Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bluetooth hangszórók
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone-nal videózol? Ezért kell egy külső SSD! – Aiffro P10 bemutató
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goldmen75
őstag
Sziasztok!
Az sms írás hanggal működik, a kérdésem az lenne, hogy azt tudja -e a teló, hogy bemondja fülesbe, ki a hívó?!
Köszi
-
BigT
senior tag
válasz
adodaniel #9897 üzenetére
Cserélj kernelt, nekem stock JB alatt az javított az aksi időn. Philz kernelt toltam alá
Más: ez már a sokadik rom, ahol azt tapasztaltam, hogy hajlamos eldobni a hálózatot és nem is talál azonnal másikat. Olyan is előfordul, hogy bekapcs vagy restart után csak nagyon lassan jön rá, hogy pin kódot kell kérnie. Ez hw vagy szoftveres? Ezt stock és főzelék alatt egyaránt megjátszotta már, csak az szokott segíten , ha a hálózat módot 2g re rakom. Ezt pedig nem akarom elfogadni
-
adodaniel
őstag
az új JB jobban meríti a telót, úgy vettem észre. Mit csináljak vele? Voltak wipe-ok előtte és utána is.
-
logarithm
őstag
válasz
Williamgrant #9894 üzenetére
Ezt használtam hibátlan, nagyon jó fejlesztés
[link] , rakd be google fordítóba az oldalt, és értelmes nyelven megtudod nézni.
Ahogy látom már xda topikban is segítenek, a srác ki linkelgette ami kell.
De azért jól olvasd el mi hogyan, a lényeg kell az alap rom, arra rakod fel az ota update-et cwmből fontos, hogy amit gyárilag felrak onnan tudod (most olvasom törölte a srác md5 ellenőrzőket elmélet felmegy minden cwmből), és kell külön gapps is.(#9893) bAtt001
Köszi utána járok, aztán majd meglátom melyik lesz a nyerő. -
Williamgrant
nagyúr
Sziasztok!
Valaki használt már JB alapú MIUI romot S2 telón? Ha igen, melyiket?
Thx: WG
-
bAtt001
addikt
válasz
logarithm #9889 üzenetére
vanilla rootbox már 5-6 napja, ebből is a nightly-t szoktam felrakni amikor kedvem van romolgatni. dorimanx 7.45-el, csökkentett dpi-vel és multi dpi play store. nagyon tetszik, csak a másolási sebesség ami gáz. legjobb egy natúr AOKP lenne de annak a fejlesztési sebessége kb lajhár szinten van
-
zoleeno1
veterán
A root ahhoz kell, hogy admin legyél a telefonodon. Így hozzá férsz a rendszer fájlokhoz, többek között. EFS mappa mentésed van már? Mert ha nincs, ahhoz is kell a root, márpedig az kell! Több helyen lementve (gép, mail, felhő, pen, stb), ha baj történne és elmászna az IMEI. Ez is ott van az 1. hsz-ben, valahol az elején
-
demyen
tag
válasz
zoleeno1 #9886 üzenetére
oké, értem.
SZóval akkor ha rootot nem akarok akkor elvileg nem is kell új kernelt se felraknom a JB-hez?
Ha csak Gyári rom-okat használok akkor a root nem is kell?he.david01
Nálam pont ugyan ez volt, tegnap raktam fel. Éjfélkor levettem a töltőről és fél nap után már teljesen lemerült, pedig elötte majd egy napot is kibirt ugyan annyi használattal. -
he.david01
csendes tag
Sziasztok, én tegnap tettem fel a JB-t és azt vettem észre, hogy ma (reggel 8tól) egészen pontosan 3szor kellett feltöltenem. Pedig kb 2-3órát nyomogattam majd olvasgattam, hogy van olyan rom ami nagyon minimálisan meríti az aksit a teljes nevére nem emlékszem mert sok volt de pl a (bezke?!) ha ez az..
Arra szeretnék megkérni valakit, hogy elmondja nekem, hogy hol találok olyat ami ilyesmi mint ez a bezke vagy nem tudom. Vodafone-os, Android 4.1.2 és (ma tudtam meg,hogy ez se mindegy) I9100XXLS8!
Előre is köszönöm! -
zoleeno1
veterán
Ha az utolsó lépés az volt, hogy felraktad a spanyol JB-t, akkor nincs rootolva a telód. A kernel a gyári kernel.
Ha moddolt kernelt akarsz, root joggal, akkor ott van pl: PhilZ, Dorimanx vagy Jeboo. Kiessel meg ne foglalkozz, odin a barátod(#9884) Land: Első körben szerintem wipe cache+dalvik cache, fel egy PhilZ kernel és nézd meg azzal is.
-
demyen
tag
, szóval rootolt lehet a telóm, mert eleve akkor nem is tudtam volna odonnal felrakni?
A kernel , hogy milyen van számit valamit? tehát mondjuk ICS-hez más jó mint JB-hez
Azt hogy milyen kernel van hogy tudom megnézni?Amit felraktam Gyári JB-t ahoz kell felraknom hozzávaló kernelt?
-
Land
veterán
Az USB hiba, hogy másolás közben kifagy a telefon, semmire nem reagál és csak aksi ki-be oldja meg?
-
demyen
tag
hát, kb 5-6 x végigolvastam már az első hozzászólást, de..
-----
adott egy S2, amit használtan vettem ICS-vel 4.0.3
a készülék lengyel volt, installáltam magyar függetlenre.
Tenap végigcsináltam, a Recovery modban a Whipe meg mindent, aztán ráraktam Odinnal a spanyol magyar Gyári JB-t.Amig lengyel volt addig a Kies nekem azt jelezte, hogy nem lehet frissiteni a telót, majd a magyarra installálás után már frissithető volt.
Miután tegnap felraktam a JB-t, azóta eltünt a sárga háromszög is ami elötte bekapcsolásnál mindig megjelent. most pedig már nincs. Miért ez mit jelent ??
Kérdés, most akkor honnan tudom, hogy a telóm root-olva volt vagy nem?
Letilthat a készülék, vagy nem? Mikor tilthat le egyáltalán?
Kernel dolgot végképp nem értem !
Kernelt kell külön felraknom?? most, hogy JB-t felraktam, vagy az mindegy, egyállatlán honnan tudom hogy az milyen rajta?A Kies szerin a teló most frissithető, de a legújjab softver van rajta.
kicsit belezavarodtam az egészbe pedig már pár napja elemzem ez a dolgot.
köszönöm.
-
Szelley
senior tag
Tudom hogy lehet, plusz én 2Ah-s akksit használok de a gyári is megvan. Csupán arra utaltam, ha valakinek behal az USB-je, nem tudja tölteni már külső adapter nélkül. Az pedig szerintem elég kevés embernek van közülünk
(#9868) eladogeppc: 4.0.4-hez én speedmod k3-31 kernelét ajánlom, megtáltosodik tőle az üzemidő! -
zoleeno1
veterán
válasz
eladogeppc #9877 üzenetére
PhilZ kernel ami a legközelebb áll a gyárihoz és rootolt.
(#9878) metaldog: valszeg annyi a karidnak... De kérdezd meg likesoft fórumtársat: Adatmentés - liksoft - HDD kereső mentéshez
-
metaldog
senior tag
Hali
Az a gondom hogy a telóban mem karit sehogy sem tudom formázni, se telóban se gépre kötve ha törlök róla valamit nem törlődik és másolni sem tudok rá még úgy sem hogy hogy másik telóba rakom. De már gyári visszaállítást is csináltam a telón de a memkarit úgy sem formázza. Valakinek ötlet?
-
eladogeppc
veterán
Erre valaki ? (#9868)
-
Szelley
senior tag
Például nem mind1 hogy én azért rootolom mert kigyomlálom a szükségtelennek vélt programokat, vagy valaki alárak egy kernel és felcsutkázza 1600MHZ-re, majd tartósan hónapokig úgy használja. Lehet a processzor megköszöni szépen az együttműködést, és inkább elolvad a küzdés helyett!
Bár ez is nehezen kivitelezhető, mert inkább újraindul vagy kifagy minthogy kárt csináljon magában.
Ettől függetlenül megértem ha mind2-től megvonják a garit, mert nem tudni mennyire állatkodtak vele, és tényleg okozhatta-e a hardveres hibát a "művelet"
-
Gloob
addikt
Tudomásom szerint a zárt bootloaderes telefonok esetében, a bootloader nyitása alapból garancia megvonását vonja maga után. Sajnos sok esetben nem is zárható vissza. Az más kérdés, hogy egy halott telefon esetében ezt hogyan vették észre. Mondjuk van rá tippem, de ezt hagyjuk, mert nagyon off lesz a vége.
-
Szelley
senior tag
Erre én csak annyit mondok, szerencse hogy Samsung termékekre 26 hónap prémiumgarancia van!
Hard brick esetén rengeteg mindenkinek javították szó nélkül otthon a telefonját, cirka 30perc alatt új főpanelt kaptak! Nyilván ha kijön házhoz a szervizes és nem lát háromszöget + 0-n áll a számláló nem fog ott elkezdeni kutakodni! Más márkánál meg van hogy 2-3 hétig is elhúzódik egy telefon szervizelése, aztán a végén van hogy rákenik az illetőre pl. hogy "elszíneződött a vízjelző indikátor" és megvonják a garit.
-
Nimda
addikt
-
Szelley
senior tag
-
Gloob
addikt
Még valami az eszembe jutott. Én a SuperSU beállításaiban találkoztam olyannal is hogy teljes unroot. Az a része vajon működik? Ezt próbálta már esetleg valaki?
Mondjuk a kernelt biztosan nem fogja visszacserélni az eredetire. -
Szelley
senior tag
válasz
eladogeppc #9863 üzenetére
XWLPT féle 4.0.4 már eléggé a végefelé van, komoly üzemideje van és bár nem annyira smooth mint a JB, abszolút vállalható a telefon vele! Amire oda kell figyelni, érdemes egy Speedmod vagy Siyah kernelt feldobni a brickbug elkerülése végett! 4.0.3-ban a wifi beragadás bug volt a leg"durvább".
-
Gloob
addikt
válasz
Szelley #9861 üzenetére
Ebben természetesen egyetértünk! Azért is írtam, hogy senkit nem biztatok arra.
A szfonos JB esetében, ha a JB-t olyasmire használod, ami a telefon hardware-ét piszkálja, avagy warez cuccokra, akkor igen! A szifonok esetében a JB az a rootoláshoz hasonló dolog, ott is megszerzel bizonyos jogokat a telefon felett. -
eladogeppc
veterán
Melyik 4.0.4-et érdemes felrakni ? Fontos az akkuidő.... és mondtatok valami 4.0.3-as Wifi bugot
-
Szelley
senior tag
JB-ből én még csak CM10.1-en voltam, ha visszakeresel "üzemidő"-re láthatod a nyafogásom a siralmas üzemidő miatt!
(#9859) Gloob: Itt is volt már olyan akinek custom rom "felett" cseréltek kijelzőt. Én úgy vagyok vele, hogy jobb félni mint megijedni. Semmibe nem tart egy CWM backupot csinálni, majd felhúzni egy full szűz rendszert 0-zott számlálóval. Aki ehhez lusta, az meg is érdemli hogy esetlegesen megvonják a garanciáját! -
Gloob
addikt
Sziasztok
A root-hoz én csak annyit tennék hozzá, hogy már egyszer írtam itt, ha jól emlékszem, de én egy esetben beküldtem az ez előtti LG-met root-tal a szervizbe, merő véletlenségből. Egyszerűen elfelejtettem eltüntetni. Az eredmény az lett, hogy megcsinálták, és a garit sem vonták meg. Nem olyan jellegű hibája volt, hogy ne tudták volna ellenőrizni, magyarul be lehetett kapcsolni és nyugodtan megnézhető volt az állapota. Mellesleg én kaptam olyan információt is, hogy root miatt még senkinek a gariját nem vonták meg. Persze ez csak egy infó, aminek a forrását én tudom, de nem fogom elárulni, mivel olyan oldalról származik, ami itt tiltott! Ez nem jelenti azt, hogy én bárkit is biztatnék arra, hogy rootolt készüléket adjon le szervizeltetni. Azt is tudom, hogy papíron le van írva, hogy a root a garancia megvonásával jár. Szifonok esetében is a JB egy időben tiltott, és üldözött dolog volt, ma már engedélyezett. -
Szelley
senior tag
GB idején néztem állandóan a szabad memóriát. Teljesen felesleges vele foglalkozni
Egy jól belakott rendszernél nekem általában 100-140 között szokott szabadon lenni a memória, ha valami izmosabb alkalmazást futtatok akkor utána 200 is szabad mert bezárja az előtte nyitva lévőket! Volt már olyan hogy össz-visz 30-40mb ram volt szabadon, de csak egy pillantás erejéig mert egyből kipucolta magát kb 120mb szabad ramig! Meg van ez csinálva úgy hogy neked ne kelljen már foglalkozni 1giga ram esetén a szabad memóriával, soha nem fog elfogyni és soha nem fog belassulni!!
-
demyen
tag
Sziasztok.
Tenap óta fent van a telómon a JB spanyol magyar.
Jó meg minden de még szoknom kell. Amúgy ami furcsa, hogy alapból mindig több a foglalt memoria, pedig semmi nem fut, 500-600 MB (nem sok ez, hogy semmi nem fut?)mindig mindent bezárok, üritem, másnál ez hogy van?Ja, meg éjfél felé vettem le a töltőről, és már ma 3-4 felé teljesen lemerült, igaz sokat nyúztam meg minden, de nem tudom, nem merül gyorsabban? másnak evvel a tapasztalata?
Köszi
azért várom a hivatalos magyart mert az mmégiscsak amit ide optimalizáltak.
-
tresh
veterán
válasz
eladogeppc #9850 üzenetére
Azért nincs értelme evvel próbálkozni mert a samsung összerakott egy rendszert egy adott hw-vel és bumm kaptál pl egy s2-est.. de mivel az s2 hw-ja végleges nem cserélhető nem módosítható fizikálisan csal sw- terén lehet optimalizálni buherálni...amin a samsung cég nem két embere dolgozik hogy jó legyen.. így egyértelmű hogy nem add admin jogot hogy majd te be feszeled meg kicsit állítasz rajta mert szerinted többet is tudd a cucc....majd ha behal ő cserélje neked... egyértelmű hogy elhajt és megvonja garit..
Tudod ez olyna hogy ha már a pc-s dolgokkal pedáloztunk.. feszelj túl egy vga-t procit ha be hal nem fogják cserélni neked... ergo vállalod a kockázatot.. itt is ez van ha root/ mod/ rom csere = kockázat ha jól csinálod nem lesz baj ha nem akkor van egy drága papírnehezéked
-
Pőze
aktív tag
válasz
HELLAFLUSH #9806 üzenetére
Igen. Próbáld frissíteni a dorimanx-ot, vagy ROM csere.
-
pvt.peter
őstag
válasz
Williamgrant #9823 üzenetére
Ezt oldalt is elolvastam és ezt is: [link]
Csak gondoltam hátha van még vmi okosság amit érdemes tudni, ugyanis nem követem napról napra a fórumot. -
kungzi
veterán
válasz
eladogeppc #9850 üzenetére
akkor egyszerű a dolog. rootold a telót, vidd be a szervizbe és mond meg nekik a tutit. Majd megmondják miért nem szabad
-
eladogeppc
veterán
Szerintem egyáltalán nincs igazad !
1., A telefon, de inkább mondjuk úgy, hogy hardver, mivel ez már nem telefon, hanem PDA Gsm és egyéb funkciókkal.
2., Miért ne fejleszthetnél szabadon - állítólag az android nyílt forráskódú - szoftvert, operációs rendszert ?
3., Akár a PC-det is beviheted, hogy nem indul, és lehet hogy egy egyedi Linuxot, vagy egyedi OS-t raktál fel, és azért nem megy. Ki fizet ezért ? Hát nem a gyártó, hanem te !! Mivel "szoftverre nincs garancia".
4., Tegyék a bootloader-t minden telefonon nyílttá, de ne vállaljanak továbbra sem garanciát a téglázásra. Ez had legyen az adott egyén problémája. Ha neked ahhoz van kedved, hogy holnap fordítasz kernelt, vagy készítesz egy saját ROM-ot ami talán lehet hogy jobb mint a Samsung által készített, avval ki veszít ? Senki.
5., Tegyük fel tégláztad. Neked nem lenne rá 4-5 eFt-od, hogy visszacsinálják, és maradna a garancia ??
6., Durva OC esetén nyoma kellene legyen a túlhajtásnak, de nem lesz, mert túl vannak biztosítva.
7., PC-n is túlhajthatod a dolgokat. Notebooknál is. Nem ? -
kungzi
veterán
válasz
eladogeppc #9848 üzenetére
itt nem is igazán a a root-ról van szó, hanem a buherálásról. Akik rootolnak, azoknak a 95%-a romol is, és ha valamit nem jól csinál tégla. Na most te ha téglázod a telefont mész a gyártóhoz, hogy te csak frissítettél kies-el és behalt a telefon, neki ezt kötelessége cserélni, na már most ekkor a gyártónak 2 telefon 1 árába került. Ha most belegondolsz, a 30 millió eladott S2-ből csak minden harmadik viszi vissza ezzel az ürüggyel, az 10 millió telefon. Számoljuk darabját 100k-val. Az 10.000.000*100.000Ft=... Ez nem kis bukás lenne a gyártónak. Ezzel próbálják magukat védeni.
Ha hülyeséget írtam, akkor elnézést.
-
eladogeppc
veterán
Üdv !
Picit Off, sőt elég OFF téma:
Lenne egy korszak alkotó ötletem.
Mi lenne, ha megtámadnánk ezt a Root-olt telefon nem garanciális dolgot ?Én életemben ekkora baromságot nem hallottam, hogy egy telefonon ha úgymond "rendszergazdai" jogokkal rendelkezem, az elveszíti a garanciát.
Ha mindenki kicsit belegondol, ez beteg dolot.
Van egy PC-d. Ami adott hardverrel rendelkezik, és tegyük fel Windows 7-el vetted a számítógépedet, mert jó fej vagy, és megéri neked - úgy mint nekem - legális operációs rendszert venned.
Na most az mondja mondjuk neked a Toshiba, vagy a HP, hogy az előtelepített OS-eden csak kiemelt felhasználóként használhatod a gépedet, így ugyan telepíteni tudsz, de a rendszerhez nem férsz hozzá.Mivel ezek már nem telefonok, hanem PDA phone-ok "Smartphone"-ok, ezért abszolút nem értem, hogy miért ne futtathatnánk a rendszeren akármilyen OS-t.
Oké - mondja a gyártó - , de túlhajtottad, leégett, tönkrement. De könyörgöm. A PC-t is ugyanúgy lehet túlhajtani, mégis garanciális az eszköz, ami tönkremegy. Még 1 szervíz sem kötekedett, hogy biztos OC-ztad a procit, vagy a videokártyát.
Szerintem megérne egy misét, hogy miért zárkóznak el a Root elöl a gyártók. Unix alapú operációs rendszer fut ezeken a kütyükön.
Nem láttam olyat még , hogy rootolás miatt leégett a hangszóró, vagy a kijelző szart volna be.
Szerintem létre kellene hozni facebook-on először egy szavazás gombot, hogy ki támogatna minket ebben...
Google meg nyúljon magához, mert a legjobb fejlesztők nem biztos hogy náluk vannak !
-
Jessus81
tag
válasz
haligali72 #9711 üzenetére
nekem az omega az 2. nap reggelét vagy 3 bootloopot csinált, majd kifagyott, és nagy nehezen újraindult...
aztán a dori kernellel meg lagolt, mint a fene...
nekem ennyi elég volt, hogy váltsak, a neatnél ez nem jött elő, sőt nagyon smooth -
kungzi
veterán
válasz
HELLAFLUSH #9838 üzenetére
Par oldalt visszalapozol akkor lathatsz par tesztet.
-
HELLAFLUSH
őstag
valaki használ ilyen akksit? ha igen, mennyivel jobb mint az 1650es?
-
nfsu17
veterán
válasz
Williamgrant #9834 üzenetére
írtam is, hogy nem kell vele foglalkozni, ráadásul a házhozmegyünk szervízes nem is laboros, őt aztán végképp nem érdekli, hogy előtte nap mi volt rajta, aznap, akkor legyen gyári, és kész. Aztán ha mégsem az, még akkor sem 100%, hogy megvonja a garit, mert olyan is volt, hogy be sem kapcsolta a készüléket, hanem már szedte is szét.
-
Williamgrant
nagyúr
Lehet, de azért a józan ész szerint ennek igen kicsi a valószínűsége és indokolt sem lenne. Ez olyan mintha az alaplap gyártó, aki csak windows drivereket ad a termékéhez, hisztizne azon garoztatáskor, hogy linuxot telepítettél rá. Én úgy képzelem el az androidos telefonokat, minte egy linux alapú számítógépet, amely rendelkezik monitorral, egérrel, hdd-vel stb. Ebből kiindulva, ha a bootloadered eredeti, a fullos rom van rápakolva, triangle away (ami szintén szoftveres móka) honnan fogja egy "mezei" szerviz technikus megmondani hogy volt-e rajta valaha más szoftver. Persze lehet hogy egy gyártói laborban ezt megmondanák, de úgyis tudjuk hogy soha nem fog egyetlen javított alkatrész sem oda kerülni. (kivéve ha Obama kéri
) Kb annyi az esélye így megbukni a teló szervizben, mint egy formázott, majd telemásolt HDD-vel rendőrségi ellenőrzésen fennakadni egy előzőleg rátelepített windowson futó illegális Adobe Premier miatt. Ennél egyszerűbb és olcsóbb a gépház felső részére egy zacskó kokaint ragasztania a rendőrnek, vagy a szervizesnek egy lapos fémmel összebarmolni a teló egyik csavarját, majd lefotózni és közölni hogy szét volt már szedve... Szerintem :-)
-
zoleeno1
veterán
nyehehe, illegális mi?
Illegális akkor lenne, ha a törvény büntetné. De erről azért szó sincs, max a gari ugrik. Egyébként 2 perc alatt vissza lehet állítani nem rootolttá, szal felőlem egy kalap alá vehetik az anyagyilkossággal is
nfsu17: nyilván alap, de azért jobb ha le van írva, főleg amik mennek itt mostanában...
ja és grat az addikt-hoz, ha jól tévedek nemrég még őstag voltál
-
nfsu17
veterán
válasz
pvt.peter #9820 üzenetére
valaki egyszer itt írta, hogy aki kint volt nála szervízes csóka, őszintén elbeszélgettek és az volt a lényege, hogy ha nagyon akarnák a szervízesek, akkor vissza lehetne nyomozni, hogy volt-e rajta mókolt rom, még annak ellenére is, hogy számláló 0, és minden gyárinak tűnik. Szóval biztos van valami olyan rejtett kis infó telón belül, amit ők még kitudnának nyomozni (mi nem), hogy eredeti-e vagy sem, de nem foglalkoznak vele.
Számláló 0 legyen, magyar teló esetén LP7, ennyi elég kell hogy legyen. -
Richard!
addikt
Melyik JB+kernel kombó a nyerő?
-
Eclips21
őstag
válasz
HELLAFLUSH #9806 üzenetére
szerintem ne szenvedj vele, az rom eddig nekem sose volt jó amúgy a kernel se passzol hozzá tökéletesen írják is xda-n
-
pvt.peter
őstag
válasz
Williamgrant #9817 üzenetére
Az előző tulaj is én vagyok
Előzőleg CM10.1-et használtam, nem rég Odinnal felraktam gyárit rá.
Csak azért kérdezem, mert nemsokára igénybe veszem ezt a házhoz jövős samsung szervizet és nem szeretnék lebukni.
Odinnal való telepítés előtt a bootoláskor megjelenő sárga háromszöget TriangleAway -el tüntettem el.
Ezenkívül még nem tudom, hogy milyen nyomok alapján lehet észrevenni, hogy volt rajta főzött rom is. -
törölt tag
Omega V19.2-nél megoldható a stock aksikijelzés statusbaron?
-
nababika
aktív tag
Hello megint. Bocs, hogy ilyen bena vagyok de sehogy sem sikerul. A gyari recowery nem akarja latni, meg ugy sem, hogy atneveztem update.zip re. Ha kerhetnem egy szajbaragos magyarazatot a rootra mert sajnos extra nagy feleloseegem van (az asszony telefonja es megol ha elrontom) Koszi megegyszer a turelmet.
-
hr2
őstag
válasz
Varszegig #9813 üzenetére
Felteszed amit laszlolczka linkelt, elindítod a rendszert, utána meg visszateszed a recovery-ből a gyári kernelt (XWLS8).
-
Williamgrant
nagyúr
Sziasztok!
MIUI után feltettem az Omega v9.2-t. Hááát, lehet hogy egyszerűen túl rég óta használom a miuiandroid.com-on lévő romokat, de egyszerűen áll a hátamon a szőr a JB-től. Legalábbis a stock-szerű kezelőfelületekkel. Most tolom fel a ReVolt-ot, remélem az hoz valami extra fícsört amire rá lehet cuppanni. :-) Mondjuk az Omegával annyi előnyöm végülis lett, hogy lecserélte a régi CWM-emet a Phil féle v6-osra.
Valakinek van valami csodás, bevált, csilivili, csecse romja, amit előszeretettel és bugmentesen használ? :-)Köszi: WG
-
Varszegig
veterán
válasz
laszlolczka #9811 üzenetére
gyári kernelen kéne maradni. Úgy nem? CF root?
-
busman
veterán
Melyik launchert?
-
Varszegig
veterán
Mostanában nem vagyok otthon S2 dolgokban, a spanyol JB-t hogy tudnám legegyszerűbben rootolni?
Köszi. -
robyg
senior tag
Üdv Sakcok.
Nem tudom,hogy ezt tudtátok-e vagy nem de azért leírom hátha valakinek segít.
Kipróbáltam a telefont,hogy egy nagyobb mAH-ás töltővel gyorsabban feltölti-e.
A különbség minimális 10 perc.Kétféle töltővel próbáltam a gyári Samu Travel(700mAH) meg egy SonyEricsonnal-EP800(850mAH).
Mindkét esetben 38%on tettem fel a töltőre.
A Samu 2óra 50 perc ;
A Sony 2óra 41 perc alatt töltötte fel. -
zoleeno1
veterán
válasz
vrgkrisztian #9799 üzenetére
Nem hiszem, mert nekem mindig a meleg szobaban csinalta
Egyebkent nem akarom elkiabalni, de nagyon ugy nez ki, h ezzel a hivatalos S8-al megszunt a SoD. Szal megerte ennyit varni ra, lehet ezzel pocsoltek ennyit Samuek
Minden esetre, ha tenyleg megszunt vele, akkor en minden bunuket megbocsajtottam es le a kalappal elottuk
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 1 / 2
- Kés topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest