- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-book olvasók
- Házi hangfal építés
-
PROHARDVER!
Tartalom:
1. Telefon összesítõ, B20 hiánya, Telekom B20-as térkép (Köszönet Korisnak)
2. Bootloader nyitás, hivatalos ROM telepítés, TWRP, EU ROM
3. Multirom telepítése zárt Bootloader esetén
4. Hibák és javításai
5. Hardbrick
6. Magyar nyelv
7. Ajánlott kiegészítõk
8. Fényképezés MI MAX-szel (Köszönet Krammerernek)
9. ROM linkek gyûjteménye a teljesség igénye nélkül
10. Lockscreen resetelés TWRP-bõl (Köszönet OberMotznak)
11. MAX visszaállítása eladás elõtt (Köszönet Milestone2-nek)
12. MIUI téma testreszabása
13. Camera2 API engedélyezés (Köszönet Pistike1985-nek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milestone2
nagyúr
válasz
pepimama #5819 üzenetére
(Hááááááát ugye én "flashoholista" vagyok, azaz szénné flesselek naponta. Ilyenkor biztos feltennék egy custom ROM-ot és ha ott se megy a BT párosodás, akkor BT-szexológushoz kéne vinnem a telefont...hétköznapibban: ha legalább két különböző ROM-on ugyanaz a hardverhiba fennáll, nagyon valószínű a szervíz szükségessége...)
-
TpS
őstag
válasz
pepimama #5718 üzenetére
Nem tudom, mennyit akarsz rászánni, de ez megbízható bolt, és megbízható töltő, itthon: [link] Ez tuti nem gyorstöltő, mert a samu note 2 idején még ismeretlen fogalom volt a telefonok világában. Nekem is pont ilyen van, vettem egyet a note 2-höz vagy 5-6 éve, hogy a melóhelyen is legyen a biztonság kedvéért.
-
DonLaca@
senior tag
válasz
pepimama #4714 üzenetére
32bites kimenet a másik a 64bites jelfeldolgozás. Teljesen más mindkettő. Én a kimenetre gondoltam. Hardver részben van.
64bites feldolgozás nekem már túl sterillé teszi a zenéket. Ezért nem ajánlottam. Persze hallgatott műfajtól is függ.Jobb felső sarok, 3 vonalra mutató nyilacska. Ott kiválaszthatod mi alapján rendezze a zenéket. Előadó, album, zeneszám, műfaj stb.
-
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
válasz
pepimama #4174 üzenetére
A Developer régóta tudja, csak most eladják új funkciónak...
Indíts el egy youtube-t
Jobb felső sarok kis ábrára katt.
Lejön kis ablakba a videó és közben tudsz bármit csinálni.
Ez a PP funkció.
A Dual Screen jön majd a MIUI9-cel, ott egymás alá (vagy mellé) tudod helyezni a két oldalt
-
TpS
őstag
válasz
pepimama #3456 üzenetére
Lehet, hogy az a rom mégse annyira gyári, csak annak látszik. Az összefoglaló 4A. pontjában van leírva, hogy zárt BL esetén hogyan lehet EDL módban feltenni a romot a miflash programmal. Érdemes a legújabb bétát leszedni, ez lassabban süti fel, de a stabil hajlamos buffer hibát adni. Ott van a link is, ahonnan le tudod tölteni, a "Xiaomi Mi Max Prime 64G/128G Latest Global Stable Version Fastboot File Download" változatot érdemes leszedni.
Írtuk itt, hogy hamar kicsik lesznek a 6" alatti telefonok, már te is megtapasztalhattad.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
pepimama #3230 üzenetére
Nem használok stabilt. De itt mindig megtalálod. http://en.miui.com/download-302.html csak vigyázz, hogy a megfelelőt töltsd le!!!! Stabilon kb negyedévente van frissítés...nem hetente mint a fejlesztőin.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
pepimama #3023 üzenetére
De ha 8.1.9.0-en vagy a rendszerfrissítés nem fog semmit letölteni, csak annyit fog mondani: nincs frissebb.
Ezért kell letölteni a ROM-ot, majd mikor kiírta, hogy nincs frissebb, jobb felső sarokban megnyomni a 3 kis pöttyöt, az a menü, ott a kézi frissítéssel megmutatni neki hol a letöltött rom, majd elindítani...Mentést persze csinálj előtte ha akarsz...
-
Milestone2
nagyúr
válasz
pepimama #3012 üzenetére
Lehet felesleges beraknod a képet.
Szerintem eredeti ROM, de rakd be hátha észreveszünk valamit.
Mobil nézeten nincs gomb hozzá.
Át kell váltanod webes nézetre.
Ott már tudsz fényképet csatolni.
Én a helyedben letölteném a teljes ROM-ot.
Majd Updater/Frissítés alkalmazáson keresztül újra feltenném frissítésként.
(Úgy nem töröl semmi telepített cuccot, de hátha megoldja) -
Milestone2
nagyúr
-
-
-
Milestone2
nagyúr
válasz
pepimama #2380 üzenetére
Global stable, akkor a legfrissebb 8.1.x.x-es változat, ez kb negyedévente frissül. Egy a lényeg, hogy ne 8.0.x.x-es verzióval, mert az még nem tudott magyarul.
Global developer akkor meg a 6.12.6-ossal, ez hetente frissül, de ha nem engeded neki automatikusan, akkor megoldható, amit írtál, hogy havonta egyszer Te frissítesz manuálisan indítva. -
TpS
őstag
válasz
pepimama #2377 üzenetére
Sajnos a kereső sorban nem működik az eladó nevére keresés.
Ez a keresés már mutatja. Van aranyban is128-as. -
TpS
őstag
válasz
pepimama #2365 üzenetére
Azt hol látod, hogy nincs max? Pl. itt van szürke.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
pepimama #2360 üzenetére
Spemall megbìzható,vagy Aliexpressen TopOne-tól is többen rendeltek.Ahogy felettem irták,mindenkèpp express dhl szállitást kèrj,akkor annyièr jön amennyibe került,nincs vám ès áfa,meg gyorsan itt lesz.
Ha a buksza engedi,a 4gb változat jó,de a 3/64es is igen jó kèszülèk 250dolcsièrt.Nekem 3/32 van,bőven kiszolgál. -
TpS
őstag
válasz
pepimama #2360 üzenetére
Azért lesz az ár magasabb, mert az ezüst 1 év kínai garanciával kerül 234,99-be, az arany és a szürke már 241,99, ha erre kérsz 2 év eu garanciát, már 244,99 illetve 251,99. Mindeképp eu-express szállítással érdemes vásárolni, mert akkor áfa és vám mentes, ez kb. 18 $ felár. Kuponkódok
Max-ra az TUMIMAX kóddal 17$ kedvezményt kapsz.A spemall-nál adsz egy kártyaszámot, én a webkártyámat adtam meg, feladástól számítva az előző telefonom a 8. napon a kezemben volt.
Nekem a 3/64 is elég, de ha van rá zs-d, akkor azt is érdemes megvenni. A max-ot itthon vettem, mert akkor még nem ismertem a spemall-t, jóval olcsóbban kijött volna a 128-as kintről, és ez is kokányolt webshopos rom-mal jött. Tanulópénz volt.Nagyon fontos, hogy a spemall-nál meg kell nézni az adatlap felett a készlet infót, és csak olyat érdemes rendelni, ami azonnali küldésre kész, már belefutottam ebbe, és 1 hetembe került módosítani a rendelést, ugyanis olyat is ki lehet fizetni, ami nincs készleten és általában fogalmuk sincs, hogy mikor lesz.
Többen is az aliexpress-ről vásároltak, ott is vannak cégek, akik dhl-lel áfa és vám mentesen szállítanak, érdemes ott is szétnézni. Pl. a Top One cég is ilyen, de vannak mások is
Arra is figyelj, hogy a B20-at nem tudja!
-
*Mukeey*
addikt
válasz
pepimama #2343 üzenetére
Nyugodtan vásárolj egy 4/128ast,global stable rommal már van magyar nyelv is,teljesen jól működik,ota-n frissít havonta-kèthavonta,semmi gondod nem lesz vele!Ha külföldről rendeled,beleírod,hogy ezzel a rommal szeretnèd,úgy fogják küldeni.Nem igènyel semmilyen mókolást,de a global romokat amúgyis gyerekjátèk feltenni,kb 10 perc mèg úgy is,ha abszolut nem èrtesz hozzá.
Hibákat nem nagyon tudok mondani,èn kb 3-4hónapja használom enyèmet,nagyon elègedett vagyok,iPhone 6+ról váltottam,harmad árban egy jobb telefon sztem.
Akku eszmèletlen,összeszerelès is teljesen jó!A fórum itt elèg aktìv,segìtünk szìvesen,bármi kèrdèsed van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 14 Pro max 128GB gyári független mint az új akku 97%
- samsung galaxy s22
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Újszerű,Kétkártyás,Töltővel. 1év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest