-
PROHARDVER!
Tartalom:
1. Telefon összesítõ, B20 hiánya, Telekom B20-as térkép (Köszönet Korisnak)
2. Bootloader nyitás, hivatalos ROM telepítés, TWRP, EU ROM
3. Multirom telepítése zárt Bootloader esetén
4. Hibák és javításai
5. Hardbrick
6. Magyar nyelv
7. Ajánlott kiegészítõk
8. Fényképezés MI MAX-szel (Köszönet Krammerernek)
9. ROM linkek gyûjteménye a teljesség igénye nélkül
10. Lockscreen resetelés TWRP-bõl (Köszönet OberMotznak)
11. MAX visszaállítása eladás elõtt (Köszönet Milestone2-nek)
12. MIUI téma testreszabása
13. Camera2 API engedélyezés (Köszönet Pistike1985-nek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
a.sebi
őstag
ez ugye tudod , hogy illúzió?
nem azért nem tört el a kijelző mert rajta volt a fólia, az üvegnek a legkevésbé rosz ha pofára esik, az üvegfólia meg azért tört el mert egy vekni szart sem ér az egész.volt egy pár telóm az utobbi időben , és kb 20 üvegfóliát használtam, nah abba is hagytam hamar , bármivel konfrontálódik ,azonnal eltörik.
a jó régi fóliánál jobb nincs . -
zsloti
senior tag
válasz
vinczetibor #2893 üzenetére
Nekem egy ilyen mentette meg a telót.
A konyha asztalról sodorta le a gyerekek és pont pofára esett
A fólia eltört de a kijelző sérülés nélkül megúszta
Gyorsan rendeltem 2 darabot újra...
Zs -
t.roby90
tag
válasz
nekem is hasonló tapasztalatom volt az ilyen színezett full tempered üveggel, szóval most fóliát használok. kíváncsi vagyok meddig fogja bírni..
-
Tombi
őstag
válasz
*Mukeey* #2895 üzenetére
Nem rendeltem pluszba kijelzőt, de van egy érzésem, hogy az első esésre bármilyen kis magasságból és felületre vehetek azt is, nos megpróbálom nem leejteni.
A samsung A3-asom nillkin frosted tokban élére esve pördült végéig a trolin fékezéskor, a vezetőnél állt meg. Túlélte, a tok sarkából tört le csak egy kisebb darab. -
*Mukeey*
addikt
válasz
Jah sajna botrány a kijelző meg ezek az üvegek is,már többször ki lett tárgyalva itt😟
-
vinczetibor
aktív tag
Ma kaptam meg az "edzett üveg" képernyővédő valamit Kínából. Innen rendeltem: [link]
Hát mit mondjak, kiesett 80 cm magasságból a dobozból, természetesen még benne volt a védő tasakban, és lepattant a sarka, valamint középen kettétört. Egy ostyalap vagy ropi simán túlélte volna sérülés nélkül ezt az esést abban a védőtasakban. Miből csinálhatták ezt? Mimóza lélekből? -
*Mukeey*
addikt
Kicsit segítsetek lègyszi...èletemben nem csináltam mèg biztonsági mentèst,eddig nem volt rá szüksègem.Hogy működik ez?
Van sd kártya a telóban,beállitottam,hogy arra mentsen.Ha vissza akarom állitani,akkor mit kell csinálni?Összes app-ot is visszaállitja? -
gyuri1979
aktív tag
Sziasztok
Ezekben tudna valaki segíreni,hogy hogy kell beállítani? Az energiaellátasoknál van egy olyan hogy akkukimèlő menü,ezt be kell kapcsolni? Mert olyankor az felső sávban az akku töltés ikon narancssárgára vált.
A másik pedig hogy a teljesítmény beállitasnal van egy olyan pont hogy automatikus tisztítás lezárt képernyőn ,ez pontosan mit takar? Nekem most jelenleg a soha pont van beállítva. -
FreedomHUN
senior tag
válasz
*Mukeey* #2886 üzenetére
Igen, jó áron volt. Elötte egy zte v5 pro volt, azt kaptam kijelző törött volt de működött, 2x is rendeltem hozzá másikat, mind 2 hibás volt, a gyári is megreccsent a kivételnél, ugyhogy kellett valami ha történne valamelyik maxal.
Mikor az enyém betört elöször egy sima nokiát állitottam csatasorba, csak akkor untam meg mikor mindig elő kellett venni a tabletet a névjegyzék miatt.De így akár nyárra is jó lesz, rövidnacihoz
-
*Mukeey*
addikt
válasz
FreedomHUN #2885 üzenetére
Annyièrt kb. ajándèk volt🤔
-
FreedomHUN
senior tag
itt vettem hardverapron. villám biznisz volt, 10-kor tette fel a srác 12-kor átvettem, közben megállás nélkül hívták. sos kellett a zsozsó neki, nem használtam már 1 éve, tarcsi volt.
Volt már zopóm, az első phabletem. 998. GPS ramaty volt benne, de azt írták is, akkoriban nagyon kellett, azt hittem megoldom anélkül a navit, de rájöttem hogy szükségem van rá nagyon. Egyébként szerintem jó kis gyártó, kamera pl kifejezetten nagyon jó benne. Ez már glonassos így mindent tud ami nekem kell, sőt tudja a 4g-t is, sőt ac-s a wifi
Itt egy teszt annó róla. [link]
-
Tombi
őstag
válasz
FreedomHUN #2881 üzenetére
csak tudod zopoból ne legyen *zopó
-
*Mukeey*
addikt
Azèrt is jók ezek a telcsik ilyen árban,mert annyira nem sajnálom mint mondjuk ha egy Galaxy s7 edge lenne nálam 200ezerèrt.
-
TpS
őstag
válasz
FreedomHUN #2881 üzenetére
Hol sikerült szerezni ilyen áron? Egy ilyen nekem is kéne tartaléknak.
-
FreedomHUN
senior tag
Beszereztem egy zopo 999-et vésztarcsinak. Lehet nyaralnj meg ide oda én js azt viszem. 15 volt használtan 8 mag 3giga ram 5,5" FHD
-
*Mukeey*
addikt
válasz
FreedomHUN #2878 üzenetére
Nyáron èn a Note3-at fogom használni,Max meg marad itthoni "tablet"nek...
-
FreedomHUN
senior tag
válasz
*Mukeey* #2877 üzenetére
Nekem sincs baja a kijelző szinével. Szerintem is korrekt teljesen. De ahogy irod nagyon sérülékeny. Nem baj megkapta a csataházat, így csak nem lesz már baj. Egyébként a tokra visszatérve, a súlya tekintélyes, elhagyni tuti nem fogom, fogása kényelmes. Nyáron lesz necces, hátizsákba kell raknom vagy nem tudom.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
FreedomHUN #2876 üzenetére
Sztem jók ezek,eskü jobb kèpe van,mint ami gyárilag benne volt.Bár lehet csak èn látom így,meg a gyári nem volt sokáig benne😂
Az első cserèm is teljesen jó volt,de az összessel van valami-hihetetlen sèrülèkeny.Lehet a mèret is vagy nem tudom,elvileg gorilla glass valahányas,de nekem nagyon vèkonynak tűnik.Ez a hülye vèkonyság-mániája az összes gyártónak,simán lehetett volna egy mm-el vastagabb,akkor masszívabb lehetne.Használok most párhuzamosan egy Note3Pro-t,egymás mellett jobb kèpe van a Max-nak,pedig itt kevesebb a ppi.
Összessègèben is jobb kèszülèk a Max,egyedül talán kamerában marad el kicsivel.Èrdekes,hogy gyorsabb sok programnál,pedig ugyan az a kèt spec-3/32 SD 650,FHD kijelző... -
kisqp
tag
Sziasztok!
Tudtok olyan helyet, ahol meg lehetne nezni, ki lehetne probalni a telefont?
-
vrs
csendes tag
Sziasztok!
Kiverték a kezemből a telefont véletlenül és behorpadt a keret a hangerő gombnál, így folyamatosan azt érzékeli hogy nyomom a hangerő fel gombot, ezért nem tudom bekapcsolni, mert a TWRP indul el mindig. Tudtok valami oldalt, ahonnan keretet lehet rendelni a telefonhoz? GSM boltban a srác azt mondta, csak a keret csere jöhet szóba, de ő nem tud hozzá.
-
Milestone2
nagyúr
Itt egy újhús custom, custom kedvelőknek: [link]
-
Tombi
őstag
válasz
Criminal017 #2862 üzenetére
Nos igen ezt kihagytam, paypal valtott.
Csak erkezzen meg egy hibatlan darab lehetoleg minen elobb -
Tombi
őstag
Nos egy kicsit drágább let 208 eurót 68-ért intézett nekem
a magnetbank és a paypalVárom már a kicsikét. (nagyocskát
)
-
Tombi
őstag
Sziasztok!
Esetleg tudtok ajánlani Budapesten boltot/embert
szeretnék egy ilyen phabletet vennilenovo phab plust néztem ki, de nem tudok megbarátkozni a hatalmas kávájával..
-
TpS
őstag
-
Jhonny06
veterán
Sziasztok!
A gyári Google appokat valahogy le lehet törölni? Mi Max Pro, MIUI Global 8.1 stable, Android 6.0.1. Köszi!
-
*Mukeey*
addikt
Valaki multkor beírt,hogy lenne eladó üveg Max-ra....meglenne mèg?
-
t.roby90
tag
válasz
Criminal017 #2850 üzenetére
Köszi
-
t.roby90
tag
Nektek hány fokos szokott lenni az akku töltés közben? Én egy qc 3.0-ás tronsmart töltővel töltöm és kb 40 fokig melegszik fel..
-
*Mukeey*
addikt
válasz
FreedomHUN #2841 üzenetére
Brutális😂
-
jtzk
tag
top one üzlettel mi lett?
-
TpS
őstag
válasz
FreedomHUN #2843 üzenetére
2-3 hétig nem leszel konnektor közelben?
-
FreedomHUN
senior tag
válasz
Criminal017 #2842 üzenetére
Nem tudom, még
zsebre nem raktam, de súlyra azért ottvan 475g all in.
-
Criminal017
őstag
válasz
FreedomHUN #2841 üzenetére
Vadászni mikor indulsz vele?
-
AttilaMvh
tag
Próbáld meg engedélyezni az értesítésekhez való hozzáférést a messengernek. Beállítások -> Értesítések és állapotsor -> Alkalmazás értesítések -> Messenger -> Értesítések jelzése. Itt még beállíthatók egyéb opciók is. Remélhetőleg megoldja a problémádat, nálam jelez a messenger lezárt képernyővel is.
-
a.sebi
őstag
Viszont van egy problémám ami számomra súlyos! Az a bizonyos messenger hiba!
Csak akkor latom meg ha irnak, ha belepek a programba!
Erre tudtok megoldast? -
a.sebi
őstag
válasz
Milestone2 #2836 üzenetére
Tegnap meg ezt nem hittem volna el neked!
De a mai terror után amit kapott, simán!
B20 tol feltem, de jelentem, itt balatonboglaront telenorral hibatlan, van 4g m -
a.sebi
őstag
válasz
Milestone2 #2828 üzenetére
Jahj... Megjott, akarom mondani!
Sorry, akkor nem kell mókolnom igaz? -
a.sebi
őstag
Nah! Megtört a picike!
Miui 8 global 6.12.22 béta van most rajta! Hagyhatom ezzel vagy cserélném?
-
TpS
őstag
Az enyémet a puremobile-tól vettem. A kiírtakkal szemben 7-es miu-val jött, és amikor rákérdezem, azt írták, hogy pc suit-tal toljam rá a 8-ast, vagyis nem ugrott volna a garancia. Más kérdés, hogy akkor még nem támogatta a max-ot. Ezt nem néztem azóta változott-e, de nem is érzem hiányát a programnak azóta sem.
-
*Mukeey*
addikt
Gyárilag minden uj Xiaomi zárt bootloaderrel èrkezik,ha a shop mókol,akkor nyitva van.Règebbi szèriák voltak nyitva pl MI2 meg azok a szèriák.
Nyitást lehet hivatalosan intèzni,kicsit "macerás",de megy.Leirásban az is benne van.Max-nál ha amúgysem vagy nagy rom mágus(mint pl èn),csak használni szeretnèd a telót,akk felesleg a gyári romon kívül bármit felrakni,ergo nem kell nyitott bl. -
a.sebi
őstag
válasz
Milestone2 #2816 üzenetére
kiváncsi vagyok .... olyan van a nyitott bootloaderrel adják el a telefont?
a faszi állítja hogy nem nyult hozzá a romhoz. -
Milestone2
nagyúr
Zárt BL esetén az. Nyitott BL esetén mehet Fastboot módból. Igen, az a jó ROM.
Sajnos az új xiaomi készülékek két gyenge pontja 1. nem mindig települnek normálisan a driverek, 2 nem akar a telefon EDLmódba váltani.
Ha e kettő közül egyikkel sem kell szembesülj, akkor gyorsan túl is leszel a flesselésen.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Milestone2 #2813 üzenetére
Teljesen jó.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Milestone2 #2811 üzenetére
Mennyibe volt a 64es náluk?Ha megkèrdezhetem...
65körül volt anno az övè,32es -
*Mukeey*
addikt
válasz
Milestone2 #2808 üzenetére
😂😂😂Egyik haverom is onnan rendelte,másnapra elküldtèk neki,internásönel verzsion,angol doboz,eu töltő...
-
a.sebi
őstag
aakor az enyemen is ilyen szutyok lesz...
kezdem tanulmanyozni az összefoglalot! -
TpS
őstag
válasz
Milestone2 #2800 üzenetére
Az a biztos, amit magad csinálsz, ez tény.
-
*Mukeey*
addikt
Ahogy èn tapasztaltam,szerintem kb 99% webshopos a rom.
Kivètel az eustock,onnan global dev-el èrkezett eddig,aki rendelt.
Kínábol 100%osan kókánnyal èrkeztek a kèszülèkeim.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 13 mini 128GB gyári független ÚJ akku 12 hónap jótállás
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 100%/p4303
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged