- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-book olvasók
- Házi hangfal építés
-
PROHARDVER!
Tartalom:
1. Telefon összesítõ, B20 hiánya, Telekom B20-as térkép (Köszönet Korisnak)
2. Bootloader nyitás, hivatalos ROM telepítés, TWRP, EU ROM
3. Multirom telepítése zárt Bootloader esetén
4. Hibák és javításai
5. Hardbrick
6. Magyar nyelv
7. Ajánlott kiegészítõk
8. Fényképezés MI MAX-szel (Köszönet Krammerernek)
9. ROM linkek gyûjteménye a teljesség igénye nélkül
10. Lockscreen resetelés TWRP-bõl (Köszönet OberMotznak)
11. MAX visszaállítása eladás elõtt (Köszönet Milestone2-nek)
12. MIUI téma testreszabása
13. Camera2 API engedélyezés (Köszönet Pistike1985-nek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TpS
őstag
Max3 7"-os lesz?
Ha ilyen lesz, elég állat lesz! -
TpS
őstag
12 perc alatt 100%-ra tölthető aksi
Reméljük, hamar találkozunk vele! -
Keresztapper
senior tag
válasz
Milestone2 #4597 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Keresztapper #4595 üzenetére
Meglett, küldtem PÜ.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Keresztapper #4595 üzenetére
Ha megtalálom, linkelem...
jelenleg nem lelem... -
Keresztapper
senior tag
válasz
Milestone2 #4594 üzenetére
Esetleg azt tudod, hogy ezt a patch-t honnan lehetne leszedni?
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Keresztapper #4593 üzenetére
Mindent én sem látok...
Szerintem ez "nyugvópontra jutott" azzal, hogy van hivatalosan Hydrogen-re és létezik egy patch, ami működésre bírja az összes CPU-magot.
-
Keresztapper
senior tag
válasz
Milestone2 #4592 üzenetére
Milestone2:
Nem látsz véletlenül mozgolódást LineageOS / Helium fronton, vagy ezt teljesen el kell felejteni, mármint hogy egyszer Heliumra is kiadják az official LineageOS-t?
-
zsloti
senior tag
válasz
Milestone2 #4588 üzenetére
Köszönöm
Akkor türelmesen várok
Zs -
Milestone2
nagyúr
Ugyanaz érvényes rád is, mint amit elõtted leírtam.
A kínai stabil 9.1.2.0 mindkét készülékre megjelent.
Hamarosan jön a Globál is. (Ha valaki már megkapta, az valószínűleg, jókor volt jó helyen s a.frissítõje pont elkapta, mikor kint volt.publikus körön.) Nem találom az angol cikket ahol nagyjából leírják melyik készülékre, mikor várható... -
zsloti
senior tag
Sziasztok 4/128 8.5.1.0. stable frissitéséről valami infó?
Köszi zs -
artiny
őstag
válasz
Milestone2 #4584 üzenetére
Mi 32GB 3GB
android 7.0 nrd90m
miui GLOBAL 8.5.1.0 NBCMIED -
Milestone2
nagyúr
1. Nem írtad meg hydrogen (16GB vagy 32GB) vagy helium (64GB vagy 128GB) a telefonod
2. Nem írtad meg, hogy PONTOSAN milyen rom van a telefonodból 8.5.xx-ből minimum van 3 féle, ha a hamisítványokat (módosított webshopos rendszerek) nem számítom.
3. Elméletben az Intenal Memory nem törlődik, minden más igen, bár én frissítés előtt az internal memory-ról is készítenék mentést -
artiny
őstag
Ugy hallottam kijot a MIUI 9 Mi maxra is, nekem nem jon automatikussan ha ramegyek hogy search for update-s. Ebben az esetben hogyan lehet feltelepiteni a 9est ? meg mindig 8.5.xx van a telefonban....
Ha feltelepitem a 9est akkor torlodnek a kepek stb a telefonbol?
Melyik a stabil verzio amit letolthetek ra ?
-
ZakRob
senior tag
Nekem is, de nem jelezte, csak mikor rámentem a frissítésre. Mintha pörgősebb lenne a rendszer, tényleg gyorsabban nyílnak meg az alkalmazások. Még én is ismerkedek vele, keresem a változásokat.
-
hbooo
csendes tag
válasz
Milestone2 #4578 üzenetére
ma jott meg az update 9.0.2.0 -ra.
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #4576 üzenetére
Háát egyre zseniálisabbak!
De azért köszi!! -
Milestone2
nagyúr
válasz
gyuri1979 #4575 üzenetére
Globalnál az volt a hivatalos indoklás, hogy a Mi Videó alkalmazásban 4 gomb kínai maradt...
...ami abból látszik, hogy kamu, hiszen kijött a 7.11.6 javítás (amit nem vontak vissza) s abban ugyanúgy kínai maradt mind a 4 gomb, de azért ki merték írni, hogy fordítási hiba javítva. -
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #4574 üzenetére
Jaja,global dev.
-
medosz11
tag
válasz
Milestone2 #4569 üzenetére
Értem, köszi az infót
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #4571 üzenetére
Nem nagyon! De gondoltam hogy Te okosabb vagy,és tudsz valamit😁
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #4569 üzenetére
Mit rontottak el pénteken? Mert én nem vettem észre hogy gond lett volna.
-
gyuri1979
aktív tag
Fura,pénteki Update után ma reggel megint jelzett a tel egy 70Mb-os frissítést
-
*Mukeey*
addikt
Néha azért nem rossz egy újraindítás sztem.Kb 2hetente szoktam,hátha van beragadt process háttérben...
-
medosz11
tag
Nálatok bekapcsolásnál mennyi idő múlva jelenik meg a pin kód kérés? Nálam 1 perc, kicsit sokallom. Mi Max
-
Luciano
tag
Sziasztok srácok, ma váltottam Note 4 ről (még megvan) Max 2 re, valami olyan érzés kapott el, hogy otthon vagyok. Ez a méret ami kell nekem. 2 Meter 135kg lapát kezű. Két kézzel gépelek. Szerintem jóban leszünk, megha nincs is B 20, H+ bőven elég mindenre. Legjobban a vékonyság érződik, lekerekített felső és alsó részé(érzetre)Mintha egy másik kategória lenne
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #4558 üzenetére
Global
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Criminal017 #4552 üzenetére
Valahol olvastam,hogy a Voda is teszteli,remélhetőleg nálatok is lessz. A páromnak már hónapok óta működik a teljén,és hangban valóban nagyon jó.
-
gyuri1979
aktív tag
Valahogy a fejlesztőiből kihagyták. Pedig eddig benne volt.
Rem jövő hét visszakerül. -
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #4554 üzenetére
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Criminal017 #4552 üzenetére
Nálam developer van fent. Eddig benne volt,de úgy néz ki a pénteki Otabol valahogy kihagyták.
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Criminal017 #4550 üzenetére
Nálam is,de csak "volt"
De eltűnt.
Neked milyen romod van fent? -
gyuri1979
aktív tag
Ma reggel kaptam a tmobiltól egy sms-t,hogy bekapcsolták a Volte szolgáltatást! Most meg a telefon menüben nem találom a volte bekapcsoló menüt! Tudja valaki hova rakták?
-
Milestone2
nagyúr
válasz
medosz11 #4547 üzenetére
???
Frissítésként települ...(hiszen frissítés)
(Olyan mintha letöltenéd a ROM-ot, majd TWRP-ben Wipe cache / Wipe dalvik után ráküldenéd...
De ez nyilván csak akkor működik, ha Global Developerre Global developer települ. Minden más esetben nem rakható fel frissítésként.)
Ez a DirtyFlash...ugyanarra aROM-ra cache és dalvik törlés után rá a teljes friss ROM.
Minden más esetben, ha más rendszerről kívánsz átállni Global developerre, akkor kötelező a CleanInstall (Tiszta telepítés)...
-
medosz11
tag
Simán letöltitek, telepítitek, vagy csináltok gyári visszaállítást utána.
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #4543 üzenetére
Én is erre számítottam.
Rem nem k....akkor el semmit! -
gyuri1979
aktív tag
Ota 1.4GB érkezett.
-
Sziasztok!
Egy leírásra lenne szükségem a MIUIval kapcsolatban, ami elmagyarázza az email kliensek szinkronizálásának beállítását.
A problémám:
Ha mobilnetet használok,akkor az emaileket nem kapom meg.
Ha wifit,akkor már igen. -
gyuri1979
aktív tag
Max1 telnel fordult már elő valakinek,hogy sms,email,stb.íras közben az billentyűzet lefagy,nem reagál,és teljesenn eltűnik,csak a tel kikapcsolása után áll helyre a dolog.
-
Luciano
tag
Sziasztok srácok,kérdésem lenne hozzátok. Valaki váltott Note 4 ről Max 2 re?Ha igen akkor lehet,esetleg ajánlott az át költözés menü pont használata?Vagy a békesség kedvéért az új belakás?
-
Kowi84
aktív tag
Véletlenül nincs valakinek elfekvőben egy akármilyen gagyi szilikon tok Max 2-höz. Vevő lennék rá reális áron. Félek, hogy amíg ideér az ebay-es rendelés, sikerül "megröptetnem"...
-
DonLaca@
senior tag
Én Telenorosként még eddig sok hátrányát nem vettem észre a B20 hiányának. Majdnem mindig 4G vagyok amikor meg nem akkor H+ van és az is elég gyors. Tévézni lehet vele.
Kollégám ellenben a Telekomos 4G-t folyamatosan szidja itt mellettem hogy neki miért ilyen lassú sz*. -
lovi27
addikt
Nekem is tökélestes lenne, ha azt a vacak B20-at nem spórolnák ki belőle.
-
Milestone2
nagyúr
Nem nagyon értem mi értelme lenne?
-
Jhonny06
veterán
Sziasztok!
Szerintetek egy 1 éves készülékben érdemes megpróbálni egy akkucserét? Igazából így is pofátlanul jól bírja, az én szokásaim mellett lazán 3-4 napot megy, de gondoltam miért ne. Igazából a telefon szétszedése érdekel, videók alapján nem nehéz és maga az akku se drága. Érdemes vele próbálkozni?
-
medosz11
tag
válasz
Milestone2 #4510 üzenetére
Azt hittem max 1
-
medosz11
tag
20 óra SOT az hogy?!
-
DonLaca@
senior tag
Végre sikerült a Viper4androidot beüzemelni. Így már egész jól szól a telefon. A kamera minőségén sokat dobot a camera2 API, teljesen jó képeket csinál ezzel a móddal. A hatalmas akkuval a 20 óra SOT megvan. Mi kell még?
Számomra ez a tökéletes telefon. Azt hiszem sokáig megmarad. -
medosz11
tag
Az mit jelent, ha a töltést jelző kis bigyó 😀körül egy kör van?
-
Charx
senior tag
válasz
FreedomHUN #4500 üzenetére
Volt ilyen problámám az apn beállitások legalján a: tulajdonos, mvno tipus megadása után jó volt!
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
FreedomHUN #4500 üzenetére
Most mix 2-ről vagy max-rol beszélünk? Mert mert mindkettő szerepel a leírásban!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 14 Pro max 128GB gyári független mint az új akku 97%
- samsung galaxy s22
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Újszerű,Kétkártyás,Töltővel. 1év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest