Hirdetés
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
wdx
őstag
válasz
csabám #29518 üzenetére
értelek...nálam is volt ilyen egy custom JB-el, ezért érdekelt.
más: én ma csináltam teszt fotót a rózsaszín folt miatt.
semmi. pedig mindig volt. akkor kb sejtem, hogy mitől van...csabám: téged elfogadlak mesternek, te beleugathatsz bármikor
-
wdx
őstag
válasz
csabám #29149 üzenetére
igen, például a google earth... nem volt kompatibilis, de simán ment az akkori telefonommal.
nem próbáltam máshonnan ezt a guru-t azért nem tudom, hogy mi van vele. azt se tudtam eddig hogy létezikkano: igen. mindig azt írom, ami épp van.
egy baja van eddig a ROM-nak. a képernyőzár, de már megszoktam. ha kikapcsolt készüléknél bekapcsolod megnézni a telót, utána kinyomod, de feléled újra. ez sok rom hibája (volt)...de engem nem zavar, ezzel együtt 99%-os. -
vaskotamass
csendes tag
válasz
csabám #28442 üzenetére
igen, már sikerült. köszönöm.
de felraktam az apolo 4.8-at (TWRP) regular kernelt és a ROMs4 v1.3 romot, és a telefon nem lép b, csak a samsung logoig tölt és azt tölti folyton újra.5perc töltés után belép, kéri a nyelv kiválasztást....majd ujraindul....
belépek a gmail fiókba és megint újraindul.....és ezt csinálta folyamatosan.... :@Valami tipp a hiba korrigálására?
-
-
nfsu17
veterán
válasz
csabám #27475 üzenetére
Én tudtam. Nekem nincs 2 napja JB-m.
Most indul újra, belső sd-t most (még) hagytam érintetlenül.
Elsőnek az lgcamera progi telepítve.
lgcamcorder indítva.
fix fókuszra beállítás.
kijelző megtapicskolása többször is, több helyre és semmi, képtelen beállni élesre (zöldre).
Hát akkor így jártam. -
wdx
őstag
válasz
csabám #27471 üzenetére
nem is erőlködök tovább.
nekem minden JB alatt szépen ment az lgCamera fókusza, stb... innentől fogva passz. de én mindig teszem, amit kell...nfsu17: wipe után jó lesz. Szerintem majdnem mindenkinél jól működik ezen része.
sim maradhat, sokminden nem fog törlődni! minden média adat megmarad, ha nem törlöd a belső tárhelyet.
-
anonym1s
őstag
válasz
csabám #27035 üzenetére
Playen nem tudom kikeresni mert a régi normális verzió már nincs fent, csak az új.
A pipát meg nem tudom kivenni az automatikus frissités elől, mert nincs ilyen. Egyszerűen nincs olyan választási lehetőség amikor letöltöm és telepítem, hogy akarom e az automatikus frissitést vagy nem.
A play beállitásokban sincs ilyen. -
beast27
senior tag
-
anonym1s
őstag
válasz
csabám #25612 üzenetére
Akkor valami ezzel a rommal nem oke. Ez van rajta. Azert ez, mert nfc-s a gep, es bar sosem hasznaltam meg nfc-t (ki is van kapcsolva), gondoltam jobb ha nfc-s romot rakok ra mert ebben van lehetoseg bekapcsolni ha esetleg szuksegem lenne ra.
Lehet kiprobalok egy masik orszaghoz tartozot, hatha abban nincsenek ilyen hibak. -
-
anonym1s
őstag
válasz
csabám #25354 üzenetére
Akkor meg szerencse hogy nem raktam vissza a regit emiatt. Azt hittem valami baj van ezzel a rommal.
Ja, egy kerdes.
A gyari bongeszot amikor elinditom, visszaveszi a fenyerot annyira hogy ha kis napsutes van, mar nem latok semmit a kijelzon. Amint kilepek a bongeszobol, a fenyero is felerosodik es ujra latom napfenyben is.
A fenyero automatan van. Nektek is ezt csinalja? Hogy lehet ezt megszuntetni?Meg egy kerdes.
Kiraktam a zarolt kepernyore az idojarast, de kikapcsolt gps-el nem hajlando frissiteni. Bekapcsolt gps-el frissul, de anelkul nem, pedig a regi 4.0.4 rommal frissult gps nelkul is hibatlanul. -
kekkola
senior tag
válasz
csabám #25427 üzenetére
Ja... Akkor várok holnapig, úgyis jön a XEH JB
Burt1793: nem találok ilyet sajnos a beállítások között, lehet láma vagyok, de sztem nincs
Ez a legnagyobb bajom a telefonnal meg a wifi beragadás... amúgy szeretem, készülékváltogatós vagyok, de ez mindent tud amire kell nekem -
Burt1793
veterán
válasz
csabám #25213 üzenetére
Felraktam a linkelt rootolt kernelt, nem történt semmi...
Beraktam a PDA-ba, sikeresnek is írta 8 másodperc volt. A kernel nem nagyon változott, a supersu-t még mindig nem tudom elindítani...
Most megnézem, hogy van e CWM.szerk.: CWM van! Philz, ahogy kell. Akkor nem értem, na mindegy, felrakom a neatromot.
-
Burt1793
veterán
válasz
csabám #25211 üzenetére
Igen, ahogy beast is írta JB alapú. Akkor ha csinálok egy full wipeot jó lesz? vagy rakjak fel egy 3+1-.es JB-t és arra rakjam a neatet? (mondjuk múltkor is ICS.re raktam Wanamlite-ot és nem volt gond)
Azért raktam fel ICS-t mert ez volt letöltve és az első HSZ-ben írt GB nem indult, JB-m nem volt és a lassított szar oldalakról órákba telik letölteni egyet...
De akkor felrakom erre a JB-t. -
Burt1793
veterán
válasz
csabám #25208 üzenetére
Köszi szépen. A CWM-et a google playből is lehet valahogy telepíteni?
Ha ICS-ről rakom fel CWM-mel a Neatrom 4.8-at nem lesz semmi gubanc a verzióváltás miatt?(#25209) wdx: De így van, sőt, az ICS-t ahhoz kötöm, hogy az S2-n hogy néz ki alap TW-vel, a JB-t is szintúgy... Tehát a JB-t azért nem szeretem annyira, mert undorítóak az ikonok alapból.
Melyik a szép és gyors launcher? -
cultfeca
tag
válasz
csabám #23707 üzenetére
Igen a beállìtások az utolsó menüpont,felfelé görgetve van még 2 pont.Az egyik a törlés a másik az importálás/exportálás.
Szemesi: Ez mindenképpen érdekes,mindegy megpróbálom az egyesítést veszteni nem vesztek vele.Ha nem jó akkor átìrom a Gmail-be mert ez ìgy nem maradhat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Micro Four Thirds
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest