Hirdetés
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hobby elektronika
- Milyen alaplapot vegyek?
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen széket vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
proly01
őstag
Ja.
Én is megrökönyödtem ma éjjel kicsit,hogy tegnapelőtt este még az volt,hogy a Samsung nagyon keményen dolgozik,hogy minél előbb kiadhassa a JB t és nagyon sok felháborodott levél ment hozzájuk az userektől írja ezt a samfrim aki erre kidob ma éjjel egy hivatalos softwert január 16. a i dátummal. -
busman
veterán
Szerintem úgy voltak vele,hogy mindegy mit,csak adjunk már valamit sok síró gyökérnek...
-
proly01
őstag
nfsu17:
Gyakorlatilag többet vettek el belőle ezek szerint a leakhez képest mint amit beletettek
Kb a verziószáma új csak ja.busman,tisvol: Én is nehezen szoktam meg az egy ujjas nagyítást de aztán megszerettem,de ez van,végülis annyira nem fog hiányozni nekem.
Mivel nincs rootom így nem tudom pontosan hol lehet megtalálni a leak háttereket a telóban de gondolom valahol a root exploer ben benne vannak.edgelaszlo: Ez gyakorlatilag csak csak annyi ha jól látom,hogy rootolva van úgye?Nincs belepiszkálva vagy ilyesmi?
Lehet aztán várok egy PhilZ féle kernelt....És éjjel 3 kor 75% ról indultam...
A leak ilyenkor már igencsak padlón volt
-
gaben1117
senior tag
Lehet hülye kérdés, de ha frissítek, akkor az a belső tárhelyet törli? És a factory reset?
-
sparks
senior tag
Na én is megreszkíroztam a frissítést. Kicsit paráztam, mert holnap utazom 4 napra külföldre, ahol igen nagy szükségem lesz rá, de gondoltam egyszer élünk
Simán felment Odinnal 4.0.4-re mindenféle mókolás nélkül. Kicsit izgultam a pár perces "SAMSUNG" feliratnál az újrabootolás után, de aztán szépen lefutott minden. Megmaradt minden telepített programom és minden (amit eddig próbáltam) működik is. Azt hiszem ennél többet igazán nem várhattam volna (bár jöhetett volna korábban), de így tényleg eléggé megújult a telefon. Most talán kibírom a Nexus 4-ig valahogy
Bár lehet még megtartom egy darabig, jó kis vas ez még ma is
-
-
gaben1117
senior tag
válasz
kecsetihunor #7881 üzenetére
Igen, a te általad linkelt-et akarom felrakni. Amúgy ez sokban különbözik a teljesen gyáritól?
Várok még egy kicsit, hátha valaki tud tanácsot adni a "legfontosabb kérdésre". Addig nem kezdek neki.
-
gaben1117
senior tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni. 4.0.3 van a telómon, van CWM is. Így szeretném felrakni a JB-t:
- szétwipe-olom a mostani rendszert
- CWM-ből felrakom az egyik fórumtárs által linkelt rootolt verziótEzután kell megint wipe-olnom, vagy hard resetet nyomni? Vagy inkább ne, nehogy brick bug legyen?
És a legfontosabb kérdés: - a leak esetében előfordult pár embernél, hogy újra függő lett a telefon. Az enyém is egy kis segítségre szorult, hogy megegye a vodás kártyát. Egy play-ről letöltött program oldotta ezt meg.
Ha felrakom a JB-t, és visszacsinálódna, akkor elég ha újra letöltöm azt a progit?
-
edgelaszlo
senior tag
válasz
proly01 #7871 üzenetére
én ezt tettem fel, ebben benne van és rootolt is, ha jól látom ez a leakhez van közelebb, már "fícsörökben"...
viszont dob olyan 2800at a Quadrantban, mint a pinty
GB jobb eredményt produkált, de ez lényegtelen, a vajas sztorit nem igazán érzem...lehet h felteszem a gyárit inkább
-
hr2
őstag
Na végre!
-
kely1988
aktív tag
válasz
Senser87 #7872 üzenetére
Látom még mindig nincsenek sokan tisztában az android memória kezelési módszerével, pedig el lett már mondva kb. ezerszer, hogy nem számít semmit hogy mennyi ram foglalt!
Abban az esetben ha ez nem tetszik akkor el lehet kezdeni kigyalulni az olyan progikat amiket nem használsz!
Az én telómon (S3) magyar gyári 4.1.2 van, takarítás után 500 körül terjeszkedik a ramban! -
Senser87
tag
válasz
kecsetihunor #7862 üzenetére
Nah ezért nem vettem S3-at...
-
proly01
őstag
Most keltem fel....
Határozottan stabil és nagyon jól bírja az aksi.Jó persze ez valamilyen szinten fake infó mivel root hiányába nem tudok aksi kalibrálást csinálni rajta.
De full wifivel 7 óra alvásom alatt csak 3% ot esett az aksi.
Az XDa-n mintha azt írnák,hogy az utolsó philz kernel jó rá rootra.A kérdésekre:
"ripple effect not there,
slide zoom function was removed in browser,
i didnt find any Improved Camera features,
old wallpapers inserted not new ux ones,
still same old vlingo for voice commands no S voice,"Szóval gyakorlatilag nincs 1 újjas zoom a böngészőben nincs vizes effekt nincsenek camera újítások,régi hátterek vannak nem mint a leakben,a régi vlingo van nincs S voice.
Valaki tudna linkelni nekem egy CWM es philz 3.71 kernelt?
-
Fireman74
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Két kérdésem volna:
-valaki tudja,hogy ez milyen régiókód: I9100XXLQ6
tavaly ősszel frissítettem OTA-n keresztül ICS 4.0.4-re! gondolom külföldi független a telóm,én használtan vettem.
-másik kérdésem az lenne,hogy ha erre is kijön a JB,azt tudom-e majd OTA-keresztül frissíteni,vagy csak kiesen keresztül?
köszönöm a segítséget előre is! -
kecsetihunor
aktív tag
Maradjunk annyiban, rengeteg RAM-ot eszik.
Az előbb nekem 695 megát fogyasztott
-
degec
senior tag
ElFtársak !
Azt énekelje el már valaki nekem kéremszépen léCCi , hogy mivan akkor ha T-s 4.1.2 kijön és beviszem a T-be megheggesztik nekem 4.0.3 ról ezt, vagy ezt otthon is majd megfogom tudni csinálni..olvasom ám a dolgokat itt, de ahogy nézem mindenki odin meg kies meg a jóég tudja mivel csináljátok.. ami nekem kínai !
Köszöntem szépen jól !
-
-
khorvat
senior tag
válasz
bulikavagyok #7847 üzenetére
Rendben akkor késtek a piszkok JB január 21.-ről volt szó!
Nah majd este várok még tapasztalatokat és letöltéseket, illetve az újra particionálás szükségessége nagy FAKE ezek szerint -
tisvol
aktív tag
válasz
TheBomberman #7850 üzenetére
Leak-re nem fog KIES-el felmenni. Kell a visszaállítás.
A Leak egy nem hivatalos verzió ( ha jól tudom).
Szerk:
A Leak-ben lévő S3-ra hajazó téma benne van?
Gondolok erre: -
TheBomberman
tag
KIES-el fel lehet majd pattintani Leakre, vagy kell előtte egy gyári visszaállítás?
-
Depyangel
tag
válasz
bulikavagyok #7847 üzenetére
Szerkeszteni nem lehet, hogy milyen gombok legyenek ott?
-
Tbs82
tag
Én most raktam fel, nekem sajna csak másodjára sikerült.
Szerintem leakre felmehet. De szerintem wipe ajánlott.Én Lite 4.1.2 Romról próbáltam wipe nélkül és infinity /végtelen/ boot képernyő lett a vége.
Majd utána Recoreybe wipe 3/3 -->Odinról ICS 4.0.3 --> wipe----> Odinról Jelly 4.1.2 így nekem sikerült.
Bár állítólag nem árt előtte kinullázni a rom számlálót /pl triangle away-el/
Na meg ha Odinnal csinálod Kiest lődd le a háttérbe nehogy bekavarjon. -
-
nfsu17
veterán
Nekem még nincs fent a cucc, de érdekelne, hogy a redőny lehúzásakor, ugye ott van a fényerő állítás csúszka. Azt ki lehet onnan venni, hogy ne is lássam?
-
busman
veterán
válasz
knyitogato #7801 üzenetére
Mobil odinnal a leak-re felment...thx
-
Muffi
aktív tag
heh? az utolsó MIui-k amik még ICS-re vannak abból egyet nem tudok mondani ami stabil lenne! Egy van amit Weeman és Vagyula is ajánlott, aszem a 10.-valahányas az még jó de a következő verziók egy rakás kaki!
Ezért remélem h majd most vmi jó főzetet csinálnak belőle!Más:
Szóval ha most Leak Jb van a telomon arra wipe nélkül mehet fel ez a végleges verza? Semmilyen wipe-ot nem kell tolni?
-
BloodRay
veterán
válasz
kecsetihunor #7821 üzenetére
De nem is szabad wipe-olni, vagy nem kell?
-
edgelaszlo
senior tag
válasz
kecsetihunor #7827 üzenetére
ez most ugyan az (már amit korábban linkeltél) mint a hivatalos JB, csak már vki rootolta?
-
törölt tag
Má bajom van ezzel az LS8-al, vagy csak én nem értek hozzá: hogy lehet sima 1 képernyős hátteret beállítani?
Ezt a rácsosmintát húzza rá kijelölésnél, amitől nem lehet pl.a natív felbontású képeket teljes egészében kijelölni -
khorvat
senior tag
GT-I9100 Spain 2013 January Android 4.1.2 I9100XWLS8 I9100FOPLS3 Download Unlock Info
Ez milyen stádiumban van? Mondhatni ez a végleges?
-
Muffi
aktív tag
Remelem gyorsan kijon ebbol egy stabil Miui fozelek!!
-
Arcanis
aktív tag
Az új JB-n lehet már egy ujjal nyitni/csukni az értesítéseket? (leakből ki lett véve...)
Illetve a redőny lehúzása után az óra és dátum kattintható (mint aosp vagy cm-en) vagy nem?Egyébként nagyon sajnálom, hogy a kedves samu ICS óta nem képes újraírni az appjait és még mindig nincs a fülekből álló appokban (pl. óra, zenelejátszó) jobbra balra lapozás funkció... contacts és phone appról nem is beszélve (szerintem kicsit elavult és gagyi ez a hívás/üzenet csúszka, és ugye emiatt nem lehet oldalra lapozni a füleken - foglalt a gesture)
-
SsPL711
őstag
Én vájp nélkül tettem fel német 4.0.4-re.
Eddig nekem is jó, talán valóban javult az akkuhasználat. -
edgelaszlo
senior tag
nekem főzött JB-re...(statusbar más színű, de tré....
)
-
kecsetihunor
aktív tag
ICS alól felment simán
-
-
busman
veterán
Nah úgy néz ki mobile odinnal felment...nem értem.
-
zoleeno1
veterán
Na veeeeegreeee! De azt nem hiszem el, hogy fent voltam tegnap hajnal 3-ig, es elfelejtettem rafrissiteni sammobile-ra
Onnan tudtam meg az elobb, h kijott, h jott 2 pm: hogy tegyem fel tartalommal
Ma meg kb este 9re erek haza... sebaj, addig majd megirjatok a tapasztalatokat
lock screen buggal mi a helyzet?
-
kecsetihunor
aktív tag
Na mit szóltok? XWLPG alól mehet fel a CWM-es JB?
(#7822) BloodRay
CWM-es, és no wipe
-
edgelaszlo
senior tag
válasz
kecsetihunor #7817 üzenetére
nem tudom másolni a letöltött ROM-ot a memória kártyára...WTF?!?!
#7821 sztem simán
-
kungzi
veterán
Na akkor mehet a 4.2.1-ért való sírás!
Szerintem holnap reggel jön
-
Antares83
tag
válasz
laszlolczka #7813 üzenetére
Köszi. Mindjárt én is felrakom, csak töltödne már fel az akku!
-
kecsetihunor
aktív tag
Szerintetek ha 4.0.3 alatt csinálok egy full full hard resetet és onnan tolom fel CWM-ből a JB-t jó lesz? És majd ott is egy hard reset
(brick bug mentes)
-
Senser87
tag
Kijött a legújabb hivatalos 4.0.4
http://www.sammobile.com/firmware/?page=8&view=10888
Mit nekünk JB!! Ha lehet ICSünk is!
-
nfsu17
veterán
válasz
#82577664 #7810 üzenetére
a kérdés jó, a válasz szerint az lesz, hogy nem oldotta meg.
lévén, hogy tegnap pont volt SoD-om, én is szeretettel várom a JéBé-t.Ennyi arról, hogy a lengyelek kapják meg először. Mert úgy volt, nem? Lényegtelen ilyen szempontból, de ugye az a biztos, ami a kezedben van.
-
AlmaZoli
tag
Kungzi, ma van holnap
-
Antares83
tag
Mobile Odinnal probálta már valaki felraki a leakra közvetlenül? Vagy én leszek az első?
-
hdekakas
senior tag
Szerintetek a magyar független mennyi idő mire kijön?
Néhány nap, vagy arra megint 2hónapot kell várni? -
kecsetihunor
aktív tag
válasz
edgelaszlo #7800 üzenetére
CWM-es. Mindjárt neki is látok.
Csak ilyenkor a szokásos full gyalulásomat csinálom. Adatok mentése, hard reset, majd CWM-ből feltolom. Jelenleg ICS-n vagyok
Az is megtörténhet h előtte lesz egy 3+1 fájlos JB Leak. De nem biztosMeglátom
-
laszlolczka
őstag
válasz
edgelaszlo #7800 üzenetére
Ez Odinos.de van már CWM-es,is.
-
GazRic
senior tag
4.0.3-ra tettem fel ODINNAL.
WIPE
ODINnal fel
eddig minden rendben működik. -
F-ECT$
titán
Engem jelenleg már kicsit zavar a "kis" felbontás, pl ha gépelnék valamit egy fórumba úgy, hogy elfordítom a telefont: ekkor a billentyűzeten kívül 1 sornyi szöveg látszik.
Btw félek attól, hogy az S4-ben a gyorsabb cpu és gpu csak arra lesz elég, hogy a nagyobb felbontás miatti nagyobb számítási igényt kielégítse, a nagyobb akksi meg arra kell, hogy a cpu és gpu nagyobb étvágyát kielégítse. De ne legyen igazam, és legyen az S4 gyorsabb a nagyobb felbontáson, mint az S2, és bírja is tovább, és akkor instant get
(Főleg ha az S3-nál egy 10%-kal kisebb lenne.)
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest