-
PROHARDVER!
Tartalom:
1. Telefon összesítõ, B20 hiánya, Telekom B20-as térkép (Köszönet Korisnak)
2. Bootloader nyitás, hivatalos ROM telepítés, TWRP, EU ROM
3. Multirom telepítése zárt Bootloader esetén
4. Hibák és javításai
5. Hardbrick
6. Magyar nyelv
7. Ajánlott kiegészítõk
8. Fényképezés MI MAX-szel (Köszönet Krammerernek)
9. ROM linkek gyûjteménye a teljesség igénye nélkül
10. Lockscreen resetelés TWRP-bõl (Köszönet OberMotznak)
11. MAX visszaállítása eladás elõtt (Köszönet Milestone2-nek)
12. MIUI téma testreszabása
13. Camera2 API engedélyezés (Köszönet Pistike1985-nek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TpS
őstag
válasz
Criminal017 #2097 üzenetére
Nálam erre leveszi a panelt, és de nem veszi fel a telefont.
Nyomtam neki egy újraindítást, és meggyógyult.
-
TpS
őstag
Ha pl. játék közben jön hívás, fent megjelenik egy panel egy elutasító és egy felvevő telefon gombbal. Hogyan lehet felvenni? Próbáltam bökdösni, elhúzni, de nekem nem veszi fel. Mi a trükk?
-
FreedomHUN
senior tag
válasz
Milestone2 #2094 üzenetére
Köszi megvan
-
Milestone2
nagyúr
válasz
FreedomHUN #2093 üzenetére
MIUI8-ban van.
Settings
Additional settings
Quick ball -
FreedomHUN
senior tag
Hol lehet beállítani ezt a golyót?
Nekem sosem volt, nem is tudtam hogy létezik ilyen opció.
-
törölt tag
válasz
FreedomHUN #2090 üzenetére
Az új feature azt jelenti, hogy mostantól nem csak a navigációs gombok közötti simítással tudod bekapcsolni a képernyőkicsinyítéses egykezes módot, hanem a Lebegő labda opciójaként választható lett hozzá nyomógomb.
jonnyjoker01: Sok másra is alkalmas a golyó, beállítás szerint.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
FreedomHUN #2090 üzenetére
Egy kis golyó a képernyő szélén ami a navigációs gombokat nyitja meg.
-
FreedomHUN
senior tag
Az új eu-s romban írja a bugfixeket, meg van egy új feature, de ezt nem talaltam sehol.
Egykezes gyorslabda
Ez mi is?Quick Ball
New - One-handed mode for Quick ball (11-16) -
Milestone2
nagyúr
válasz
FreedomHUN #2088 üzenetére
Igen Sherlock....
-
FreedomHUN
senior tag
válasz
Milestone2 #2087 üzenetére
Látom upcs neted van.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
#71562240 #2086 üzenetére
Lesznek, de a kamera videorecorder része nekem nem megy, pedig a "gyártó" azt írja működik csak kicsit makrancos ("...Camcorder can be a bit buggy at times..") úgyhogy ilyen esetben igen hamar dobni szoktam az ilyen "kis" hibával [mint ez a videofelvétel] rendelkező ROM-okat!
[kép], [kép], [kép], [kép] -
törölt tag
válasz
Milestone2 #2085 üzenetére
Várjuk a szép screenshotokat!
-
Milestone2
nagyúr
Itt a 14.1 linkje az updater scriptet módosítanom kellett, így már felmegy heliumra is, hydrogenre is. Felment gond nélkül, most teszt alatt áll.
TWRP
Wipe-ok
Install ROM
Install Opengapps /arm64/7.1
RebootSuperSU TILOS!!! Van benne belső root a Developer options-ban és meghülyül, ha még kívülről is rootolod.
-
Milestone2
nagyúr
Na elkészült az első 14.1-es ROM-unk. Most töltöm le, ha hybrid boot (heliumra is feltehető) akkor kipróbálom. Majd írok...ha lesz mit.
-
TpS
őstag
válasz
FreedomHUN #2082 üzenetére
Akkor most már ezt is tudjuk, hasznos infó, köszi!
-
FreedomHUN
senior tag
Nem tudtam unlockolni a feleségem accountjával. sms aktíválást kért.
Kijelentkeztem mind 2 telóbol, beléptem az én accountommal, nyitottam, majd visszajelenkeztem a sajátjávalFel is ment a 17-es sw
-
TpS
őstag
válasz
FreedomHUN #2080 üzenetére
Kíváncsi vagyok, hogy ki tudod-e nyitni. Lehet, nem is érdemes az sms-sel foglalkozni, amikor jelzed, hogy nyitni akarod, egyszerűen bejegyzi, hogy mehet, és kész.
-
TpS
őstag
válasz
FreedomHUN #2078 üzenetére
Ilyen bátor vagy?
Már nem merek kísérletezni, inkább kinyitottam. -
FreedomHUN
senior tag
Zárt bl-re felment minden gond nélkül a heti eu-rom?
-
TpS
őstag
válasz
Milestone2 #2076 üzenetére
Köszi szépen az infót! Akkor megpróbálok együtt élni vele, amíg muszáj.
-
Milestone2
nagyúr
Egy újabb Xiaomi védelem. Encrypted-Decrypted
Így ha custom ROM-ot akarsz telepíteni kénytelen vagy előbb törölni a DATA-t, ami formáz mindent (kivéve ha tudnád a jelszót), mert csak utána képes a TWRP mountolni a data partíciót.
Illetve ha már megszüntetted a védelmet a datá-n, jelenleg TWRP-vel (mindaddig míg ezt a decrypted-encrypted védelmet ki nem küszöböli majd egy fejlesztő, XDA-n már van majdnem sikeres próbálkozás) nem tudsz gyári ROM-ot telepíteni, mert települ ugyan de bootloop a vége. -
TpS
őstag
A twrp-nél miért kér jelszót, illetve ezt hogyan lehetne megszüntetni? Tudom, hogy át lehet lépni, de mi az oka?
-
Charx
senior tag
Használja valaki a skype-t? Nekem (friss eu-rommal, de előtte is ez volt) homályos a hátlapi kamera képe, valamiért nem fókuszál. Az előlapi teljesen jó, mit tudok kezdeni vele? Skype is friss verzió!
-
Milestone2
nagyúr
-
borztej
csendes tag
sziasztok!
az unlock kódot ti hány nap alatt kaptátok meg? múlt hét szombat óta várok rá...
-
Jhonny06
veterán
válasz
Keresztapper #2059 üzenetére
Nem, ilyet vettem hozzá (a töltőhöz nem adtak): [link]. Ez elvileg QC3 kompatibilis, de legalábbis gondolom nem szarabb, mint a gyári kábel..
De megpróbálom a gyárival is, bár már azt se tudom melyik, annyi kábelem van..
-
Jhonny06
veterán
Vettem egy Blitzwolf QC 3-as töltőt, konkrétan _sokkal_ lassabban tölti a Max-ot, mint a korábbi QC 2-es Tronsmart-om..
wtf
-
TpS
őstag
válasz
Milestone2 #2056 üzenetére
Már várom nagyon, hogy megjöjjön, és én is kipróbálhassam, hogy kibírja-e, ha karcolgatom.
-
Milestone2
nagyúr
Hááááát a Mi Mix valóban erős készülék lett, még JerryRig-en is kifogott, amit igen kevés készülék mondhat el magáról...
-
bebe159
aktív tag
válasz
FreedomHUN #2041 üzenetére
Akkor meg se próbálom azt a típust, ha nagyon belóg, maradok ennél, ez bevált (legalább kitámasztós is.) Bár néha, amikor feloldom, akkor bal oldalt megnyomja a fóliát (de utána visszaáll)
-
malomszék
csendes tag
Köszi a segítséget! Más. Szélvédőre tappancsos telefontartót keresek amibe belefér a max és el is bírja.
Előre is köszönöm! -
Milestone2
nagyúr
Már CM14.1 is van a telefonunkra!
Kamera még halott benne, és a proximity szenzor is...de már van.
Egyelőre ez a lényeg! -
TpS
őstag
-
TpS
őstag
Nagyon szuper lett az összefoglaló, hatalmas köszönet érte!
-
FreedomHUN
senior tag
válasz
bebe159 #2039 üzenetére
A lovemei sem az igazi ezek szerint...
Amint linkeltél azt ismerem olyan van rajta
Kicsit vastag, de nem vészes és a rücsik miatt nem csúszkál.
Egyedül a gombokat oldalt kell erősen nyomni, mert ott is vastagra sikerült a gumi. Akciósan 2$ voltA másik tok nem jó, mert a szélei belógnak, felszedi a fóliát, ha rányomsz pont ot el is törik. A feleségem így járt, ha fólia lesz rajta akkor nem ajánlom.
-
bebe159
aktív tag
válasz
FreedomHUN #2032 üzenetére
Love Mei-ről sokat olvastam. Gondolkoztam rajta, de sokan írták, hogy vagy nem érzékel a teló, vagy viszonylag könnyen törik az üvege, és nagyon nehéz is, sokaknak korlátozta a jelet (nem véletlenül műanyag a teló alul meg felül) szóval elvetettem. Van olyan tokom, ami elöl/hátul véd, az már nem illeszkedik megfelelően, ha van rajta üvegfólia (adtak hozzá kisebb méretűt, ami csak a kijelzőre passzol), lehet hogy a love mei alá sem menne be még egy tempered. Én majd valószínűleg ilyet veszek:[link] olcsó, praktikus, ez bejött nekem RN3Pro-n is. Én jobban bízom a szilikon (+esetleg puha műanyag kombó) tokban, mint a fémben. A fém szerintem kevésbé nyeli el az ütés energiáját, és van fém keretes tokom, tényleg gyengíti a jelet, és elég nagy plusz súlyt is ad.
-
TpS
őstag
válasz
Milestone2 #2033 üzenetére
Köszi, ez nagyon király.
Este ki is próbálom, mert nekem már ócska TWRP 3.0.2-0 van fent, felégetem vele a ropogós újabbat. -
FreedomHUN
senior tag
válasz
Milestone2 #2033 üzenetére
Fleshelős cucc jónak tűnik. A nugát meg csak hab a tortán. Ha most alfa akkor nyárra szerintem jönnek a nugátos romok
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Milestone2 #2034 üzenetére
Na lesz nugát max-ra!?✌️️
-
TpS
őstag
válasz
Milestone2 #2034 üzenetére
Erre nagyon kíváncsi leszek, remélem hamar elérhető lesz a max-ra is, és majd a mix-re is.
-
Milestone2
nagyúr
Más. Kezdődik a Droid 7.0 Alfa teszt -igaz még csak Mi5-re- de ami késik, csak nem múlik...
-
Milestone2
nagyúr
válasz
FreedomHUN #2032 üzenetére
Katunk egy új Flasher Toolkit-et is.
[URL]http://en.miui.com/thread-301971-1-1.html[/URL] -
FreedomHUN
senior tag
válasz
malomszék #2031 üzenetére
Első áldozatok között voltam. Akkor ez a tok is szóbakerült, csak nagyon bumszli.
Ha arra vetemednék hogy armor tokot rendeljek, akkor [lovemei]Elöl is tempered glass van gyárilag, ha felteszel egy üveget +ezt és pont a kijelzőre esik talán megvéd.
Céges tablet nálunk műszakos melót végez, griffin survivor. Nem túl olcsó, egy samsung s2 8" van benne, párszor leejtettem, sőt volt hogy a lépcsö tetejéről végigbukdácsolt és nem lett baja. Azt viszont maxra nem lehet kapni. -
malomszék
csendes tag
Itt a fórumon rendelt már ilyet [link] valaki?
Túl sokan írtatok a betört kijelzőről, kicsit megijedtem.
-
FreedomHUN
senior tag
4000ft szerelésért nagyon korrekt, aki nem szedett szét sosem telefont annak kivánló.
Egyébként a maxban az egyik legkönyebb a szerelés. Ipone 3gs-ben csereltem hátlapot na az rémálom. Eleve a marék csavar, ami abbol a pici telefonból kijött na az extra hard, ez meg easy -
blade4
aktív tag
válasz
Milestone2 #2026 üzenetére
Vigyázok minden telómra, csak véletlen baleset volt.
Igazából másikba a kamera tetszik, ha 6 colos lenne nem is gondolkodnèk.
-
blade4
aktív tag
válasz
Milestone2 #2023 üzenetére
Ja nagyon nehéz dönteni. Mi maxom volt már, nem volt rossz, de betört a kijelzője egy esést követően.
-
Milestone2
nagyúr
Én nagyon nem vagyok MTK párti, szóval nálam értelemszrű a válasz.
Nehéz az összehasonlítás szerintem más a célcsoportja a két készüléknek... -
blade4
aktív tag
Nem tudom milyet rendeljek, Mi Maxot vagy Redmi pro-t.
A Redmi Pro-nak szerintem jobb a kamerája, oled a kijelző, meg lehet kicsit erősebb, de kisebb.
Nem tudom melyik érné meg jobban.
-
TpS
őstag
-
blade4
aktív tag
A http://www.geekbuying.com/ -ról gondolkodok rendeljek e egy telót. Igaz megbízható oldal?
-
TpS
őstag
válasz
*Mukeey* #2014 üzenetére
A 4000 Ft teljesen elfogadható ár volt, annyit én is megadtam volna érte, hogy ne én szerencsétlenkedjek, és tegyem tönkre azt is. Azért elteszem a linket, hogy tudjam mit kell keresni, ha gond lenne.
Nagyon tetszett az adatlapon, ahogy a fazon helyre kis papucsban ácsingózik rajta.
-
*Mukeey*
addikt
Look what I found on AliExpress
http://www.aliexpress.com/item/32709925197/32709925197.htmlEzt vettem...az eladó se tudja,hogy eredeti-e vagy sem,én nem érzem,hogy rosszabb lenne.
-
*Mukeey*
addikt
Én se mertem,megnéztem yt videot,elég rázós szétszedni🙈Egyik ismerősöm csinálta egy gsm boltba,4000Ft-ot kért,annyit nekem megért.
A kijelző nem tudom,hogy eredeti-e,de sztem nincs különbség ahhoz képest,ami benne volt.Puremobile-nál 20ezer lenne a gyári,szóval viszonyítási alapként feltételezem,hogy az aliexpresses is ugyan az lehet. -
TpS
őstag
válasz
FreedomHUN #2007 üzenetére
Ha nincs nyitva a bl, csak edl módban lehet feltolni a romot. Legegyszerűbb a 3 gombot egyszerre nyomni.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Milestone2 #2009 üzenetére
Jah,ilyet még másik telefonnál nem tapasztaltam,jobban kell rá vigyáznom ezentúl.
Enyém a zsebemben sérült meg,épp hogy nekimentem az ajtónak otthon,pont a sarka kapott egy kisebb ütés,és befolyt felül egy ponton.😡Szerencsére elég olcsó a kijelző,33dolcsi volt aliexpressen. -
blade4
aktív tag
válasz
FreedomHUN #2007 üzenetére
Köszi!
Elejtettem, de sehol nem lett egy karc se, csak az üvegfólia tört össze rajta, meg a kijelző, de a digitizernek semmi baja nem lett.
-
-
*Mukeey*
addikt
Úgy látszik a kijelzője elég törékeny😡
-
blade4
aktív tag
válasz
FreedomHUN #2004 üzenetére
Az a baj semmit nem látok
-
blade4
aktív tag
Hogyan tudok törölni mindent a telóról ha betört a kijelző és nem tudom így kezelni?
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Criminal017 #2000 üzenetére
🙈😂
-
bebe159
aktív tag
válasz
Criminal017 #2000 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 14 Pro max 128GB gyári független mint az új akku 97%
- samsung galaxy s22
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Újszerű,Kétkártyás,Töltővel. 1év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest