- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen SSD-t vegyek?
- iPad topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SSD kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Tartalom:
1. Telefon összesítõ, B20 hiánya, Telekom B20-as térkép (Köszönet Korisnak)
2. Bootloader nyitás, hivatalos ROM telepítés, TWRP, EU ROM
3. Multirom telepítése zárt Bootloader esetén
4. Hibák és javításai
5. Hardbrick
6. Magyar nyelv
7. Ajánlott kiegészítõk
8. Fényképezés MI MAX-szel (Köszönet Krammerernek)
9. ROM linkek gyûjteménye a teljesség igénye nélkül
10. Lockscreen resetelés TWRP-bõl (Köszönet OberMotznak)
11. MAX visszaállítása eladás elõtt (Köszönet Milestone2-nek)
12. MIUI téma testreszabása
13. Camera2 API engedélyezés (Köszönet Pistike1985-nek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Mukeey*
addikt
Óvatosan ezekkel,gyanusan olcsó!Nekem cserélték már kétszer,másodikra már kettőt rendeltem,jol is tettem mert egyik nem működött,kép volt de a touch rész nem funkcionált...
Inkább a 40$os sávbol nézegess,vagy itthon van ~20ezerért,lehet az jobban megéri hazai garival.... -
AttilaMvh
tag
Miért nehéz felrakni? Nekem ami van ( bár nem fed teljesen) az könnyen ment, nedves szalvéta képernyőtisztításra, fólia le az üvegről, üveg fel a képernyőre középen nyomva, szélek felé simogatva buborékmentesen felment. A tiednél más a technika? Amúgy én is rendeltem Aliról olyat, mint a tied, ezért érdekel. Három hete úton van, remélem megérkezik egyszer
-
OberMotz
aktív tag
Ezt nézd át, esetleg segíthet, bár a nem MIUI widget-ek frissítése MIUI OS alatt eléggé lutri szvsz még így is (én ezért használok CM alapú ROM-ot most, megőrültem a MIUI-tól, nem akarok visszamenni rá):
https://www.reddit.com/r/Xiaomi/comments/5guhh9/why_is_miui_8_so_aggressive_about_killing/
-
AttilaMvh
tag
Próbáld meg engedélyezni az értesítésekhez való hozzáférést a messengernek. Beállítások -> Értesítések és állapotsor -> Alkalmazás értesítések -> Messenger -> Értesítések jelzése. Itt még beállíthatók egyéb opciók is. Remélhetőleg megoldja a problémádat, nálam jelez a messenger lezárt képernyővel is.
-
*Mukeey*
addikt
Gyárilag minden uj Xiaomi zárt bootloaderrel èrkezik,ha a shop mókol,akkor nyitva van.Règebbi szèriák voltak nyitva pl MI2 meg azok a szèriák.
Nyitást lehet hivatalosan intèzni,kicsit "macerás",de megy.Leirásban az is benne van.Max-nál ha amúgysem vagy nagy rom mágus(mint pl èn),csak használni szeretnèd a telót,akk felesleg a gyári romon kívül bármit felrakni,ergo nem kell nyitott bl. -
Milestone2
nagyúr
Zárt BL esetén az. Nyitott BL esetén mehet Fastboot módból. Igen, az a jó ROM.
Sajnos az új xiaomi készülékek két gyenge pontja 1. nem mindig települnek normálisan a driverek, 2 nem akar a telefon EDLmódba váltani.
Ha e kettő közül egyikkel sem kell szembesülj, akkor gyorsan túl is leszel a flesselésen.
-
Milestone2
nagyúr
A multirom tud magyarul. De nem gyári rendszer. Az egy szlovák (cseh? sose tudom) csapat, Vagyula nyelvi fáljaival dolgoznak. Heti frissítésű (hacsak nem a stabil változat). De nem számít hivatalos ROM-nak, "csak" megtűrtnek. Jól működő romnak mondják. Bootloader elméletben nyitott kell legyen, mert hivatalosan csak nyitottra rakható fel a multirom, de láttam már videót ahol kikerülték a nyitást.
-
Milestone2
nagyúr
Most harmadszor írom le:
a gyári eredeti GLOBAL STABLE és GLOBAL DEVELOPER (ez nincs az általad rendelt készülékhez) ROM-okban VAN magyar nyelv, mert fordítjuk és küldjük a gyártónak. Attól mert kínai gyártó, kínai ROM, még van benne magyar nyelv.
de a webshopok (nem véletlenül) úgy szokták hirdetni, hogy magyar nyelvvel (még véletlenül sem úgy hogy gyári GLOBAL ROM-mal) és nem eredeti rendszert kapsz, hanem a webshop által tákolt, soha nem frissülő hamisítvány ROM-ot.
Térjünk vissza rá, mikor megérkezett....
-
FreedomHUN
senior tag
Most rendeltem a 2. Kijelzőt 25 dollár, ha szedtél szét mobilt, nem nagy kunszt javítani.
Aliexpressz top-one vagy goldway, elöbbinél dhl-t utobbinán, seller shipping methodot kell választani,10-20 dollar felár, njncs áfa se vám se semmi, 3000 forint meg 20000 között nagy a különbség, simán rendelnj nem érdemes mert megcsipik a vámon.
Sokan Alirol fendelték a femti modom, senkinek sem volt extra sarc.
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
Global Developert teszel rá, ami gyári ROM és tud magyarul és zárt bootloaderre is felrakható. Tudtommal magyar ROM (miui.hu) nincs rá. Multi (xiaomi.eu) létezik, de az meg már csak nyitott bootloaderre tehető fel (na jó nem teljesen, mert léteznek varázslatok)
Az meg az webshoptól függ, hogy garanciavesztő-e a gyári rom felrakása. Olyan helyen nem is vennék, ahol az...
Kinek, mi a nehéz? Nagybátyám felemel 120 kilót, én nem tudnék. Én két perc alatt cserélek romot, nagybátyám nem tudna... -
Süvi
őstag
De ha a vámot rászámolják, akkor itthon akár jóval olcsóbb is, 66-ért is van.
Fel fogom hívni a boltokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest