Hirdetés
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Szeretnék 4.2-es androidot tenni a telómra. Kérdések a következők:
-Van e olyan változat ami official?
-Ha nincs melyik az a ROM amibe nem tettek semmi extrát és S2-re fel lehet rakni?
-Van e hozzá root?
-Tudom e függetleníteni, ha ki van rootolva?Slim nagyon tetszik...kérdés érdemes e felrakni nem fogok e vele szívni?
Választ köszönöm!
-
robyg
senior tag
Üdv Skacok.
Csak egy kérdésem lenne hozzátok remélem tudtok benne segíteni.
Amikor emailt kapok az állapotsoron két üzenet ikon szerepel.Nem lehet valahogy megoldani,hogy csak egy legyen ott?
Próbáltam az emailnél beállítani,hogy egyszeri értesítés legyen de akkor meg egyáltalán nem jelzi az ikont.Egyedül csak a gyárilag berakott gmailt használom.
-
Asmodeus01
tag
Oké..köszönöm!
-
hr2
őstag
válasz
Asmodeus01 #12088 üzenetére
Jön, készül a 2.0 verzió, azért.
-
válasz
Asmodeus01 #12088 üzenetére
faragják!
-
Asmodeus01
tag
A sammobile.com nálatok is szarozik???
-
bAtt001
addikt
végleges 4.2.1 a Slim részéről. ezután már 4.2.2 jön csak
nem, nem tettem fel, nem tudom milyen
-
tops
csendes tag
Mobil Odin pro-val szeretném feltenni a jb-t. Gyári 4.0.3 van fent, framaroot-tal már van root. Valaki tudna egy rövid leírást a lépésekről?
-
adamhun94
tag
Sziasztok, egyik ismerősöm mikor megvette a mobilt, akkor függetlenítve lett neki. Most ICS van rajta. Ha frissítve lenne JB-re akkor elveszne neki? Köszi!
-
zso73
veterán
válasz
kecsetihunor #12071 üzenetére
+1 jó kis progi !!
-
Land
veterán
válasz
zoleeno1 #12045 üzenetére
Ajánlod az Omega v20-at? Gondolkodom, hogy feltegyem. Simán mehet rá a 19.2-re Wipe nélkül?
Nálam amúgy a Gmail bugos. Jelez a telefon, hogy kaptam levelet, rabokok az értesítősavban, de nem hozza be a Gmailt. Csak akkor hozza be, ha rendesen rabokok a programra a Home képernyőn. Sőt van hogy csak második tapizasra indul el a program.
-
kecsetihunor
aktív tag
válasz
McDeath123 #12066 üzenetére
Ezt használom, nagyon jó, ha nincs internet kapcsolatod akkor is felveszi, és mikor lesz, utána tudsz keresni
Anno, Symbianos verziója is volt
-
zseko
veterán
Megvettem anno a Nova Launcher Prime alkalmazást, eddig ment a tabon is, most frissítettem a tabot, tenném fel és azt írja vegyem meg! WTF??
-
Varszegig
veterán
válasz
McDeath123 #12066 üzenetére
Soundhound a playről pl.
-
McDeath123
csendes tag
Galaxy S2-ben van zenefelismerő funkció valahol? (Anno régi telefonomban , (S5230) ban volt olyan lehetőség hogy felvettél egy részletet az adott számból és megkereste a neten , és müködött is. Ez S2 ben nincs valahol?
-
Varszegig
veterán
válasz
TazLeacher #12064 üzenetére
Általában az én kocsim van a szabad ég alatt, mert asszonyé a garázsban, tehát enyémet éri jobban a hőingadozás, de nem hatotta meg a tartót. Fennmaradt télen, nyáron.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Varszegig #12061 üzenetére
Ha felrakom nekem sem esik le, stabil, mint állat, csak a hideg-meleg váltakozáskor hajlamos leküldeni magát...de lehet, hogy valóban egy alaposabb tisztítást ráküldök.
Más:
Most raktam fel JB-t. Én el vagyok ámulva...mióta megvan a telefon (még a 2.x-el vettem) azóta ez az első frissítés, ami nem csak szépült, hanem javult. Van benne jó pár hasznos dolog számomra (+1 menüpont alul, a normális név widget, alapból benne lévő hívásszűrés, az alkalmazások menü, javított ébresztőóra meg még a tököm tudja mi...) ezeknek egy részét nagyon hiányoltam, próbáltam pótolni alkalmazásokkal, de a legtöbb egy kalap sz@r. Pedig más telefonokban normálisan működnek, itt eddig valamiért nem voltak. Ez most kb. olyan, mintha belerakták volna azokat a dolgokat, amik nekem hiányoztak. Bizonyára itt sokan már egy jó ideje használják, vagy főzött romban már voltak ezek, nekem ezek nagyon bejönnek. Ahogy nézem funkcióiban nekem most lett tökéletes a telefon. Kíváncsi leszek mi lesz pár nap használat után. -
Varszegig
veterán
válasz
tisvol #12058 üzenetére
A brodit tényleg jó, viszont mivel állandóan cserélnem kellett a telefon adapter részét (Wave->S2->S3), ezért az S3-nál átálltam az univerzális samsungra. Akinek az leesik az üvegről, az esetleg takarítsa meg a korongot, meg az üveget.
Felcuppantás után belekapaszkodtam, és nem tudtam letépni. Még soha nem esett le, fél kézzel ki/be teszem a telefont, és oda teszem, ahova akarom, pl. én az A oszlop mellett szeretem a legjobban, ott zavar a legkevésbé.
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
xerintem #12034 üzenetére
milyen bumpert használsz?
(#12055) nggabi:
típust tudsz írni? -
eengir
tag
Valaki el tudja magyarazni, hogy mi a különbség az egy illetve 3+1 fileos flasheles között? Mit csinál pontosan az a pit file? Lehet bármi különbség a működés közben?
-
tisvol
aktív tag
válasz
nggabi #12055 üzenetére
Nekem Peugeot 307-em van, ott az ablakra szerelhető, karos cuccok szóba se jöhetnek. A hosszú szárú karok nem stabilak, a rövedek, meg.....rövidek
Nem beszélve arról, hogy utálom, ha maszatos a szélvédő. Sokféle fajtát próbáltam a Brodit előtt, az egészen olcsótól, a drágább dolgokig. A Brodit-tal sokáig csak szemeztem az ára miatt, aztán egyszer rászántam magam. Azóta csakis ezt használom. Pontos, igényes kialakítású, bővíthető.
-
mycso
veterán
-
TazLeacher
nagyúr
-
LaserLord
csendes tag
válasz
laszlolczka #12053 üzenetére
Fent van minden.
Pöpec!!!Bár először megijyedtem, mert nem láttam a superuser ikont, de feltettem a titaniumot és kérte.
És persze meg is adtam...Ezer köszönet még egyser!!!
-
LaserLord
csendes tag
válasz
laszlolczka #12027 üzenetére
ha ne-adj-isten elcseszném, hogy tudok visszaállni az eredetire?
csak odinnal vagy a kies-es vészhelyzeti visszaállítás is segít? -
hr2
őstag
válasz
TazLeacher #12048 üzenetére
Igen.
-
hr2
őstag
válasz
TazLeacher #12046 üzenetére
-
TazLeacher
nagyúr
Üdv!
Letöltöttm a
I9100XWLS8_I9100XXLS8_I9100FOPLS3_FOP.zip
fájlt (ennél ugye nincs frissebb stock, ugye?). Ehhez keresnél root kernelt. Teljesen alap kéne, nem kell semmi extra, csak, hogy rootolva legyen a telefon. Ennyi. Tudna nekem dobni valaki egy linket?
-
Takika14
aktív tag
Ha munka eszköz volt akkor érthető az állapota. Nekem is volt céges és elég lerobbant volt, működésben hibátlan de esztétikailag 0 volt.
Előző telefonom N97mini volt, azt tok nélkül használtam (hasonló a kamera kialakítása) de annak sem volt ilyen karcos a kamerája.
Ezt megvételre nézted ki, vagy a te melós telefonod?
-
mycso
veterán
Igen mint írtam vigyáztak rá (bár ugye ez kinek mit jelent....mint írtam, nem dobálta, nem ejtette le, nem focizott vele, tehát vigyázott rá) és igen, mint írtam nem használtak hozzá tokot.
(munkaeszköz volt a képeken lévő telefon, tehát az átlagosnál "picit" többet használták)Egyébként nem tudom, hogy mi a baj vele....a keret az kopik, ez tény. Ha sokat van elővéve-betéve zsebbe, illetve sokat van kézben tartva, akkor jobban/hamarabb kopik. - nyilván erre lenne a tok a megoldás
A hátulján/kamerán a kopás szintén a használatból adódik - szintén erre is a tok a megoldás, vagy olyan helyre lerakni, ahol nem karcolódhat (szövet, bőr, puha műanyag...)
Az enyém egyébként 1 évesen, de tokban hordana ILYEN volt.
-
Jadro
veterán
Az enyém nem néz ki így bő másfél év után, pedig minden nap használom én is aránylag aktívan. Két titka van az állagmegőrzésnek:
1.: Nem teszem le akárhogy akárhová
2: 1 dolláros szilikon tokTok nélkül is meg lehet őrizni ennél sokkal szebb állapotban, csak meg kell becsülni. Életemben nem nézett így ki telefonom, még akkor sem ha nem volt rajta semmiféle fizikai védelem. Vagy nem ugyanazt értjük az alatt, hogy "vigyázva volt rá" vagy sántít a sztori, de ez elég rondán néz ki. ( Esetleg ez a darab extrém rossz anyagokból lett összerakva. )
-
ntomi0730
senior tag
Szerintetek 4.0.3-ról 4.1-re 1fájlossat, vagy a 3fájlossat+PIT (https://www.dropbox.com/s/apidjf34cdhqj2k/XWLSD-3file+pit.rar) érdemes felrakni?
-
mycso
veterán
Csak úgy érdekességként, 10 hónapos SGS2, elég sokat volt használva (tehát minden nap aktívan net/telefonálás/fényképezés), tokban nem volt, hanem vagy autós tartóban, vagy zsebben hordták. Egyébként vigyázva volt rá, nem dobálták, nem ejtették le, nem fociztak vele:
Keret:
Ez az ami a sajátomon, már 1-2 hónap múlva jelentkezett (nem ilyen surván, de elkezdett pattogni, repedezni). Szerintemmindenki számára ismertBeégés:
Az a jelenség, amiről sokan azt állítják, hogy nem létezik, pedig igen is létezik és fele ennyi használat után is előjöhet....(szerencsére garanciában cserélik, a fenti kerettel együtt)Kamera kopás:
Hogy ezt miért így tervezték meg.....lerakva a telefon, szépen a kamerán támaszkodik -
xerintem
csendes tag
válasz
Sanyi.mTs #11993 üzenetére
Nekem a "sima" van nem tudom mi a különbség a dizájnon kívül de nem is nagyon érdekel mert nekem ez tökéletesen megfelel.Volt már benne GPS, fényképező, radar detektor és jó néhány telefon nem esett ki semmi belőle, nekem most bumper van a telefonomon de tök mind1 mi van rajta ami belefér azt megtartja xerintem...
-
tamasgal
senior tag
válasz
laszlolczka #12015 üzenetére
Gondoltam a leírásod alapján megcsinálom én is gugliztam is de csak nem akadok a nyomára a letöltési linknek, amit meg találok nem biztos, hogy jó. Dobsz egy linket ha szépen megkérek?
Köszönöm
-
LaserLord
csendes tag
válasz
laszlolczka #12027 üzenetére
-
LaserLord
csendes tag
válasz
laszlolczka #12020 üzenetére
badar kérdés lehet, de "Ha neked lennék elöször a leak verziót tenném fel" alatt mit értesz pontosan?
-
Sz.Miki
őstag
Válaszokat mindenkitől köszönöm
-
LaserLord
csendes tag
válasz
laszlolczka #12020 üzenetére
már fut a titanium
-
Sz.Miki
őstag
Sziasztok!
Kiesen keresztül 4.0.3 verziójú androidnál frissebbet már nem lehet telepíteni?
Kb fél éve frissült nekem utoljára, azóta mindig azt monda, hogy ez a legfrissebb szoftwer.
Ennyit a szabályos hivatalos frissítési módszerről. Amúgy kártyafüggetlen Samsung garanciás telefonról van szó. -
LaserLord
csendes tag
válasz
laszlolczka #12015 üzenetére
okozhat gondot hogy a rootot régebben ezzel oldottam meg (4.0.3):
- CWM.zip
- SU-Busybox-Installer.zip -
laszlolczka
őstag
válasz
LaserLord #12014 üzenetére
A rootolás menete:
1.- Töltsd le ezt: XWLSD-ROOT.rar md5: c8951932faafdd1403f8ddb42fc2f107 csomagold ki, majd másold a kapott zippeket a külső-sd-re.
2.- Inditsd a telot recowery módban
3.- Telepítsd sorban a zip-eket, a következő képpen:
a.- telepíted az 1-es számú zip-et, mikor felment a zip, új recowery-d lett.
b.- Telepíted a 2-es számú zip-et, mikor felment, advanced menü, és reboot recowery!
c.- Telepíted a 3-as számú zip-et, mikor felment, reboot system now.
4.- Kész! Rootolva a teló, és az eredeti kernellel használod tovább. Működik minden, kamera, videók, szal minden. Ha lesz jobb kernel, majd lecserélheted. Ha oda figyelsz sikerülni fog.Szivesen segitünk.Én is igy tettem fel,és 2napos üzem idöt produkál,vajas működéssel.
-
LaserLord
csendes tag
válasz
laszlolczka #12011 üzenetére
Természetesen az előző neked is szól maestro
Mindent szívesen fogadok, mivel őszintém bevallva a régi htc-met agyon hekkeltem, de a s2-eddig nem kellett hozzányúlnom.
Viszont már agykövet kapok a várakozástól, mikor lesz frissítés.
Most elszakadt a cérna, és addig nem nyugszom, míg fel nem tolom a JB-t -
LaserLord
csendes tag
válasz
laszlolczka #12007 üzenetére
Először is köszi!
Másodszor elnézést, tényleg próbáltam előtte átolvasni a fórumot -de azért ti is tudjátok, ez nem egy napos feladat lenne-, de ez elkerülte a figyelmem.
A speedmod mit takar magában?
Nekem gyári ROMra lenne szükségem -
hr2
őstag
válasz
LaserLord #12006 üzenetére
Próbáld ezt, amit laszlolczka is javasolt.
-
-
belashx
senior tag
válasz
bettyske #12002 üzenetére
Várjál! Most olvastam el az előbbi hsz-edet. Ha függő lett a telód, akkor mindegy milyen romot teszel fel, nem lesz jó.
Csak arra válaszoltam az előbb, hogy mindegy milyen szolgáltatói romot teszel fel, azt bármilyen SIM kártyával tudod használni., ha viszont függő, akkor csak egy út van... -
LaserLord
csendes tag
válasz
LaserLord #12001 üzenetére
! D:\Galaxy S\I9100XWLSD_I9100OXXLS6_NEE.zip: The archive is corrupt
! D:\Galaxy S\I9100XWLSD_I9100OXXLS6_NEE.zip: The archive is corrupt
! D:\Galaxy S\I9100XWLSD_I9100OXXLS6_NEE.zip: CRC failed in I9100XWLSD_I9100OXXLS6_I9100XXLS8_HOME.tar.md5. The file is corruptEzt dobja a winrar...
-
LaserLord
csendes tag
Mindent próbáltam ami létezik és persze frissítve, újraindítva, full-fullos rendszergazda joggal... winrar volt az egyetlen ami kitömörített vmit aminek nem 0byte a mérete hanem ca 590M, de ez is dobál hibaüzenetet a kicsomagolás végén, így értelem szerűen nem merem feltenni a telóra...
Most kikapcsoltam minden tűzfalat, vírusírtót, és mégegyszer megpróbálom letölteni...
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Nők, nőügyek (18+)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Milyen széket vegyek?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest