- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen SSD-t vegyek?
- iPad topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SSD kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Tartalom:
1. Telefon összesítõ, B20 hiánya, Telekom B20-as térkép (Köszönet Korisnak)
2. Bootloader nyitás, hivatalos ROM telepítés, TWRP, EU ROM
3. Multirom telepítése zárt Bootloader esetén
4. Hibák és javításai
5. Hardbrick
6. Magyar nyelv
7. Ajánlott kiegészítõk
8. Fényképezés MI MAX-szel (Köszönet Krammerernek)
9. ROM linkek gyûjteménye a teljesség igénye nélkül
10. Lockscreen resetelés TWRP-bõl (Köszönet OberMotznak)
11. MAX visszaállítása eladás elõtt (Köszönet Milestone2-nek)
12. MIUI téma testreszabása
13. Camera2 API engedélyezés (Köszönet Pistike1985-nek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lovi27
addikt
válasz
Milestone2 #5298 üzenetére
Igen, de ők sem a kisujjukból szopták. Ha már annyira a pontosságra hivatkozol és ekézel valakit, legalább vedd a fáradságot, hogy megnézed honnan vehették amit írtak. Értetted miről szól a cikk?
-
Milestone2
nagyúr
Az általad linkelt GSM Arena cikkre írtam "...A forrás szerint a most futó MIUI 10 globális verziójának tesztelési programja július 24-én fejeződik be. Néhány zászlóshajó mobilra, mint a Mi 8 és a Mi Mix 2S már most elkezdték OTA-n teríteni...."
1. nem július 24-én
2. nem azokra a zászlóshajókra, amit említettélDe hagyjuk, van akivel, vitatkozom, van akivel nem, érezd magad jól, a(z) (ál)híreiddel.
-
lovi27
addikt
válasz
Milestone2 #5296 üzenetére
Azt már egyszer idézted, most másról van szó. Elolvastad? Legalább a pontosnak tartott http://en.miui.com/thread oldalakon keress utána, ha már szerinted a http://www.miui.com/thread oldalai annyira nem pontosak.
-
lovi27
addikt
A forrás szerint a most futó MIUI 10 globális verziójának tesztelési programja július 24-én fejeződik be. Néhány zászlóshajó mobilra, mint a Mi 8 és a Mi Mix 2S már most elkezdték OTA-n teríteni.
Biztos szabadságon van a Hello Xiaomi...Még egy minket érintő hír. Megkapta az NCC engedélyt a Max 3 Pro. Így biztosra vehető a kétféle Max 3 és közel a bejelentés napja...
-
-
lovi27
addikt
Itt azt írják Kínában valószínűleg még e hónapban megjelenik, utána Indiában lesz kapható még júliusban vagy augusztusban. A 'morzsákat' a vezér hintette el és egybevág azzal amit írtam. Azt meg nekünk le kell nyelni, hogy nem a B20-on virágzott fel a cég és egy kicsit többet kell várnunk.
A többi szép dologgal kapcsolatban is az a jobb, ha megvárjuk a hivatalos bejelentést.
-
*Mukeey*
addikt
Sőt,inkább várni kell,néha nem is keveset.
Nagy igény is van egyes bestsellerekre(Mi Mix2s pl.),meg nem is halmoznak készleteket.Na de jön lassan a megjelenése a Max3nak,ez a lényeg.Valahol azt olvastam,hogy kijelzőkkel van a csúszás,mert valamelyik másik gyártó is ad ki ugyan ezzel a 6.99"ossal(talán az Asus?🤔).
-
lovi27
addikt
válasz
Keresztapper #5280 üzenetére
Vigasztaljon az, hogy a saomi a bejelentés után rendszerint keveset várakoztatja a kész termékkel a delikvenseket.
-
Keresztapper
senior tag
Doboz is van, már csak a bejelentés hiányzik, de az nagyon.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Milestone2 #5275 üzenetére
Note5-re kb mikor lesz?
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #5275 üzenetére
Csak jól rágyurjanak..... Inkább jól,mint rosszul adják ki.
-
Milestone2
nagyúr
No, lassan csak "beindul az üzlet"...
http://en.miui.com/thread-3016964-1-1.html
Mi6, Mix2, RedmiS2 Global MIUI10 most már publikus...
Lassan jönnek a "többiek" is... -
lovi27
addikt
Három.
-
*Mukeey*
addikt
Ez a Max3 lassan olyan,mint Kálámbó felesège.Lètezik biztos a tervezőasztalon,csak mèg Lei Yun se látta
🤣
-
TpS
őstag
válasz
Milestone2 #5268 üzenetére
Na végre, pont illeni fog a világoskék neszeremhez!
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #5268 üzenetére
🤣
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #5266 üzenetére
Itt már semmit nem lehet tudni....bármi megtörténhet......
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Milestone2 #5265 üzenetére
...ellenben Július 2-ig tart ez a bolondos játék:
http://en.miui.com/thread-2884836-1-1.html
lehet, hogy mégis csak akkor jelenik meg? -
Milestone2
nagyúr
Fura, mert sehol nem látok se az angol, se a kínai miui oldalon a bemutatóra utaló cikket...
-
lovi27
addikt
válasz
*Mukeey* #5263 üzenetére
Teljesítményben előrébb lépett. A 636 kb 65%-al nagyobb teljesítményű, mint a 625. Mivel nem játszok a mobilon, - na, jó nagyon ritkán - mint már írtam nekem ennyi bőven elég lenne. Csak attól tartok a B20-al bele fog üldözni a Xiaomi a pro változatba. Mivel a gyártók szeretik Európát fejős tehénnek nézni, abból fog csak globális verziót készíteni. Nem ez lenne az első ilyen eset.
Meglepően sok színt adtak meg amiben készülni fog. Lesz miből választani, Bár lehet, hogy nem az összes színt kapja majd meg minden régió.
-
*Mukeey*
addikt
Persze,hogy nem.Csak többen is remènyked
tektünk,hátha kicsit felsőbb kategória lesz,mint az előző,hardverben.
Na talán a pro változat majd...A fehèr előlapot èn sem èrtem,főleg nem bazári arany hátlappal.Xiaomi amúgy is az egyik legrondább arany árnyalatokat hozza ki mindig,pedig van szèp változat,pl S7e nagyon jól nèzett ki a platina/aranyban.
-
TpS
őstag
válasz
gyuri1979 #5254 üzenetére
Ha a feketénél az eleje fekete, akkor mi a retekért nem lehet az aranyszínűnél is azonos színű? Egyáltalán mi értelme annak, hogy a telefon oldala és hátulja arany, ha az eleje fehér? Ki nézegeti az oldalát és hátulját!? Teljesen érthetetlen, hogy minek ragaszkodnak ennyire a fehér előlaphoz! El is ment a kedvem tőle.
-
TpS
őstag
Vajon az arany színű eleje ugyanolyan színű lesz, mint a hátulja, vagy fehér? Mert aranyban tetszene.
-
lovi27
addikt
GSMarena pletyka: Xiaomi Mi Max 3 price leaks days before the official launch
-
TpS
őstag
válasz
Milestone2 #5242 üzenetére
Még mindig nem jött meg a xiaomishoptól a mix 2s-em, szerintem meglesz a 3 hónap.
Viszont a max 3 meg egyre jobban érdekel, nekem végül is nem kell erőmű, ez is tökéletesen elég lenne teljesítményileg. -
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #5242 üzenetére
Nagy esély van rá,mert júliusban az MI8 Global bemutatója lessz Spanyolban. A 2-őt kétlem hogy 1 időre hoznak össze.
Amúgy eddig jól titkoltak mindent...... -
*Mukeey*
addikt
Alakul a dolog.Ma vettem egy Note5öt,már sokalltam😂Most újra boldog vagyok😎
-
gyuri1979
aktív tag
https://m.mobilarena.hu/hir/az_erosebbik_mi_max_3_is_lebukott.html
Nocsak nocsak..... Talán csak nem teljesulnek vágyaink......Már csak a B20🙄 -
lovi27
addikt
Nem hittem benne mikor írtam, hogy egy kínai portál szerint lesz egy pro verziós változat is. Ezek szerint mégis...
Amúgy ez önmagában engem nem hoz lázba, még ha a hír igaz is. Előbb tudni kell az árkülönbséget és azt hogy még mi másban tér el a kettő egymástól. Az 50-70 Antutu ponttal több nem érdekel. Az már borítékolható, hogy a simában 4 GB RAM, míg a Pro-ban 6, esetleg 8 GB lesz. A többit meg majd a jövő héten (talán). Viszont így nagyobb esélyt látok arra, hogy a Pro-ból végre lesz globális verzió is!
-
TpS
őstag
Lehet, hogy lesz pro 710-zel?
Úgy legyen! -
-
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Milestone2 #5226 üzenetére
Rosszul látsz?Ilyen esetekben is jó a nagy kijelző.
-
lovi27
addikt
válasz
gyuri1979 #5220 üzenetére
Az a gond, hogy ezeket a tepsi (telefonnak már túl nagy, tabletnek meg túl kicsi) mobilokat Ázsiában kedvelik. Nem hiszem, hogy Európában túl sokat tudnak eladni belőle. Ezért nem készíthettek belőle globális verziót eddig se. Nem éri meg nekik ezzel vacakolni. És ebben nincs változás.
De a remény hal meg utoljára. Én is bízom benne, ha már egyszer nyitnak felénk, abba e réteg mobil globális verziója is belefér. De lehet, már nem kell sokat várnunk, mert a jövő héten 3-án lesz a következő Xiaomi termék bemutató. Futószalagon nyomják...
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
*Mukeey* #5222 üzenetére
Én sem,de úgy vagyok vele,egyszer megengedem magamnak,(régen mindig elofizuval vettem a drága telokat,de megfogadtam hogy soha ,2*kifizettem egy csúcs telefon valós árát) és még röghöz vagyok kötve 2 evig,igaz nagyon hiányozna a max üzemideje,nem is annyira a kijelzomeret,de az üzemidő az igen.
-
*Mukeey*
addikt
Megjelenhetne már a Max3,nagyon vennék egy Xiaomit...
-
*Mukeey*
addikt
válasz
gyuri1979 #5200 üzenetére
Kijelzőt a max1-ben cseréltettem velük.Korrektek voltak,ár is okés volt(asszem valami 37et fizettem cakkpakk).Viszont bekerülni állítólag nehéz,sok a melójuk és van,hogy emailre nem válaszolnak.Több ismerősöm is megjegyezte már és a Facés oldalukon is van erre példa.
Szaktudásban biztos,hogy nem talász náluk jobbat.Bocsi látom közben már több válasz is érkezett,nekem nem frissült valamiért az oldal
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #5204 üzenetére
Igen,ez így más...... Nem tudtam hogy kis "házi szervíz"
Akkor várok türelmessen,majd reagálnak. Ha nem,hétfőn felhívom.
Ha az se megy akkor megpróbálom amit ajanlottal Sultan...... -
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #5201 üzenetére
Hát a gyorsaságuk......ahogy írtad😋 a reggel elküldött emailre eddig se kukk se mukk🙄
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #5201 üzenetére
Rendben köszi. Akkor ma felveszem velük a kapcsolatot.Mert valami gányolos szervízbe nem akarom beadni,nem akarok úgy járni mint az egyik max telemmel......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest