Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Akciókamerák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacam
aktív tag
No megjött az ihlet. Látjátok a graph-ot? Azért annyira nem szörnyű az eleje sem annak ellenére hogy folyamatos az ébrenlét. Megoldásként talán az usb storageunmountert fogom használni..meg is próbáltam (otg-vel pendrive fel/le mount) azóta a partial wakelock listán van ez a process...deepsleep-et hirből sem lát ilyenkor a teló, cpu stat szerint folyamatos 200mhz-n ketyeg a gép. Akkuhasználat /feszültség esés per óra/ 0,1%!
Ha ez igy megmarad...ígymarad. Hátha sosem többet fekete halál! -
bAtt001
addikt
közben úgy látom sikerült megoldanom az AOKP vs android OS harcot is, ha érdekel valakit egyáltalán
bár még elég elhamarkodott a győzelem de optimista vagyok. az alap cm kernellel van valami baj, nem tudom mi lehet konkrétan mert nem sok embert láttam erre panaszkodni, de legújabb nightly rootbox alá betettem a 7.45-ös dorimanx-ot és úgy tűnik tetszik a telefonnak a felállás. most jön a pár napos próba.
-
SsPL711
őstag
Nem tudom mi lehet. Találgatok csak. A gyári óránál csinálj egy "Adatok törlése" műveletet.
Esetleg a custom romban van valami ami miatt nem férnek össze a gyári és a Circle Alarm.
Több ötletem nincs.
Esetleg a Circle újratelepítése...Zso73: tényleg a P500-as topikból vagy ismerős
-
zso73
veterán
Jó persze igazad van. Ez is csak műbalhé volt részemről...
Csak nagyon megijedtem. Szoktam is törölni a dolgokat telepítés után, hogy a régi rendszerről visszamaradt progik maradványait törölje. Most nem mertem a brick bug van, vagy nincs dolog miatt....... Remélem most már a huvatalos JB Hu-ig jól fog működni a teló.
A P500-am tuti volt nagyon. Hónapokig hibamentresen ment. Most a gyerekemnél van egy éve. Egyszer kellett újrahúzni. Ilyen, hogy SOD csak itt láttam az S2 fórumban.....
-
zoleeno1
veterán
válasz
eladogeppc #9291 üzenetére
Igen, de mi meg most írjuk, hogy a háromszög eltüntetéshez nem kell/nem jó már. Ott a program rá.
Szelley: 1-1(#9290) Magga: Ez valszeg annak a circleizének lehet valami bugja, ne foglalkozz vele, vagy használj mást.
-
Szelley
senior tag
válasz
eladogeppc #9291 üzenetére
ICS-n root után lehetőség van 0-zni a számlálót ezzel a programmal. Odinnal gyári rom felrakása esetén nem növekszik a számláló, csak custom rom, illetve root kernelek esetén!
-
Atomgeszi
nagyúr
-
eladogeppc
veterán
válasz
Szelley #9288 üzenetére
Azért kérdem, mert ezen a logout blogon azt írják, kell a JIG mielőtt felrakom az új ROM-ot.
-
Szelley
senior tag
válasz
eladogeppc #9285 üzenetére
2.3.4 (XWKI4) -el jött az új bootloader. 2.3.3 alatt még a régi bootloader volt.
-
Magga
aktív tag
válasz
SsPL711 #9283 üzenetére
Megpróbálom átfogalmazni:
Nem a gyári ébresztőt használom, így ott nincs is beállítva semmilyen ébresztés, de nem találtam sehol, hogy ki lehetne kapcsolni az értesítését.Viszont az általam használt Circle Alarm ikonja a programból kikapcsolható, de sajnos úgy néz ki, ez hatással van a gyári ébresztő ikonjára is, ami hébe-hóba felvillan, aztán eltűnik (van hogy nem, ekkor elég annyit tennem, hogy belépek a gyári órába).
Ezt szeretném kikapcsolni valahogy!
-
eladogeppc
veterán
válasz
Szelley #9280 üzenetére
OKé, és én honnan tudom milyen bootloader-e van ? Szerintem még 2.3.6 van fent neki, vagy valaki felrakott neki egy hackelt ROM-ot.
Úgy olvastam, hogy a JIG megoldja a problémákat.Spanyol JB alatt kipróbáltam kikapcsolt telefonnál, nem történt semmi különös.
Bement download módba, ennyi. De lehet hogy ha háromszögem lenne, eltüntetné, nem ? -
Magga
aktív tag
Sziasztok!
Én még mindig Armageddont használok. Egy apró problémára keresek megoldást:
Nem a gyári ébresztőt használom, hanem ezt Circle Alarm
Ennek az értesítését kikapcsoltam az állapotsávban, viszont a gyár ikon ad-hoc jelleggel megjelenik!El lehet valahogy tüntetni a gyári ikont????
-
Szelley
senior tag
válasz
eladogeppc #9276 üzenetére
Régi bootloader kell a JIG-el való háromszög eltüntetésre! Ha kezdő vagy pedig nem ajánlom hogy mókold a bootloadert a főnök telefonján, egy esetleges hiba miatt téglát csinálhatsz belőle.(#9278) zoleeno1:
-
BigT
senior tag
válasz
Megválaszolták
-
zoleeno1
veterán
válasz
Nem kell ahhoz JIG, az egyébként is csak a régi bootloadereknél működik, sárgaság eltüntetésére.
Root kell hozzá, aztán meg egy program: Triangle Away -
Takika14
aktív tag
Melyik kernelt javasoljátok az Omega v19.2-höz?
-
eladogeppc
veterán
Egy nagyon stupid kérdésem lehetne ?
Főnököm telefonján háromszög van. Vettem egy JIG-et neki. Ha avval indítom a telefonját utána eltűnik a háromszög, vagy mivel gondolom mókolt ROM van neki fent, ezért nem fog ?Köszi !
-
zoleeno1
veterán
semmi
döglött a macska
(#9275) kungzi: meg az olaszok is, lehet ők ették meg
(#9269) lacam: Egy fecske nem csinál nyarat, 1 SoD nem SoD
Figyeld a telódat, ha lesz még ilyen, akkor használd a programot amit írtam. Egyébként tényleg kopp-kopp, de se nekem nem volt még, se más panaszkodott rá, mióta fent van a spanyol JB, vagy annak valamelyik főzete.
-
nfsu17
veterán
-
kungzi
veterán
szasztok
nincs még hír semmi normális miui romról?
-
lacam
aktív tag
válasz
zoleeno1 #9267 üzenetére
Torrentkliens,dolphin browser, futott parallel és jött egy bejövő hivásom. A beszélgetés végén fekete kép, nem tudtam bontani a vonalat, nem jött vissza a kép....power hosszan....most először csinálta....de ilyen szitu n+1szer volt már, mármint e két program +beszélgetés,ezidáig mindig visszajött.
-
lacam
aktív tag
Nem. ICSről vam szó. Sosem csinált még ilyet....régi 1évnél idősebb a teló, bár volt a telemaxnál 2 hónapja, de ilyet sem előtte sem utána nem láttam mostanáig. Idővel "elfárad" hw-esen? Az a baj hogy nem értek hozzá,igy neki sem állnék a JB upgrade-nek, pedig jó lenne. Sokan irják hogy vannak gondjai a gyári JBnek. Nem szeretnék mókolt OSt a telón így várakozásra vagyok ítélve. Remélem gyorsan kijön a JB magyarra és OTA megoldja a gondomat. Egyébként ez egy gyári független készülék. 140k-ért vettem, lassan ott tartok hogy hajlok rá hogy megbántam...még pár ilyen és lehet eladásra fogom kínálni pedig sosem volt gondja...ami meg problémája akadt azt a telemax megoldotta. (OS upgrade-et szerettem volna de nem akarta az igazat így gariszerviz)
Üdv
-
zoleeno1
veterán
már attól ráz a hideg, ha ezt a 3 betűt meglátom valahol
lacam: Ha SoD-od lett volna, azt észrevetted volna. Fekete képernyő, nem tudod felébreszteni. Csak a power hosszan nyomva restart segít. Amennyiben ilyen van, arra is van megoldás, a wake lock nevű program, partial módban futtatva. Hetekig használtam a leak alatt, nem volt SoD-om, előtte meg sokszor... Playen megtalálod.
-
zseko
veterán
Üdv, még mindig semmi hír a hivatalos független JB-ről?
-
lacam
aktív tag
Sziasztok
Reggel vettem le a töltőről, 11 óra körül vettem észre (betterbattery stat) hogy a wakelock lapon az USB storageunmountter process ébrentartja a telefont. Ribút, és úgytűnik végre lement deep sleep-be és beállt "értelmes" akku használatra
Amin viszont csodálkozom... stock 4.0.3...gondolom Ti is kiszúrjátok. Én nagyon meglepődtem, bár lehet hogy csak félreértelmezem a grafikont és ez természetes?!
szerk:
SOD?
Ha igen, akkor miért most? eddig sosem volt.....az akku "töltődése" viszont marha érdekes.
-
Pőze
aktív tag
Felraktam kipróbáni a de zavart hogy a névjegyzéknél "sokat" gondolkozott mire behozta. Nálatok is így van?
-
belashx
senior tag
Én Jeboo 1.2-vel tettem egy próbát. Az első órában volt egy újraindulása, azóta minden pöpec - igaz, közben visszatettem a gyári kernelt.
(#9212) vrgkrisztian: Ezzel kapcsolatban már régóta folyik a diskurzus itt a fórumban. Tényleg azt hiszed, hogy ez véletlenül maradt benne a Romban?
Ez egy funkció részét képezi, nem baki. Ilyenkor(lag) arra vár a telefon, hogy nyomod-e még1x a gombot.
Nekem is ki van kapcsolva, mert nem használom, egy biztos: szándékosan csinálták.
-
zso73
veterán
válasz
zoleeno1 #9249 üzenetére
A nagy parában elsiklottam a beírásod fölött.
De a megoldás az volt, amit írtál. Big THX !!
Nagyon rossz volt a menübe bejutás. A huszadik próbálkozásra jött be a menü. Egyébként csak átugrotta a hasában kockával forgó robotot a rendszer...
A download mód rendesen bejött. Ott ki tudtam választani a pontokat. Simán túlélte a resetet a telefon !!
-
Atomgeszi
nagyúr
Sziasztok!
Próbálom leszedni a teljeset, de a regisztrációnál elakadok teljesen. Az a rohadt képes captcha mikor a képet kell összerakni, hogy értelmes képet kapjak, hiába rakom jól össze, valahol mindig elcsúszik 1 képkockát és nem tudok regisztrálni. Valaki betudja linkelni nekem a teljeset a sammobile megkerülésével? Idegbajt kaptam már körülbelül...
Az első hsz-t elolvastam, az ott belinkelt 1.85-ös Odin jó lesz nekem?
Valamint egy rövidített vodafones S2 JB-re való frissítését leírná nekem valaki? Az első hsz-ban levő ROM frissítését kell alkalmaznom ahogy oda le van írva? Mi a sorrend?Köszönöm!
-
zso73
veterán
Merjek hard resetet csinálni a telefonomon, vagy kihagyandó a brick bug miatt ?
-
istvan47
senior tag
sziasztok!
Kis összeállítás a NeatROM v4.1 rölKis módosításokkal -
Jessus81
tag
Omega v19.2 1 nap után gyári 1650mAh aksival
20h34m alatt81%ot merült most 19%
17h6m deep sleep
1h43m awake
kijelző 40% 2ó4p
android oprendszer 15% 34p
eszköz készenlétben 18ó31pvolt benne 5perc viber
8perc net
4p12mp hívása green power 30percenként 2 percre felkeltette, és csak akkor ment a 3G
a 4.0.4 ICS is hasonlóan muzsikált
-
widi
tag
válasz
Takika14 #9238 üzenetére
Eredetileg úgy volt a JB majd újraparticionálja a memóriát, a leak 3 fájlos, és van is hozzá pit fájl. Én ezzel kezdtem, akkor még nem is volt végleges. Viszont a végleges egy fájlos, pit nélküli verzió lett, vannak akik leak kihagyásával egyből ezzel kezdték, de ezek szerint így is frissíthető.
Véleményem szerint rosszat nem csinál azzal senki, hogy előtte a leakot teszi fel, majd utána a véglegest, max. kicsit tovább tart a mutatvány. -
-
zso73
veterán
Megmarhult a telefonom. Kivettem az SD kártyát belőle. Vissza akartam kapcsolni, és nem megy a telefon. A Samsung Galaxy feliratnál megáll. Most k. para van..... Olyan, mintha le lenne merülve az akksi, és az miatt nem indulna el. 50%-on állt,amikor felraktam a gépre tölteni.... Tipp esetleg ? Download mód van.
Spanyol JB van rajta. Eddig működött.
-
widi
tag
válasz
ribarszki #9233 üzenetére
a 4.1.2-esnek a végleges előtt megjelent "tesztverziója" Itt találod.
-
widi
tag
válasz
ribarszki #9229 üzenetére
EFS mentést csinálj, nem biztos hogy kell, de ha mégis, akkor jobb ha van.
Odinból 3.04-et használom, de már 3.07 verzió is van.
Romolás előtt saját adatok mentése és full wipe ajánlott, és a 4.1.2 leakkal kezdeni, abban van pit fájl is a particionáláshoz,és utána a végleges 4.1.2.
Bár ha jól emlékszem többen is feltették a véglegest ICS-re, és úgy is jó. -
ribarszki
őstag
Sziasztok!
Van egy Galaxy S telóm amit többször "romoltam", de bátyám megkért, hogy az SII telójára tegyem fel a spanyol I9100XWLS8 romot. A telefonja nem független, hanem telenoros, de ettől gondolom még mehet rá a spanyol rom..
Szóval SII-vel még soha nem dolgoztam. Csak a gyári 4.1.2 rom kell neki, semmi custom rom.
Kérdés: Itt is ki kell nyerni előtte az EFS mappát? (Ace-nél már nincs ilyen)
Odinnal kell feltenni az újat? Hányas Odinnal?
Mik a szükséges teendők közvetlenül romolás előtt?
Vagy ha valaki ad egy linket egy leíráshoz azt is nagyon-nagyon megköszönöm!
Esetleg privátban
Ákos
-
Weeman1
veterán
-
-
widi
tag
válasz
vrgkrisztian #9212 üzenetére
Nálam nincs gond, normálisan megy a kezdőképernyőre lépés.
-
widi
tag
válasz
vrgkrisztian #9208 üzenetére
Igen, ki lehet kapcsolni.
-
vrgkrisztian
aktív tag
-
logarithm
őstag
Erre a home gomb lagra van valami mukodo fix? Linkeljetek ha van koszi :-)
-
SsPL711
őstag
válasz
Romeo619 #9198 üzenetére
Bemész a Email alkalmazásba.
Menügomb -> Beállítások -> Általános beállítások.
Itt pedig görgetsz lefelé ameddig meg nem találod az értesítés hangot.Ha ott nem találod akkor nem az "Általános beállítások"-at választod ki hanem a fiók beállításokat és ott keresgélsz. Túl sokban nem különböznek a sima email beállítások ICS-en és JB-en.
-
dbilas
tag
ez az uj omega nem akar normalisan menni...
neteztem lezartam fel perc mulva feloldottam majd bootloop fogadott... miert csinalja ezt?
uj jeboo kernellel es nelp4 modemmel hasznaltam.. rakhatom megint ujra...
valakinek valami otlet hogy mi a baj?
kezd kicsit elegem lenni hogy itt ez a telefon es ilyeneket csinal...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Horgász topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tudományos Pandémia Klub
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I7 6700 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest