-
PROHARDVER!
Tartalom:
1. Telefon összesítõ, B20 hiánya, Telekom B20-as térkép (Köszönet Korisnak)
2. Bootloader nyitás, hivatalos ROM telepítés, TWRP, EU ROM
3. Multirom telepítése zárt Bootloader esetén
4. Hibák és javításai
5. Hardbrick
6. Magyar nyelv
7. Ajánlott kiegészítõk
8. Fényképezés MI MAX-szel (Köszönet Krammerernek)
9. ROM linkek gyûjteménye a teljesség igénye nélkül
10. Lockscreen resetelés TWRP-bõl (Köszönet OberMotznak)
11. MAX visszaállítása eladás elõtt (Köszönet Milestone2-nek)
12. MIUI téma testreszabása
13. Camera2 API engedélyezés (Köszönet Pistike1985-nek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milestone2
nagyúr
Na vajon mivel rukkol elő a Sáomi a ma kezdődött CES-es...?
-
gyuri1979
aktív tag
És ezt csak úgy tudom letölteni ha csinálok egy mi fiókot?
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Criminal017 #2697 üzenetére
Igen,ez az. Köszi.
-
gyuri1979
aktív tag
Valaki nem tudja hogy ami dark theme-t dec vègèn kiadtak,mi a pontos neve. Egyszer láttam,se azóta sem találom.
Köszi -
*Mukeey*
addikt
válasz
FreedomHUN #2687 üzenetére
Te jó èg😂😂😂😂
-
TpS
őstag
válasz
Criminal017 #2693 üzenetére
Szerintem még sose indítottam el.
-
TpS
őstag
Belefutottam egy gondba, hátha tudjátok, hogyan oldható meg.
Feltelepítettem a tasker-t. A szolgáltatásokban engedélyeztem, minden jó is volt, aztán kikapcsolódott az engedély. Megint engedélyeztem, majd pár nap múlva ismét ugyanaz. Milyen módon lehet véglegessé tenni, illetve mi kapcsolja ki? Nem volt újraindítva, más gondot nem találtam, tanácstalan vagyok. Root jogot nem kér az app. -
malomszék
csendes tag
-
FreedomHUN
senior tag
válasz
Milestone2 #2688 üzenetére
Itt már hasitasi sem jön be, mert a golyóimat fogja verdesni
Mutatják a reklámba hogy betörik vele az oldalüveget, diót törnek meg ilyesmi. Na ha itt törik a kijelző akkor megy a kukába
-
Weeman1
veterán
válasz
Ez már a gyilok kategória.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Csiná'tassá egy jó lakatossal egy masszív szeméremövet!
-
FreedomHUN
senior tag
Megrendeltem a kövi kijelzőt. Csesztette a szemem.. De megszerettem a kis dögöt, jódarabig nem akarok cserélni, ezért kap egy acélbugyit
-
TpS
őstag
válasz
vinczetibor #2683 üzenetére
A sense v2-t én is kipróbáltam, nem oldotta meg a gondot sajna.
Feladtam a widget-tel a kínlódást, nem tudok az okra rájönni, és ráadásul semmi szabályosság nincs, összevissza hol jó, hol nem. Használom a témákban lévő saját miui óra widgetet, és nem bosszantom magam többet. Amúgy még olyan érdekességet is észrevettem, hogy a státuszbáron lévő óra néha eltért a miui widget által mutatott helyes időtől. -
vinczetibor
aktív tag
Sense V2 widgetet használok és annál is előfordul, hogy nem frissül az idő, amikor éppen úgy gondolja. A legbosszantóbb, hogy a widgeten lévő ébresztési időnek semmi köze a beállítotthoz és ráadásul magától megváltoztatgatja.
Tegnap azt viszont észrevettem, hogyha a kis lakattal zárolom az alkalmazást, akkor az akku menedzselésnél azt mutatja, hogy a miui nem korlátozza az alkalmazás háttérbeli tevékenységét, vagyis elviekben, nem csak nem lövi ki a memóriából, hanem engedi futni is. Sajna, a tomtomnál és néhány widgetnél nem ezt tapasztalom.
Még annyit, hogy a tomtomnál CM alatt is megvolt a probléma, de a widgetek tökéletesen működtek, ezért úgy gondolom, hogy a tomtomnál valami bug van, még a widgetek tekintetében a miuiban van a bug. -
TpS
őstag
válasz
vinczetibor #2674 üzenetére
Hasonló gondba belefutottam a fancy widget-nél. Az óra valamikor hetekig tökéletesen frissül, aztán megbolondul, és nem frissül, amikor felébred a telefon, sőt még akkor sem, ha aktívvá tettem a beállítóját. De azt hittem, hogy maga a widget hibás. Aztán próbáltam egy másikat is, de az is hasonló gondokat produkált. Így most a témákban lévő órából válogatok, és ezzel nincs gond. Minden jogosultságot megadtam, mindent ki- vagy bekapcsoltam, de akkor is megbolondultak egy idő után, és fogalmam sincs mit kéne még beállítani. Ez a probléma max-on és a mix-en is ugyanúgy előjön.
-
TpS
őstag
válasz
vinczetibor #2674 üzenetére
Sajnálom, hogy nem jött össze, ez így elég bosszantó!
-
-
TpS
őstag
válasz
vinczetibor #2671 üzenetére
A tomtom go-val kapcsolatban máshol is írnak erről a problémáról, ott azt írták, hogy a telefont is újraindítva már működött a go-ban beállított háttérben futás, addig nem.
-
vinczetibor
aktív tag
Sajnos, nem jó. Először beállítottam a "Miui won't restrict background activities'-t, de az nem működött, majd kifejezetten a Go-ra beállítottam azt a sémát, hogy a
BACKGROUND SETTINGS ->"No restriction" (Battery saver doesn't restrict app's activity) és
BACKGROUND LOCATION->"Allow" (Apps can use location servicies in the background) -
TpS
őstag
válasz
vinczetibor #2668 üzenetére
Az aksi kezelésnél ha beállítod, az se jó?
-
vinczetibor
aktív tag
Sajnos, nem. Az annyit csinál csak, hogy nem kerül ki az alkalmazás kezelőből és vissza tudom hozni a hibernált állapotból úgy, hogy a legutolsó, leállítás előtti állapotba kerül vissza és nem teljesen elölről kezdi a működését, mintha újra indítottam volna.
A második dolgot kipróbálom, hátha megoldja a problémát.
-
TpS
őstag
válasz
vinczetibor #2666 üzenetére
Ha lockolod, az nem oldja meg a gondot? A taszk kezelőben kicsit lehúzod a programot, akkor megjelenik két ikon fent (Lock, Info), és ráböksz a lock-ra.
Vagy, ha eaz előbbi nem, akkor (sajnos nem tudom, hogy van a magyarban, mert nincs magyar a mix-en), az akkumulátor és teljesítmény menüben a 3. pontban alkalmazásonként megadhatod a profilt.
-
vinczetibor
aktív tag
Sziasztok!
Tud arra valaki valamilyen megoldást, hogy az android ne lőjön ki egy futó alkalmazást, hanem hagyjon a háttérben futni?
Amikor a Runtasticot használom, akkor az akkor is tovább fut, ha kikapcsolom a képernyőt és ha sokáig nem foglalkozom vele, akkor is vissza tudom hozni az alkalmazás kezelőből és egyből az aktuális állapotot mutatja, vagyis folyamatosan fut a háttérben is.
Ha a Tomtom Go-t használom, akkor néhány percen belül le lesz állítva kikapcsolt kijelző mellett vagy talán az a pontosabb megfogalmazás, hogy hibernált állapotba kerül és ha rábökök az alkalmazás kezelőben, akkor újra betölti a memóriába és a gps elkezd műholdat keresni stb., hiába állítom be a TomTomban, hogy fusson a háttérben. Gondolom, hogy az android energia takarékosságból teszi hidegre, de hátha van valamilyen megoldás, hogy háttérben futva maradjon... -
Weeman1
veterán
Nem akar valaki Mi Max helyett S7-et?
-
OberMotz
aktív tag
-
NeBeLa
tag
Helló!
Kiszemeltem magamnak egy ilyen készüléket és szeretném a segítségeteket kérni.
Valaki olyan aki régóta használja tudna írni róla pár sort? Mik az előnyei/hátrányai?Segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
FreedomHUN #2657 üzenetére
India, Kína...esély nincs...de a 7.hely (nem végleges, csak pillanatnyi állapot)...mindenkinek köszi!
-
FreedomHUN
senior tag
válasz
Milestone2 #2643 üzenetére
Szavaztam 2x
Boldog Újévet Mindenkinek!!!!
-
vinczetibor
aktív tag
válasz
Szavaztam és sok sikert!
-
malomszék
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is megvan az első problémám. Nem vagyok egy telefonguru úgyhogy nem kiröhögni. Alul adott a 3 gomb és ma reggel nem akartak működni. Napközben kicsit magához tért de jóval erősebben kell megnyomnom és akkor sem mindig reagál.
Boldog új évet mindenkinek! -
törölt tag
válasz
Milestone2 #2651 üzenetére
Ne félj, elolvastam a kampányszövegedet előtte. De a végét hatásosabb lenne úgy írnod, hogy:
Give peace a chance! (All we are saying)
Amúgy szépek azok a lányok,
Inkább voksoltam volna rájok!
Persze tudom, semmi akadálya ennek,
Ők egy másik verseny hatálya alá esnek. -
törölt tag
válasz
Azért remélem, hogy nem a hidrogénbomba világméretű bevetésének tervével kampányolsz! Arra nem szívesen szavaztam volna!
-
Milestone2
nagyúr
-
TpS
őstag
válasz
Vótoltam.
-
AttilaMvh
tag
válasz
Megvolt
-
Milestone2
nagyúr
válasz
csocsoszán #2644 üzenetére
Thx!
-
csocsoszán
őstag
válasz
Szavaztam!
Remélem jól csináltam!
-
Milestone2
nagyúr
Aki regisztrálva van, szavazzon már rám itt http://api.en.miui.com/hd/en/award2016 /info?userId=3653749 "lécci", köszi...
-
Milestone2
nagyúr
válasz
t.roby90 #2641 üzenetére
Inkáb az hogy számomra nem béta és észre sem vehető a változás.
AMíg nagyon "béta", addig az alfatesztereknél van kint.
Mikor már zárt betakörben van általában már elég összerakott szokott lenni a system.
Annyi hogy 7.0 az android verziója.
6.0 alatt sem csináltam bechmarkokat, így most sem lenne értelme mert nem tudnám mihez hasonlítani.Észlelhető változás majd jövő évben lesz valamikor amikor MIUI8-ról MIUI9-re váltunk,
az látványosabb váltás szokott lenni, mint maga az android verzióváltás. -
t.roby90
tag
válasz
Milestone2 #2634 üzenetére
Na és amúgy mik az első benyomások a 6.0-hoz képest?
Tudom, hogy még nagyon béta.. De akkor is, az a fránya kíváncsiság.. -
dragontiger
tag
válasz
Milestone2 #2639 üzenetére
Köszönöm szépen
-
Milestone2
nagyúr
válasz
dragontiger #2637 üzenetére
Átlagfelhasználó vagyok.
Nem játszom. Nem hallgatok bluatoothon zenét. Nem nézek rajta mozifilmeket.
Telefonálok, netezek.Semmi bug nem jött eddig elő (azt már írtam, hogy a google services keretrendszert frissíteni kellett 6.x-ről, 7.0-re) ami nekem feltűnt volna.
-
TpS
őstag
Na ilyet még nem láttam. El volt indítva egy visszaszámlálás, és az updater menüből indítottam újra recovery-vel, majd feltoltam az új romot, és mikor elindult a telefon a visszaszámláló ment.
-
dragontiger
tag
válasz
Milestone2 #2636 üzenetére
Helló, milyen bugokkal lehet ezen a verziójú romon találkozni, ha lehet?
-
Milestone2
nagyúr
Vietnámi MI oldalon letölthetők a ROMok, míg le nem tiltják.
http://miui.vn/forum/index.php?threads/36736/
MiAccounttal ne használja senki, aki nem teszter, mert bannolás szokott érte járni. -
TpS
őstag
válasz
Milestone2 #2634 üzenetére
Le akarják tudni még idén.
Az eu romok is már ma elérhetőek, pedig általában csak pénteken tölthetők le. -
Milestone2
nagyúr
Meg vannak ezek hülyülve...
Nem 29.-e van ma? És kb itteni 17.00-ig még Kínában is?
Tegnap kaptam 6.12.29 OTA, ma kaptam 6.12.30 OTA...
[kép] -
TpS
őstag
válasz
Milestone2 #2630 üzenetére
Köszi szépen, ott volt a szeme előtt, de béna vagyok!
Ha refresh előtt állítom át, akkor hibát ad: "Az üresre állítható objektumnak értékkel kell rendelkeznie."
Ha csak flash előtt, akkor viszont nyitott maradt. -
TpS
őstag
Hogyan lehet a bootloader-t visszazárni? Azt hittem, ha edl módban rátolom a gyári stable-t, akkor visszazárja, de nyitott maradt.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Milestone2 #2625 üzenetére
Remèljük nem 2-3 hónapig tesztelgetik.
Addig nem is lesz frissítès annak aki global dev-et használ? -
Milestone2
nagyúr
Kammerer, TpS: Igen, betateszt. Jó lenne tudni, meddig tart. Mi Note 5.x-ről 6.x-re váltás beta tesztje 3 hónapig tartott...
Viccesen kezdődik, hiszen minden FC-zik, ami csak 6.x-hez jó. Google Services kezdi a legagresszívebben, de persze magától nem frissül.
-
TpS
őstag
válasz
Milestone2 #2622 üzenetére
Kíváncsi leszek a véleményedre, remélem hamarosan a mix-re is jön. Ez csak neked jön, bétatesztelőnek, igaz? A max-omra majd ezt teszem fel, ha még addig meglesz.
-
törölt tag
válasz
Milestone2 #2622 üzenetére
Ez a gyári tesztelnivaló?
-
Milestone2
nagyúr
UUUUPSZ!
Mi érkezett ma reggel?
Csak a zip file végét figyeld...
7.0
Na, rakom is fel... -
TpS
őstag
válasz
Milestone2 #2616 üzenetére
Szabad fordításban az első fejezet:
Május 18, 2016, "nugát" Android 7.0 rendszer hivatalosan is megjelent! Keresztül lankadatlan erőfeszítéseinek MIUI fejlesztési csoport november 15 5 köles telefon első ajtónálló a "nugát" frissítés! A közelmúltban, köles Max is bejelent frissíteni Android 7.0 verzió! Alapuló Android 7.0 verziója MIUI 8 akkor mi meglepetést és elvárásait? Itt küldünk ki minden köles Max felhasználó meghívja, az Ön korai alkalmazók "nugát" lakoma, tapasztalat egy másik "MIUI 8"! -
Milestone2
nagyúr
Hivatalos infó
http://www.miui.com/thread-6785665-1-1.html
...Hát még ha tudnék csájnízul... -
TpS
őstag
Találtam egy még jobb alkalmazást. Itt nem csak a hangerőt, hanem szinte mindent lehet egy általad megadott értékre állítani a megadott alkalmazás indításánál. Tasker a neve, a play-en nem találtam próba változatot, de innen letölthető a trial.
-
gyuri1979
aktív tag
Sziasztok!
Már 1 hónapja megvan a maxom,nem is volt vele semmi gond. Ám ma reggel bekapcsoltam,illetve szerettem volna,de bekapcsolás után csak az mi felirat jelenik még,es onnantól kezdve semmi. Valakinek valami ötlete van? 6.12.8 globál van rajta. Köszi -
AttilaMvh
tag
CM Security az Applock funkcióban készít szelfit,de hogy mailen is küldi-e, azt nem tudom. Google Playen van hozzá valamilyen téma, ami postázza is a képet. Ássál utána egy kicsit
Én nem szeretem ezt a funkciót, kifejezetten előnytelen fotókat készített rólam, egy-egy mellésikerült feloldó minta alkalmával :-)
-
zsloti
senior tag
válasz
Milestone2 #2598 üzenetére
Köszönöm a 3. Pont megoldás volt
Zs -
törölt tag
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Igen, ez egy jó topik, jó tagokkal! Kár, hogy már egy Mix renegátunk is van - no persze neki nem kár...
-
*Mukeey*
addikt
Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok kedves fórumtársaimnak🌲
Ez az egyik legjobb topic a ph-n!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 14 Pro max 128GB gyári független mint az új akku 97%
- samsung galaxy s22
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Újszerű,Kétkártyás,Töltővel. 1év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest