- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Billentyűzet gondom van
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitor hiba topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
widi
tag
válasz
vrgkrisztian #6586 üzenetére
Nekem pl. ez a gél tok vált be. Egyszer-kétszer már ejtettem el, igaz hogy a kijelzőt ez sem védi meg, de elöl is van körbe egy kis pereme, így ha teljesen lapjára esne, akkor még van esély.
-
Prof01
veterán
Sziasztok!
Ezt a ROM-ot szeretném felrakni: SuperNexus 2.0
A kérdésem az lenne, hogy a leírásban minden benne van, amit el kell végeznem?Copy Google Apps and SuperNexus ROM to your internal SD Card
Enter Recovery
Do a Wipe/Factory Reset (Necessary if coming from a different a ROM)
Flash SuperNexus ROM
Flash Google Apps
Reboot your device!
Voila!Wipe cache, illetve wipe dalvik cache nem kell? Esetleg más?
-
Kerio
őstag
-
knyitogato
őstag
válasz
Nagyon gyenge minőségű a kerettok.
-
poczabence
tag
válasz
Jó ez a tok, de én szerintem az SGP Neo Hybrid Ex változatot venném, mert, ha később megveszed a telóhoz a 2000mAh-ás akkut, akkor az nem kompatibilis a sima Neo Hybrid tokkal.
-
Kerio
őstag
Halálra formáztam, wipe-oltam a telefont.. De még mindig írogatja a "Touchwiz kezdők. leállt" hülyeségét. Kezd nagyon idegesíteni. Már vagy 5 féle ROM-ot felraktam.
-
vrgkrisztian
aktív tag
egyébként én zuhanyzás után raktam fel a fürdöszobában,a nagy párában...ott nincs annyi por..stb
mondjuk így is lettek buborékok,de egyébként amennyire tudtam,kinyomtam őket alóla,és a többi meg szépen "elszivárgott" pár nap múlvaés ez kb 500ftos fólia
ne foglalkozz a buborékokkal,mert altalában idővel eltűnnek maguktól,vagy nem
szerintetek megpróbálkozzak egy ilyen tokkal? tetszik,mert ha betonra ejtem,valszeg akkor is megvédi,én meg elég ügyetlen vagyok
-
F-ECT$
titán
válasz
vrgkrisztian #6582 üzenetére
reggel 7kor vettem le a töltőről,és ő meg 6 óra akkuhasználatot ír....
Ha volt újraindítás/fagyás, akkor néha elfelejti, hogy mikor lett lehúzva, és az újraindítás utáni időt és használatot méri csak.
-
porse
őstag
válasz
vrgkrisztian #6582 üzenetére
Nekem is ezt csinálta 4.0.3 alatt bár nem vettem észre, hogy jobban merülne miatta, csak odaírta, hogy...
Kb dupla annyi volt mindig mint a bekapcsolt képernyő. Lehúztam töltőről 20perc nyomkodás erre azt írta 40 perc android os.... -
vrgkrisztian
aktív tag
Srácok! ezt mi okozhatja? nem olyan régen emiatt csináltam egy factory resetet...(hogy annyira magas százalékú az android rendszer(máskor 1-2-3 % szokott lenni...) akkor megjavult...de megint elkezdte...
(ja,és nem értem a számlátót sem...reggel 7kor vettem le a töltőről,és ő meg 6 óra akkuhasználatot ír.... (mikor annak többnek kéne lennie...)
Újraindítás nem segít.... -
kungzi
veterán
válasz
poczabence #6575 üzenetére
-
zack
nagyúr
-
tresh
veterán
válasz
poczabence #6571 üzenetére
gyári állapot kell mert valószínű sw-t is frissítenek nekem is azt csináltak nem rég cseréltettem 4 napja kb
-
kungzi
veterán
válasz
poczabence #6571 üzenetére
Állítsd vissza a telót gyárira, mert általában az az első dolga a szerelőnek, hogy megnézi a telót szoftveresen. Ha látja, hogy nem okés, már húzza is át a garancia papírt. T-Mobile gari papírt elfogadják.
-
poczabence
tag
Hello!
A felső állapotsáv eléggé beégett a telómon és kék színnél már elég zavaró. Úgy tudom, hogy a Samu kicseréli ingyen, helyben. A kérdésem az lenne, ha rootolt, nem gyári szoftver van a telómon, akkor ez baj lehet kijelző cserénél? Érdemes lenne valami gyári szoftvert felraknom? Az gond lehet, ha a teló T-Mobile-os és, így csak a T-Mobile-os garancia papírom van?
Köszi a választ!
Bence -
kasee
aktív tag
Cm10.1 + Dorimanx kernel alatt tudok valamit állítani azon, hogy ha vége a beszélgetésnek , gyorsabban bontsa a vonalat?
Nagyon idegesítő hogy ilyen lassú. -
Wisdome
tag
Üdvözlet!
Elég szerencsétlenül jártam.. decemberben volt 1éves a s2, örültem, hogy eddig megúszta mindenféle sérülés nélkül, erre ma a zsebből kiesést nem viselte túl jól, szépen betört.
A kérdésem azokhoz szólna, akik jártak már hasonló cipőben. Hogyan tudnám a legolcsóbban megúszni a dolgot? Ebay és otthoni csere? Valakinek van ötlete?
Előre is köszönöm! -
porse
őstag
Hát a márkásabb 5000+ ft os fóliák alól magától kimennek a buborékok, de nekem egy 200 forintos fólia van rajta bubi nélkül. Gyakorolni kell
Ügyelni kell a porszemekre, amiatt lesz bubis, ha meg nem amiatt, akkor az kihúzható.
(#6565) zack
Mintha valaki írta volna h ott már pénzért teszik fel.
-
kungzi
veterán
válasz
knyitogato #6561 üzenetére
sőt... nekem is van rajta fólia, de csak hogy ne karcolódjon annyira
-
Klarsa
tag
Fóliát használóktól kérdezném, hogy lehetséges-e azt megcsinálni hogy tökéletesen illeszkedjen a teló kijelzőjére a fólia (légbuborék mentesen)?
Mert s2-n nagyon zavaró számomra a sok újlenyomat és zsírfolt amit állandóan törölgetnem kell. (az előző telómon S1-en nem volt ennyire zavaró) Ezért eldöntöttem hogy veszek rá egy fóliát. Megpróbáltam feltenni de katasztrófálisan tele volt légbuborékokkal és majdnem fél órát szenvedtem vele és végül dobhattam ki az egészet a kukába.
Fogtam magam visszamentem a boltba ahol rendeltem és megkértem az eladót hogy tegye fel nekem egy másikat. Neki sikerült jobban feltennie de sajnos így is lett rajta jó pár kissebb légbuborék (viszont sokkal kevesebb mint amikor én csináltam)
Van értelme még tovább szerencsétlenkednem egy másik fólia vásárlásával? Vagy esetleg egy GSM boltban vagy t-mobile üzletben tökéletesen buborék mentesen fel tudnák nekem tenni?
-
OlloS2 Armageddon 4.1.2 AED-vel kapcsolatban pár kérdés:
Hol tudom beállítani, hogy SMS érkezésekor felvillanjon a képernyő?
Hol tudom azt beállítani, hogy a menüben ne betűrendbe legyenek a programok? mert új telepítések után keresgetni kell a programokat! -
hr2
őstag
Tegnap óta 150 új hsz.
Azt hittem kijött, amire várunk, de nem. -
kungzi
veterán
PDA Fanclub-n van egy srác, akinek semmi rom nem megy fel Odinnal
Download mode-ja van, de a boot résznél megáll. Egy bootloader nem oldaná meg a gondját? Azt írja, hogy már több 3+1 fájlos rommal próbálta, de mindig megáll a boot résznél. -
porse
őstag
Én most a cm 10.1 el szemezek, mert már mióta nem romoltam. Valaki aki használja írhatna róla némi tapasztalatot.
-
busman
veterán
[Biftor 4.7]
Tedd fel ezt.Nem fogsz csalódni. -
DBC
tag
válasz
maggi1886076 #6540 üzenetére
köszi!
felraktam az avatart, 3 percig volt fent, témák közül csak a látványosan gagyik vannak fent, angry birdses, simpsonos, semmi norm
-
zack
nagyúr
-
Szelley
senior tag
Milliószor le lett írva, a Sammobile az nem hivatalos oldal!
BTW. szerintem úgy lesz mint anno az ICS-nélmegjelenés előtti nap már nagyon húzták vonták hogy lesz, csak nem lesz, de mégis lesz, aztán hajnalba kiadtak OTA egy XXLPQ frissítést, ami kb. olyan állapotban volt mint a beta ICS-k
Egyébként a magyar hivatalos független az még mindig LPQ ? Mert a gyártói azt tudom hogy LP7 romok, de a függetlenek ha LPQ-n maradtak az elég nagy bünti rájuk nézve
-
Cold5
senior tag
Sziasztok,
Van valami maximum idő amíg tarthat a garanciális javítás? Sajnos önhibámon kivűl nem tudtam élni a helyszíni javítás lehetőségével (a gari jegyen 2010.06.XX van rajta és a Samsung megtagadta a javítást, hiába mondtam, hogy a Telenor elírta a vásárlást a garijegyen)
Így a Telenornál kellett leadnom a készüléket ami már lassan 1hónapja ott van.
Úgy tudom régen volt olyan, ha 1hónapon belül nem tudták megcsinálni akkor kérhettem egy újat?
A garijegyen csak annyi van, hogy 15 napon belül törekedni kell a javítás elvégzésére...
-
Szelley
senior tag
Advance-ra január/februárra ígérték, és úgy tűnik tudták tartani az ígéretüket. Miénket az Exynos bug miatt függesztették fel, valamint lehet hogy SoD-ra próbálnak megoldást keresni! Emiatt nem állhat le a többi telefonra a már elkészített de még teszt alatt álló szoftver kiadása! :/
-
DBC
tag
válasz
maggi1886076 #6536 üzenetére
na itt vesztem el, ezek közül melyik?
-
maggi1886076
addikt
-
busman
veterán
Gyökér egy cég a samsung..szopatja a jónépet.
Mindegy ezzel elleszek amíg kijön a hivatalos.
Sokadjára döbbentem rá, hogy az egyik legjobb főzeléket használom. -
DBC
tag
válasz
maggi1886076 #6531 üzenetére
JB LEAK + jeboo 1.1c
az alapsáv az micsoda? kezdem magam hülyének érezni a témához, az XXLS6 -
kungzi
veterán
válasz
edgelaszlo #6530 üzenetére
pontosan Jeboo kernel
(#6529) Szelley
Svéd Samsung oldala Januárt ír, annál hivatalosabbat az ismerősöd se tudhat. Meg gondolom ő csak a magyar megjelenést tudja csak nem? Mert az engem nem érdekel, ahogy kijön rakom fel odinnal
(#6533) pzstm
Majd pont egy eladóval fogják közölni a belső infókat. Ők látják a szervert és kész.
-
edgelaszlo
senior tag
JB leakre a lockscreen fagyás meg van oldva? Jeboo kernellel talán?
kicsit kezdem elveszíteni a türelmem a főzött romok miatt és ha jól emlékszem azzal volt a legkevesebb gondom anno (JB Leak)...előbb is lefagyott a telefonom, az mi?! mint anno a Samsung Omnia 2-esem....vicc, humor.szinkronizáltam K9es mail klienssel 4 fiókot és kipurcant....
-
DBC
tag
válasz
maggi1886076 #6525 üzenetére
ugrottam is de elsüllyedtem a verziók közt, segítesz nekem melyik kell pontosan?
-
kano
nagyúr
Ez már tényleg vicc. Ekkora dilettáns bandát mint a Samsung. Ráadásul nem értem, hogy miért szopatják a felhasználókat olyanokkal, hogy "ezen a héten", "nagyon közel..." stb.
Vicc az egész (hozzátéve, hogy a Leak is jól használható).kungzi
Már a múlt héten meg kellett volna érkeznie (Sammobile szerint). -
istvan47
senior tag
válasz
maggi1886076 #6517 üzenetére
Igen így lehet November óta havazik náluk!
-
Weeman1
veterán
válasz
maggi1886076 #6517 üzenetére
Jaja.
-
DBC
tag
de már csak holnapig kell várni
-
Weeman1
veterán
Megláttam a sok reggel óta olvasatlan hsz.-t,azt hittem kijött a hivatalos JB.
De csalódtam. -
gpek
tag
-
busman
veterán
Megint egy hibaüzenettel leàllt a Gapps...tud valakj linkelni egy zipes verziót?
-
Szelley
senior tag
válasz
Goldmen75 #6492 üzenetére
A "fikázást" anno azért kaptad, mert a 3200-es akksidhoz kapott hátlappal úgy néz ki a telefon mint valami dömper
Lehet Téged nem zavar, de legtöbbünk elő nem merné venni olyan hátlappal a telefont az utcán
Töltésről meg annyit, nem tökmind1 hogy este amikor alszik az ember felteszi a telót töltőre előbb?! Nekem ugyanúgy vagy az éjjeli szekrényemen, vagy az ágyamon van a telefon, csak egy kábel lóg belőle mikor töltöm. Semmibe nem tart... -
kungzi
veterán
En mar csak azert se veszek S3-t. Majd az S4-t
-
Szelley
senior tag
válasz
Goldmen75 #6451 üzenetére
Felesleges pénzkidobás az S3Mini...Advanceon is JB fog futni 1-2 héten belül, S3Minin is JB fut gyárilag! Frissítést egyik se fog már kapni az tuti, viszont az Advance fele annyiba kerül mint az S3Mini!
Én ha vennék S3-mat, tuti hogy az LTE verzióját venném! Abban csak 2 giga ram van már
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Óvodások homokozója
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PlayStation 5
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- Politika
- Kutya topik
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest