Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Criminal017 #3193 üzenetére

Nincsen.
    Az általad linkelt ROM már régóta van, de valójában nincsen. Ugyanis ez a MiPCSuite-tal feltehető verzió, ellenben PCSuite nincsen. Volt már egy-kétszer szó róla, hogy gyártják a semmibe a PCSuite-os ROM-okat, miközben PCSuite pedig nincsen. Fastboot-os global dev. pedig még nincsen. Tehát global dev. a Prime-ra nincsen. Vagy hogy változatosabban is kifejezzem magam: nem vanik. :)

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Más.
    Múlt héten úton lévén csak tegnap tettem fel otthon a global dev. Nougat frissítést, OTA (3/32GB). Nálam semmiféle probléma nem jelentkezett azóta, sokmindent próbálva a telefonnal, minden rendeltetésszerűen működött, pedig nem csináltam gyári visszaállítást, és minden beállítást szépen meg is őrzött.
    Nem írta senki, de feltételezem, a ti telefonotokon is történt egy változás. A zenelejátszási hangerő visszaállt arra a jó hangos szintre, ahol azelőtt volt, mielőtt a MIUI 8 frissítés leszabályozta. Most tehát megint irdatlan hangosan tudja a telefon a zenét lejátszani, próbáljátok ki. Kíváncsi vagyok, meddig hagyják így. (Természetesen a "Mi Zene javítás" és Hangszínszabályzó funkció továbbra is kiiktatandó, de ez másik téma.)

Új hozzászólás Aktív témák