Hirdetés
- Raspberry Pi
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Micro Four Thirds
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Apple MacBook
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
válasz
dbilas #18407 üzenetére
Nálam fenn van a 7-es Acid a I9100XWLSN_NeatROM_Lite_v4.6.1 -on, de Philz kernellel és eredeti modemmel.
Amúgy szerintem a NELP 4 az 4.1.2-re nem a legjobb. Az a 4.0.4-re való...The following Modem+RIL combinations have been uploaded so far:
Android 4.1.2
BULS1 (Taken from XWLSD) (Vodaphone)
DDLS9 (XWLSK India)
JHLS2 (Taken from JHLS4)
NELS1 (H3G Italy, 3UK)
T_JJLS2
UGMA5
UHMS1 (Taken from UHMS8)
XXLS8 (Taken from XWLS8)
XXLS6 (Taken from XXLSJ JB leak)
XXLS9 (Taken from XWLSH)
XXMS2 (Taken from XWLSN)Android 4.0.4
BOLP7 (T-Mobile-Germany)
BVLPE (Orange-UK)
BULPG (Vodafone-Germany)
DDLPB
JHLPC (Orange-Israel)
NELP4 (Three-UK)
UHLPH
XXLQ5
XXLQ6
ZSLPN
ZSLPQAndroid 4.0.3
BOLP5
BOLP7 (T-Mobile-Netherlands)
BULP6 (Vodafone)
BULP7 (Vodafone)
DVLP3 (Telstra-Australia)
BVLP7 (Orange-UK)
BVLPD (Orange-Romania)
T_DCLP4 (Thailand)
DDLPA
T_DOLP4 (Telecom-New Zealand)
DULP4
DXLP7
DXLP9
DXLPA
JHLP9 (Orange-Israel)
T_JJLP8 (Pelephone-Israel)
T_HZLP2 (Mirs-Israel)
MUGLD3
NELP2 (3-UK)
NELP3 (3-UK)
NELP4 (3-UK)
UHLPG
XXLPW
XXLBR (O2-UK)
XXLPS
XXLPXLásd: [link]
-
logarithm
őstag
válasz
dbilas #17552 üzenetére
usb mode switch
Ezzel rakd át az mtp-t usb mass storage-ra és utána jó lesz a sebesség dori alatt is.
Nekem 9MB/sec-el másol külső sd-re ami egy noname xy kártya, belsőre kb 14MB/sec
Saját megjegyzés nem kell vele egyetérteni: a cm-et meg hasonló romokat inkább 'hardcore' felhasználóknak ajánlom, aki picit már jobban bele lát ebbe
-
Jessus81
tag
válasz
dbilas #10403 üzenetére
attól függ, mit szeretnél látni, ha a töltőről való lehúzástól eltelt időt, akkor a since unplugged, ha a képernyő kikapcsólásától számítottat, akkor since screen off
én most jöttem rá, hogy egész éjjel ébren volt a facebbok miatt...
most töröltem, és azóta már tudott aludni...
erre úgy jöttem rá, hogy a kernel wakeloc alatt a powermannagerservice ment vagy 10x órát, és megnéztem a patrial wakelock alatt, ami ilyen időtartamban ment, és a retek facebook katana volt:S -
csabám
addikt
Persze, csak "poénnak" szántam.
Engem is zavar, de leginkább az, hogy nem mindig hanem alkalmanként és akkor sem mindig egyforma erősséggel.
Aszondom gariztatni kő ezeket a dógokat iziben.
Mindjá lejár a garim is (aug. elején), aztán csókolom.Slim bean előtt gyári jb leak volt fent és ott sem volt az energiatakarékos üzemmód bekapcsolva, csak az auto fényerő illetve még valami energiatakarékos mód (de nem az az energiatakarékos mód ami a beállításokban volt külön pontként, hanem a kijelzőnél volt egy kipipálási lehetőség).
Tisztázzuk akkor, melyiket kapcsoljam ki illetve melyiket keressem fel eme csodás romban?slimshady: Akkor elméletileg működnie kell. . . Legyen net a telódon, mert onnan szedi le a telefonhoz a szükséges fájlokat.
Egyébként igen, ha eltüntette, akkor le is lehet dózerolni a telóról. -
csabám
addikt
-
csabám
addikt
Érdemes kicseréltetni mindenféleképpen.
Egyébként u.a. a cipőben járunk, nekem is vibrál a kijelző. Van mikor kevésbé, van mikor annyira, hogy zavarja a szememet. Viszont nekem már cserélték a kijelzőt, de a helyzet változatlan maradt.slimshady: Jól tudod. Ha visszateszed a gyárit akkor marad a root. Viszont a háromszög eltűnésben nem vagyok biztos.
A program kért root jogot indításnál? -
belashx
senior tag
Én Jeboo 1.2-vel tettem egy próbát. Az első órában volt egy újraindulása, azóta minden pöpec - igaz, közben visszatettem a gyári kernelt.
(#9212) vrgkrisztian: Ezzel kapcsolatban már régóta folyik a diskurzus itt a fórumban. Tényleg azt hiszed, hogy ez véletlenül maradt benne a Romban?
Ez egy funkció részét képezi, nem baki. Ilyenkor(lag) arra vár a telefon, hogy nyomod-e még1x a gombot.
Nekem is ki van kapcsolva, mert nem használom, egy biztos: szándékosan csinálták.
-
Jessus81
tag
download centerükben ez van:
Boot to CWM Recovery using volume up, power button and home key
Backup your device and make sure to keep a copy of the backup to your pc!
Wipe data / factory reset (Not needed if you already have Omega)
Install Omega
(Wipe cache will be done automatically during installation so you can skip this)
Wipe dalvik cache will be done automatically during installation so you can skip this)
tehát megcsinálja ő magától install közben -
zoleeno1
veterán
Miutan feltetted a PhilZ-t, lesz kiterjesztett recoveryd, vagyis tudsz .zip-et installalni a belso tarhelyrol is, nem kell kulso card.
knyitogato: Ez azert lehet, mert az odinos PhilZ-t tetted fel, abban nincs supersu. Most tedd fel a cwm-es, zip-es verziot. Ha az megvan, lennie kell supersu-nak. Ezutan mehet fel a gyari, amit hr2 kollega csinalt. Ezuton is koszonet neki.
-
demyen
tag
megnéztem. minden stimmel, jó.
annyi, hogy nekem a - sale code XEO. az mit jelent?elvileg minden jó rajta, meg remélem az android is.
van rajta valami fólia a kijelzőn, azt le kell amúgy szedni vagy ez is csak védő.?köszönöm mégegyszer.
még annyi, amikor összekötöm a pc-vel, és elinditom a kies-t, ott azt irja, hogy a készüléék nem támogatja a szoftverfrissitést, mit kell és hol bekapcsolni hozzá?
köszi
-
kungzi
veterán
ja, hogy ja
-
kungzi
veterán
mit szeretnél?
gyári ics romot? mert akkor itt van
-
kecsetihunor
aktív tag
-
Gloob
addikt
Érdekes megoldás, de erről már elmondták a véleményt előttem. Az Odinból feltett Philz kernel nem ad root jogot valami oknál fogva, csak rekovery-t. A megoldás, hogy utána a recovery-s Philz kernelt kéne flashelni recovery-ből, és már lesz root is, meg működő recovery is. No utána mehet fel a Jeboo kernel szintén recoveryből, és megmarad a root is. A Jeboo kernel auto wipe-os a Dalvik, és a cashe tekintetében. Mást NEM wipe-ol.
-
kecsetihunor
aktív tag
Bazz, ez kemény
Elméletileg csak kernelt cseréltél, így nem lehetett tégla a telefonod, de ilyet nem csinálunk!
Azon gondolkodom, le fogom pusztítani a telefonom, Disaster 5.5 van fent, 9 óra alatt az éjjel 19%-ot esett.
Megjegyzem, minden JB rom így merül nálam...Adok még 1 esélyt, teljesen legyalulom, hard reset stb. Előbb feltolok egy PIT-es KK5-öt stb... Ha nem, hát búcsúzom egy kis időre a JB-től.
-
Gloob
addikt
Sziasztok és
Boldog Karácsonyt mindenkinek!!
Ha a samu Neked bonyolult akkor próbálkozz egy HTC-vel, vagy egy Sony-val, ahol oda vissza kell flashelni, hogy egyáltalán root legyen. No de nekem mindegy, mindenki úgy csinál, ahogy akar. Persze, ha szót fogadnál, és feltennél egy alap gyári 4.0.3-at, addig amíg legalább download mód van, és ott szét wipeolnád a telefont, meg esetleg netalán tán még a belső SD-t is formáznád, sokkal könnyebb lenne az életed.
No akkor még egyszer Boldog, békés Karácsonyt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest