-
PROHARDVER!
Tartalom:
1. Telefon összesítõ, B20 hiánya, Telekom B20-as térkép (Köszönet Korisnak)
2. Bootloader nyitás, hivatalos ROM telepítés, TWRP, EU ROM
3. Multirom telepítése zárt Bootloader esetén
4. Hibák és javításai
5. Hardbrick
6. Magyar nyelv
7. Ajánlott kiegészítõk
8. Fényképezés MI MAX-szel (Köszönet Krammerernek)
9. ROM linkek gyûjteménye a teljesség igénye nélkül
10. Lockscreen resetelés TWRP-bõl (Köszönet OberMotznak)
11. MAX visszaállítása eladás elõtt (Köszönet Milestone2-nek)
12. MIUI téma testreszabása
13. Camera2 API engedélyezés (Köszönet Pistike1985-nek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AttilaMvh
tag
válasz
#71562240 #3196 üzenetére
Szombat éjjel nálam is feltelepült a 7.2.16 dev automatikusan, mert nem figyeltem oda (3/32-esem van). Fél napig minden tökéletesen ment, azután a Facebook összeomlott, újraindítás után meg egyre több alkalmazás nem indult többé el. Így hát következett a gyári állapot visszaállítása. Most relatív stabil a készülék, Facebook és Messenger néha kiakad, de ennyit el lehet viselni annak reményében, hogy előbb-utóbb a nugát is utoléri a 6.12.22-es romot ami nálam 100℅-ig stabil volt.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
#71562240 #3196 üzenetére
Kicsit vitatkoznék...a ZIP romokat nem elsősorban MiPCSuite-hez készítik, hanem a MIReocvery-hez.
Igaz, nem próbáltam, hogy felmegy-e Updaterből...de fel kéne.A második, hogy Nijel elkészítette a stabilnak mondható, jelszavas védelemtől megfosztott (nem kell formázni a data-t, hogy bármit tudj csinálni) TWRP-t, szóval elméletben működnie kell PCSuite nélkül is mindennek.
Majd tesztelem.
-
-
*Mukeey*
addikt
válasz
#71562240 #2547 üzenetére
Nekem a gyors multitasking többet èr,pl hogy ne töltődjenek újra a progik meg oldalak a böngèszőben.Nagymèretű játèkok nincsenek,viszont van,hogy egyszerre 7-8 oldal nyitva,egyikből másikba lèpek munkám miatt.Tehát nekem "előny",ha nem zárja be.Kinek mi a fontos.
@Criminal017:Sorry,már így marad😎
-
Milestone2
nagyúr
-
malomszék
csendes tag
válasz
#71562240 #2300 üzenetére
Én is köszönöm!
Szerettem volna a töltőm feliratát lefotózni közelről de nem nagyon sikerült. Olvashatatlanul, homályos.
Ez a fotó kicsit távolabbról készült, és azt szeretném megkérdezni hogy nektek is melegszik töltés közben a hálózati töltő?Nem tudom feltölteni a fotót.
-
-
futo001
senior tag
válasz
#71562240 #2306 üzenetére
Mivel a kínai telefonok kamerája picit gyengébb képet ad a nevesebb gyártók által kínált telefonok kameráinál, szerintem egy külön bekezdést megér. Látod, valakinek máris szereztél egy jó napot, pedig csak pár perce írtad meg a fenti szösszenetet.
Szerintem sokan vannak, akik nem fotóznak és nem ismerik az összefüggéseket. Amit leírtál is bőven sok információt ad, a részletekbe nagyon belemenni nem tudom van-e értelme, hiszen aki telefonnal készít képeket, azt talán nem is érdekli más, csak hogy picit élesebb vagy kontrasztosab legyen a kép.
Aki meg rendes géppel nyomja, az meg úgyis rég beállította.Szerk: azért lehet mégis kellenek a részletek, jobb ha az ember fia látja az összefüggéseket.
-
-
Milestone2
nagyúr
válasz
#71562240 #2086 üzenetére
Lesznek, de a kamera videorecorder része nekem nem megy, pedig a "gyártó" azt írja működik csak kicsit makrancos ("...Camcorder can be a bit buggy at times..") úgyhogy ilyen esetben igen hamar dobni szoktam az ilyen "kis" hibával [mint ez a videofelvétel] rendelkező ROM-okat!
[kép], [kép], [kép], [kép] -
TpS
őstag
válasz
#71562240 #1900 üzenetére
Ha találsz megfelelőt, szólj, majd megrendelem, és ha megjön elküldöm.
Őt is megkérdezheted, olyat is hoz, ami nincs a listáján. -
Milestone2
nagyúr
válasz
#71562240 #1726 üzenetére
Nekem meg az jutott eszembe, hogy kiadtak egy ilyen, hogyismondjam: "gazdagúrigyermek" telefont, jó magas áron limitált példányszámmal (max 10.000-et bírnak elkészíteni havonta) az egész elég szánalmas, legalább is nekem.
Mindenesetre, ugyanaz a helyzet, 2 hónapja vettem a MAX-ot, nekem nincs lehetőségem 2 havonta telefont venni. Ez most ki kell(ene) szolgáljon minimum 2 évig. Aztán meglátjuk addigra mi lesz az épp kapható (és megfizethető) készülék számomra....
-
TpS
őstag
válasz
#71562240 #1708 üzenetére
A Max-nak biztos lesz folytatása, mert rengeteget eladtak belőle, van rá érdeklődés. Hamarosan szerintem erre felénk is növekedni fog az érdeklődés a nagy telefonok iránt, de ilyen szempontból Európa még eléggé le van maradva kelettől. Ha a Mix megállja a helyét, biztos lesz folytatása más típusoknál is, mert elég állat egy majdnem keret nélküli telefon. Nekem jobban bejön, mint a samsung féle legörbített kijelző, amúgy az se kutya.
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
válasz
#71562240 #1194 üzenetére
nem mondtam hogy nem javaslom.
én developer párti vagyok.tudod, ez olyan eldönthetetlen kérdés, mint hogy a szőke nők/pasik jobb nők/pasik, vagy a barnák????
kinek a pap, kinek a Pappné...
Sajnos ROM- kérdésben igen sokan azt sem tudják eszik-e vagy isszák
4 gyári ROM létezik
CHINA DEVELOPER
CHINA STABLE
GLOBAL DEVELOPER
GLOBAL STABLEminden más, custom (főzött, nem hivatalos) ROM, akárminek is hívja magát.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
#71562240 #1183 üzenetére
Nem oly nehéz oda reggelni...
Röviden összefoglalva: 1:0-ra vezet jelenleg az RR a CM13-mal szemben, mivel az alapszolgáltatások közül a CM-ben a kamera nem akar működni.
Most egy hét ünnep lesz kínjában, nem lesznek betateszter frissítések, talán lesz egy kis időm jobban belemélyedni a két fellelhető custom tanulmányozásába.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
#71562240 #1166 üzenetére
Amit kipróbálok, azt ide összegyűjtöm: http://miui.hu/forum/viewtopic.php?f=118&t=2745
-
törölt tag
válasz
#71562240 #1133 üzenetére
Mármint azt akartam írni, hogy a Mi Band valamit talán mégis bekapcsol a "Ne zavarjanak" menü szolgáltatásaiból valami bug (vagy programozói szándék) révén. Nálam például ki van kapcsolva a MIUI Fórum értesítése, oszt mégis mindig értesítget. Van úgy, hogy a programozók csak látszólag adják meg neked a felügyeleti opciót - lásd még appok eredménytelen autostart tiltása és hasonlók.
-
FreedomHUN
senior tag
válasz
#71562240 #1117 üzenetére
Most jött ki a Marshallow
Az még odébb lesz.
Feltettem a legujabb eu romot. Ez is magyar. 2 aprobb hibát felfedeztem az előzőben, gmail sync hiba, nem mindig frissített, ezt javitották a leirás szerint. A másik hogy hívásnál a hívások fülnél nem működött a kereső, csak a névjegyeknél. Úgy tűnik ezt is javították, de ezt nem írták.
-
storm4
aktív tag
válasz
#71562240 #642 üzenetére
Meghajlok Ön szerénysége előtt!
Rendben,köszönöm az információt.
Természetesen folyamatosan követem és olvasom a topikot,illetve az összefoglalót is átolvastam.Még egy kérdés:
- jól láttam,hogy videózás közben nem lehet fotózni vagy csak még nem néztem meg rendesen a beállításokat?Criminal017 válaszára:
Ez legyen a legnagyobb bajom a B20 hiánya mellettfuto001 válaszára:
Igen,sajnos,én is pont azt nézegettem,hogy ehhez a legkisebb modellhez nem igazán van semmi.
Annyit megnéztem,hogy a bootloader-em az zárt.
Majd figyelgetem,hogy hegesztenek-e rá valamit vagy lesz hivatalos.Köszönöm a munkátokat és használjuk megelégedéssel a szerzeményeinket!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Yettel topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Újszerű,Kétkártyás,Töltővel. 1év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IPhone 13 mini 128GB gyári független ÚJ akku 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/128GB 100% hibátlan!
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged