktív tag
nem tudom, hogy az én telómmal mi lehet, de ilvasom a 16 órás készenléti időket 3-4 órás kijelzővel és folyamatos wifi/3G vel. Ezek mind nekem is megvannak, kivéve a folyamatos adatkapcsolat. Munkahelyemen ha a wifit akkor is bekapcsolva hagyom, amikor nem használom, akkor nagyon megcsappan az üzemidő. Ha mindig kikapcsolom, akkor egész jó, de haszálatnál nagyon meríti. Erre van valami gyógymód? vagy nektek is ilyen?
-
-
Doosa
aktív tag
Azt az alap (húzd ki az ujjad egy körből akármilyen random helyen a képernyőn) JB lockert ahol van 3 gyors app is hogyan tudom vissza varázsolni ha egy mod eltüntette. (A mod-nak voltak más változtatásai is amik hasznosak)
-
zso73
veterán
válasz
SlyChocolate #9987 üzenetére
Nem lehet.
-
SlyChocolate
senior tag
Fiúk!
A gyári JB-ben van-e lehetőség a legördülő kapcsolóit variálni?
Előre is köszi! -
BigT
senior tag
Help :
ez már a sokadik rom, ahol azt tapasztaltam, hogy hajlamos eldobni a hálózatot és nem is talál azonnal másikat. Olyan is előfordul, hogy bekapcs vagy restart után csak nagyon lassan jön rá, hogy pin kódot kell kérnie. Ez hw vagy szoftveres? Ezt stock és főzelék alatt egyaránt megjátszotta már, csak az szokott segíten , ha a hálózat módot 2g re rakom. Ezt pedig nem akarom elfogadni -
bAtt001
addikt
az "egybites" user (ahogy olvastam másik topicban
) meg jól beszívja mert fogalma sincs az android memória kezelési szokásairól ezért előszeretettel pakolgatja fel az ilyen appokat. mindig a tudatlanságra mennek rá és sokszor be is jön nekik. de amúgy nem az van hogy a play-be csak ellenőrzött dolgok kerülnek fel?
(#9982) havri1 én használtam SGS-en sokat, SGS2-n meg talán 1 hetet. régen nagyon jó rom volt, mióta van millió támogatott eszköz nem tetszik annyira. ha 4.2 kell akkor a vanilla rootbox-ot tudom ajánlani. az AOKP maintainer csinálja és fullos kis rom napi fejlesztéssel.
-
mycso
veterán
válasz
csabicsabi #9956 üzenetére
Így elsőre nekem is driver/port problémának tűnik, de azért egy másik, máshonnan letöltött CF-root fájlal is megpróbálhatnád....
-
Hina
aktív tag
Vírus info...
Volt már?
Ha nem, most van. -
bagly
tag
válasz
eladogeppc #9850 üzenetére
Gondolom azért a zárt bootloader, hogy ne lehessen házilag újabb rendszert rátenni, hanem hogy vegyék a népek az újabb típusokat újabb androiddal. Ebben is csak a pénz ami a lényeg!
-
havri1
félisten
Helló!
Na végül mégiscsak megvettem a szóban forgó S2-t, nagyon szép állapotban van, ismert forrásból.
Nyomtam rajta egy full resetet, így teljesen alap 4.0.3 rendszer került rá . Nincs root, minden gyári. Ha minden igaz, napokon belül megkapjuk mi is a JB-t? Azon belül gondolom csak a 4.1.2 -t?
Nekem nagyon furcsa ez a Samsung felület (TouchWiz?!), én a Nexus fronton az alap Androidhoz vagyok szokva.
MIUI-t használ valaki?Üdv, havri
-
Rison77
senior tag
válasz
Weeman1 #9934 üzenetére
Köszi, AllianceROM i9100 JB V6.0 ezt néztem ki. A wipe-ok után egyből mehet fel a JB a GB-re, vagy előtte mindenképp rakjak fel egy ics-t? Illetve a belső tárhely teljesen formázva lesz a rendszerváltással, vagy csak a rendszerhez tartozó fájlok lesznek mint gb romról másik gb romra váltáskor?
-
randras
veterán
válasz
4-5 e Ft? Egy alaplapcsere kb. + egy nulla, és keveset mondtam.
Nagyon szép dolog ez a szabad szelleműség, de nem itt.
-
CaNNa3IS
senior tag
válasz
Az a baj, hogy fejleszteni itt kevesen fejlesztenek. Ha van egy új ROM akkor hajrá aztán 2 naponta töltögeti rá.
Erre én sem adnék garit. Persze megtehetik de ha behal a teló akkor vállalni kell. -
logarithm
őstag
válasz
csabicsabi #9956 üzenetére
Com 16-os port, hm hát nem a legjobb
csatlakozási mód, ha már com 3 vagy com 5-ön van az már jó, tuti nem usb hub-on keresztül csatlakoztatod?
-
nggabi
félisten
válasz
laszlolczka #9954 üzenetére
biztos a szervizek is véletlenül használják mindenhez a régit
-
hr2
őstag
válasz
csabicsabi #9946 üzenetére
S2-höz, ez az ajánlott Odin.
-
Tamás34
senior tag
Sziasztok!
Csak elköszönni szeretnék mert mától S3 tulaj lettem! Igaz, sok hozászolásom nem igazán volt itt, de kellemes csapat voltatok és sokat olvasgattam a hozászolásotokat, amiből rengeteget tanultam!
Üdv.: Tamás -
nggabi
félisten
válasz
csabicsabi #9946 üzenetére
régi odin, alaplapi usb, driverek felrakása. ezt a 3-as sz@rt nem értem minek erőlteti mindenki...
-
csabicsabi
csendes tag
Sziasztok!
Problémám a következő.Próbálom rootolni a telefont de valami nem stimmel. Android verzió 4.0.3 Kernel pedig BVLPB (osztrák orange függő). Leszedtem az XDA-ról egy ilyet CF-Root-SGS2_XX_OXX_LPB-v5.2-CWM5-PROPER .Elvileg ez a jó hozzá.Odin ennyit csinál.Előre is köszönöm ha valaki tud segíteni.
-
UFO81
csendes tag
estét! help kéne pici én is ma neki álltam a jb feltenni de PhilZ kernelt nem tudom feltenni odinba hova tallózam vagy ezt másképp kell
4.0.3 annó megoldottam de ez feladta a leckét
-
tucsok.
senior tag
ennél fehéret olcsóbban tud valaki 2000mah akksit hátlappal?
-
okiman
tag
Jól tudom hogy holnap jön a hivatalos JB?
-
Klarsa
tag
válasz
Weeman1 #9934 üzenetére
Üdv mindenkinek
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy valaki felrakta-e már a telójára innen a ripple effectet?
Ha igen az érdekelne, hogy ha esetleg meggondolnám magam és vissza szeretnék állni a gyári lockscreen felodásra akkor van rá lehetőség? Vagy végleges ha már egyszer felrakom -
Rison77
senior tag
Üdv,
Bőven egy éve 2.3.6-os illusion xt 1.8 van a telefonon, ami mostanában úgy néz ki eléggé haldoklik már. Szeretnék egy hasonlóan megbízható frissebb romot feltenni, de azóta egyáltalán nem követtem a fejlesztéseket, így nincs fogalmam róluk. Nézegettem az xda-t, itt is visszanéztem körülbelül 500-600 hsz-t, de nem túl sok rom ajánlással találkoztam. Esetleg valaki tudna írni egy stabil romot, amit nem kell 1 hét után cserélni? -
BigT
senior tag
válasz
he.david01 #9927 üzenetére
Ezt többen használjuk és egész jól bírja vele az aksi. Telepítés menetét megtalálod ott, azt pedig, hogymit ttegyél előtte, mi az alap stb. az első hozzászólásban benne van NeatROM Lite
Én az aláírásomban szereplő kernellel használom
Azért nagy csodát ettől se várj, aktív használat mellett ez is megeszi az aksit egy nap alatt simán -
havri1
félisten
válasz
knyitogato #9928 üzenetére
Okés, köszi!
-
he.david01
csendes tag
Na akkor még egyszer
hátha most meglátjátok..
Sziasztok, én tegnapelőtt tettem fel a JB-t és azt vettem észre, hogy ma (reggel 8tól) egészen pontosan 3szor kellett feltöltenem. Pedig kb 2-3órát nyomogattam majd olvasgattam, hogy van olyan rom ami nagyon minimálisan meríti az aksit a teljes nevére nem emlékszem mert sok volt de pl a (bezke?!) ha ez az..
Arra szeretnék megkérni valakit, hogy elmondja nekem, hogy hol találok olyat ami ilyesmi mint ez a bezke vagy nem tudom. Vodafone-os, Android 4.1.2 és (ma tudtam meg,hogy ez se mindegy) I9100XXLS8!
Előre is köszönöm! -
havri1
félisten
válasz
knyitogato #9925 üzenetére
Nincs már gari hozzá . Mennyit ér akkor?
Garisat nem is találtam amúgy seholSzerk.: Garis lenne még, csak sérült a ház, és full fehéret kapott. Ezért nem garis már.
-
havri1
félisten
Sziasztok!
S2 (bármilyen rommal MIUI-n kívül) tud olyat, hogy headsetet csatlakoztatva a hívást automatikusan fogadja?
Használtan, jó állapotban gari nélkül 65e reális ár érte?Köszönöm!
havri
-
macskajancsi
aktív tag
Üdv!
Hotplug governort hogy tudok hozzáadni a 10.1-es CM ROMhoz?
Nem akarnék ROMot cserélni.Esetleg valami jóféle kernelt nem tudtok ajánlani CM10.1-hez? Siyah jó lenne, de még nincs hivatalos.
Dorimanx félét próbáltam.Meg nekem sajna tökre szaggat, lassul CM10-ről upgradelve. Nektek nem? Ez ellen nincs valami tuti megoldás? Factory resetet nem akarnék, meg TitaniumBackup is fene tudja hogy rakná vissza a progikat egy ilyen akció után (főleg, hogy CM10-es backupok vannak).
Szerk.: Lehet, hogy a Dorimanx kernel volt a hibás a lassulásokban, egyelőre tesztelem..
Volt a CM10-ről egy NANDroid mentésem, de md5 checksum errort dobott visszaállításkor. Nagy bátran letöröltem, és újrageneráltam, de eléggé szaggat visszaállítás után, szóval úgy sejtem mindenképp sz0pnom kell egy full újratelepítéssel.
-
HELLAFLUSH
őstag
valaki tudna linkelni valamilyen cwm-es appot amitől hangosabb lesz a teló?
előre is thxamúgy a jellybammal alig szól, de fent volt előtte az rr3.1.3 azzal meg jól szólt
-
hr2
őstag
Hát nem tudom mi lehet.
Nekem a Stock XWLS8, 10-12 óra készenlét alatt 3-3és fél óra kijelzőt bírt.
A Neat és a Leak, 10-12 óra készenlét alatt, 4-4és fél óra kijelző.
Mind a 3-nál ezek után volt 20%-on az akksi, a wifi állandóan megy + Boat-al NET-ezek.
(Akksi meg a gyári 1650-es.) -
Muffi
aktív tag
Nalam erdekes mód nem teljesit annyira jol a Neat rom. 2000-es aksival 70% on vagyok 6 ora keszenlettel es 1.5ora kijelzovel. Vegig wifi vagy 3Gn plusz egy olyan felora zenehallgatassal. Omega jobban birta de lehet azert mert meg csak egy napja van fenn a Neatrom. Lehet kesobb javul majd.
-
Draken
őstag
Észrevettem egy kisebb hibát a frissítés óta, sajnos a kies air használhatatlan mivel leáll minden egyes indítás után. Mit lehetne ezzel kezdeni, valami egyszerű mód van rá?
-
metaldog
senior tag
-
bAtt001
addikt
válasz
Khelben #9909 üzenetére
ha az ár akár ugyanannyi lesz mint egy S3 ára szolgáltatónál akkor ki a fene venne S3-at. nexus független, hosszú támogatottság, azonnal megkapja a frissítéseket. persze csak annak akinek van rá pénze hogy egybe kifizesse, részlet és hűséges csomagokban lehet olcsóbb a másik, de inkább megéri gyűjteni nexusra
legalábbis én így gondolkozom, na meg ha tényleg a google behozná nem hiszem hogy sokkal engedné az árat elszállni, fene se tudja
-
Varszegig
veterán
Azért ebben a hsz-odban keveredik a root és a custom kernel. Ha root jogod van, akkor még messze nem tudsz felülfeszelni stb. Max olyan fileokhoz férsz hozzá, amivel az oprendszert hazavághatod. Nem fog elindulni pl. , sok FC stb. Persze csak ha mondjuk kitörölsz véletlenül egy file-t. De ez a HW-t nem tudja károsítani.
Amiről te beszélsz, az a custom kernel, az bizony már az a kategória, amiért meg lehet vonni a garit. A kernel felelős minden eszközért, azzal már módosíthatsz olyan dolgokat, ami hazavágja a hw-t. -
Hina
aktív tag
Magyar Google Play
-
Weeman1
veterán
-
girnyau
tag
Sziasztok!
Valamelyik romban, sajnos már nem tudom melyikbe volt egy olyan exchange email kliens ami tudta azt, hogy be lehetett állítani melyik mappákat szinkronizálja. Lehet a gyári romban is ilyen van, de nem vagyok benne biztos. Viszont én Cm10.1-et használok és nem szeretnék váltani.
- Kérdésem az volna, hogy ez alá fel lehet e rakni valami email klienst ami rendesen működik és a szinkronizálni kívánt könyvtárakat tudom módosítani és persze ingyenes?Üdv!
-
logarithm
őstag
Philz v4.00-b39
[link]
New in PhilZ Touch v4.00-b39 (Proper repack)
- custom background image (png in 350x735 pixels)
- toggle background in preset 27 colors
- toggle background icon
- b34 ----> b35:
* fix /preload was always restored during nandroid operations
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest