Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nggabi
félisten
válasz
maggi1886076 #24099 üzenetére
igen? add nekem a fülest
-
oba
addikt
válasz
maggi1886076 #24096 üzenetére
persze ezt tudom
de azért lehet javítani a helyzeten olyan szinten hogy egy átlagusernek bőven tökéletes legyen a hangzás
vájt fülűek hátrányban
-
tresh
veterán
válasz
maggi1886076 #24096 üzenetére
+1
-
oba
addikt
és akkor nem beszéltünk az akkumulátorról... S2 üzemideje botrányosan pocsék... az S4 quad- (vagy octo-) core cpuja ugyanannyit, vagy kevesebbet eszik mint az S2 dualcore cpuja... köszönhető a 2-3 év alatt bekövetkezett technológia fejlődésnek a mobil cpu gyártásban... a kijelzője sem eszik többet pedig többszöröse a felbontása és a mérete...
a kameráról... van akinek ez is fontos ám
a szoftvertámogatásról... S2 -re most jött ki a 4.1, S4 eleve magasabb verziójú androiddal jött ki és S4 -re még mindig jönni fog ki az új verzió mikor az S2 már rég nem lesz támogatott eszköz, hivatalosan (mókolni persze lehet...)
ezek olyan dolgok amiért igenis hajlandóak fizetni azok akik megtehetik
persze vannak kivételek, akik csak villogni akarnak az aktuális csúcskészülékkel, de nem ők a mérvadóak
szerk.: és sorolhatnám elég hosszan azokat a szoftveres és hardveres plusszokat amiket az S4 tud az S2 meg nem... mondom, neked nem fontosak, valakinek tetszenek és fizetnek érte több pénzt... a saját pénzük azt csinálnak vele amit akarnak
-
oba
addikt
Miért vesz az ember jobb modernebb tv -t a régi helyett? Azokon is lehet nézni az adást. Miért veszünk gyorsabb autót? A régiekkel is el lehet jutni a -ból b -be...stb. Lehetne sorolni a példákat napestig
Az hogy neked ezek a dolgok nem annyira fontosak mint másnak azért nem kéne általánosságokat megfogalmazni
Ok, te csak emaileket nézel a telefonodon meg böngészel és ilyesmi, semmi processzor igényes dolog. Na de nyilván azért van többszázezer app a playen, mert az emberek csak erre akarnak használni egy okostelefont
Mondom még egyszer... ez már nem telefon, hanem multimédiás tartalom fogyasztására alkalmas szórakoztató eszköz. És igen, valakinek számít a fullhd felbontás, a nagyobb kijelző és a sokkal gyorsabb cpu, gpu és több ram.
_Neked_ ezek nem fontosak, _másnak_ fontosak. Mert más a felhasználási igényük mint neked. Ezt olyan nehéz felfogni?
-
Riuko
senior tag
Akkor így kérdezem, hogy érthetőbb legyen
Mi az amit az amit az S4-el meg tudok csinálni és az S2-vel nem?
Teszt és játék nem játszik mert "normális" embert hosszútávon, ekkora kijelzőkőn nem érdekel.-Nekem, gyorsan és simán fut az S2-öm, persze lehet hogy van köztük 1tized másodperc......
Nézd meg a teszteket S2-röl amikor kijött, laggolt? akadt? Tán mostanra belassult?
-
Sokka
aktív tag
válasz
sombrio #24049 üzenetére
Nem használtam ics-t soha, mert GB-ről egyből JB-re váltottam, ezért nem tudom, hogy ott melyik beállítási lehetőség van, de GB-nél asszem a Fejlesztői beállítások menü alatt, JB-nél pedig az egyéb beállításoknál van egy olyan, hogy tárhely csatlakoztatása. Valami ilyesmit kellene keresned, és onnantól úgy tudod használni a külső és belső kártyát is, mint egy pendrive-ot. Ha nem jól írtam volna, akkor valaki javítson ki!!!
-
hdman
őstag
A setcpu es a voltage control kivetelevel milyen progival lehet a cpu sebesseget es feszultseget allitani? Eddig 4.0.3 volt es max 800 mhz-ig engedtem, ezen kivul eleg jol alul volt feszelve
-
Sziasztok!
Milyen programmal tudnám megnézni, hogy miért van ébren éjszaka a telefonom?
este 55-60% lerakom, majd reggelre 13% fogad, szinte minden második reggelre!
Az akku státuszban folyamatos ébrenlét van! Ki akarom deríteni, hogy mi az! -
oba
addikt
az átlagos felhasználó is szereti ha gyorsan és simán fut a rendszer (max nem érdekli hogy hány mag meg hány ghz meg mennyi a ram), szeret komolyabb játékokkal is játszani nem csak angry birds -el, szereti a nagyobb kijelzőt mert a mai világ a médiafogyasztásból áll, az okostelefon userek nagy többsége ezért használ okostelefont, nem a telefonálás miatt (akkor venne egy olcsó szart
, az átlagfelhasználó is szereti a nagy felbontást, és azt, hogy esetleg 3-4 évet is simán kihúzhat nála a készülék, szereti a jobb kamerát a nagyobb akkut/üzemidőt, szereti a szebb/más designt
azt nem mondom, hogy ez mindenkinek megér 2,5x árat ill. nem mindenki engedheti meg magának
de azért az látható, hogy az S4 mennyivel jobb telefon mint az S2 (egyéni ízlés persze befolyásolhatja a megítélést)egy S4 -et én is elfogadnék, de azt tegyük hozzá, hogy nem engedhetem meg magamnak... majd ha az S6 is kifutóban lesz lassan akkor veszek egy S4 -et használtan olyan áron mint most az S2 -őt
-
törölt tag
Én ha váltok, Nexus 4 lesz az utódja.
-
Riuko
senior tag
Én írtam is, hogy ha ingyen lenne az ok.
Nem egy óvodás méretű vagyok, de az S4 nekem már nagy, az s2-öt is alig alig tudtam megszokni, illetve van, hogy bizonyos helyekre nem viszem magammal, nehogy törjön, sérüljön.
Írd le légyszíves, hogy egy átlagos felhasználónak, és ez a lényeges szó a mondatban, mi az amivel többet nyújt az S4, persze figyelembe véve a két és fél szeres árkülönbséget?
-
D-Phrag
senior tag
Volt a kezemben, de annyiért nem kellene, meg tényleg nagy, meg félnék, hogy leesik, ellopják stb.
Meg valahogy nekem kicsit ilyen hatásvadásznak tűnik az egész ami körülötte van, meg amivel el akarják adni.. Ez is tud minden fontos dolgot, amire a hétköznapokban szükségem van, talán még többet is.. -
cozmo
őstag
Nesze neked HTC One: csak tönkre ne menjen!
-
-
resist
tag
Hopp, az előbb csak úgy újraindult a telefon. Gyári soft, nincs rajta semmi mókolás. Szerintetek mi történhetett
-
huby80
senior tag
Üdv:
Hogy lehet kikapcsolni hogy ne karattyoljon ha képernyöt váltok?
-
sombrio
tag
Még soha nemprobálkoztam ilyenekkel, teljesen kezdö vagyok, de olvasgattam, hogy sokan használják.
Fizetös, de megéri? Lehet nekem is egy frissitéskéne, amiért nem ismeri fel a gép a telot, csak tölt vele, semmi másra nem reagál. -
havri1
félisten
válasz
legenda007 #24056 üzenetére
Kézzel tegyétek fel, vagyis odinnal
-
Weeman1
veterán
válasz
legenda007 #24056 üzenetére
Visszaolvasás,kereső.
-
legenda007
aktív tag
Sziasztok! Ismerősöm független készülékén 4.0.3 van, a telefonon belül a szoftver frissítésnél azt írja nincs frissebb. Elképzelhető hogy olyan régióba tartozik, amire nincs?
-
laszlolczka
őstag
válasz
laszlolczka #24051 üzenetére
Bocs
,kevertem a Goával.
-
adodaniel
őstag
Fájó szívvel, de túladtam ma az S2-mön. Köszönöm a sok hasznos infot, segítségnyújtást amit ez a topic nyújtott az elmúlt közel 2 évben. Többet olvastam, mint írtam ide, de jó lenne, ha minden telós topic ilyen tudásbázissal rendelkezne.
-
laszlolczka
őstag
válasz
maggi1886076 #24019 üzenetére
Már van hozzá magyaritás is.Pár dolog német benne de a másik fórumon valaki leforditotta.
-
sombrio
tag
Üdv!
Ismét segitséget szeretnék kérni. Nemrégiben olyan hibával irtam, hoyg a gép nem ismeri fel a telefont, pittyeg amikor rádugom a töltést jelzi, de se a tárhelyet se az sd-kártyát nem adja fel. Nem tudok választani az opciok közül, csak töli a telefont. Mondták, hogy telepitsem fel ezt a drivert [link], de ez sem segitett.
Esetleg valakinek más ötlete?? Amugy gyári 4.0.4. -
istiracz1
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Valaki meg tudná mondani hogy frissítés után a google naptárból a telo csak az utolsó hónapot szinkronizálja le. A többi adat a google naptárban megtalálható de csak pc-n. A telefonon nem látható semmi. Mit lehet a gond?
Hi: R.i. -
Burt1793
veterán
válasz
vrgkrisztian #24037 üzenetére
GSAM battery Monitor
Szerintem ez a legjobb. -
havri1
félisten
válasz
vrgkrisztian #24037 üzenetére
Én nem használok ilyesmit, de van sok (ahogy itt olvasgattam).
Én csak lesem az akksi használatot..(Viber, Facebook, FB Messenger, Google+ ezek sokat leszívnak az tény).
Én még kikapcsolom az időjárás panelben az automatikus helymeghatározást, beállítom fixen a várost.
Fekete hátteret használok, ezzel is javult, de lehet csak pszichésen
Aki nem használja a GPS-t egyáltalán, akkor érdemes mind3 pontot kilőni ennél a résznél.
Ha a térképet sem használod, azt is érdemes fagyasztani.
Samsung appok, szolgáltatások fagyasztása..
Persze mindenkinek mások a szokásai, nekem ezek vannak, nagyon jó eredményeket érek el, saját magamhoz képest, illetve egy szűz stock rom idejéhez képest. -
Lion81
tag
Sziasztok!
Sgs2-őm van T-s és nem tudom még frissíteni a telót jelly beanre a Kiesen se wifin!
A havernak valami új sony-ja van 4.04-es redszerrel és ő tegnap simán lefrissítette wifin keresztül!
Kint van már egyáltalán az a sz@r vagy várjak még 1 évet mire fent lesz a telómon.
Ha valaki tudna valami infót vagy segítséget adni megköszönném!!!
Üdv! -
havri1
félisten
válasz
vrgkrisztian #24034 üzenetére
Fura. Mondjuk én ICS-t 1 percig sem használtan, így csak JB tapasztalataim vannak, de úgy vettem észre, hogy nincs 2 egyforma akksi fogyasztás, még ugyanazon romnál sem!
Vagy beragadhat valami app (mediaserver, viber, facebook, facebook messenger), van akinél pl az új google music a frissítés óta zabál, hangout stb.
Ez sajnos pöcsölős meló kideríteni. -
Zolii44
tag
Az egyik haverom frissítette a teló szoftverét 2.3.6-ről 4.1.2-re (hivatalos), és lezárt képernyőnél nincs benne aza fodrozódás effektus. Tudja valaki annak a nevét? Hogy külön is letudja tölteni.
-
Flyme
senior tag
A BUG ROM-ra feltehetném a VK ROM-hoz lévő átlátszó statusbar-t, vagy azzal tégláznám a telefont?
-
havri1
félisten
válasz
vrgkrisztian #24029 üzenetére
Az első 1-2 töltésnél sokkal jobban merül. A friss rom rengeteget frissítget, töltöget meg miegymás.
Várj vele még pár ciklust. -
vrgkrisztian
aktív tag
Tagok!
Eddig a JB sokkal-sokkal jobb,mint a 4.0.3....
viszont egy nagyon nagy gond van vele.... az akksi ideje....borzalmas
régen,4.0.3 alatt mikor hazeértem suliból,simán volt még 60 százalék,2óra nyomkodás után is....(jobb esetben 80 is)
most meg már délben(hozzá se nyúltam addig,óráim voltak)már csak 45%...
mire hazaérek,már csak 5 százalék volt....mit tudok ezellen tenni?esetleg egy dalvik cache,factory reset javíthat rajta? vagy tényleg ilyen rossz így az üzemidő?(gyári samu jb,semmi root,semmi kernel)
egyébként hozzá sem kell érni,csak ahogy nézem az időt néha,látom,hogy irgalmatlan gyorsan szívja az akksit az icshez képest.... -
havri1
félisten
Jah..átformáztam FAT32-re, és ment is (fel az LSS odexelt rom).
Neaterom-ot leszedtem, nekem laggolgatott, a sima LSS sokkal gyorsabb.Más: Google fiókot amint hozzáadom, a picasa képeket egyből elkezdi szinkronizálni. Nos, ezt én nem akarom. Az oké, hogy kiszedem a pipát, de az addig letöltött képeket hogyan tudom eltüntetni?
Simán galériában törlés? -
havri1
félisten
Az létezik, hogy NTFS formátumú sd kártyát a CWM nem lát?
-
cozmo
őstag
-
gorog67
aktív tag
Neatrom telepítése után nem működött a swype, ezért letöröltem. Most már tudom, hogy csak a magyar nyelvi támogatást kellett volna rá újra feltelepíteni. A marketen swype-ből csak trial változatot találtam. Ez miben különbözik a ROM-ban lévőtől? Valaki ki tudná menteni a sajátjából? Nem akarok emiatt újra frissíteni. (Egyébként a GPS nekem változatlanul gyengus, hiába lát 8 holdat is, nem tud pozíciót meghatározni.)
-
Burt1793
veterán
válasz
maggi1886076 #24019 üzenetére
Ebből nem értek semmit, az milyen?
Hát, rákerestem, ez nem túl szimpatikus.
-
Burt1793
veterán
válasz
maggi1886076 #24016 üzenetére
Szólj ha találsz jobbat, követlek majd!
-
D-Phrag
senior tag
Kimondta, hogy kell. Ez csak egy lehetőség CM10 vagy CM10.1 alapú rom alá, hogy tudj rádiót hallgatni, mivel abban nincs gyári app. Olyantól kérdezném akinek fel van téve CM alá, mert ő meg tudja mondani, hogy okozott e ilyen gondot vagy sem.
Érdemes az előzményeknek kicsit utánaolvasni mielőtt komment van, nem?
-
D-Phrag
senior tag
válasz
Oldman2 #24005 üzenetére
Nekem i9001 alatt szívózott a Spirit FM akármelyik verziója. A Lite olyat csinált, hogy kifagyott a frekvencia és nem láttam, hova állítottam át. Az Unlocked pedig ebben a tekintetben jó volt, de ha kikapcsoltam, akkor némává vált a készülék (kép volt, de hang nema) és csak az újraindítás segített. A hang drivert turkálta meg vagy mi.. Ez itt is előforduló probléma?
-
AlmaZoli
tag
válasz
maggi1886076 #24010 üzenetére
v23, mármint ami Stock-on alapszik. De van egy v12-es is, azt hiszem CM 10.1-en alapuló
-
andoneboy
tag
válasz
Burt1793 #24004 üzenetére
Rendben. Rendelek egy gyárit ebayről. Air mail-lel 2195-ért. Remélem jó lesz. Ha esetleg valakinek van más megoldási javaslata, ne tartsa magába!
Ezt rendelem: http://viewitem.eim.ebay.hu/BRAND-NEW-GENUINE-SAMSUNG-EBF1A2GBU-BATTERY-FOR-GALAXY-S2-SII-GTi9100/251272232979/item
-
maggi1886076
addikt
az Omega romnak melyik az utolsó verziója?
-
sbalu1
senior tag
válasz
csenor #24003 üzenetére
A nandroidos backupok rendre nekem se mentek, a tabon se.Jelenleg TWRP-és rendszer backup-om van a tabomon, visszaállítást még nem próbáltam róla, de azt olvastam, hogy sokkal jobb mint a nandroidos.AZ S2-őn még azért nincs ilyenem, mert az nincs még megrootolva.Itt én is Heliumot, illetve MyBackup-ot használok.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
GrooveHero #24002 üzenetére
Igen, anno volt ilyen probléma a Spirittel.
De amióta ezt javította a fejlesztő, semmi probléma nincs vele.Azóta ez csak egy "élő legenda" amire mindenki hivatkozik, de már nem aktuális.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest