Hirdetés
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kungzi
veterán
tényleg elég elszomorító, ami mostanában a Samsung csinál nem csak szoftveresen, hanem főleg hardveresen
hogy a két legfőbb bevételi forrása az S3 meg Note2-t ilyen hardverekből rakják össze, hogy 2 hónap után meghal ez tényleg a vicc kategória. Egyszer SoD-jon a telóm, vagy legyen valami hardveres baja, azt nem fogják kitenni az ablakba, amit kapni fognak az hót ziher. Itt nem ócska kínai műanyag hulladékokról beszélünk, hanem 100-200k-s telefonokról.
-
edgelaszlo
senior tag
válasz
knyitogato #7187 üzenetére
kapják be.....régen semmi, most meg szerviz után tré...
-
BRAAJEN
tag
a samu nem kezdeményez visszahívást, mint a jobb autó gyárak?
gariban cserélik a lengőkarokat... -
gabe96
aktív tag
Melyik 4.0.4-et ajánljátok hogy felrakjam? Amíg itthon voltam jó volt ez a jb leak (omega) de jövő héten már kelleni fog a jó aksiidő, mert napközben nem tudom tölteni. És ha jól tudom, dorinmax-ot rakjak fel, hogy véletlenül se tèglázzam?
-
Nimda
addikt
válasz
edgelaszlo #7192 üzenetére
Ez csak megerösiti,hogy a SoD hardveres probléma.
-
GUGU69
csendes tag
Ha új akksit teszek a telóba, akkor mit érdemes előtte csinálni? És milyen sorrendben?
-
knyitogato
őstag
válasz
edgelaszlo #7185 üzenetére
Mindenképpen küldd vissza. Ez elképesztő....
Prémium garit ígérnek, legyen is az! -
Nimda
addikt
válasz
edgelaszlo #7185 üzenetére
Remek,mit cseréltek benne?
-
edgelaszlo
senior tag
2011. 07.havi a telefonom, made by samsung gyártmány, amióta garis szervizben volt rendszeresen SoD van....
ha gyárira visszaállítom, ezzel az indokkal visszaküldhetem garis szervizbe? vagy veszett fejsze nyele? -
degec
senior tag
Szakik !! Tisztelet !
Hagy kérdezzek butaságot !
Gyári 4.0.3 T-s gyári felület, hívás befejezése után van még egy ablak alul 3 nagy kocka ikonnal két zöld egy sárga, üzenet meg mittudomén még mi.. ezt nem lehet kikapcsolni? hivásnak vége van akkor rögtön huppanjon vissza menübe vagy zárja le telót vagy bánom is én erre még várni is kell..? megoldható ez? vagy más tapigoló felületetet kell feltenni? köszönöm szépen.. !
-
-
pzstm
titán
Kedves topiklakók!
Átmenetileg búcsúzom a topiktól. Köszönök mindenkinek mindent az elmúlt másfél évért. Lehet még visszatérek, de most új vizekre evezek
-
Majdnem elcsábultam, de ezt olvasva már biztos, hogy megvárom az S4-et..Ettől csak jobb lehet.
-
hdekakas
senior tag
HÓNAP után jön a JB!
A jövő hónap után... -
kano
nagyúr
válasz
knyitogato #7164 üzenetére
Igen, én is ezt írtam már többször, hogy nem értem miért jó szopatni az embereket. Mondják meg, hogy gondok vannak a rommal és fingjuk sincs, hogy mikor várható.
-
zoleeno1
veterán
válasz
crane75 #7157 üzenetére
Ertsetek mar meg, a "modern" romoknak semmi koze a SoD-hoz. Mostanaban vasarolt, uj, halozatfuggo (legtobb esetben) keszulekeknel jelentkezik, tokmind1 milyen Rom van rajta, gyarival is.
wake lock update: miota futtatom (par napja) nem volt SoD-om, de biztosat meg nem merek mondani, majd csak ha 2 het mulva se lesz. Azert mindenkinek ajanlom aki ilyen problemaval kuzd, rakja fel, tesztelje. (partial modban)
-
PS7A
tag
Azért ez már tényleg eléggé bosszantó:
Samsung Updates: "stay calm and wait none of S2 was updated , the target is February." - " Keep in mind that Samsung have DOZENS of phone models, it takes time to update them. First in line are alwas new ones, and let's face it, SGS2 is not a new phone (but still gooooood)" -
busman
veterán
Màsnak is dobálja a wifit?
Illetve egyes oldalakat nagyoz lassan nyit meg. -
warezxts
senior tag
-
crane75
senior tag
Sok meglepetést produkált már a fürdőszoba. Nagy párában komoly esély van arra,hogy a beázást jelző indikátor bepirosodik-ezt a szervizes mondta egyszer. Többen jártak már úgy,h beégés miatt adták be a telót de vissza is kapták hogy beázott,nincs gari. Azóta nem használom én se a fürdőszobában...
GB rom: kk5-öt használok ezer éve mindenféle akadás, sod stb mentesen,gyári vékony akksival. Néha szinte hihetetlen,amilyen hibákról itt mindenki ír, a "modern" romokkal... -
Weeman1
veterán
-
PapG.
tag
Hi! Valaki megmondaná miért viselkedik úgy a home buttonom ha egyszer nyomom meg mintha kétszer nyomtam volna meg gyorsan egymás után? Mindezt csak a custom launchereken, pl Apex, ADW ex. Borzasztóan idegesít, nem tudom mitől van és tenni sem tudok ellene!! i9100, disaster rom v6, siyah v6.0b kernel, de másik kernellel is ugyan ezt csinálta, volt már wipe data factory reset, davlik szevasz tavasz és full clean install rom, de semmi. A jelenség csak annyi amit írtam: ha beállítok valami funkciót a home gombnak bármelyik launcheren, akkor ugy érzékeli mintha 2x nyomtam volna meg gyorsan egymás után. Pl belép a drawnerbe majd ki. Kis segítség kellene, volna valakinek ötlete mit merre hol mivel? Köszi!
-
DBC
tag
mi most a legstabilabb 3+1 fájlos ICS stock rom? nagyon gondolkodok egy visszalépés+miui kombón...
végülis full mentéssel sok bajom nem lenne belőle)
-
Szelley
senior tag
ha vége lesz a vizsgaidőszakomnak komolyan előtúrok egy jóféle lecsupaszított R2D2 romot. Azok 1650-es akksival jobb üzemidőt produkáltak mint a mostani JB romok 2Ah-s akksikkal!
(#7147) Ateszpapa: Miért nem rendelsz házi javítást?! Ha már egyszer megvan a prémium garancia szolgáltatásunk miért nem használja senki?! -
Ateszpapa
addikt
-
Szelley
senior tag
válasz
Ateszpapa #7144 üzenetére
Nincs 3 fájlos TMH rom. felraksz egy 3 fájlos 4.0.3 romot, majd ha felment arra rakod az 1 fájlos TMH product codeos romot!
(#7143) logarithm: elég lóf*sz az üzemidő JB-vel...4.0.4 wanamon az üzemidőm! Enyhén szólva is odapörköl a mai JB romoknak :S El sem merem képzelni egy Régi XWLA4 Gingerbreaddel mit művelne a telefon...6-7órás kijelzőidő?! -
Ateszpapa
addikt
Sziasztok!
Tudnátok linkelni egy 3+1 fájlos gyári TMH-s ROM-ot?
Eddig csak egy fájlost találtam, de az nem jó.
-
logarithm
őstag
Két nap utáni gyors "teszt" 2000mAh akkuval: [link]
Amelyik képen 9órát(most nézem majdnem 10et) ment a teló az az első merítése az akkunak -> wifi folyamatos, telefon beszélgetés kb 25perc aznap.
Amelyik képen 14órát ment, az a mai napom -> zene hallgatás, mobilnet, telefon beszélgetés 40perc kb.Döntsétek el, nekem megérte
edig 4fokh maj'd jelentkezemmm sziasztok!!!
-
vrgkrisztian
aktív tag
-
BRAAJEN
tag
Nem csoda ha már itt nokiát hypolnak, ojan szar ez a telo. Lg OB rol váltottam. Ott is várják a 4.0 át, de ha ilyen, szart se ér. Egy gyári szoftver egy 100ezres telot egy darab shit té tesz, ez remek reklám. És eböl adnak el 30 millát. Van ereje a reklámnak.
-
kungzi
veterán
na srácok zuhanyzás után csináltam jó nagy párát, kiszaladtam a telóért és fóliáért és feltettem rá. Végeredmény egy gyönyörű, buborékmentes szép kijelző. Ajánlom ezt a technikát.
-
Weeman1
veterán
-
zseko
veterán
Megértem az álláspontodat és igazad van. De ha nem kell a pénzem...
Mostanában úgyse nagyon vásároltam már a play-ből, már nincs mit
(#7080) kenwood, az adott szolgáltató. De nem ez a lényeg.
(#7081) robyg, nem, nem járt le, 'biztonságosabb'. A virtuális kártyának utánanézek, itt lehet nincs.
(#7106) Willhunting, no hát én nem tudtam
Most már tudni fogom
Még sose volt bajom a BB-vel, pedig jópár éve ott vagyok. Ha keresnek valamiért hagyom hagy beszéljen, nem én telefonszámlám fogy, aztán köszönöm de nem
De elég ennyi offból, végülis csak a Play!-ről nem tudok vásárolni eddig, a többit meg tudom oldani paypal-el.
Ja nem, most jut eszembe, eddig ha úgy adódott telefonról vettem Steam játékot, most ez is megszűnt. Azért holnap bemegyek reklamálni, egyébként se jól írták le a nevemet, trollkodok náluk egy kicsit (megint)
-
kungzi
veterán
válasz
kenwood #7121 üzenetére
jelenleg a nokia lumia 920 az a teló, ami nagyjából elfogadható képet lő este is. De még ez is messze van a jó minőségtől.
-
widi
tag
Újabb Samsung telefonokra érhető el az Exynos patch
Lehet emiatt késik a JB...
-
SentryGun
aktív tag
válasz
kenwood #7121 üzenetére
Iso800-at tud maximum, de az sem sokat segít.. Maximum nagyon jól megvilágított utcán/téren, szigorúan letámasztva, nulla mozgó tárggyal/alakkal a látómezőben lehet vele esetleg valami használhatót lőni. (Azt is állati nagy képzajjal természetesen.) Sima mobilkamera...
Aki fotózni szeretne az szerintem vegyen (legalább) kompaktot - bár ez általánosan igaz. Bár ilyen sötét képnél vagy nagyon közel mész, vagy mindegy mi van nálad. -
tomi7711
aktív tag
Többször volt már úgy SoD-om, hogy közvetlenül, hívás befejezése után már nem éledt fel. Ez nem mond ellent annak, hogy mély alvásból nem éled fel? Vagy telefonálás közben is lemehet deep slepp-be?
-
Willhunting
aktív tag
válasz
kenwood #7119 üzenetére
Pedig fikázhatod a telefont, mert ennyit tud a kameramodulja. Rossz fényviszonyok mellett nem érdemes vele próbálkozni. Persze csodálkozom, hogy többet vártál el egy ekkora kis kamera szenzortól.
Persze ahogy leírtad más telefon sem tud többet. Nappal viszont korrekt képeket lő az S2-es
-
kenwood
veterán
koszonom.ilyesmi valaszt vartam.
ha az n8on kivul minden telo ilyen kepet csinal ejszaka,akkor nem kell megvedeni az s2-ot,eleg tajekoztatni rola,h ilyen sotetben semmilyen telo,semmilyen beallitassal nem kepes hasznalhato kepet csinalni.nagyon keveset fotozok,az 50+ eves muterom kb. a 7. kompakt gepet nyuzza,nekem meg 1 sem volt soha
szal nem igazan ertek a temahoz,ezert voltak (ugytunik) irrealis elvarasaim.
remelem,isten elnezi nekem eme bunomet -
nfsu17
veterán
válasz
kenwood #7115 üzenetére
Én olyan sötét állapotot látok a fotón, ami kb iso2500 és f2.8-al sem lenne megoldható 1/50-es záridővel mondjuk egy DSRL-el sem. Ha jól tudom iso400 az S2 vége, szóval szerintem még komolyabb géppel is lehetetlent akartál. A fotózás is fizikán alapul. Ja, igen, vaku nélkül értendő a mondandóm, mindez nem vakura vonatkozik. De az S2 védelmében: nincs ekkora villanója ilyen távolságra.
-
kenwood
veterán
válasz
kenwood #7115 üzenetére
a felreertesek elkerulese vegett :
nem a telefonomat szeretnem fikazni,hanem azt hittem,este is meg lehet fogni 1-1 szamomra erdekes pillanatot,csak rosszul allitottam be a gepet.ha leteznek olyan beallitasok,amikkel jelentosen novelheto az ilyen kepek minosege,megkoszonnem a tippeket.
az ilyen "menj nappal az allatkertbe" tipusu postokkal sztem a blog.hu-n komoly sikereket lehet elerni.
en viszont nem kerek belole. -
kenwood
veterán
belefutottam ket kacsaba (vagy valami hasonloba) a varos kozepen,es olyan fainak voltak,h csinaltam (volna) roluk par kepet.
http://kepfeltoltes.hu/130117/20130117_170312_1__www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/130117/20130117_170300_1__www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/130117/20130117_170248_1__www.kepfeltoltes.hu_.jpgvan valami otlet,miert lettek ilyen szinten hasznalhatatlanok a fotok ?
vaku automatikus,beallitasokhoz nem nyultam hozza.
a nappali kepek elfogadhatoak. -
Depyangel
tag
válasz
vrgkrisztian #7112 üzenetére
2014 közepéig van a meghosszabbított garanciám, szóval addig még rá érek..
Csak ha már nagyon idegesít vagy ahogy Te is mondtad, más baja is lesz akkor, mert most még csak a home gomb vacakol
Köszönöm még egyszer a segítséged
Szerk.: De ha most letörlöm, akkor nem tudom mutatni a szervízesnek, hogy ezt csinálja
-
vrgkrisztian
aktív tag
válasz
Depyangel #7110 üzenetére
ezekszerint a haverodnak (is) hibás az USB csati... szervíz megoldja
szerintem megérné gariztatni a tiédet,mert kicserélik az egész előlapot(üveg,kijelző,krómozott keret,home gomb)
szóval ha karcos lesz az üveged,akkor vidd be szépen a gomb miatt(mondjuk nem rád akarom sózni,csak infóként mondom)
elég korrekt(a legjobb) szervizük bizony nekik van(mondjuk van is gond bőven az új s2-esekkel)sajnos
(#7111) slimshady:nem jön vissza..végleg törli a rendszerből
(de 2.3 alatt nem működik,csak 4.0.3 alatt! a leak 4.1.2-ről nem tudok nyilatkozni)
-
slimshady
senior tag
válasz
vrgkrisztian #7109 üzenetére
A Go Launcher uninstalállása után sem jön vissza duplára (meg néha szimplára is) a Voice Talk?
-
Depyangel
tag
válasz
vrgkrisztian #7107 üzenetére
Így már minden világos, legalábbis a haverom esete mert tölteni sem akarja neki csak több próbálkozás után és akkor is elég sűrűn ki írja neki, hogy túlfeszültség miatt nem tölti. Az én problémám meg megpróbálom amit írtál lentebb, szervizelni még nem igen szeretném
Köszönöm a segítséged!
-
vrgkrisztian
aktív tag
válasz
slimshady #7108 üzenetére
most jut eszembe,hogy le lehet törölni gyárilag is...(4.0.3alatt)
így:
play áruházból letöltöd a go launchert>megnyitod>aztán annak a menüjében rajtatartod az ujjad>és ott engedi kitörölni...(persze visszahozni már nem lehet,csak ha az egész telót újratelepíted....) de egyébként használja valaki ezt a funkciót egyáltalán?(sz@rt se ér kb..)
UI:most nemrég olvastam,hogy nektek lötyög valami a belsejében,hogyha a jelzésnél kopogtatjátok...hát ez nálam is van... viszont ez tényleg teljesen normális jelenség...a legtöbb telónál így van ez... akinél nem lötyög,szerintem annál van a baj... vagy kitudja... az s2ben sokféle kameramodul van..lehet hogy valamelyik nem csinálja
-
slimshady
senior tag
válasz
Depyangel #7102 üzenetére
Ez látod jó kérdés, én már félve nyomom meg a gombot, attól rettegve, hogy bejöne a Voice Talk. Legalább már az idegesítő kérdést kitöröltem és nem mondja. A legszomrúbb, hogy gyári androidban ki sem lehet kapcsolni. Root és elvileg Titanium Backup-pal le lehet tolni.
-
vrgkrisztian
aktív tag
válasz
Depyangel #7102 üzenetére
huh....cserélni kell az egész előlapot,mert nálam is ez volt...
egyébként rosszul érzékeli(egy gombnyomást valamiért kettőnek)... a haverodé meg vagy beszorult/zárlatos lett...(esetleg az usb csati hibás,és úgy érzékeli,hogy le van dokkolva,ezért dobja fel mindig...persze ezt ki lehet valahogy kapcsolni...)
szóval hívjad csak nyugodtan a szervizest..bár mikor én mutattam neki,hogy mindig belép ebbe a szarba,akkor persze,hogy egyszer sem csinálta -
Willhunting
aktív tag
Nekem is nemrég küldtek egy maestro kártyát ami chipes, hogy használjam azt mert szuper biztonságos. Persze nem aktiváltam mert tudom hogy nem fogadják el neten szinte sehol (visa electron előtt ilyet használtam). Budapest bank már más szolgáltatását is próbálta rámtukmálni.
Bemész a bankba és megmondod hogy neked visa electron kell azt csókolom!
knyitogato: Tényleg jó csak ha lefogy róla a pénz és elfelejtesz tölteni rá akkor nem használhatod amíg meg nem érkezik rá a lóvé. Szóval kicsit macerásabb.
-
Depyangel
tag
válasz
vrgkrisztian #7099 üzenetére
Erről jut eszembe, nem tudja valaki, hogy miért van az amikor ki akarok lépni egy alkalmazásból és csak egyszer (!!) nyomom meg a középső gombot akkor is bejön a Voice Talk? Haveromnak meg random feldobálja pedig hozzá se nyúl a telefonhoz.. Ötletek?
-
Szelley
senior tag
válasz
knyitogato #7100 üzenetére
Ez már off, de én JB-ben a Project Buttert úgy értelmeztem, hogy 60fps-t tol mindig minden körülmények között! Pont ez lenne a lényege, hogy jóval nagyobb priorítást élvezzen a smoothság, mint akármi más! Ennek ellenére ha elkezdek telepíteni eszeveszettül, még mindig van hogy be-be akad. Miért nem lehet megoldani hogy lassítson a telepítésen, ne adjon oda minden kraftot?!
btw.: ez még nyíltabb mint az android, mégis röhögve elfut 1ghz-es cortex-a8-on.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest