Hirdetés
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
eladogeppc
veterán
Nekem például kikapcsolva egy hónapot is átvészelt.
Amúgy a +1650mAh-s kerettel és belső 2000mAh akkuval kijelzővel simán elmegy 8 órát !!
A nordic egy fos. A spanyol jött be a legjobban, méghozzá:
I9100XWLSD_I9100FOPLS4_FOPEz valóban jól teljesít !
-
eladogeppc
veterán
válasz
vrgkrisztian #12782 üzenetére
Nekem is olyan. De csak hófehér felületnél.
-
eladogeppc
veterán
Nem értem miért pakoljátok fel még a 4.1.2 változatokat, mivel nagyon nyúzza az akkut.
Főleg az NEE változatokat.. Nekem 4.1.2-ből az LS8 volt jó. -
eladogeppc
veterán
Hát srácok, nekem az eddigi legjobb akkumulátor időm, ami brutálisan veri az összes eddigi 4.1.2-est illetve 4.0.3-at, az nem más pedig, mint az
XXLQB. Update bejelentésIgaz, hogy nem Jelly Bean, de én nem szeretem naponta tölteni a telefont.
Gyári 1650-es akkuval simán rengeteg használat mellett elment majdnem 2 napot.Ami fontos, hogy Wifi-t és Mobil adat váltást tökéletesen kezeli, és minden mókolás nélkül tökéletes !!!
Aki szeretné mókolás nélkül tökéletesen sokáig használni a telefonját, annak jó ez a ROM !!
Antutu: 9659
Nenamark 50.6Szóval érdemes elgondolkodni, hogy egy ilyen jó ROM-ot ami gyári Poland, érdemese mókoltra cserélni.
-
eladogeppc
veterán
válasz
proly01 #11177 üzenetére
Nem, LQB. Lengyel utolsó ICS, és befrissült.
Kérdés, ha visszarakom amiről frissült, megmarad a root ?
Szerintem nem, mert LQB-re cserélődik a kernel is.Szerk:
Ez ment fel elsőnek:
I9100XXLQ7_I9100OXALQ7_XEOInnen frissült LQB-re. Csak azert rootolnám, mert törölni akarom a battery stats.bin-t.
Nekem mindíg sikerült kinyújtanom így az akkuidőt. -
eladogeppc
veterán
(#11162)
Csak kernel cserével lehet ? -
eladogeppc
veterán
Srácok.... fáradt vagyok....
valaki segítsen nekem.....
Poland 4.0.4-et raktam fel, és szeretném root-olni. De már elkavarodtam.
JB-rootom van, de ez ICS..... Kernelt nem bántanám... -
eladogeppc
veterán
A gyári szám sok 0-ára tud valaki valamit mondani ?
-
eladogeppc
veterán
Hát ez a KIES most nagyon eldurrantotta az agyamat !
Kimondottan csak a híváselőzményeket és az üzeneteket mentettem le. Na ezt nem sikerül neki visszaállítani.
Fasza !Amúgy az jó, ha a telefon gyári száma egy rahedli 0 ?
-
eladogeppc
veterán
Melyik az a Stock-ra épülő ROM, amiben a Galaxy Note-ot cuccok vannak benne, és Lite verzió, tehát nincsenek HUB-ok meg ilyenek ?
Mert nekem egy csomó kényelmi funkció kell a JB-ből...
Köszi ! -
eladogeppc
veterán
válasz
zoleeno1 #11029 üzenetére
Ez világos is lenne, ha nem LS8-ról jöttem volna. De mivel nem módosult a két verzió között lényeges különbség, ezért nem is értem miért kellene Wipe-olni ?
A másik dolog, hogy nekem szükségem van a google helymeghatározásra.
Eddig is be volt kapcsolva, és eddig sem ébresztgette fel a telefont.Mivel is tudom megnézni azt, hogy mi ébresztgeti fel szerencsétlent ?
-
eladogeppc
veterán
Új 4.1.2 LSD azaz NEE tapasztalatok:
Akkumulátor éjféltől reggel 9-ig, 23% merülés, ébresztgeti valami a telefont.
Nem volt full wipe, minden adatom megmaradt.
Így úgy hiszem hogy legalább az előző ROM szintjét kellett volna hoznia, ami a Spanyol változat volt.Katasztrófa. ICS óta csak merülünk.
-
eladogeppc
veterán
Ne haragudjatok, hogy ide írok, de egyszerűen felrobbanok !
Hirdetek egy ZBOX-ot, konkrétan ezt: ZBOXAmitől eldurrantam:
YAKUZbp vevő a sokadik privátolás után a következő ajánlatot tudta tenni:
"ssd nélkül és ram bővítés nélkül egy 20-ast adok érte!"Én nem értem az embereket. Tényleg ennyire hülyék ? Irogatta, hogy használt. Használt az agya az ! Írtam, hogy garos, új.... Egyszerűen....ááh...... Komolyan mondom jó lenne találkozni vele személyesen.
Lehet el is adom neki......Szerintem még én fogok neki fizetni egy 10est....
Tényleg bocs az offolásért, de nem bírom..... Muszály innom valamit....
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Itt a fórumban nem találtam megoldást, és annyira hiányzik, hogy megkérdezlek titeket.
Számok léptetését nem oldotta meg a samsung a gyári headset gombjával ?
Xperia S-en működött. -
eladogeppc
veterán
válasz
silvergod #10524 üzenetére
Alkatel OT995, Xperia S, Arc S, Xperia Neo, LG 4X-HD, 2X, Optimus 3D is legalább ennyit merül....
Van úgynevezett repülő mód, ha minden kötél szakad. De azért értsük meg azt is, hogy az OS-nek is kell valami.
Ha annyira Deep Sleep lenne, akkor nyomkodhatnánk össze vissza, mert téli álmot aludna -
eladogeppc
veterán
Lótúró ! Nincs frissítés... megmondták, hogy mikor lesz. De hát én nem értem.
Nekem megnormálosodott a spanyol JB.
Semmi bajom.Igaz visszatértem 2.3.6-ra, és utána JB.
Akkuidőm csodálatos 8 óra, néha 9.
De ha akarom akár 2-3 óra alatt le tudom meríteni egy sima text file nézegetésévelNeeeem is. 1 nap 10 óra volt a legtöbb..... de én használom is a telefont !
Valaki linkelt Xperia S-t. Nem titok, onnan jöttem ide közétek. Elmondom, hogy az Xperia S egy rakat....
A kijelzője olyan szinten ujjlenyomat gyűjtő hogy csak na. Nem is beszélek a Romolhatatlanságáról, illetve unalmas !
Azért a JB annyi újítást hozott számomra S2-őn, hogy már nem is cserélném le, csak max egy Huawei Ascend P2-re. -
eladogeppc
veterán
Én nem is tudom, hogy ezt a Neat Rom-ot miért nyomatják annyira. Mi van benne, ami nincs a gyári LS8-ban ???
Már megnéztem róla mindent, de nem értem.
Szinte semmihez nincs hozzányúlva egy két apróságon kívül. -
eladogeppc
veterán
válasz
laszlolczka #10303 üzenetére
Üdv ! Linket tudnál dobni ? Mennyire lassú az fájl másolása ? Mondjuk nem értem mitől lenne lassú....
-
eladogeppc
veterán
Üdv !
"Az új fícsörök meg nagyon tetszenek. Pl: Szem érzékelés böngészéskor. Nem kell tapizni a telefont, hogy ne sötétedjen el a kijelző........Meg sok más...."
Beállítottam én is ezt a fícsőrt, de nekem nem csinál semmit. Hiába nem nézek oda, csukom be a szemem, fordítom el a fejem, takarom el, nem történik semmi
-
eladogeppc
veterán
Erre valaki ? (#9868)
-
eladogeppc
veterán
Melyik 4.0.4-et érdemes felrakni ? Fontos az akkuidő.... és mondtatok valami 4.0.3-as Wifi bugot
-
eladogeppc
veterán
Szerintem egyáltalán nincs igazad !
1., A telefon, de inkább mondjuk úgy, hogy hardver, mivel ez már nem telefon, hanem PDA Gsm és egyéb funkciókkal.
2., Miért ne fejleszthetnél szabadon - állítólag az android nyílt forráskódú - szoftvert, operációs rendszert ?
3., Akár a PC-det is beviheted, hogy nem indul, és lehet hogy egy egyedi Linuxot, vagy egyedi OS-t raktál fel, és azért nem megy. Ki fizet ezért ? Hát nem a gyártó, hanem te !! Mivel "szoftverre nincs garancia".
4., Tegyék a bootloader-t minden telefonon nyílttá, de ne vállaljanak továbbra sem garanciát a téglázásra. Ez had legyen az adott egyén problémája. Ha neked ahhoz van kedved, hogy holnap fordítasz kernelt, vagy készítesz egy saját ROM-ot ami talán lehet hogy jobb mint a Samsung által készített, avval ki veszít ? Senki.
5., Tegyük fel tégláztad. Neked nem lenne rá 4-5 eFt-od, hogy visszacsinálják, és maradna a garancia ??
6., Durva OC esetén nyoma kellene legyen a túlhajtásnak, de nem lesz, mert túl vannak biztosítva.
7., PC-n is túlhajthatod a dolgokat. Notebooknál is. Nem ? -
eladogeppc
veterán
Üdv !
Picit Off, sőt elég OFF téma:
Lenne egy korszak alkotó ötletem.
Mi lenne, ha megtámadnánk ezt a Root-olt telefon nem garanciális dolgot ?Én életemben ekkora baromságot nem hallottam, hogy egy telefonon ha úgymond "rendszergazdai" jogokkal rendelkezem, az elveszíti a garanciát.
Ha mindenki kicsit belegondol, ez beteg dolot.
Van egy PC-d. Ami adott hardverrel rendelkezik, és tegyük fel Windows 7-el vetted a számítógépedet, mert jó fej vagy, és megéri neked - úgy mint nekem - legális operációs rendszert venned.
Na most az mondja mondjuk neked a Toshiba, vagy a HP, hogy az előtelepített OS-eden csak kiemelt felhasználóként használhatod a gépedet, így ugyan telepíteni tudsz, de a rendszerhez nem férsz hozzá.Mivel ezek már nem telefonok, hanem PDA phone-ok "Smartphone"-ok, ezért abszolút nem értem, hogy miért ne futtathatnánk a rendszeren akármilyen OS-t.
Oké - mondja a gyártó - , de túlhajtottad, leégett, tönkrement. De könyörgöm. A PC-t is ugyanúgy lehet túlhajtani, mégis garanciális az eszköz, ami tönkremegy. Még 1 szervíz sem kötekedett, hogy biztos OC-ztad a procit, vagy a videokártyát.
Szerintem megérne egy misét, hogy miért zárkóznak el a Root elöl a gyártók. Unix alapú operációs rendszer fut ezeken a kütyükön.
Nem láttam olyat még , hogy rootolás miatt leégett a hangszóró, vagy a kijelző szart volna be.
Szerintem létre kellene hozni facebook-on először egy szavazás gombot, hogy ki támogatna minket ebben...
Google meg nyúljon magához, mert a legjobb fejlesztők nem biztos hogy náluk vannak !
-
eladogeppc
veterán
válasz
hello28 #9729 üzenetére
Elvile nincs koze a wifinek a kartyahoz. En egy gyari helyreallitast javaslok. Vagy wipe. De ettol sem hiszem hogy megjavul. Azert nezd meg mas eszkozzel is , nehogy a wifi eszkozzel legyen baj. En azt is ujrainditanam eloszor a helyedben.
Mas: MiUi. Most Stock ICS re mentem vissza az akkuido miatt. Miuibol melyikkel erdemes probalkozni ?
-
eladogeppc
veterán
MIUI ról senki ?
Vélemény, tapasztalat ? -
eladogeppc
veterán
Hali !
Ezek a MIUI-k milyenek ? Jól mennek ?
Napi használatra feltehetők ? -
eladogeppc
veterán
Tudom, hogy nem témába vág, de nem tudom hol érdeklődjek:
Párom el van szanatóriumban, beteg. Én itthon sínylődök.
Tudnátok ajánlani nekem multiplayer játékot, ahol mind a ketten ugyanavval a játékkal tudnánk neten keresztül játszani ?
Amőbát találtam, de hátha ismer valaki valami normális játékok.
Adatkapcsolata van, így olyan kellene, amit neten tudunk nyomni akár egymás ellen.....Köszi !
-
eladogeppc
veterán
-
eladogeppc
veterán
válasz
Szelley #9288 üzenetére
Azért kérdem, mert ezen a logout blogon azt írják, kell a JIG mielőtt felrakom az új ROM-ot.
-
eladogeppc
veterán
válasz
Szelley #9280 üzenetére
OKé, és én honnan tudom milyen bootloader-e van ? Szerintem még 2.3.6 van fent neki, vagy valaki felrakott neki egy hackelt ROM-ot.
Úgy olvastam, hogy a JIG megoldja a problémákat.Spanyol JB alatt kipróbáltam kikapcsolt telefonnál, nem történt semmi különös.
Bement download módba, ennyi. De lehet hogy ha háromszögem lenne, eltüntetné, nem ? -
eladogeppc
veterán
Egy nagyon stupid kérdésem lehetne ?
Főnököm telefonján háromszög van. Vettem egy JIG-et neki. Ha avval indítom a telefonját utána eltűnik a háromszög, vagy mivel gondolom mókolt ROM van neki fent, ezért nem fog ?Köszi !
-
eladogeppc
veterán
Kicsit átmentem az SGA2 (Ace2) topikba, hogy ébredjenek... Sikerült feszültséget generáljak, pedig csak rosszul néztem utána dolgoknak. Érdemes nézni, hogy leölik az embert érte.
Itt ha hülyeséget mondok, vannak értelmes emberek akik segítenek is !!!!!!!
Riszpekt !
-
eladogeppc
veterán
Tiszta Alcatel stratégia. Fél évvel előtte kihozták az ICS könyvet, aztán lett csak ICS.
Amit elbáztak OT-995-nél, mert a fényképező gép villantóját nem tudta kezelni normálisan.Szerk:
Fingom sincs, hogy tudok JB alatt képernyőképet készíteni, ezért:----== Stock LS8 spanish ==----
15ó 16p 59mp használat alatt. Akku 65% Lemerítés
Hanghívás: 41% - 1ó 9p
Kijelző: 32% - 33p 12 mp
Készenlét: 9% - 14ó 43p
Cella készenlét: 8% - 15ó 16p
Térkép: 17mp
Bekapcsolt Wifi ideje: 35p 23mp!! Bekapcsolva: Wifi, Mobil adatkapcsolat, Energiatakarékos üzemmód !!
Exchange szinkron: PUSH, GMAIL nincs szinkron.Ez nem tudom jó-e ??
-
eladogeppc
veterán
válasz
Sanci789 #9129 üzenetére
Térerőt nem csökkent a fém hátlap ezen kütyü esetében ?
Szerk: Valaki igazán megtaníthatna értelmesen, hogy hogyan álljak neki egy ROM készítésének...
Van egy rahedli leírás, de valamelyik buta, valamelyik meg túl van magyarázva....Elsődlegesen biztos van Android emulátor, ahol lehet ezeket tesztelni, nem ?
-
eladogeppc
veterán
Hülye kérdés:
Biftor V5-öt kizárólag csak CWM-el lehet feltolni, igaz ?
-
eladogeppc
veterán
Sajnos nálam sincs minden ROM a látótérben !!
Ha az XEH-t választom
Country/Carrier Date Android Needed PDA Final PDA Size Download link
Hungary 14 Sep 2012 I9100XWLPW 83.8 MB Download
Hungary 12 Sep 2012 I9100XWLPW 131.8 MB DownloadTop 10 latest:
Country/Carrier Date Android Needed PDA Final PDA Size Download link
Germany 18 Sep 2012 222.9 MB Download
Germany (Vodafone) 18 Sep 2012 I9100BULPG 63 MB Download
Nordic countries 18 Sep 2012 125.5 MB Download
France (Bouygues) 17 Sep 2012 26.2 MB Download
France (SFR) 17 Sep 2012 I9100PXXLQ2 74.5 MB Download -
eladogeppc
veterán
Biftor v5-ről valaki nyilatkozhatna, hogy milyen ??
-
eladogeppc
veterán
válasz
bAtt001 #8803 üzenetére
Ez komoly ? Cseréljek Launcher-t ?
Akkor már csak egy APP lista kell, mit lehet kukázni. Bár egy csomó fícsőr jó a samu ui-jában szerintem.Valahogy akkuidőt akarok nyújtani, valaki belinkelte a root-ot a stock ROM-hoz, azt köszönöm.
Már csak jó kernel kellene a STOCK spanyolhoz.
Köszönöm ezeket is előre !! -
eladogeppc
veterán
Hi !
Nekem pont az lenne a kérdésem, hogy hogy lehet a hátteret mozgóvá varázsolni, mert nekem áll !
Stock 4.1.2Köszönöm előre is !
-
eladogeppc
veterán
Látom megy a szakmázás, közben lehetne egy olyam hülye kérdésem, hogy
meglepődtem, hogy a telefonom megszólalt, hogy ki hív...
Mondom hallucinálok, vagy túl sok volt az eki, de nem. Beszélt !Pár óra mulva már nem beszél
Miért ?
Mi kell ahhoz, hogy kimondja a hívó fél nevét ? Tényleg hallottam, mondta.
Sőt azt is, ha jött levelem. Most már azt sem mondja...Nekem kell ez a fjúcsőr vagy fícsőőőr .... Kérlek segítsetek !!
Köszönöm !!!!!
-
eladogeppc
veterán
Valaki próbálta már a Stock JB-re felrakni a Galaxy Note-os gallery-t ? Illetve kamera appot ?
Sajnos mivel Stock, az gondolom nem deodexed. Amit találtam az csak deodexed-re megy fel. -
eladogeppc
veterán
Ezt az ext4-es PIT-et mikor érdemes használni ?
-
eladogeppc
veterán
PIT mikor kell ? Én anélkül raktam fel JB-t
-
eladogeppc
veterán
Nekem a Spanyol JB-vel annyi a tapasztalatom, hogy felrakás után 100%-os akkuval reggelre 35% lett....
Futó folyamat: Android rendszerAzóta újra maxra töltöttem, reboot, most nem látszik hiba.
-
eladogeppc
veterán
Na fölraktam a Spangol Jelly Beant. Egyenlőre jóval jobb az ICS-nél. Meglátom mennyire eszi az akkut.
Nenamark2 kicsit kevesebb pontot kapott -
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Megvettem a kicsikét... jöhetnek a hülye kérdések ?
XEH gyári független - XWLP7 alapsáv: XXLPS
Ezem van. Mire érdemes cserélni ? Illetve melyik Stock JB fut már normálisan ?
Köszönöm szépen !!
-
eladogeppc
veterán
Srácok ! Segítsetek legyetek szívesek dönteni.
Galaxy Nexus, vagy S2.
Akkumulátor hogy bírja ? Nekem általában 1-2 óra 2G beszélgetés, folyamatos 2G bekapcsolva/Wifi.
Netezni nem netezek sokat.
Fontos a fotó minősége is számomra ! -
eladogeppc
veterán
válasz
eladogeppc #8050 üzenetére
Ez vicces ! Nexus a jobb ?
Akkuidőben ? S2 nem jobb ? -
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Nem tudok dönteni !
Galaxy SII vagy Nexus ? Melyiket választanátok ?
S II erősebb, Nexus szebb, jobb kijelző....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BANKMENTES 12 hónap Részletfizetés elérhető . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest