Hirdetés
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jessus81
tag
ha gondoljátok van egy ilyen kazetta tok
-
Jessus81
tag
itt egy kis összahsonlítás az XMS1 / LSD / LS8 változásairól.
-
Jessus81
tag
neat lite 4.3asok nektek mozog a háttérkép?, mert nekem nem. 4.2n még mozgott
-
Jessus81
tag
LSDs neathez emoji keyboardot honnan ?
-
Jessus81
tag
ha megy a wifi, és nem nyúlsz hozzá persze, hogy nem merül úgy, a kijelző nyeli a naftát mint a fene...
-
Jessus81
tag
-
Jessus81
tag
ahogy olvasgatom az xda-n az LS8 és az LSD Neat lite között nincs olyan eget verő különbség... sőt
-
Jessus81
tag
válasz
dbilas #10403 üzenetére
attól függ, mit szeretnél látni, ha a töltőről való lehúzástól eltelt időt, akkor a since unplugged, ha a képernyő kikapcsólásától számítottat, akkor since screen off
én most jöttem rá, hogy egész éjjel ébren volt a facebbok miatt...
most töröltem, és azóta már tudott aludni...
erre úgy jöttem rá, hogy a kernel wakeloc alatt a powermannagerservice ment vagy 10x órát, és megnéztem a patrial wakelock alatt, ami ilyen időtartamban ment, és a retek facebook katana volt:S -
Jessus81
tag
válasz
eladogeppc #10311 üzenetére
felteszed mellé az aroma modot, és csomó mindent kapsz pl...
-
Jessus81
tag
van vmi mod neatre, amivel eltűnik a status bar? mármint felhajtódik. nem akarok csak ezért egy launchert felrakni, és azt se szeretném, ha beégne megint:S
-
Jessus81
tag
amúgy a szervizfutáros témához hozzászólva a srác meg sem nézte, hogy mi fut rajta, akár iráni atomrakéták indítókódjai is pöröghettek volna
kár volt a nagy cécóért előtte, a ***opásért meg utána...
amúgy a Neatromot valaki pakolta már vissza recovery restoreból???
-
Jessus81
tag
válasz
he.david01 #10262 üzenetére
nyugi a sokadik romolás után már csípőből fog menni, hogy mit mi után tégy fel
ja és tanulj az én esetemből fentről, mindig legyen titaniumos backupod is lementve
-
Jessus81
tag
kicserélték a kijelzőt, kb 10 perc alatt, a srác meg se nézte, hogy be van e égve...
utána jött a kálváriaICS 4.03ra fel egy philz kernel.... ok, de nincs root... fel egy cf kernel... van root
full wipe, majd fel egy új philz kernel. majd restore neatrom....
bootloop
full wipe, stb....
odin spanyol JB
na ez bejön, akkor ehhez való philz, majd restore neatrom... 2 db neatrom mentés volt, és egyikkel sem indult el, csak bootloopig jutott
most tettem fel full wipe után sdről a szűz neatot, és még jó, hogy titaniummal is van backupom, így minden megvan... bár a nandroidos egyszerűbb lett volna, de csak a bootloopig jutott... :'( -
Jessus81
tag
kb 10 percbe telt, míg visszaállítottam a gyári szoftvert, tehát nem egy nagy ördöngösség
holnap jön a futár, kérdezték, hogy milyen a telefon színe... utólag gondoltam, hogy kérhettem volna fekete előlapot, és akkor pepita lenne, mivel eredetileg fehér -
Jessus81
tag
válasz
haligali72 #9711 üzenetére
nekem az omega az 2. nap reggelét vagy 3 bootloopot csinált, majd kifagyott, és nagy nehezen újraindult...
aztán a dori kernellel meg lagolt, mint a fene...
nekem ennyi elég volt, hogy váltsak, a neatnél ez nem jött elő, sőt nagyon smooth -
Jessus81
tag
válasz
laszlolczka #9681 üzenetére
a CRT-Off(odex only)...
a neat meg deodexed
-
Jessus81
tag
NeatRom Lite 4.2 + PhilZ 4.00-b34 + Nelp4 tegnap este óta elég szépen muzsikál
az omegánál mérföldekben jobb... -
Jessus81
tag
szomorú búcsút veszek a Kóbor János vezette Omegától....
Jön a Neat...
Apropó a szervízfutár a netes bejelentés után mennyivel szokott jelentkezni???
-
Jessus81
tag
válasz
Jessus81 #9497 üzenetére
első hiba:
videólejátszó nem megy...
Flashed 7.45.............Video player no longer works......back to Philz new one......all fine again
Just had a look through the fix-permissions.log and found this.........
(660)
/system/app/VideoPlayer.apk does not exist (226 of 246). Reinstall...
Changing permissions for: /data/data/com.sec.android.app.videoplayer from 'rwxr-x--x' to 'rwxr-xr-xmegcsináltam ezt, de semmi...
-
Jessus81
tag
felpakoltam az omega alá a dorimanix 7.45-t
kíváncsi leszek rá -
Jessus81
tag
ahogy olvasgattam az Xdan az omega v19.2 nagyon sok embernél fagy és bootol random, mint nálam csinálta... indie még nem reagált rá...
-
Jessus81
tag
válasz
haligali72 #9389 üzenetére
ok, köszi, ha még 1x megcsinálja, lelövöm a gp-t. mondjuk most várom a szervízest majd a beégés miatt, ugyhogy, megy vissza az ICS, majd utána
)
-
Jessus81
tag
válasz
haligali72 #9381 üzenetére
csak green powert használok wifi/3g ki be kapcsolására, az lehet a bűnös ?
-
Jessus81
tag
Omega v19.2:
Ma reggel izgalmassá tette a készülődést a bölcsibe:
- tegnap már észrevettem, hogy menűből mikor lép ki az asztalra a toucwiz leáll üzenet jön... meg néha lag.
- ma reggel ugyanilyen volt, de nem jött vissza az asztal
- aksi ki, vissza, majd samsung lógónál nem ment tovább
- akis ki, vissza, majd elment a sétáló robotig, ott stop, majd újra samu lógó
- aksi ki vissza amíg lányom felöltözik, kb 6 perc
- samu lógó, sétáló robot, elindul, elkezdi tölteni a vidgeteket, majd újra boot
- samu lógó , sétáló robot, elindulást követően widgettek be, és azóta megy....röviden ennyi....
-
Jessus81
tag
nektek volt már olyan, hogy az sdre átpakolt programokat nem látta reboot után??? baromi idegesítő...
ha el akarom indítani, írja, hogy nincs fent, viszont mikor telepíteném újra akkor meg le kívánom cserélni?a cwmes backup az asztalt is menti? ikonok, mappák?
-
Jessus81
tag
milyen szerencsém van....
belakom 1 nap alatt az omegát, erre most látom, hogy szépen be van égve a status bar...
most mehet vissza minden, és jöhet a szerelő :'(((milyen a tapasztalat? a szervízfutár nézi a számlálót?
-
Jessus81
tag
Omega v19.2 1 nap után gyári 1650mAh aksival
20h34m alatt81%ot merült most 19%
17h6m deep sleep
1h43m awake
kijelző 40% 2ó4p
android oprendszer 15% 34p
eszköz készenlétben 18ó31pvolt benne 5perc viber
8perc net
4p12mp hívása green power 30percenként 2 percre felkeltette, és csak akkor ment a 3G
a 4.0.4 ICS is hasonlóan muzsikált
-
Jessus81
tag
most ment fel a spanyolra az omega
és az 50GB dropbox is megjött vele együtt -
Jessus81
tag
olyan progi létezik, ami az asztalon, lévő ikonok widgettek mappák helyzetét menti el, és romcsere után vissza lehet tölteni? csak ez tart vissza a romolgatástól, hogy utána screenshot alapján töltögetem vissza az ikonokat :'(
-
Jessus81
tag
download centerükben ez van:
Boot to CWM Recovery using volume up, power button and home key
Backup your device and make sure to keep a copy of the backup to your pc!
Wipe data / factory reset (Not needed if you already have Omega)
Install Omega
(Wipe cache will be done automatically during installation so you can skip this)
Wipe dalvik cache will be done automatically during installation so you can skip this)
tehát megcsinálja ő magától install közben -
Jessus81
tag
na majd kíváncsi leszek rá
a titanium backuppal simán át tudom rá vinni a Spanyol JB programjait? értem én itt a playről rakott cuccokat, természetesen a rendszerdolgokat nem. vagy esetleg van olyan mentése a titaniumnak, hogy csak a programok beállításait, mentéseit menti ki, és a programok, majd lejönnek playről, és akkor csak a mentéseket dobom fel titanról? -
Jessus81
tag
az omega19ről majd tol valaki egy írást, hogy van e értelme felrakni?
-
Jessus81
tag
a spanyol JB felbuherálása után nem indul a videó lejátszóm:S elindítom, aztán ki is írja, hogy leállt...
-
Jessus81
tag
jól látom, hogy ennél a spanyol romnál már nem ad a dropbox 50gbt??
-
Jessus81
tag
felpakoltam ezt a spanyol csodát, és utána ezt a kernelt: PhilZ-cwm6-XXLS8-FOP-4.00-b22.tar hogy root legyen, de nem lett.
aztán ettől: Siyah-s2-v6.0b4 már lett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Autós topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- Eredeti játékok OFF topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- SSD kibeszélő
- Motoros topic
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Egyedi ékszerdobozka
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest