Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- ZIDOO médialejátszók
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varszegig
veterán
válasz
conanabarbár #4098 üzenetére
igen, az a 4x4 szám. És fog kérni egy CV2-t is, az meg a kártya hátulján egy 3 jegyű.
-
F-ECT$
titán
válasz
crane75 #4031 üzenetére
Ha meg vagy elégedve a mostani rommal, akkor szerintem ne cserélj. Lehet, hogy az idő megszépíti, de olyan stabil és jó akku idejú rommal ICS-en nem találkoztam, mint amilyenek GB-n voltak. Persze az ICS és főleg a JB kicsit jobban néz ki, kicsit felhasználóbarátabb a felülete, kicsit többet tud maga a rendszer, és így kevesebb app kell hozzá, kicsit gördülékenyebbek az animációk, de ha a mostani romból nem hiányzik semmi, akkor maradj annál.
-
Varszegig
veterán
válasz
conanabarbár #4095 üzenetére
A kártyaszámot kell.
Nem az az érdekes, hogy erste, hanem hogy netes vásárlásra alkalmas-e? Pl. domboros? -
Varszegig
veterán
válasz
conanabarbár #4093 üzenetére
Mi a problémád? Első vásárlásnál megadod a kártyaszámodat, és kész.
-
jilian
addikt
válasz
Rosszarcu01 #4091 üzenetére
Èn is szemeztem vele, de akkor inkàbb màr egy Advance....
-
Rosszarcu01
tag
válasz
knyitogato #4088 üzenetére
Elolvastam újra a tesztet és felejtős......
-
zack
nagyúr
válasz
conanabarbár #4085 üzenetére
Melózok holnap reggel 07h ig. Telefonról körülményes lenne most segitenem. Csak lesz aki segít és a gép előtt ül... Ha nem, holnap keress meg pü-ben.
-
Sanyi.mTs
addikt
nagy nehezen megszületett az elhatározás.
veszek újonnan egy fehér s2-t. (xperia P és s3 mini van még egy árban, de végül győzött a józan ...)nem akarok rom-okat cserélni, csak használni a telót.
- mi a legfrissebb hivatalos gyári rom? (valószínűleg 2.3-as android lesz a telón)
- mivel és hogyan tudom frissíteni a rendszert?
- valami egyéb hasznos tanács? -
Rosszarcu01
tag
ÉS az ICS-ben mi a száma a droidnak ami gyárilag elérhető legfrissebb?
-
Arcanis
aktív tag
Azért az talán a minimum ergonómiai követelmény, hogy egy kézzel menjenek a gyakori feladatok, nem?
Viszont én még mindig elmosolyodom, ha a munkahelyemen meglátok egy note-ot (vagy n2-t) egyszerűen annyira nagy. Nem azt mondom, hogy nem szoknám meg, sőt szerintem még tetszene is, csak amikor egy ilyennel telefonálnak, vagy ebéd közben a tálcára rakják (amit egyébként nem értek...) és elfoglalja a tálca harmadát, akkor nem bírom megállni az enyhe nevetést. Persze lehet, hogy még nem annyira szokványos a phablet kategória, és egy év múlva már mindenki 5" feletti eszközzel fog szaladgálni.
-
zack
nagyúr
válasz
Weeman1 #4080 üzenetére
Nekem rövid ujjaim és viszonylag kicsi tenyerem van. Pár nap alatt hozzászoktam, mégpedig annyira, hogy az esetek döntő többségében megy az 1 kezes használat is. Van amikor kell a 2 kéz, de a fontosabb dolgokat, mint pl. a hívàsok kezelése és egyéb gyakran használt műveletekhez már elég az egyik kezem is. Szokás kérdése. Ellenben amióta megvan, azóta már az S2 kijelzője is kicsi, és el nem tudnám képzelni, hogy ismét 4 col közeli okostelefonom legyen.
Ezzel nem azt mondom, hogy mindenki meg tudja szokni, de én még olyan Note2 tulajjal nem találkoztam, akinek a méret par nap után is gondot okozott volna.
PFC-n is, az új tulajok a méretétől féltek a legjobban de mindenki kivétel nélkül megszokta, és kellemesen csalódott. -
zooole
senior tag
Milyen irányárat mondanátok egy 16 gigás, fekete, teljesen új kijelzős 1 évig garis T-Mobile-os Galaxy S2-re. Hátlap tökéletes, az alső kallozott rész picit kopott. Minden tartozékával, dobozával.
-
goom
senior tag
Sziasztok, új vagyok itt - üdvözlöm a fórum olvasóit!
Céges telefonként kaptam egy S2-est, amit nagy örömmel kezdtem el használni. Egy problémám adódott, sajnos: PC-vel összekötve nem jön létre az USB-kapcsolat; az Intéző / Total Commander "nem látja" a telefont.
Elolvastam a kezelési leírást, és szerintem jók a beállításaim. Két gépen is próbálkoztam, két adatkábellel és több USB-bemenetet is tesztelve: mindig azonos eredménnyel.
Első csatlakozáskor a Win7 próbálkozott ugyan, de aztán azt írta ki, hogy nem sikerült a megfelelő driver telepítése. Külső meghajtóként sem szerepel a telefon, az SD-kártyát sem látom. Érdekes, hogy a töltés viszont működik így is.Kérem, ha valaki tud megoldást, írjátok meg!
-
logarithm
őstag
Ha hallottál wolfson dac-al zenét/hangot, akkor közel olyan jó.
Ha nem, akkor neked ez eszméletlen jó leszAbban a fejlesztői topicban van igen, de még sgs-en is működik, gyakorlatilag samsungokra van.
(#4069) maggi1886076
Gyakorlatilag amit itt leírnak [link]
Nekem nem jött elő semmi szembe tűnő hiba. Működik, ahogy kell.(#4070) dbilas
Örülök neki
Más:
Valaki kérdeztem, milyen poweramp beállításokat használok, erről volt szó [link] [link] -
hr2
őstag
válasz
logarithm #4059 üzenetére
Van direkt SII -re is, bár ez még csak v4-nél jár: AC!D Audio Technology v4.0
-
kungzi
veterán
Egy valamit jól véssetek az eszetekbe! MediaMarktban telefont vásárolni TILOS! Min. 20-30k-t rádobnak más boltokhoz képest! Az nyugodtan veheti, akinek mindegy a pénz.
-
-
Szelley
senior tag
Zack...erősen emlegettem a neved ma! Ugyanis a Médiamarktban a szívinfarktus legalább háromszor majdnem elkapott! Megláttam a GalaxyS2-t, 122K Huf-ért, majd jobbra fordulva a GalaxyS3-t 150-ért, majd nem kapva levegőt megláttam a Note2-t 185k-ért...DAFUQ?!
Emberek...mi a búsp*csa kerül a másfél éves telefonunkba 120ezerbe? 95-100ért lehet kapni pár hónapos gyári garis S3-t, ráadásul emlékeztem hogy Zack kolléga 145-be vette zsírúj gyári garis Note2-jét. Kezd a samu almásodni vagy mi a p*csa?!
-
logarithm
őstag
Van samsung készülékek-re optimizált verzió acid-ból
ACID Audio Engine™◄● |v5.0| Samsung OptimisedEgy kolléga leírta a másik topic-ban hogyan is kell alkalmazni:
Letöltöttem az alap v5-ös Acid zip-et!
Hozzá pedig még egy tweaket/addont:
pl.: "AC!D Noozxoide" (persze nem muszáj)
TB-vel vagy Root explorerrel gyomláljátok ki a dsp manager és a music fx appotokat.(ha van persze).
Ezek után cwm, wipe dalvik, wipe cache, install v5 majd install tweak. Reboot system és miután befrissültetek rootexplorerrel ellenőrizzétek le a build.prop file-t a (system/build.prop)
tartalmaz-e ilyet?
###AC!D Sound Tweaks by R-ikfoot###
#Sony Xloud & Clearbass +
ro.semc.sound_effects_enabled=true
ro.semc.xloud.supported=true
persist.service.xloud.enable=1
ro.semc.enhance.supported=true
persist.service.enhance.enable=1
ro.semc.clearaudio.supported=true
persist.service.clearaudio.enable=1
ro.somc.dmnorm.supported=true
persist.service.dmnorm.enable=1
ro.sony.walkman.logger=1
ro.somc.clearphase.supported=true
persist.service.clearphase.enable=1
#Resampling
af.resampler.quality=255
persist.af.resampler.quality=255
#Beats Engine
htc.audio.swalt.enable=1
htc.audio.swalt.mingain=14512Nekem egy az egyben be kellett ezt másolnom a build.propba s úgy elmentenem.
Reboot ezután!!
Majd végezetül a hang beállításánál állítsátok be a nektek tetsző hangzásra... -
waddafaq
tag
válasz
maggi1886076 #4056 üzenetére
nekem is durván merül... valami nagyon szívja a szuflát. a leak kernelétől dupla fogyasztás. :S
-
zack
nagyúr
Örülök hogy összejött!
Part Nero-tól rendelted végülis?Este beszéltem velük. Az összes Note 2-t eladták, tehát aki holnap hívja őket, már csak január elején fog tudni venni kedvezménnyel, tehát nagy mákod volt, hogy időben leadtad a rendelést.
kungzi: Akkor gyüssz te is jan elején?
-
maggi1886076
addikt
ezzel a Jeboo kernellel mindenkinek gyorsan merul a telo?
-
daninet
veterán
Hali
1-2 hete figyelem a battery stats logokat, végeredményben eljutottam oda, hogy a google maps location service élesztgette a telefonom egy este alatt közel négyszázszor (kb -40% akkuszint egy este alatt)
Mivel ezzel gyakorlatilag lefejezném a widgetjeim felét, érdekelne, hogyan szabályozható a google pozíció lekérése mondjuk 5 óránként egyszer. Van erre valami alkalmazás? -
zozobá
csendes tag
válasz
khorvat #4047 üzenetére
Nekem is volt 1 ujraindulás (ahogy olvastam, szinte mindenkinek volt) , és nekem is kicsit akadozva megy.
Amikor a Philz kernel volt fent , érdekes volt a lockscreen fagyás, Go lockert használok, semmi gond nem volt vele, és kb 1hét után jött elö, de akkor szinte miden 2-3ik alkalommal. Telefon restart, utána megint jo volt. -
conanabarbár
aktív tag
valaki elmagyarázná,hogyan kell a playben vásárolni?bankkártyám van!ez elég,?vagy van valami extra csínnyabínnya?
-
Weeman1
veterán
válasz
vrgkrisztian #4038 üzenetére
+1 a Poweramp-nak.
Tényleg nagyon jó. -
dbilas
tag
válasz
knyitogato #4044 üzenetére
+ hiba (nem tudom, hogy kernel hiba-e...)
Ha e-mail jön nem jelez... -
cstom
aktív tag
válasz
Rosszarcu01 #4042 üzenetére
ICS, remélhetőleg hamarosan jön a JB.
-
Rosszarcu01
tag
Gyárilag mi érhető el hozzá? Jb, ICS GB vagy mi?
Bocs, de nem hard droid user vagyok! -
smooh
csendes tag
Milyen poweramp beállítást kaptál??
Ezt a hr2 félét? mert én mást nem látok
-
porse
őstag
válasz
Melanor #4037 üzenetére
Nekem felment 4.0.3 ra cf root van még, szóval gondolom kell cwm...
És tényleg jobb lett tőle. Engem is elkeserített mikor először hallgattam zenét s2 ről s1 után. Azóta kaptam logarithm kollégától is egy beállítástpoweramphez, és ezzel az acid audioval tényleg sokkal jobb így.
-
vrgkrisztian
aktív tag
ma vettem észre,hogy mióta visszahoztam a szervizből,a hátlapomról egy ilyen kis pöcök,ami bepattan és ottartja,le van törve...
ha ezzel bemegyek reklamálni,szerintetek kiröhögnek?...mondjuk nem izgat annyira,mert ígyis ugyanolyan stabilan ottvan a hátulján
bár a kijelző még mindig foltos
kezdem azt hinni,hogy az összes s2 kijelző ilyen hulladék...
-
hr2
őstag
válasz
conanabarbár #4030 üzenetére
Recoveryből, install zip.
-
Arcanis
aktív tag
válasz
crane75 #4032 üzenetére
Az ICS legfőbb újítása a gpu gyorsítás, ezek kívül megjelent a holo user interface stílus és számos rendszerszintű fejlesztés, mely folyományaképp jobb alkalmazások írhatok ICSre. Számos apróság is jelen van, pl új "recent apps" menü, értesítések egyesével ekdobhatóak oldalra húzogatással, stb.
tisvol Azt jelenti, hogy cwm-ben le kell futtatni a fájl-jogosultságokat ellenőrző és kijavító parancsot. (advanced / fix permissions). Ekkor pl. a rendszerfájlokat visszaállítja rw-r--r-- jogosultságra.
-
crane75
senior tag
-
F-ECT$
titán
válasz
rena224 #4025 üzenetére
Ha minden rendben lesz vele, akkor grat hozzá, de amíg nem megy fel rá egy rom rendesen, azért nem örülnék
Én mindenképp valami ICS romot ajánlanék, a JB még kicsit bugos és az akksit is eszi, bár felhasználói élményben jobb, mint az ICS. Nekem pl Criskelo romjai tetszettek GB és ICS alatt is, de sok jó rommer van.
-
rena224
tag
Sziasztok! most szereztem be egy SGS2-t, mélyen áron alul sikerült beszereznem egy alig használt darabot, mert a szerencsétlen srác nem ért a szoftverekhez, meg kb semmihez, ami elektronikus, és elcseszett egy szoftverfrissítést. Download mód bejön, samsung logó is felvillan az elején, csak a rendszer nem akar felállni, szóval nagy gond nem lehet vele, ezért is vágtam bele, ráadásul kihagyhatatlan ajánlat volt, csak ugye a srác nem mer hozzányúlni! Most tehát gondolom CWM recovery fel, új kernel, új rom, és hasít
milyen romot, kernelt ajánlanátok hozzá? elvárások : nagyjából legyen gyors és viszonylag friss, akksiidő is legyen viszonylag jó, meg legyen testreszabható, durván
előre is köszi a tippeket
-
jilian
addikt
Egy szifon 4S -ről váltok egy témában forgó telefonra. Nemsokára elvileg kézhez is kapom.
Azt szeretném megkérdezni, hogy az első kézbevételkor mik azok amiken végig kell menni, hogy megbizonyosodjam arról:
- a telefon tényleg független,
- minden rendben vele
- én lehetek-e az első tulaj -
Sanci789
aktív tag
Itt volt a szervizfutár, és pár perc alatt kicserélte az USB csatlakozót meg a képernyőt. Korrekt volt, a garancia papírt megnézte, de sztem a szoftver nem érdekelte, meg az se, hogy tényleg beégett-e, vagy sem. Már cserélte is a dolgokat. Hurrá, új karcmentes képernyő!
-
Eclips21
őstag
valaki tud olyan problémára megoldást hogy a szürke árnyalatoknál miért zöldül be a kijelző? *#0*#-et beírva a teszt színeknél semmi beégés nincs minimálisan sem és a színek se térnek el de a szürke szint valamiért nem jól jeleníti meg, valami ötlet hogy mi lehet a hiba?
-
perge666
veterán
Nekem sincs semmi ötletem,esetleg annyi hogy hétfő reggel óta amióta levettem a töltőröl,letiltottam a 3G-t amit úgysem használok,meg kikapcsoltam a wifit/ezt minden nap bekapcsoltam eddig 5-10 percre.
Le is vettem a hátlapot,hogy megnézzem véletlenül nem nagyobb akksi van e benne,de a gyári 1650mAh-s.F-ECT$ Nálam is így van jelenleg.Akkor ebben nincs semmi meglepő!
SlyChocolate 4.0.3-as gyári rom van fent.Az réginek számit?
-
dbilas
tag
Jeboo kernel v1.0e...
Tegnap egy újraindulás, wifit dobálgatja...
Más tapasztalatok??? -
logarithm
őstag
Aki zene szerető, mindenképpen rakja fel ACID Audio Engine V5.0 , nekem eléggé szépen megdobta a hangzást, közelít egy wolfson dac-hoz
-
Technoman
őstag
Köszi kungzi a gyors választ.
Megmondom őszintén, hogy én nem vagyok az a nagy romcserélő, nem is értek hozzá.Eredeti gyári van rajta, abból is a 3.0.15-i9100xwlp7-cl340913dpi@dell134#3.
Ezek szerint csak ilyen megbuherálással lehet ezt megoldani?
Lenne egy másik kérdésem is, van két GPS progi a telón (nem jogtiszta a netről szedtem le)
Tényleg igaz az -már sok helyről hallottam- hogy bizonyos nem "tiszta" szoftok megtudják hülyíteni a telefont? -
cstom
aktív tag
válasz
perge666 #4011 üzenetére
Én gyári akkuval, gyári T mobilos rommal, ha 3g-n folyamatosan netezek, akkor max 4-5 óra. Ha 3g-s adatkapcsolaton lóg és lefrissíti az emailt, időjárást stb. valamint keveset telefonálok akkor 1 nap. Ha nincs adatkapcsolat csak sima gsm és hagyományos mobilként használom, akkor 2 nap. A tiéd nemtom hogy a viharba megy olyan sokat.
-
Sziasztok!
Olyan gondom lenne, hogy Siyah Kernel + Sensation 4 ROM van fent, random módon megszakad a hálózatom!
Eltűnik a térerő, és csak egy piros x van! és csak az újraindítás oldja meg!
Találkozott már valaki hasonlóval?
A telefon a ludas? vagy a ROM? vagy esetleg a hálózattal? -
perge666
veterán
Nem értem hogy lehetséges hogy a gyári akksival a 3. nap járok,és még 50%-nál jár.
Létezhet hogy 5-6 napot kibír hogyha csak napi szinten 30-40 percet telefonálok,meg néha nyomkodom kicsit?
Első három napban naponta 2x merítettem le/le sem raktam a kezeből/,utána kiváncsi voltam mi van akkor ha visszafogottan használom,szinte csak telefonálásra!
Nagyon kellemeset csalódtam. -
kungzi
veterán
válasz
Technoman #4008 üzenetére
nem a telefont kell formázni ntfs-re, nem is tudnád, hanem a telón lévő kernelnek kell támogatni a dolgot
milyen rom van a telódon? a Siyah kernel támogatja az NTFS fájlrendszert! Cseréld le a kernelt Siyah-ra és jó lesz!
Ezt rakd fel! Van odin-s és CWM-s verzió is!
NTFS automounting for USB sticks. When you plug in an NTFS formatted USB flash it will be automatically mounted to /mnt/ntfs folder.
-
ntomi0730
senior tag
A garihoz még annyit, nálam is volt kint futár-szerelő (Telemax), a rezgő zörgött 10 perc...,és már végzett is (MMvásárolt, tehát Samu garis)!! Nagyon korrekt srác volt!!!!!!!!!! Kérdem tőle, esetleg egy kávé, köszönöm, elfogadom. Beszélgettünk a gari feltételekről. kérdem tőle a páromnak szintén van egy s2--je, angliai, viszont számlája van, hívatalos beszerzés, de azt megmondani nem tudom, hogy gyári független, vagy nyitott, érvényes-e a garancia itthon? Erre Ő ennyit mond: "teljesen mindegy, hogy Európába hol vásárolták a készüléket, az a lényeg, hogy a számla meglegyen (azzal is beregisztrálható a my samsung oldalon), ami tartalmazza az IMEI számot" ( külföldön csak számla van IMEIVEL)!! Az, hogy gyári független, vagy nem az nem érdekli, ill. az sem, hogy milyen szoftwer van rajta!! Egy dolognál veszik el a gari, az pedig a root!!!!
Próbáltam pontosan idézni! 2hete történt ez a beszélgetés. -
Technoman
őstag
Sziasztok!
karácsonyra megleptem magam egy USB OTG kábellel. Viszont a problémám az, hogy nem látja a 2 TB-os lemezemet, pendrive-omat és semmi olyan eszközt, ami NTFS-re van formázva (szenvedélyesen gyűjtöm a HD filmeket
Ellenben a kis gagyi -reklám/noname/"égésmármegmutatniis"- 1 Gb-os penemet meg röhögve olvassa, ha a kábelre teszem (?)
Létezik, hogy a teló nem tudja kezelni az NTFS particiót? Ha ez így van, egyáltalán lehet erre particionálni az SII-öt?? -
Senser87
tag
Srácok! Segítségeteket kérem!
JellyBAM-et használok, alap kernelével, talán CM.
Szeretnék feltenni egy GB romot 2. rom-ként.
Melyik GB főzeléket ajánlanátok, ami felmegy recoveryből a 2. helyére és nem akad össze a JB-vel? -
khorvat
senior tag
válasz
Rosszarcu01 #4003 üzenetére
Matematika segít!
1650 = X
2000 = 2000/1650 *X = 1,21*XTehát kb. 21%al többet, mert ugye ez mindig felhasználó,rom + kernel függő!
Nálam a 2000-es akksi minimum 1,5 napot bír de volt hogy 3napot is kihúztam vele! -
F-ECT$
titán
válasz
Egy jó GB rommal elmegy akár 3-4 napot is 3-4 óra kijelzőhasználattal. Ez ICS-csel romlik, JB-vel meg még tovább romlik
-
zoleeno1
veterán
válasz
Ezt igy nem lehet megmondani, nagyban fugg a hasznalattol, de olyan 1,5-2 napot
-
Rosszarcu01
tag
2000-es akksival mennyit bír?
-
egyrészt nem hiszem, hogy ezt a dolgot képesek lesznek leszabályozni adott dátum után vásárolt készülékekre, másrészt a január 01 sem okés, azzal már késésben lennének!
jelenlegi szabályozás; link
alapban a jótállási jegy kell, semmi más! ettől eltérhetnek, de csak a fogyasztó számára kedvező irányban!
érdekes lenne, ha eztán a jótállási jegy mellé még a számla is kötelező lenne, nem véletlenül csak a jótállási jegy lett bedobva a kalapba anno!
az más kérdés, ha például egy szolgáltató a saját számláját is elfogadja a jótállási jegy helyett, de ahol együtt kérik a kettőt, ott csak mosolyogni kell a fent linkelt szabályozást említve!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Beszámítás! Xiaomi Redmi 9 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest