- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Három éven belül megelőzheti a szerverprocesszorok piacán az Intelt az AMD
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Ez már a középkategória: teszten a GeForce RTX 5070
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Tartalom:
1. Telefon összesítõ, B20 hiánya, Telekom B20-as térkép (Köszönet Korisnak)
2. Bootloader nyitás, hivatalos ROM telepítés, TWRP, EU ROM
3. Multirom telepítése zárt Bootloader esetén
4. Hibák és javításai
5. Hardbrick
6. Magyar nyelv
7. Ajánlott kiegészítõk
8. Fényképezés MI MAX-szel (Köszönet Krammerernek)
9. ROM linkek gyûjteménye a teljesség igénye nélkül
10. Lockscreen resetelés TWRP-bõl (Köszönet OberMotznak)
11. MAX visszaállítása eladás elõtt (Köszönet Milestone2-nek)
12. MIUI téma testreszabása
13. Camera2 API engedélyezés (Köszönet Pistike1985-nek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
Criminal017 #3197 üzenetére
Vagy igen, vagy nem. Ismert, hogy mennyi probléma van a custom recovery ügyekkel Max-on, Mix-en... Enyhén szólva nem arra bazírozik a Xiaomi ökoszisztéma (sem), hogy custom recovery-t használjon a fogyasztó. Eleve nem sima ügy a custom recovery.
-
törölt tag
válasz
Criminal017 #3193 üzenetére
Nincsen.
Az általad linkelt ROM már régóta van, de valójában nincsen. Ugyanis ez a MiPCSuite-tal feltehető verzió, ellenben PCSuite nincsen. Volt már egy-kétszer szó róla, hogy gyártják a semmibe a PCSuite-os ROM-okat, miközben PCSuite pedig nincsen. Fastboot-os global dev. pedig még nincsen. Tehát global dev. a Prime-ra nincsen. Vagy hogy változatosabban is kifejezzem magam: nem vanik.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
Más.
Múlt héten úton lévén csak tegnap tettem fel otthon a global dev. Nougat frissítést, OTA (3/32GB). Nálam semmiféle probléma nem jelentkezett azóta, sokmindent próbálva a telefonnal, minden rendeltetésszerűen működött, pedig nem csináltam gyári visszaállítást, és minden beállítást szépen meg is őrzött.
Nem írta senki, de feltételezem, a ti telefonotokon is történt egy változás. A zenelejátszási hangerő visszaállt arra a jó hangos szintre, ahol azelőtt volt, mielőtt a MIUI 8 frissítés leszabályozta. Most tehát megint irdatlan hangosan tudja a telefon a zenét lejátszani, próbáljátok ki. Kíváncsi vagyok, meddig hagyják így. (Természetesen a "Mi Zene javítás" és Hangszínszabályzó funkció továbbra is kiiktatandó, de ez másik téma.) -
Criminal017
őstag
válasz
Milestone2 #3194 üzenetére
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Criminal017 #3193 üzenetére
N@gyk@k@
-
Criminal017
őstag
Nem tudom észrevettétek-e, hogy most már van Global dev a "prime" telókra is: [link]
-
OberMotz
aktív tag
válasz
gyuri1979 #3190 üzenetére
Szvsz nem leírta a Max-ot, csak még nem amortizálódott le annyira az Ultra, hogy megérje lecserélni. Én is szerettem az Ultrát, csak elromlott benne a proximity szenzor és anélkül elég körülményes volt pl. telefonálni vele. Persze nem bántam meg a Max beszerzését, félre ne értsetek
-
TpS
őstag
-
fisi
senior tag
válasz
OberMotz #3188 üzenetére
Nekem sajnos nem ad annyi többletet még hogy elszanjam magam rá. Igazából motoros lévén a Z Ultra vízállósága nekem nagyon jól jön. Ujjlenyomat olvasó meg ilyen faxsagok nem érdekelnek az NFC vagy mi a pék -et sem használom az Ultrán, azt sem tudom mire jó. Játszani alig játszok vele, fényképezni sem nagyon hisz van rendes gépem. Netezni meg néha egy két kisebb banki ügyet intézni meg bőven jó az Ultra is.
Így már láthatod miért nem indulok neki a cserenek, illetve ha meghal az akkuja az Ultrának akkor esetleg. De amit ez kapott már két év alatt az nem emberi, van hogy naponta 3x töltöm csak ennyit használom netre stb.
Ami miatt a Xiaomi tetszene az a dupla sim bár ha meg a G20 vagy mi szabványt nem tudja lévén vodas vagyok akkor lehet ez se akkora érv... -
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #3186 üzenetére
😉
-
Milestone2
nagyúr
válasz
gyuri1979 #3185 üzenetére
Egy eset, nem eset...persze bosszantó.
Ha van ennyi lelkesedésed: MiForumGlobal App telepítése, majd hibajelentés.
vagy
Vagy en.miui.com oldalon( http://en.miui.com/type-11-801.html ) hibajelentés készítése.Ha nincs lelkesedés, akkor várakoznod kell és megfigyelned, hogy állandó jelenséged lesz mostantól ez (remélhetőleg nem) vagy csak a rendszered "csillagzatának" pillanatnyi "holdegyüttállása" eredményezte és soha nem történik többet ilyen...
-
gyuri1979
aktív tag
Na most egy olyan fordult elő,hogy hívtak,es a telefon nem csorgott ,csak vilagított,kikapcsolt és újraindult. És a hívást sem jelezte utánna a listában
-
-
Kowi84
aktív tag
Sziasztok,
Érdemes most beleugrani egy Mi Max 3/64-be? Mennyire járt el fölötte az idő? Megállja a helyét manapság vagy érdemes várni még pár hónapot hátha adnak ki valami újdonságot ilyen nagy méretű telóból?
-
zsloti
senior tag
válasz
Milestone2 #3170 üzenetére
Köszönöm.
Már jön lefelé..
Zs -
-
zsloti
senior tag
válasz
Milestone2 #3166 üzenetére
Ez a gyári frissítés?
Akkor magától miért nem találja?
Zs -
artiny
őstag
Megjott ez a festet (fekete) Tempered Glass Screen protektorom az aliexpressrol a legolcsobb verzi 1.40€ert. Egy baj van vele, hogy miutan feltettem ilyen olaj folt szeru szivarvany van az uveg alatt. Lemostam (alkohollal, tisztoszerrel) - sikerult is feltennem újra, de idovel ha felmelegszik a telefon - úgy látszik elohozza a semmibol ezt az olaj foltot. A másik bajom,hogy nagyon gyujti az ujlenyomatatot.
Van esetleg valakinek tapasztalata olyan uveg foliaval ami nem gyujti ennyire az ujlenyomatokat es esetleg letezik fekete/arany szinben is? -
Milestone2
nagyúr
@zsloti! Letöltöd ezt: http://bigota.d.miui.com/V8.2.1.0.MBDMIDL/miui_MIMAX652Global_V8.2.1.0.MBDMIDL_9060ae09fa_6.0.zip
Elindítod a Frissítés alkalmazást.
Amint nem talált frissítést, jobb felső sarok (menü)
Ott "ROM telepítés kiválasztása" menü
Mint file kezelő, megmutatod neki a letöltött fenti ROM-ot.
Elindítod a frissítést.
A végén örömködsz... -
zsloti
senior tag
Sziasztok
128/4 8.1 globál stabil-ra mikor várható frissítés?
Köszi
Zs -
gghrtz
őstag
Tegnap felraktam a devre az uj nougat frissitest. Se gyors merules, se lassulas, de a facebook pl. nem tud bejelentkezni. Eddig ennyi hibat eszleltem.
-
Jolly87
tag
Sajnos én is frissítettem 2/16 -on. Baromi lassú lett, alkalmazások folyamatosan leállnak. Érdemes várni a következő frissítésre ami helyre teszi, vagy gyári visszaállítás az egyetlen megoldás?
-
a.sebi
őstag
Kis beszámolót írtok? Mi változott!
-
TpS
őstag
válasz
Milestone2 #3143 üzenetére
Az új eu romot is felfüggesztették max-ra, valszeg ott is előjöttek a gondok.
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #3151 üzenetére
Na megcsináltam ,a gyári visszaáll.,hat ez kellett neki,így már minden ok vele. Az aku még majd kiderül.
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #3149 üzenetére
Nincs beállítva mi accountom. Hát így marad a gyari vissza áll.
-
Milestone2
nagyúr
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #3147 üzenetére
Hat az,ebben igazad van,de 23% merülés 1H alatt,kicsit sok.Micloudom nincs,mas módon tudok biztonsági mentést csinálni?
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #3145 üzenetére
Ház akkor csinálok egy gyári visszaáll.meg látjuk mi lessz. 1 óra alatt merült 23%-ot,gyari visszaáll.hatha megoldja.
-
gyuri1979
aktív tag
Egyébként ha letőltom az előző 6.12.22-ei szoftvert ami még a 6-os, visszatudom rakni ez helyett a telepitobol.
Twrp stb nincs. -
Milestone2
nagyúr
Másik fórumban volt azért negatív is:
"...Ma reggel 2/16-osra megérkezett a 7.0 frissítés MIUI 8 globál.Katasztrófa. Alkalmazások leállnak,kilép, lassú, akadozik az egész rendszer.Gyorsabban merül,némi melegedést tapasztalok..." - persze ez egy (kényelmetlen) FR-rel szerintem megoldódik.
-
Tombi
őstag
Köszönöm mindenkinek az infót ! Hamarosan én frissítek,
bár ezzel a rommal sincs problémám. (6) -
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #3136 üzenetére
Felrakta ,nem gyalulta. Twrp hasonló nem volt.Megmaradtak beállítások ,minden rajta.
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #3136 üzenetére
Még nem raktam fel.majd ha hazaerek munkabol dè.
-
Tombi
őstag
válasz
Milestone2 #3133 üzenetére
a nugátra való átállás jár bármilyen adatvesztéssel? Régen verziok közötti ugrás, döcögősen ment.
-
gyuri1979
aktív tag
Na jelzett hogy van a 3/32 global dev-re Ota-n 1.4Gb.frissítès.
-
fisi
senior tag
válasz
*Mukeey* #3125 üzenetére
Köszönöm a választ. Hát egyenlőre semmi nem indokolja hogy váltsak akkor, főleg hogy a Sony por és vízálló ami már sokszor jól jött motoros túrákon. Hopp egy kérdés. A Mi Max mennyire érzékeny a Ghost fingerre? Mert ez viszont nagyon idegesítő tud néha lenni az Ultrán.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
aimettirlz #3126 üzenetére
✌✌✌
-
OberMotz
aktív tag
Mert van rá támogatott LineageOS (a MIUI-nak mondhatni nem vagyok híve)
. A kamera mondjuk egy atrocitás a Z Ultrában (kb. 2 évig használtam egyébként, nagyon szerettem a kamerától eltekintve, de szegény elromlott), ehhez képest a Max-szal kellő odafigyeléssel piiszok jó kis képeket lehet lőni.
-
fisi
senior tag
Sziasztok péklapát userek!
Volt aki Sony Xperia Z ultrarol váltott erre a telre. Meg tudnátok mondani hogy egyáltalán van e értelme váltani róla, erre, és ha igen akkor mi az? Ugyanis nekem is ilyen készülékem van.
Köszönöm! -
*Mukeey*
addikt
válasz
Milestone2 #3119 üzenetére
Persze ez megint valami csodatalálmány.Első leesèsre vège,max karcok ellen vèdhet.
-
TpS
őstag
válasz
Mikor gyerek voltam, az írószerboltban találtunk törhetetlen zsírkrétát. Azért nekünk sikerült eltörni.
Ilyen a törhetetlen kijelző is, bármilyen védelem esetén is. -
gyuri1979
aktív tag
válasz
Hát nem rossz. Gyakorlatba majd kiderül,a szikès dolog meggyőző volt. A karcok ellen biztos jó. Dobalni eddig se dobaktam a telt. Az üvegbe sem nagyon hiszek,anno az s6 om is 8e ft-os üveg volt,egy kis kocc történt és kijelző repedt,uvegfolia meg kacagott,semmi baja.
-
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
t.roby90 #3117 üzenetére
3990.-ft. volt. Igazából elég meggyőző volt,felrakta a srác utánna másnap visszamentem(mert a teljes szaradás 12óra) es hát igazából nem hittem a dologban,amit a saját telojan mutatott ,és szikevel próbálta/p robaltuk karistolni,kulcsal,es semmi. Elmèletileg másfél év ,de erősebb használattal 1 évet bír. És igazából ennek van Tüv tanusítvanya.
-
gyuri1979
aktív tag
Na rakattam a telefon kijelzőjère ezt a wowfixit kijelzővèdőt. Eddig egész meggyőző. Amit észre vettem a dupla koppos ébresztés sokkal jobban érzékel.
-
pepimama
tag
Zenelejátszó-, és Kamera-alkalmazás van jobb, mint a gyári? (Redmi Note-on a Camera 360-at használtam)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Parfüm topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest