Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- Raspberry Pi
- Micro Four Thirds
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Apple MacBook
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Edi77
őstag
válasz
khorvat #45564 üzenetére
Nekem is 4 éves a teló, az első akksija van benne. Amióta cm10-ről cm10.1-re frissítettem véletlenül, azóta van ez a drasztikus merülés. Eleve nem használok üzenetküldőket, email párti vagyok, játék sincs a telón, csak zene meg a kamera fontos..meg kibírjon egy napot töltés nélkül. Ajánlod akkor a cm 12-t? CM installerrel fel lehet tenni? (mert másképpen én nem tudom
) Azaz egyből azt ajánlja majd fel, ha gépre teszem a telót?
-
shifty!
senior tag
válasz
khorvat #45551 üzenetére
Xiaomi Redmi Note 4G. Remek készüléknek ígérkezik, hétfőn hozzák ki, nagyon várom.
Eredetileg a Redmi 2 lett volna a befutó, de miután egy kedves ismerősöm felajánlotta a lehetőséget EU-s adószámos vásárlásra, szinte ugyanannyiért megkaptam a nagyobb és erősebb Note 4G-t. -
bad-Mc2
tag
válasz
khorvat #45500 üzenetére
Ezzel az átparticionálással mire érdemes figyelni? meg hogy kezdjek neki?
Erről dióhéjban írtok pár szót ha nem nagy kérés?
XDA-n találtam egy leírást.. de itt nem teljesen tiszta a dolog..
Addig ok hogy pit fel meg az a kernel, de a többihez nem kell nyulni? ha megcsinálom a leírtakat, arra már tolhatom is fel ugyanugy a cm-et meg a gappsot és kész ís a dolog? -
bad-Mc2
tag
válasz
khorvat #45498 üzenetére
Kockáztattam egyet..
Remélem beválik ez a nightly verzió..
Feltette gond nélkül.. Leszedtem a frissítést, majd rá a telepítésre, és feldobtagond nélkül! Eddig frankó
De lehet ez a recó csere lesz, csak ezzel az a baj, hogy lusta vagyok mindig odinozni
De majd lehet rászánom magam, ez a tárhely átparticionálás úgyis izgatja a fantáziámat egy picit
Az előző verzióval 2 bajom volt amugy.. Néha Viber szétfagyasztotta, illetve battery drain volt a fagyás után :S
Remélem ez a build nem rosszalkodik majdszerk.:
Amugy nekem a (#45440) shiftyhungar által linkelt gapps teljesen jól felment és azóta is frankón működik minden! Át particionálás, meg minden egyéb nélkül.. ugyhogy ezúton is mégegyszer köszönöm!
-
bad-Mc2
tag
válasz
khorvat #45445 üzenetére
Igen-Igen,köszi..bár nálam visszaállításra sem javult.. utánna egy ujraindítás is kellett..azóta viszont perfekt..
csak most benne van pár apn amit próbálgattam megadni..
még az MMS-t kellene valahogy hozzáadni..mondjuk nem mintha használnám valaha is..
Viszont teljesen korrekt ez a CM verzió..teljesen meg vagyok elégedve vele eddig! csak a CWM hiányzik nagyon..Ez a hozzávaló recovery nem jön be túlságosan..:S szegényesebb mint az e3
Ezt leszámítva minden fullos most már.. -
shifty!
senior tag
válasz
khorvat #45442 üzenetére
De, ez official, és abból a fejlesztésből került be az official branch-be, ami XDA-n van (Lysergic Acid-féle).
Az Official CM11 az igen, valószínűleg leáll, de CM11-ből eddig sem azt volt érdemes feltenni, ami a hivatalos, hanem a Linaro O3-optimalizált verziót XDA-ról - most visszatettem én is ezt, DorimanX kernellel, verhetetlen -
Plasticbomb
addikt
válasz
khorvat #44972 üzenetére
Nálam meg van csinálva a partíciók méretének átállítása is (1GB system, 4GB DATA, 10,5 GB Internal Storage, minden elfér, aminek a kicsike belső memóriájában kell lennie, a többire meg ott a 32GBos microSD), így a legutolsó PA GAPPS Stockkal teszem fel az aktuális verziót.
-
shifty!
senior tag
válasz
khorvat #44928 üzenetére
Nem olyan rosszak, cserébe van jobb is - nagyjából így le tudom írni
Teljesítményben, használhatóságban rendben vannak, a fő funkciók működnek, de az akkumlátorral - nálam - nem gazdálkodott túl jól a rendszer. Szép, csilivili új droid főverzió, de egy keveset én még személy szerint az 5.1-ekkel is várok.
Amit viszont nagyon tudok ajánlani, az a SlimSaber, annak is a legújabb (04/06) verziója.
Engem "lenyűgözött", roppant gyors, FC-m, random rebootom még nemvolt vele (lassan 1 hét alatt), akkuval borzasztó jól bánik - igaz, Greenify+Amplify-al, de ez sztem alap alkalmazás kéne legyen minden ROM teleptés után. -
Oldman2
nagyúr
válasz
khorvat #44835 üzenetére
Nem, nem hiba. User error (legalábbis esetemben).
Használom az E-Robot automatizálót, amiben az egyik beállításom az, hogy otthon ne legyen lezáróképernyő, egyéb helyeken viszont PIN kódos Lezáróképernyő legyen!
Na ez, egy újratelepítést követően tökéletesen elindult, emiatt nem volt látszólag lezáróképernyőm.
:-)Bocs.
-
shifty!
senior tag
válasz
khorvat #44732 üzenetére
Én most felmerészkedtem egy SlimLP-t, de előtte CM11 volt, az új release mennyivel jobb az előző nightly-nál? A SlimLP-ről eddig csak jót.
Még egy: más tapasztalt olyat, hogy elég rendes töltöttségen volt a készülék, újraindítottam, majd 1x%-ig eldobta a töltöttséget?
Aksi hiba lehet, vagy kalibrálni kéne újra? Új, felújított készülék, elvileg az aksija is az, jó lenne, ha nem instant aksivásárlással kéne kezdeni az új telóval -
sityu17
tag
válasz
khorvat #44346 üzenetére
Nyílván megnyitottam, de nem lettem okosabb az akku kapacitások mutatásával...
Egyébként a wakelock detectorral találtam valamit, DreamManagerService, ez lesz az, csak nem tudom hogy pontosan mi lehet. A megjelenítésnél keresgéltem, van ilyen hogy Álmodozás, azt kikapcsoltam, meg még egy pár hasonló feleslegesnek talált opciót, de szerintem így sem jó... -
HawerKing
őstag
válasz
khorvat #44332 üzenetére
Nem meg a Pou sem indul el a CM 12 Beta 12 vel
S neha laggol a Tarcsazo alkalmazas, az alkalmazas valto is szarozik mert ha bezarom egyszerre az osszes alkalmazast s ujra nyomom a Home gombot meg mindig van beragadva egy alkalmazas, ext 2x megismetelve is mindig marad valami majd a 3. megnyomasra mar Kiirja Hogy Nincs alkalmazas a hatterben
-
törölt tag
válasz
khorvat #44277 üzenetére
Köszönöm a részletes választ!
A CM installer csinál Wipeot. Mikor felraktam akkor egyből rátettem a CM12 Beta 8-at és jól ment nekem,kivéve a kamera mert nem tudott felvenni FHD-ban. Meg kissé érdekes ébredt mindig a telefon. Aztán visszatértem CM11-re és azóta az van rajta,és elégedett vagyok vele. Gyors,stabil és élmény használni.
Kernelből a gyárit használok. Még nem próbáltam ki egyéb kerneleket.
CM11-ből Nightly van amit "rendszeresen" frissítenek.
Végre egy jó telefon amit a Cyanogenmod támogat és nincs unofficial port.
A kérdés hogy a 20150118-as build az a CM11 M12?
-
rootkiller
őstag
válasz
khorvat #33549 üzenetére
Így van, maximálisan igazat adok! Jobb a fogása, és stabilan kibírja az egy napot, nem hisztériázik este hétkor!
Apropó, van valami olyan ROM, ami olyan, mint ami a Nexusokon fut és csak minimális módosítás van benne? Lassan érik bennem a Custom ROM gondolata, itt a 4.4, ciki már 4.1.2-t használni!
-
halkow
őstag
válasz
khorvat #33545 üzenetére
köszi és még egy kérdés
Puszta nyomogálás során az normális ?ha 5perc útán 60fokot jelez a telefon és nagyon meleg mert ez régen nem volt így legalábbis nem ilyen hamar,de ha energia takarékos üzemódban fut akkor nem melegszik lehet valami kisült benne? Vagy az aksi miat van ez?
-
havri1
félisten
válasz
khorvat #15231 üzenetére
Igen, én is onnan szedtem, csak a dropboxon már kicsomagolva van (nekem ez a gépemen is így van, onnan szinkronizál)
Hogy mi mire mehet, sajnos fogalmam sincs már. efs mappa mentése mindig kell. ( pontosabban 1x, de azt tedd el jól)
Annó úgy volt a szokás, hogy upgrade előtt 2 wipe, full install előtt full wipe.
S2-nél xda-n sokszor látom, hogy install UTÁN is kell 2 wipe..
Ez csak upgrade sztem, mert alapból ugyan az a rom sztem, csak 1-2 apróság lehet az eltérés. (Itt meg is kérdőjelezném a csere szükségességét?)
Én LSD-t sokáig használtam, de a későbbi romok meg LSD közt sok különbséget nem tapasztaltam. Sebességben semmit, max 1-2 app változott. -
-cobra-
aktív tag
válasz
khorvat #8952 üzenetére
Fm transzmitterrel meg lehet oldani. Én pár hete vettem egy bluetooth-ost. Amit ezzel kapcsolatban tudni kell, hogy bluetoothon csak a hívások hangosíthatók ki, a zene nem. Ha a zenét a telefonról szeretnld hallgatni, akkor össze kell kötni egy jack-jack kábellel. A minősége messze elmarad egy gyári cd-s vagy mp3as fejegységtől, de tény hogy ez a legolcsóbb megoldás.
-
Plumpy
aktív tag
válasz
khorvat #8155 üzenetére
Én meg csak annyit csináltam, hogy betallóztam md5 végződéssel együtt a PDA részhez, pit-hez a pitet, többi üres maradt. Re-Partition nem volt, csak az auto reboot és f. reset time volt bejelölve. Frissít, mikor végzett szépen elindult, azt azóta is üzemel. Na jó, ma reggel gyorsan rootoltam, külső sd-re rátoltam a zip-et, gyári bootmenüben feltelepítettem, és mindenki happy. Semmiféle wipe nem volt. Se előtte, se utána.
-
-
-
tomi7711
aktív tag
válasz
khorvat #5642 üzenetére
Ha már csesztetni kell egy telefont, hogy jó legyen...
Nyilván szíved joga jobbá tenni.
Az uptime-mal csak azt akartam érzékeltetni, hogy nem kényszerült arra, hogy újraindítsa.
Sokan "csak" használják a telefont. Valószínűleg Te kihasználod. De nem hiszem, hogy az, aki nem rak fel hetente új romot, hátráltatná a világot
Két különböző dologról beszélünk amúgy...Próbálom egy szintre hozni, remélem sikerült
-
kano
nagyúr
válasz
khorvat #4720 üzenetére
Bocsánat, igazad van de nem szándékosan írtam így, hanem mert fáradt voltam (engem is idegesít az ilyen). Én kérek elnézést...
Egyébként, ha a helyesírásnál tartunk akkor pedig minden betű után pontnak is kell lennie (helyesírási szabályzat ajánlása szerint) és csak az első betű lenne nagybetű. -
zozobá
csendes tag
válasz
khorvat #4047 üzenetére
Nekem is volt 1 ujraindulás (ahogy olvastam, szinte mindenkinek volt) , és nekem is kicsit akadozva megy.
Amikor a Philz kernel volt fent , érdekes volt a lockscreen fagyás, Go lockert használok, semmi gond nem volt vele, és kb 1hét után jött elö, de akkor szinte miden 2-3ik alkalommal. Telefon restart, utána megint jo volt. -
zooole
senior tag
-
Feenyx
aktív tag
válasz
khorvat #3956 üzenetére
Nem láttam leírva, tapasztalat. Első szerviz alkalmával bevittem egy samsung boltba, 2. alkalommal futárt hívtam, 3. Alkalomra akartam házhoz hívni őket de a telemaxos hölgy mondta hogy be kell vinni, mert sokszor volt szervizbe már és lehet hogy nem tudják helyben javítani, egy alaposabb vizsgálatnak vetik alá ami nem tudom mit takarhat. 4. Alkalomnál detto. Viszont a szervizbe ha beküldöd, nem tölthet 24 óránál többet, ezt a samsungos ügyfélszolgálatos mondta. 4 szerviz után lehet kérni a cserét jogosan, amit nagy valószínűséggel teljesítenek is, csak egy reklamációs levelet kell küldeni.
-
zooole
senior tag
válasz
khorvat #3957 üzenetére
Garipapír:
T-Mobile-tól van webshopon keresztül. A számlával össze van tűzve egy garipapír, de az is T-s. Ezt elfogadná a Samu szervizes? :S
Esetleg egy képet tudna valaki lőni a garipapírról (nyilván személyes adatok nélkül).
Még arra gondoltam, hogy ha a T-s garipapírral baja lenne, beaktiválom a 2 hónap pluszt, aztán az csak jó neki.
-
zooole
senior tag
válasz
khorvat #3953 üzenetére
Házhojövős lenne, de ennek utána akarok még nézni, hogy Nyíregyházán működik-e. A szőrözős mit néz? Ha csak háromszöget, akkor jó. Meg nyilván nem JB-vel akarom odaadni, az isfeltűnő. TMH CSC lesz, gyári TMH ROM-al. Ennyi csak elég, még ha nagyon köcsög is ugye?
A serial a legutolsó, az lenne még nagyon fontos.
-
vrgkrisztian
aktív tag
válasz
khorvat #3870 üzenetére
valószínű.
a haveroméban másféle modul van,és neki nem ilyen alacsony az fps a videóban,neki folyamatosan 25fps(asszem) de viszont az én kamerám sokkal szebb képet csinál...(alapbeállításon) az én képeim sokkal színgazdagabbak,és nem olyan zajosak,ráadásul a képek közepe sem rózsaszínes annyira,mint az övén. szóval nincs arany középútmindegy,ráérdeklődöm garanciában majd,mert úgyis foltos a kijelzőm,azt pedig(megint) cseréltetni fogom (januárban)
-
kungzi
veterán
-
hr2
őstag
Csak tudja milyen ROM volt rajta mikor megvette.
Meg minek a kód
Ezzel a progival bármikor tud CSC-t váltani. /egyébként az említett kód is ezt a menüt hozza elő/
Ezzel a progival pedig bármikor olyan product kódot kap amilyet csak akar.
Nincs mit.
-
Rebell
senior tag
Belkin Router.
belépek a Router beállításokba, de valamiért nem engedd változtatni semmit. Jelszót nem fogadja el viszont Laptop Wifi stickel elfogadja a hálozat nevet és a Passworodt is. Lehet csinálok1Router Reset-et.ki kell próbálnom másoknál is a telefont, hátha itthon van a gond.
Viszont a neten több helyen olvastam, hogy a 4.0.4 verzióval nem engedi a telefont csatlakozni a hálózathoz.
Galaxy Ace látja
Jó lenne 1 stabilabb Szotver
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Old Skies teszt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest