-
PROHARDVER!
Tartalom:
1. Telefon összesítõ, B20 hiánya, Telekom B20-as térkép (Köszönet Korisnak)
2. Bootloader nyitás, hivatalos ROM telepítés, TWRP, EU ROM
3. Multirom telepítése zárt Bootloader esetén
4. Hibák és javításai
5. Hardbrick
6. Magyar nyelv
7. Ajánlott kiegészítõk
8. Fényképezés MI MAX-szel (Köszönet Krammerernek)
9. ROM linkek gyûjteménye a teljesség igénye nélkül
10. Lockscreen resetelés TWRP-bõl (Köszönet OberMotznak)
11. MAX visszaállítása eladás elõtt (Köszönet Milestone2-nek)
12. MIUI téma testreszabása
13. Camera2 API engedélyezés (Köszönet Pistike1985-nek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Mukeey*
addikt
Végleg megadta magát a Max-unk, igaz már csak tablet funkciót töltött be rég óta. Úgyh búcsúzok a topiktól
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Milestone2 #5823 üzenetére
Megvan😎
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Milestone2 #5787 üzenetére
Miui gesztusvezérlése világbajnok. Azóta, ha más készülék a kezembe kerül, már automatikusan így próbálom kezelni.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Milestone2 #5767 üzenetére
Nem webshopos rom,hanem a gyári miuiban lesznek reklámok a "fenntarthatóbb üzletmenet"-ért állítólag...egyenlőre pletyka,de nem zörög a....
-
*Mukeey*
addikt
Egyet nem értettem soha a miuiban...minek kell ez a bonyolult hekkerkedés állandóan?Boot.img meg kutyafüle.Egyszerűbben nem lehetne a romolást megoldaniuk,ha már nyitva a bl?
Régen emlékszem,Xperia X10re pl egy progival 2 kattintással fennt volt a miui2,vagy a galaxy nexusra a cyanogenmod... -
*Mukeey*
addikt
válasz
Milestone2 #5627 üzenetére
Én véleményem,hogy a miui.hu még valahol érthető,ha akarnak hivatalos support oldalt.Viszont a helloxiaomi az egy tech oldal,ami történetesen ezzel a márkával foglalkozik.Semmi közük nem lenne hozzá.Ez olyan,mintha pl az androidportal.hu-t beperelné a google,mert az android szó benne van a névben...
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Milestone2 #5624 üzenetére
Olvastam én is😑
Lehet ez egy lépés a bolt nyitás miatt?Hogy innentől csak ők használhassák a neveket?
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Milestone2 #5613 üzenetére
Most már nem hiszem,hogy 3asnál régebbit vett.
@makoj20 Max1 nem kap Oreot,Max2 sztem még igen.3on meg 8.1es rom van.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Milestone2 #5581 üzenetére
Így értem....6/128 Note5?
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Milestone2 #5577 üzenetére
Várj egy kicsit,ha annyira számít neked a 6gb ram.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Milestone2 #5566 üzenetére
Tapasztalataimból kiindulva miuinak teljesen mindegy,mennyi ram van,4gs-s telómon mindig 1gb szabad.Agresszíval lövöldözi ki az appokat sajna.Lehet valami aosp rommal ezt nem csinálja,de én szeretem a global betat.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
BladePocok #5549 üzenetére
Nem hinném,hogy egy miui-s teló használhatatlanra lassuljon.Fater 4x-ében sd450 van,az nem egy mai darab,sőt,mikor kijött se volt egy erőgép.Pont tegnap használtam és simán fluid volt a legújabb 9es stable.Na ez a sd636 egy erőgép ahhoz képest,minimum 2évig simán fog menni minden gond nélkül.Ráadás az ultra alacsony fogyasztás,ami mondjuk egy sd845re nem annyira igaz.Normál felhasználáshoz meg tök felesleges.
Mai világban 3-4évre mobilt venni...De ez teljesen az én szubjektív véleményem,hogy mindenre elég
-
*Mukeey*
addikt
Ne vitázzatok egy ilyen huleségen✌️
-
*Mukeey*
addikt
Mivel Note5öt használom már pár hete,tapasztalatbol mondom,hogy bármire elég a sd636,mellé nagyon jó a fogyasztása.Felesleges a sd710...
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Milestone2 #5468 üzenetére
Egyikkel sem.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Milestone2 #5464 üzenetére
Jó te speciális vagy😉
Emlékszem Miui 2-t raktam anno a Sony Xperia X10emre,már akkoriban nagyon bejött a Miui.Tök egyszerű volt flash-elni,pár kattintással felment.Asszem a kicsit gyengébb dizájnja miatt raktam vissza a gyárit.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Milestone2 #5460 üzenetére
Amúgy nem értem,hogy miért akarna bárki miui10 helyett 9re visszamenni.Nincsenek a napi használatot akadályozó bugok.Mint írtam,az akkuidő totál okés,rendszer fluid.
A 9 stable se volt jobb vagy rosszabb.Teszi a dolgát.Dizájnban meg nekem bejön az újabb😊 -
*Mukeey*
addikt
válasz
Milestone2 #5444 üzenetére
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Milestone2 #5421 üzenetére
✌️
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Milestone2 #5419 üzenetére
Legalább nem az a zöld csákó,amelyik minden 3.fórumozónak a képe😂
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Milestone2 #5396 üzenetére
Én felraktam,eddig semmi gáz vele...kopkopkop
-
*Mukeey*
addikt
Amúgy meg tök mindegy,ki nyit hivatalos boltot,mert az osztrák scs-es boltból kiindulva botrány áraik lesznek.
Pl a wifi repeater2 itthon edigitalnál és társainál ~3500ft,kinnt 25€...Mindenre számoljunk rá nyugodtan vagy 20-30%-ot.
Mi mix 2 alap kiszerelésben 500€,annyiért itthon mix2s van... -
*Mukeey*
addikt
Bár ez nagy off,de tegnap este óta van global beta a Note5re miui10.Fel is dobtam,elég jó lett.Valami atom gyors,akku is jobbnak tűnik.Pár bug azért akad még,a font kezelése nem tökéletes,sok helyen van benne hiba,főleg értesítési sáv egy katyvasz...
Viszont mennyire naprakész már?Pixel szint,júniusi bizt.,android 8.1....mi kell még😂
-
*Mukeey*
addikt
Az egyik egy gagyi utángyártott panel volt.Összerakta a srác és ilyen zöldes volt a fehér,a színek borzalmasak voltak.
Másikat barátnőm betörte sajnos,egyszer kérte el telefonálni,nem érezte a méretét😂
Most is megvan amúgy,melóba tabletként funkcionál,főleg zenét hallgatok róla kábellal egy erősítőre kötve,néha stream spotyról vagy soundcloudról.A rekord 50óra zene vele😎 -
*Mukeey*
addikt
válasz
gyuri1979 #5363 üzenetére
Xiaomibol ezért szoktam csak feketét venni,mert a fehérnél mind van egy vékony csík még a keret és a kijelző között,ami nekem nagyon nem jön be.
Viszont ha a max3 ilyen lesz,mint a note5öm,akkor nagyon ajánlott kategória.Lehet el se adom ezt,annyira bejön most.S8 után megváltás...
-
*Mukeey*
addikt
válasz
gyuri1979 #5357 üzenetére
Olvastam én is ma már...hát,pont erre számítottam.Sd636 amúgy eléggé odaver,semmi lassulást nem érzek az S8am után,sőt,maga a rendszer a Samun eléggé laggolt,itt miuin nagyon szépen viszi.Pedig az antutuban 200k felett gurít,ez meg 110-120között.(Jó tudom,antutu semmit se számít,de mégis...)
-
*Mukeey*
addikt
Sőt,inkább várni kell,néha nem is keveset.
Nagy igény is van egyes bestsellerekre(Mi Mix2s pl.),meg nem is halmoznak készleteket.Na de jön lassan a megjelenése a Max3nak,ez a lényeg.Valahol azt olvastam,hogy kijelzőkkel van a csúszás,mert valamelyik másik gyártó is ad ki ugyan ezzel a 6.99"ossal(talán az Asus?🤔).
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Milestone2 #5275 üzenetére
Note5-re kb mikor lesz?
-
*Mukeey*
addikt
Ez a Max3 lassan olyan,mint Kálámbó felesège.Lètezik biztos a tervezőasztalon,csak mèg Lei Yun se látta
🤣
-
*Mukeey*
addikt
Persze,hogy nem.Csak többen is remènyked
tektünk,hátha kicsit felsőbb kategória lesz,mint az előző,hardverben.
Na talán a pro változat majd...A fehèr előlapot èn sem èrtem,főleg nem bazári arany hátlappal.Xiaomi amúgy is az egyik legrondább arany árnyalatokat hozza ki mindig,pedig van szèp változat,pl S7e nagyon jól nèzett ki a platina/aranyban.
-
*Mukeey*
addikt
Alakul a dolog.Ma vettem egy Note5öt,már sokalltam😂Most újra boldog vagyok😎
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Milestone2 #5226 üzenetére
Rosszul látsz?Ilyen esetekben is jó a nagy kijelző.
-
*Mukeey*
addikt
Megjelenhetne már a Max3,nagyon vennék egy Xiaomit...
-
*Mukeey*
addikt
válasz
gyuri1979 #5200 üzenetére
Kijelzőt a max1-ben cseréltettem velük.Korrektek voltak,ár is okés volt(asszem valami 37et fizettem cakkpakk).Viszont bekerülni állítólag nehéz,sok a melójuk és van,hogy emailre nem válaszolnak.Több ismerősöm is megjegyezte már és a Facés oldalukon is van erre példa.
Szaktudásban biztos,hogy nem talász náluk jobbat.Bocsi látom közben már több válasz is érkezett,nekem nem frissült valamiért az oldal
-
*Mukeey*
addikt
válasz
DonLaca@ #5176 üzenetére
Elődökből kiindulva tuti a sd636,Mi Max azért alsóbb szegmensben indult.Igazából egy aktuális Redmi Note széria,nagyobb házban/kijelzővel/akkuval.Max1-->Note3pro hardverét kapta,a Max2 pedig a Note4-ét.Valószínűen lesz 3/32,4/64 és 6/64vagy128.Nincs ezzel gond,korrekt iparosmunka,semmi flanc.Csak árban is maradjanak ezen a szinten és rendelem is😁Úgyhogy szerintem ne számítsunk felső kategóriás dolgokra.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Milestone2 #5162 üzenetére
Ez full így van.Onnan amúgysem rendelek soha már,minden eszméletlen lassan ért ide.Ali és Gearbest sokkal jobb(szerintem)!
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Keresztapper #5121 üzenetére
Max1 nyers teljesítményben erősebb,mint a 2.
Sd650 vs 625. -
*Mukeey*
addikt
válasz
Criminal017 #5119 üzenetére
Ez így teljesen okés
lennelesz,azonnali rendelés 100ezer alatti kezdőár esetén😎 -
*Mukeey*
addikt
Ha amoledes lenne a max3,noccs nélkül.....(sóhaj)
Jelen pillanatban Note5 lenne a választásom,jöhetne már valami info a maxról.Jelenleg a 4/64es 65k eustocknál,de egy amoledes max3ért 100ast is kipengetném.
-
*Mukeey*
addikt
Na kinek hogy tetszenek a bemutatott mi8-ak?
Nálam kiestek sajna az akkuk miatt,nem lenne előrelépés s8 után sajnos.Meg ezzel a noccsal a sírba tesznek a gyártók,minek kell ezt eröltetni? -
*Mukeey*
addikt
Felraktam a képeket a Store-ról.Sajna az árak nem annyira versenyképesek,de legalább van...
-
*Mukeey*
addikt
válasz
gyuri1979 #5055 üzenetére
Mi mix 2se 180ezer ft környékén hivatalos Xiaomi boltból azért nem egy rossz ajánlat.Hozzá jön a helyben gari telóknál aznap!
Gyuri természetesen ha bármi kütyümütyü kell én nagyon szívesen beszerzem majd onnan nektek🤗
Note5 pro lesz nekem is érdekes,haverom le is adta a rendelést,ha találok hozzak ma neki egy 3/32est.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Milestone2 #5046 üzenetére
Azt irják,hogy 84 termékük van készleten,ha garis javítás van,akkor max 5 nap alatt intézik.Telefonoknál aznap.Az azért durva...
Holnap írok,meg csinálok fotókat is!
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Milestone2 #5046 üzenetére
Természetesen minden van a rizsfőzőtől a fogkefén át a plüssfiguráig.Holnap reggel már ott is vagyok,mert pont mennem kell Bécsbe...
-
*Mukeey*
addikt
Fantasztikus
15percre lakok autóval,innentől bármilyen Xiaomit beszerzek hivatalos úton,helyben garival.
Megnyílt Bécsben az első -
*Mukeey*
addikt
válasz
Milestone2 #5035 üzenetére
Nekem tetszik.Végre valami másabb kicsit,már elég uncsi volt ez a material dizájn.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Videós, mozgóképes topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Google Pixel topik
- Parfüm topik
- PlayStation 5
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest