Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- 5K-s monitor a ViewSonic portfóliójából, akár Mac-ekhez is
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
stefi68
addikt
Valaki rakta már fel a Neat 5.9-et?
Megmaradtak az értesítési sávon a "Home" és a "Recent Apps" valamint a "Settings" gombok?v5.8-on most így néz ki:
Mert ha nem, akkor maradok a régi változaton...
-
warezxts
senior tag
válasz
logarithm #38096 üzenetére
Köszi!
Az LS8-at kipróbálom. Térerő full egyébként ha kimész a gangra csak a falak vastagok.
Az Aprilla féle modemek nem mennek fel valamiért, abendel a TWRP.
De le szedem máshonnan RIL nélkül.
GB modem szerintem nem lenne kompatibilis.
A lényeg hogy a modemnek van köze ezek szerint, szóval érdemes próbálkoznom. -
logarithm
őstag
-
Rem.Nicky
tag
válasz
anonymus89 #38055 üzenetére
De. Ha nincs hívásvárakoztatás, akkor azt kéne jeleznie.
-
warezxts
senior tag
De örülök hogy a modem a téma. Már a sokadik ROM-al szívok úgy hogy eldobálja a térerőt a gyér hálózat miatt. Nem hallom a másikat (ő hall engem). Olyan gangos házban lakom ahol a konyhában pl. nincs térerő. Ha kimegyek az "udvarra" akkor minden rendben. Volt egy rom amivel tökéletesen ment csak már nem tudom melyik, és valami más miatt le is lett gyalulva.
Nyugtassatok meg, a modemet kell próbálgatnom ehhez hogy melyik a legjobb térerő szempontjából?
Ha igen van olyan "ultimate" modem ami itt budapesten vodához jó? (NELP4, MS2, MS4 volt próbálva)
Más lehet a hiba? -
logarithm
őstag
válasz
Just_Reboot #38087 üzenetére
Nem, most azt használom ami a rommal jött, tehát a legújabbat (xxms4)
mostanság nincsen kedvem romolni, meg semmi ilyesmi aztán úgy van ahogy van
-
r4
csendes tag
válasz
logarithm #38086 üzenetére
"wifi az a kernel funkciója (tehát a kernel tartalmazza a wifi drivert), nincsen köze a modemhez"
azt hittem, a wifi drivert is felülpofozza az új modem, de örülök, hogy megint talultam valamit:-)érdekes, hogy a modemmel milyen kevés hozzászólásban foglalkoznak itt. ugyanolyan fontos - ha nem fontosabb - a telefon használhatóságát, s az akku időt illetően, mint a rom v. a kernel.
-
matyi19
őstag
Snoop-y privátban segített:
Recoveryben:
Install zip menu:
telepitsd fel ezt:
CWM-KitKatCompatible-i9100.zip
Aztan inditsd el a Slimkat flash ( bitfor )Jelenleg recoveryben van a telefonom, ennél a lepésnél elakadtam:
Aztan inditsd el a Slimkat flash ( bitfor ), mit kell itt csinaljak?Ezek vannak a telefonra másolva:
CWM-KitKatCompatible-i9100.zip ( ezt masold fel a telefonra rogton a gyokerbe )
UPDATE-SuperSU-v1.91.zip ( ezt masold fel a telefonra rogton a gyokerbe )
SuperWipe_By_Biftor.zip ( ezt masold fel a telefonra rogton a gyokerbe )Valaki segítsen, egyetemre kell menjek fel fel óra múlva, nem akarom így hagyni a telefonom...
-
stefi68
addikt
válasz
logarithm #38086 üzenetére
Igen, én is tudom hogy a Samu alapúakra lehet RIL-el, CM, AOKP, stb. pedig szigorúan anélkül.
Már majdnem megkérdeztem, hogy a RIL amúgy mi a fene? De a Google gyorsabb volt nálam és egyből kidobta: "The RIL is a program between the Radio and the ROM. It communicates with the hardware and supplies an interface for the ROM so it can use the hardware. "
-
logarithm
őstag
Saját magam tapasztaltam ki, mert itt senki nem foglalkozott ezzel anno, ezért tudom, hogy jó modem.
wifi az a kernel funkciója (tehát a kernel tartalmazza a wifi drivert), nincsen köze a modemhez, csak mondom
jó lesz az akku idő.(#38085) stefi68
ril nélküli, bármelyik romra jó. (azt nem tudom melyikre rakta) -
Snoop-y
veterán
válasz
vaskotamass #38081 üzenetére
Status 7 a legutolso CWM-et hasznaljad azert hasal el.
-
vaskotamass
csendes tag
válasz
Snoop-y #38073 üzenetére
Odin v.1.85-tel PC-től feltettem a CWM-KitKatCompatibile-i9100-at
majd Super SU val rootoltam
utána tenném fel az omni-4.4.2-20140304-i9100-NIGHTLY-t a telefon recovery módjában (volume+home+power gombbal)
de nem teszi felEzt írja:
Installing update....----itt tölt fél percig
majd
WARNING: No file_contextsset_metadata_recursive: some change failed
E: Error in /sdcard/omni-4.4.2-20140304-i9100-NIGHTLY.zip
(Status 7)
Installation abortedTENNIVALÓ???
-
Snoop-y
veterán
válasz
vaskotamass #38076 üzenetére
Privi ment
-
r4
csendes tag
válasz
logarithm #37980 üzenetére
feltettem az általad javasolt nelp4 modemet, mert nekem is voltak hálózati/adatkapcsolati problémáim. eddig a tapasztalataim teljesen pozitívak:
- phone signal: jobb
- data: gyorsabban csatlakozik
- wifi: ok
- gps: még a lakásban is tartja a kapcsolatot a holdakkalremélhetőleg a battery lifetime szempontjából is kedvező változásokat okoz.
thx -
Snoop-y
veterán
válasz
matyi19 #38075 üzenetére
Rakd fel ezt:
GT-I9100_JB_ClockworkMod-Recovery_6.0.2.9.tar ( odin kell hozza )
biftor wipe
Flash rom
flash rom gapps
Reboot
UPDATE-SuperSU-v1.91.zip ( ezt addig nem raknam fel amig nem derul ki milyen romot raksz fel ( mert abban lehet hogy alapban szerepel ) -
vaskotamass
csendes tag
-
Snoop-y
veterán
válasz
vaskotamass #38071 üzenetére
Teljesen jo ( ketten is hasznaljuk a topicbol a legnagyobb megelegedesunkre )
Igen fel tudod tenni telefonrol is.Ezek kellenek hozza:
GT-I9100_JB_ClockworkMod-Recovery_6.0.2.9.tar
Odin3-v1.85.zip
UPDATE-SuperSU-v1.91.zip -
matyi19
őstag
válasz
SteveJobs #38069 üzenetére
Nem tudom, azt sem tudom hol lehet azt megnézni...
Más:
ERRE senki?? Milyen kernelt kell rottolashoz, letöltenem?
-
-
matyi19
őstag
Olyankor mi van mikor hiányzik a recovery módból az "install zip from internal SD card"???
-
Snoop-y
veterán
válasz
vaskotamass #38057 üzenetére
Omni rom ( 4.4.2 )
Stabil es extrem hasznalattal is eleg jol birja az akku.( 2000mAh ) nap veget kb 25-30% -al szoktam zarni.
3g On folyamatosan. -
Troy.
addikt
Hello!
Több gmail fiókot is hozzá lehet adni a telefonhoz?
-
matyi19
őstag
válasz
vaskotamass #38057 üzenetére
Erre nem fogsz konkrét választ kapni, én sem kaptam:
ezeket ajánlottak:
Cyanogenmod 11
JεℓℓySℵα℘
Ezt én találtam itt:
NeatROM -
vaskotamass
csendes tag
Üdv!
A lehető legújabb és stabilan működő I9100 (S2) rendszert szeretném tudni, hol lehet letölteni? Kinek hogy vált be? Mik a tapasztalatok?
Köszi a válaszokat!
-
polomaa
aktív tag
-
matyi19
őstag
Errol mi a velemeny?
http://forum.xda-developers.com/galaxy-s2/orig-development/rom-gt-i9100-resurrection-remix-v4-0-7-t1436854Vagy ez?
http://forum.xda-developers.com/galaxy-s2/development/rom-jb-xwlsz-neatrom-lite-mods-themes-5-t2318592 -
Daemos
tag
Az AoKp Kit-Kat romhoz tudna valaki adni egy cwm linket hogy melyiket rakjam fel rom telepítés előtt ?
Megköszönném!
-
matyi19
őstag
Ricardo
chemo20
Esetleg linkelni tudnatok oket? Mint mondtam eleg reg nincs androidos telefonom, nem akarok rosszat felrakni!
A kernel-el mi a helyzet, azt is cserelni kell?
Illetve ez a ROM cserelgetes fuggo telefonoknal is mukodik? -
chemo20
tag
válasz
banuszzs79 #38040 üzenetére
Gyönyörű: S matyi19: en omnit használok kitkat ,stabil nincs meg belőle de a nightly hiba nélkül megy
jo romnak mondanám jellysnapot is..de probalgatni, cserélt getni kell es majd kiderül h neked melyik fekszik
-
-
chemo20
tag
válasz
banuszzs79 #38038 üzenetére
A lehulló menü sem?
-
banuszzs79
tag
Na feltette hát ebben egy szemernyi s5 nincs ugyanaz mint az előző semmi változást nem látok ebben az új neatromban sajna
-
matyi19
őstag
-
banuszzs79
tag
Annyira jó lenne ha valaki leírná aki vágja ezt a sok opciót legalább a lényegesebbeket hogy mi micsoda a Neat aromában főleg a legújabban... gondolok a választható vagy letölthető opciókra designra stb... mert annyi minden van itt hogy ihaj és nem szeretném ötszázszor telepíteni szóval ha van valakinek tapasztalat ossza meg legalább amit kipróbált...
-
mAtThEw0319
senior tag
Basszus.. pont lejárt a szerkesztési idő...
Annyiban még segítenétek, hol tudom beállítani, hogy az értesítés megkapása utána csak 1 perc múlva villogjon míg meg nem nézem? Angol tudásom nem a legjobb ...
-
Rem.Nicky
tag
válasz
mAtThEw0319 #38031 üzenetére
De. Ha bekapcsoltad a funkciót, magától csinálja utána. Nekem eddig mindig hibátlanul működött (SMS, nem fogadott hívás, email, Viber).
-
mAtThEw0319
senior tag
-
stefi68
addikt
Ja és még egy dolog: Van belőle Light, Regular és Extreme V0-1-2 verzió.
A Light-ban nincsenek babrálva a feszülségek, míg a Regular-ban kicsit, az Extreme verziókban jelentősen csökkentve vannak a fesz. értékek. Kezdésnek jó a Light... -
stefi68
addikt
válasz
mAtThEw0319 #38022 üzenetére
Nos annyira nem ismerem a MiUi-kat, hogy melyik milyen alapú. Annyit tudok, hogy az xDA-n lévő Asnet MiUi Samsung alapú és ahhoz jó az Apolo 4.13 kernele.
Hogy a tied milyen alapú, fogalmam sincs. De egyszerű a dolog, csinálsz egy CWM/TWRP mentést és kipróbálod. Ha működik, jó, ha nem, mehet vissza a mentés.Akkor ez is kiderült... Tehát Apolo 4.1.3 kell neked. Már csak azt kell eldöntened, hogy CWM v. TWRP recovery-t szeretnél hozzá (mert még ezt is kiválaszthatod)
[link] -
porse
őstag
válasz
mAtThEw0319 #38022 üzenetére
-
nimba1
aktív tag
-
-
Rem.Nicky
tag
válasz
mAtThEw0319 #38012 üzenetére
Dorimanx kernelben is benne van.
Szóval van miből válogatni...
-
stefi68
addikt
válasz
Apolo kernel MiUi-ra is jó
Mondjuk attól is függ, hogy CM v. Samu alapú a MiUi.Értesítések "ledes" jelzését (BLN/BLNW) az Apolo konfigurator-ban kell beállítani. Lehet statikusan világító, villogó és elhalványulóan változó fényerőt is.
-
csiben1
tag
Sziasztok!
Egy kérdés: Laptoppal összekötöm a telót és nem ismeri fel. Kies fent van , SAMSUNG_USB_Driver_for_Mobile_Phones alkalmazás is a gépen.... 2 féle kábellel próbálkoztunk, tölteni tölti a telót, de meghajtóként nem látom... Mi lehet a gond?
USB hibakeresés be van kapcsolva. -
porse
őstag
A kernelnek kell támogatnia, és nem nagyon van mit fejleszteni a bln controlon szerintem... meg a kernel settings ekbe már integrálva van a beállításuk, apolo stweaks...
Én is feltettem az aokpt, egyenlőre lenyűgöz, van pár fc, de csak a rom controlba. gustavo kernelt tettem mellé amit írtak xdan, így swteaks ugyanúgy állítható minden.
slide2wake hiányzik csak, ropog megint a home gombot...
-
palee69
senior tag
válasz
Az engem is érdekelne és nagyon megköszönném ha valaki megtanítana a beállítására
-
Rem.Nicky
tag
válasz
anonymus89 #37998 üzenetére
Ez nem a hívásvárakoztatás. Hanem ez az alapbeállítás, ha nincs beállítva az előbbi, vagy hangposta.
A hívásvárakoztatás beállítása után ha épp beszélsz, akkor is bejelez, hogy hív valaki. Pittyegő hangot hallasz a vonalban, fel is tudod venni akár az új hívást. Ilyenkor a másik félnek simán kicsörög.
-
fireman3
tag
válasz
mAtThEw0319 #38005 üzenetére
Igen.
BLN (Black Light Noti...) és spéci kernel kell hozzá -
hr2
őstag
válasz
mAtThEw0319 #37993 üzenetére
Ja, hogy MIUI, azt nem vágom, nem használok olyat.
Amit írtam gyári ROM-okon 100%-san működik. -
Snoop-y
veterán
válasz
mAtThEw0319 #38005 üzenetére
Beleolvastam xda-ba nem valoszinu hogy ez mukodne S2-n
NoLed-et nem probaltad? En azt hasznalom notifikaciora miota az eszemet tudom.
Igazabol mar JellyBean-en sem mukodik az eredeti telon ( Note ) -
mAtThEw0319
senior tag
Sziasztok!
Ilyen létezik S2-re is valami hasonló formában?
[link]
-
-
Ricardo
titán
válasz
Just_Reboot #38001 üzenetére
Beállítások-felhasználói felület-értesítési sáv-akkumulátor állapotjelző típusa
Ez CM, de gondolom ott kell lennie azon is.
-
chemo20
tag
Valaki már felraktam neat 5.9et? S5 toggles milyen?
-
Just_Reboot
addikt
Na én is feltettem az AOKP t Hol lehet az akku ikont kör alakúra állítani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Politika
- SSD kibeszélő
- Spórolós topik
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest