Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Apple asztali gépek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
vrgkrisztian #9799 üzenetére
Na gondoltam
Pedig nem szeretnék vacakolni vele
Lehet aztán mégis várok ezzel az S2 vásárlással.
-
vrgkrisztian
aktív tag
válasz
Ed3r_X_ #9798 üzenetére
sehogyan nem tudod ellenőrizni....(ha használt,és régi,valószínűleg nem SoD-ol majd)de hivatalos garancia mindenképpen legyen rá! majd egyszer csak úgy előjön a SoD...vagy nem... az újabb gyártású telefonoknál jön elő,viszont az enyém 2012.06-ban várásolt,mégis csinálta már párszor...(mióta új a kijelző,azaz 10.hó óta...
) egyébként nem lehet,hogy a hideg miatt csinálják?
mármint most tél van ...
-
Ed3r_X_
nagyúr
Sziasztok!
Lehet beszerzek egy ilyen telefont, de olvasgattam erről a SoD hibáról. Ezt vételnél hogy tudom leellenőrizni? Használtan venném. Köszönöm.
-
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok!
Hogyan tudnám azt megnézni, hogy volt-e rootolva a telóm illetve hogy volt-e gyári romon kívül más rajta?
-
dbilas
tag
válasz
laszlolczka #9673 üzenetére
Valaki felrakta már?
-
Nimda
addikt
Nem tudom volt e már [link] winphone 7-8 launcher.Én a 8-ast próbáltam ki,nagyon baró,szinte minden átszabható benne.
-
Muffi
aktív tag
Sziasztok!
Omega v19.2on vagyok epp es gondoltam megosztom az akkumlatorrol a tapasztalataimat:
Volt 2ora zenehallgatas
Tobb mint 3 ora jatszas
Folyamatos wifi vagy 3g hasznalat
Tobb mint 5ora kijelzo
Ehhez kepest szerintem nem teljesit rosszul az
Omega ja es 2000es az aksim-39-56.png]
Majd ma megnezem h a Neatrom hogyan teljesit majd!
-
scapegt
őstag
válasz
maggi1886076 #9782 üzenetére
Az enyém kártyafüggetlen. De kicsit furcsa, hogy 1 év alatt semmit nem fejlesztettek S2-re
Ezek szerint az LP7 a "legfrissebb" hivatalos ROM független telókra
pedig a wifi beragadást már igazán javíthatnák, mert rohadt bosszantó. Köszönöm a gyors választ!
-
scapegt
őstag
Bocs, hogy nem olvasom végig a topikot, egy egyszerű kérdésem lenne. Hivatalos ROM-ból még mindig az LP7 a legfrissebb? Ez már majdnem 1 éve jött ki, hogy hogy nem frissít a Samsung? Elfeledkeztek rólunk?
(Most néztem KIES-sel, nincs frissebb rá
)
-
Draken
őstag
válasz
Antares83 #9776 üzenetére
Nekem konkrétan az usb csatival volt problémám, a kijelzőre csak kitaláltam valamit, hogy cseréljék
, ha jól emlékszem, egyben van a kijelző az usb csatlakozóval, szóval ezzel meg lesz oldva pár probléma. Leírhatod hibajelenségbe, hogy nem működik megfelelően a hangszóró, könnyen lehet, hogy cserélik azt is.
#9777 Ed3r_X_: Én anno a nexteltől vettem, gyári samsung garanciával, nekem is ott van az 1,2ghz a dobozon
-
Antares83
tag
Van itt valaki aki igénybe vette már a Samsungnak az otthoni szerviz szolgáltazását? Lenne egy két kérdésem hozzá!
Köszi -
waddafaq
tag
Próbáltam már mindent, de egyszerűen semmivel nem működik. cmd-s változattal nem indul el a host. connectify azt írja, hogy nincs bekapcsolva a wifim, pedig be van. ha windows 7- el állítom be akkor megjelenik a gépen fel is csatlakozik viszont a telóval meg nem látom. Több ötletem nincs.
-
Weeman1
veterán
válasz
maggi1886076 #9765 üzenetére
Sajna magyar nyelv nincs hozzá.
-
Gloob
addikt
válasz
kona005 #9761 üzenetére
Sziasztok
A kérdésedre az egyszerű válasz, lehet, hogy soha. Függ a jelenlegi ROM verziótól. Előfordulhat, hogy ha majd megjelenik egyszer a magyar független JB, a KIES akkor sem fogja engedni a frissítést! Akkor is marad a "mókolás" Mellesleg nem értem az itt megjelent új arcok siránkozását, hogy nehéz, meg , hogy nem merem. El kéne olvasni, és értelmezni is kéne az 1. hozzászólást. Az Odinba mi a nehéz? Mindent jó helyre kell betallózni, ez le van írva világosan, és minden megy szépen. Amire vigyázni kell az az, hogy ha valakinek 4.0.4 ROM van fent, az a gyári kernel alól ne csináljon gyári visszaállítást, és factory resetet sem, mert nagy baj lehet belőle.
A Samsungok az egyik legkönnyebben alakítható telefonok. Ha ez nehéz, akkor meg kéne próbálni egy HTC-t pl. -
maggi1886076
addikt
-
Takika14
aktív tag
Milyen app-ot használtok forumozáshoz?
-
kona005
senior tag
Sziasztok!
Le szerettem volna frissíteni az S2-met 4.1.2 de miután elolvastam az első hsz-t inkább hagyom
Kicsit sok így elsőre ez a sok mókolás. Csupán annyit szeretnék kérdezni hogy kb mikor tudom lefrissíteni hivatalosan Kies-sel ??? Egyébként független a teló
Előre is köszi -
Magga
aktív tag
Sziasztok!
Kérdésem lenne:
Váltottam Revoltra (ami egyébként szerintem nagyon jó), de belefutottam egy hiányosságba. Nincs rajta gyári video player. Ez nem is lenne baj, mert mx playert használok, de ez most nem játsza le az avikat, movokat, pedig előtte ezzel nem volt gond. Létezik, hogy a kettőnek van valami köze egymáshoz, illetve ha nem, akkor van valakinek valamilyen ötlete, mi lehet a baj??? -
Klarsa
tag
válasz
laszlolczka #9757 üzenetére
értem most már minden világos! Köszönöm szépen a választ!
-
hello28
aktív tag
Sziasztok
vissza állítom gyarira akkor is kell jig mindenképp? de jelzem 2.3.4 ban rajta criskelo rom!
Ha jig nincs akkor nemfog felmenni a gyári rom? -
Klarsa
tag
válasz
laszlolczka #9752 üzenetére
Ezt most linkelte nekem balu333: PhilZ-cwm6 - Safe Stock Based Kernel v4.00-b34
Ez akkor már a gyári kernelt is tartalmazza és akkor erre már nem kell feltennem amit te linkeltél?
Az XDA-s link alapján nem tudom eldönteni, hogy ez jó-e a spanyol JB-re? -
Takika14
aktív tag
Én ezt használom.
2 db van 1 csomagban, több mint fél éve fent van az első darab és számomra tökéletes, nehezen karcolódik, és nem mászkál el.
A lényeg, hogy gsm boltokban ne rakass rá olyat amit ott vágnak méretre, én anno N97 minivel megjártam, ablaktisztítóval kellett mostam 2 hétig a ragasztómaradványokat. De gondolom ezzel mindenki tisztában van, hogy az nem jó.
-
hello28
aktív tag
Vagy esetleg segíthet rajta ha felkerül újabb verzió..? mert ahogy írtam a criskelo van meg rajta
-
hello28
aktív tag
Szerintetek valahol valaki pl egy telefonos foglalkozik ilyennel??
-
Klarsa
tag
Üdv mindenkinek
Ezt ma valamikor feldobnám a telómra: PhilZ-cwm6-XXLS8-FOP-4.00-b22! Érdeklődnék hogy van-e ennél újabb? És még tudna nekem valaki linkelni egy gyári kernelt is amit a rootolás után még telepíteni szeretnék? Mert ha jól tudom a root ez esetben megmarad.
-
hello28
aktív tag
Gyári beállítás vissza így hogy rootolva van nemhogy semmit csinálni?
-
hello28
aktív tag
Ezen még a régi criskelo rom van
-
hello28
aktív tag
Valakit nemtudtok aki megtudja csinalni?nem kerem ingyen de tenyleg nem tudom megcsinalni!!
-
hello28
aktív tag
válasz
eladogeppc #9733 üzenetére
Szia
Rootolva van a telo vissza allitani gyarira csak odin jig stb??mas nincs?mert en azt nem tudom megcsinalni!sajnos
-
eladogeppc
veterán
válasz
hello28 #9729 üzenetére
Elvile nincs koze a wifinek a kartyahoz. En egy gyari helyreallitast javaslok. Vagy wipe. De ettol sem hiszem hogy megjavul. Azert nezd meg mas eszkozzel is , nehogy a wifi eszkozzel legyen baj. En azt is ujrainditanam eloszor a helyedben.
Mas: MiUi. Most Stock ICS re mentem vissza az akkuido miatt. Miuibol melyikkel erdemes probalkozni ?
-
hello28
aktív tag
Ez meg lemaradt esetleg tud valaki ajanlani nekem valakit aki vissza tudja allitani telot gyarira se Jig nincs nekem es nem akarom elrontanii se
)
Koszi eloreis -
hello28
aktív tag
Sziasztok
Egy kis segitseget szeretnek kerni samsung par honap allt kartya nelkul es bejapcsoltam feltoltottem es bekap wifi kikapcsol nem talal semmit !nincs benne sim karzya attol meg kene mennie!!datum is 2000 ir!!kell bele egy sim hogy magahoz terjen?milehet a gond?amugy minden mukodik rajta!
Varom segitsegeteket
Koszonom eloreis -
waddafaq
tag
-
Weeman1
veterán
-
Weeman1
veterán
válasz
eladogeppc #9709 üzenetére
De jó,mi baja lenne.
-
M.A.Z.
aktív tag
válasz
HELLAFLUSH #9703 üzenetére
SGS2 alapból ext4 fájlrendszert használ, mivel Gingerbread-el debütált.
-
M.A.Z.
aktív tag
idézet az 1. hozzászólásból:
"A ROM frissítésről általánosságban:
Kétféle frissítést különböztetünk meg: 1 fájlos, illetve 3(+1) fájlos. Az 1 fájlos frissítés jellemzően a főzött romok ismérve (erről lentebb részletesen is lesz leírás), míg a 3+1 (PDA, MODEM, CSC és PIT) fájlos frissítéssel leginkább gyári romnál fogunk találkozni. Itt és most a +1 fájl, vagyis a PIT fájl ki lesz hagyva, vagyis csak 3 fájlal fogunk frissíteni a következő miatt: teljesen felesleges normál esetben a PIT fájlt is betallózni, hiszen a PIT fájl akkor kell, ha változik a partíciós tábla mérete (ez leginkább a Samsung Galaxy S-nél volt jellemző). Mivel minden jelenlegi rom ugyanazt PIT-et használja, nyugodtan kihagyható a PIT. Ugyanakkor a PIT fájl betallózásának van egy előnye: újrahúzza a partíciós táblát, és elméletileg ezzel töröl minden rajta lévő adatot, így nem marad nyoma az előző romnak. Kevesebb annak lehetősége, hogy a régi rom összeakad az újjal, ami hibás működést eredményez(het)." -
No.01
addikt
Sziasztok,
Aki hasznal foliat legyen kedves ajanljon v.mi jot... Nemreg S3-nal csak a 4. lett jo... Igaz ott a kijelzo szele gorbe
Anelkul meg nem adom muterom a hugom kezebe -
Takika14
aktív tag
válasz
vrgkrisztian #9717 üzenetére
Szerintem igen, de majd megcáfolják ha tévedtem
-
Takika14
aktív tag
válasz
vrgkrisztian #9714 üzenetére
Legörgeted és ott le van írva.
-
vrgkrisztian
aktív tag
mi az az odex/deodex?
-
Takika14
aktív tag
Elég gyári recoveryből vájpolni és utána újrahúzni a stock JB-t?
Így nem valami gördülékeny.
-
waddafaq
tag
Valaki nem tudja, hogy az új xxls8-as jb rom-on hogy lehet megcsinálni, hogy lásson ad-hoc wifi hálót a telefon? órák óta keresek meg próbálgatok mindenfélét, de csak gb-re meg ics-re működőt találtam. a többi kinyírja a wifit...
-
Muffi
aktív tag
válasz
eladogeppc #9707 üzenetére
Marcciusban lesz Miui v5
-
eladogeppc
veterán
MIUI ról senki ?
Vélemény, tapasztalat ? -
HELLAFLUSH
őstag
azért jól jönne egy segítség, de még nem kaptam rá választ [link]
-
khorvat
senior tag
Nekem is a 4.1.2 spanyol stock ROM van fent PhilZ legfrisebb kernelével (4.00-b32-signed) és a szotver frissítésnél azt írja ki: "Már telepítve vannak a legújabb frissítések"
De itt felesleges bármit is várni szerintem ha kijön a Telenoros hivatalos rom feltolom odinból a 4.0.3 telnorost és akkor jöhet az OTA-n a friss 4.1.2 és onnantól gyári a teló!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- World of Tanks - MMO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ózongenerátor a háztartásban
- Futás, futópályák
- Megjelent a OnePlus 13T
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen notebookot vegyek?
- Fűnyíró topik
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- További aktív témák...
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest