- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-book olvasók
- Házi hangfal építés
-
PROHARDVER!
Tartalom:
1. Telefon összesítõ, B20 hiánya, Telekom B20-as térkép (Köszönet Korisnak)
2. Bootloader nyitás, hivatalos ROM telepítés, TWRP, EU ROM
3. Multirom telepítése zárt Bootloader esetén
4. Hibák és javításai
5. Hardbrick
6. Magyar nyelv
7. Ajánlott kiegészítõk
8. Fényképezés MI MAX-szel (Köszönet Krammerernek)
9. ROM linkek gyûjteménye a teljesség igénye nélkül
10. Lockscreen resetelés TWRP-bõl (Köszönet OberMotznak)
11. MAX visszaállítása eladás elõtt (Köszönet Milestone2-nek)
12. MIUI téma testreszabása
13. Camera2 API engedélyezés (Köszönet Pistike1985-nek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
TpS
őstag
válasz
*Mukeey* #5548 üzenetére
A mix 6.44 után a mix2 6"-t érezhetően kisebbnek érzem, és azért fordult meg a fejemben, hogy ha lesz 710-es, akkor egy olyat kipróbálnék. Abban a vas kb. olyan erős, mint a mix1, vagy még erősebb is. Szeretem, ha erős vas van a kezemben, amúgy biztos, hogy a 636-t is mindenre elég, csak szeretem a csúcs vasat.
-
BladePocok
tag
válasz
*Mukeey* #5548 üzenetére
Sokan nem úgy terveznek hogy másfél-2 év múlva telócsere, hanem egy bő 3-4 évig akarják nyúzni, és sokaknak prio az, hogy ami most esetleg "elmegy"/"türhető"/"kiváló", az álljon helyt akkor is (ami persze nettó baromság, hisz gyengébb relatíve, de pont ez a lényeg, hogy ne legyen annyival rosszabb, hogy használhatatlanra lassuljon)
-
Milestone2
nagyúr
válasz
*Mukeey* #5461 üzenetére
Úgy gondolom -nem tudom, hiszen ezekkel a készülékekkel nem rendelkezem- hogy az Updater/Frissítés alkalmazással való Downgrade került tiltásra. Mi Flash-sel vagy kínai MiPCSuite-vel simán downgradelhető...
De lehet tévedek...
Egyébként miért ne akarhatna valaki visszalépni...nosztalgiából Mi3-on még néha visszateszem a 4.4.4-et.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
*Mukeey* #5443 üzenetére
Srácok ez itt a Sáomi topic.
Szerintem mindenkinek volt (van) más "híres" agyonreklámozott brand.
Valamiért eldobtuk.
Én az LG-t gyűlöltem meg örökre.
Onnan érkeztem és nem áll szándékomban továbbálni
(kivéve ha valami extrémül más tel érkezik mint az iOs és az Android)Nem fogok rábeszélni senkit, hogy ezt a márkát használja
Ha tudok, segítek ebben a márkában.De azt alapvetően elvárnám, hogy más brandeket ne itt istenítsenek.
Én se megyek át más brand topicjába Sáomizni.És mielőtt valaki a nyakamnak ugrana, nem konkrét személynek szólt, csak úgy általánosságban
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
*Mukeey* #5424 üzenetére
Majd a meret,lessz nálam is a dőntő,de az eddigi leírások szerint 1-2 mm eltérések lesznek. Az meg talán belefér,viszont a B20 az nagyon fájna. A doboz szerint,(igaz nehezen kivehető a leírás)igaz kínai verzió,nincs FDD LTE elérés. Tehát vagy külön lessz globál,vagy sehogy.....
-
lovi27
addikt
válasz
*Mukeey* #5405 üzenetére
Meg ezt is "Simán vissza lehet menni 9re..."
Látom a saját fórumán már nagyban megy a szájtépés a rollback-protection miatt. Én véletlenül futottam a hírbe és csak figyelmeztetni akartalak vigyázz a bétával. De te ott is vagy, így tudod a hír igaz és működik a dolog. Trükközni kell visszaállításkor.
-
lovi27
addikt
válasz
*Mukeey* #5402 üzenetére
Most komolyan gondolod vagy csak szórakozol? De mindegy. Itt az eredeti cikk:
Important Announcement about Updating of Redmi Note 5 Pro/Redmi Note 5 -
lovi27
addikt
válasz
*Mukeey* #5397 üzenetére
Működjön is, mert azt olvastam a te (Redmi Note 5) MIUI10-es ROM-odba már beletette a Xiaomi az Oreo rollback-protection védelmét, így nem lehet egy régebbi ROM-ra visszaváltani.
Gondolom, így szó szerint azért nem igaz, mert ez csak annyit jelent, hogy majd egyszerűen nem lehet downgrade-delni. A művelet minden adat (user és system) elvesztésével fog járni. Végül is ezért találta ki a Google - védeni a felhasználók adatait, ha elveszti vagy ellopják a mobilját.
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
*Mukeey* #5382 üzenetére
Jogos. Itt a csodás magyar áfa,artisjus díj a memóriák után,haszon a boltnak,stb,stb.az arak a magasban lesznek. Lásd ahol már nyílt mistore... Elonye lesz ,hogy legalabb megtudunk tapizni mindent vasarlas elott...Nemvéletlen hogy én is mindig egy magán embertől szerzem be,a telefonokat a baráti körömnek,családnak. Csak viszonyításképp egy mix2s. 128Gb-os,150e nála,míg itthon általában 175korul kezdődik. (Kivéve eustock)
-
lovi27
addikt
válasz
*Mukeey* #5377 üzenetére
Ha hasonló helyzetbe kerülnék - ami még lehet, mert szoktam Kínából vásárolni, - a kijelzőn, okulva az eseteden már nem spórolnék, a cserét pedig megpróbálnám magam. A mostani mobilom fórumában is többen írták, hogy nem olyan vészes, és itt is nem rég írt valaki hasonlót.
Unalom űzésre: Xiaomi Black Shark teszt
-
lovi27
addikt
válasz
*Mukeey* #5369 üzenetére
Így nem tudok másra gondolni, csak tudatos átverésre. Hiába, ott is vannak simlis alakok...
Nekünk marad az igazság: más kárán tanul az....
Ez a Lei Jun CEO lehetett volna már annyival konkrétabb, hogy megnevezi a napot is és akkor nem kéne naponta reménykedni, hogy majd holnap. Talán holnap...
-
lovi27
addikt
válasz
*Mukeey* #5366 üzenetére
Akkor egyszer kaptál fake kijelzőt - persze az is sok. Az érdekelt az utángyártottnál a szerelvény lett pontatlan vagy gagyi volt a kijelző, mert valaki például úgy gondolta, hogy a minőségi ellenőrzésen megbukott kijelző azért még használható.
Mert különben kinek gyártanának ilyen vacakot. A sufniműhelyeknek meg túl bonyolult az előállítása.
MIUI béta
Itt szavaztatják róla a jó népet,. és nem igazán siránkoznak! Ha nyilvánossá merték tenni már nagyon kész közeli lehet. -
gyuri1979
aktív tag
válasz
*Mukeey* #5362 üzenetére
Igen,total ua. Csak pl a Hello Xiaomi oldalán a fekete színnél a leírásban honnan veszi hogy kisebb a káva,mint a fehér szinunel? Mert én fekete keret és kijelző mellett még a kávát sem látom,nemhogy megtudjam állapítani,hogy kissebb-nagyobb a káva. A fehérnel meg csodálkozva írja hogy milyen nagy.
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
*Mukeey* #5358 üzenetére
Szerintem lessz egy 636-os,és a pro vezioban egy 710-el,vagy esetleg 660-al. Itt már csak az ár lessz meg kérdés,de szerintem bőven 100 felett lessz. (Persze a Kínai ár az más)dehát ezt megszoktuk már. Igaz ott sem az szokott lenni,amit bemutatáskor mondanak. Azért ott sem ingyen árulnak a kereskedések. (Kivéve az Mi storok)
-
TpS
őstag
válasz
*Mukeey* #5335 üzenetére
Ha az itthoni árakat nézzük, akkor a mix 2s sem egy olcsó kategória, előrendelésben veszem az enyémet, talán jövő héten megjön (3 hónapra) 173 ropi, a "rendes" ár az akció kifutásakor 273, most olyan 220 körül van, így tuti nem lesz olcsó a mix 3 sem, de olcsóbb lesz, mint a hasonló kategóriájú pl. samsung, lg ...
-
lovi27
addikt
válasz
*Mukeey* #5263 üzenetére
Teljesítményben előrébb lépett. A 636 kb 65%-al nagyobb teljesítményű, mint a 625. Mivel nem játszok a mobilon, - na, jó nagyon ritkán - mint már írtam nekem ennyi bőven elég lenne. Csak attól tartok a B20-al bele fog üldözni a Xiaomi a pro változatba. Mivel a gyártók szeretik Európát fejős tehénnek nézni, abból fog csak globális verziót készíteni. Nem ez lenne az első ilyen eset.
Meglepően sok színt adtak meg amiben készülni fog. Lesz miből választani, Bár lehet, hogy nem az összes színt kapja majd meg minden régió.
-
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
*Mukeey* #5222 üzenetére
Én sem,de úgy vagyok vele,egyszer megengedem magamnak,(régen mindig elofizuval vettem a drága telokat,de megfogadtam hogy soha ,2*kifizettem egy csúcs telefon valós árát) és még röghöz vagyok kötve 2 evig,igaz nagyon hiányozna a max üzemideje,nem is annyira a kijelzomeret,de az üzemidő az igen.
-
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
*Mukeey* #5101 üzenetére
Nekem bejönnek,majd kíváncsi leszek a valós árakra,mert amit bemutatáskor mondanak,azok a megjelenéskor az arakna a közelében sincsenek. Nagyon elgondolkoztam,de az akkuert en sem vagyok oda. Megvárom a max3-at,és akkor eldontom mi legyen. Remélem legalább a MAX is lessz ekkora dobás.
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
*Mukeey* #4961 üzenetére
Az árakkal nincs is gond. Ezt nem vitatom!
Csak volt már szerencsém hozzájuk,és nem igazán tudok jót mondani. Igaz lehet azóta változott náluk a helyzetet.... Viszont egy bolt előre megveteti a vevővel,miközben még szállításra sem kapott semmit,és az sem biztos hogy megkapja abban az árban....ezt úgy furcsának találom.
Ez nem kotozkodes,csak faragták már be velük. Igaz én is veszek egy 6/64 verziót,10e drágább egy ismerősnek,mint náluk,de nem várok 2 hónapot,vagy még többet.
Ezt ne félre értsd,nem kotozkodeskepp írtam. -
gyuri1979
aktív tag
válasz
*Mukeey* #4914 üzenetére
Jól írtad,az akku az ami nagyon jó,a tel sem rossz ár érték arányban persze,és tudásban. Én az első xiaomimat,mérgembenben vettem,mikor a Samu s6edge+ kijelző betört,és 90e lett volna a csere. És sos kellett egy telo. Azt sem tudtam meg akkor hogy mi az a saomi,csak ramtukmaltak,és nem bántam meg,na azóta csak saomim van. A max meg tökéletesen bejött,igaz szokni kellett a méretet,de megszerettem.
-
South Velen
addikt
válasz
*Mukeey* #4856 üzenetére
11.11-kor 170 USD körül volt a Gearbest-en. Akkoriban 209-ért vettem én is.
Bezzeg ma már 249 az alja amiért találni lehet ahogy nézem. Vajh miért ment ennyire fel?
Nekem is hiányzik az akku nagyon, meg a minőségi kidolgozás, a sztereó hangszórók.Persze a kávákon lehetne faragni, de az se biztos hogy jön a Mi Max 3.
-
fisi
senior tag
válasz
*Mukeey* #4656 üzenetére
Kezdődnek a bajok. Hogy lehet screenshotot csinálni?A Sonyn megnyomtam a bekapcs gombot hosszan aztán felajanlotta. Ennél ilyen nincs. Még nagyobb baj hogy a Dolphin böngésző alatt és egyik alatt sem tudok szöveget kijelölni amikor Facebookban vagyok. Mivel fent a Google translate így régen kijeloltem a szöveget és másolás után automatikusan indult a translator és fordított.
Érdekes hogy csak face alatt nem megy de leginkább itt lenne rá szükség.
Help me! -
fisi
senior tag
válasz
*Mukeey* #4650 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Akkor a mifi stic Sim jet fogom cseréltetni, mert a Z Ultraban micro Sim van és azt meg akarom tartani tartalék telefonnak. Úgyis le elesett fel éve aztán a hátlap ripityom a keret ismegrepedt.
Gondolom az mindegy hova teszem és melyik kártyát?Közben megtalaltam az USB - C type átalakítót remélem helyben kapok ilyet majd, nem egy űrhajó..
-
fisi
senior tag
válasz
*Mukeey* #4646 üzenetére
Mindenkinek köszönöm a válaszokat.
Kérdéseim lennének még..
Ugye a Max 2 USB - je type C ha jól olvasom, igen ám de hogy dugom ebbe bele a frissen vásárolt USB-as SanDisk Otg - s pendriveot?
A másik pedig a két kártyás használatra vonatkozna. A kártyák, mindkettő micro Sim? Hirtelen azt se tudom a Z Ultraban mi van olyan rég szedtem ki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 14 Pro max 128GB gyári független mint az új akku 97%
- samsung galaxy s22
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Újszerű,Kétkártyás,Töltővel. 1év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 2,5 év gari
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest