- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vízpart, vakáció és hardverek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
-
PROHARDVER!
Tartalom:
1. Telefon összesítõ, B20 hiánya, Telekom B20-as térkép (Köszönet Korisnak)
2. Bootloader nyitás, hivatalos ROM telepítés, TWRP, EU ROM
3. Multirom telepítése zárt Bootloader esetén
4. Hibák és javításai
5. Hardbrick
6. Magyar nyelv
7. Ajánlott kiegészítõk
8. Fényképezés MI MAX-szel (Köszönet Krammerernek)
9. ROM linkek gyûjteménye a teljesség igénye nélkül
10. Lockscreen resetelés TWRP-bõl (Köszönet OberMotznak)
11. MAX visszaállítása eladás elõtt (Köszönet Milestone2-nek)
12. MIUI téma testreszabása
13. Camera2 API engedélyezés (Köszönet Pistike1985-nek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonLaca@
senior tag
Nekem a nyaralás és a munka összeegyeztethetetlen fogalom. Nyaralás közben még a munkahelyemről beszélni sem vagyok hajlandó.
Komolyra fordítva a szót a 2G tényleg csak telefonálásra jó.
Én 2 hónapja váltottam szolgáltatót, 13 éves előfizetésem cseréltem le Telekomról Telenorra a korlátlan hűségidő nélküli mobilnet miatt.. Eddig nem bántam meg a váltást. Ahol nem volt 4G ott mindenhol volt 3G megfelelő sebességgel. HD tv-t is tudtam mindenhol nézni. Nyáron az egész Dunántúlt bejártam amíg egy hónapig szabin voltam és sehol nem maradtam net nélkül. Pedig sokan ijesztgetek hogy ahol nem lesz LTE ott majd csak 2G lesz. Szerencsére nem lett igazuk.
Telekomnál nekem sokszor előfordult olyan hogy hiába volt 4G használhatatlan volt film nézésre. Igaz hogy akkor még G3 telefonom volt és annak nagyon rossz a jelerőssége. -
-
bebe159
aktív tag
Van egyáltalán max 2-ből b20-as? Szerintem a webshopok a globalt és az internationalt rokon értelmű szavakként használják.
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #4286 üzenetére
Mindegy ez van,de azért jó lett volna ha van B20.
-
Criminal017
őstag
Mi6-ból is van Global dobozos, mégsincs benne B20. Egyszerűen nem nekünk global, hanem más országoknak.
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #4284 üzenetére
Sajna én is b.....tam, megjött,de b20 nincs,igaz mielőtt megkaptam,leteszteltek benne van e. Nem volt kötelező megvennem.Tehát,korrakt volt az eladó. Amúgy a xiaomi a hunyo sajna,mert kiadja globál verziós dobozban,ami az európai frekiket mind szokta tartalmazni. De mint kiderült állítólag véletlen kerültek a feketére,ra a globál version feliratok.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
*Mukeey* #4283 üzenetére
Sajnos a magyaisztáni webshopok abból indulnak ki, hogy: beleírom a B20-at, mert lehet hogy XX-szel többen veszik meg! Aztán vagy észreveszi használat közben a gyökér vevő, hogy nincs is, vagy nem. De ha még észre is veszi, kevesen vannak akik visszatérnek reklamálni...és ez kész haszon...
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Milestone2 #4282 üzenetére
Tipikus...csak mi értelme b20al hirdetni,ha nincs ilyen verzió.Nem a b20 a probléma,mert mindenki eldöntheti,tud-e nélküle élni,hanem a shop kommunikációja😐
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Criminal017 #4277 üzenetére
P.mobile még most is hirdeti. Most írtam nekik, kíváncsi vagyok válaszolnak-e....
-
Criminal017
őstag
Szerintük sincs B20-as Mi Max 2.
[link]
-
medosz11
tag
Tévére tükrözni kábel nélkül
-
Charx
senior tag
És ez a b20 ás globál verzió már biztos, mert én nem láttam.
spemall nem írja. -
bebe159
aktív tag
Ha megérkezik a max 2, talán írok egy teszt féleséget, de még sose csináltam ilyet. Jelenleg snapi 650-es rn3pro van, akár össze is tudnám őket hasonlítani valahogy, ha már sokak szerint nagy visszalépés a proci...
-
DonLaca@
senior tag
GSMarena teszt szerintem nagyon objektíven ír a készülékről (Max2). Pár hozzászólással korábban én is hasonlókat írtam a telefonról. Csak rövidebben és sokkal egyszerűbben megfogalmazva.
Van fehér színű értesítő led.
-
bebe159
aktív tag
válasz
Trailblazer #4260 üzenetére
Aprón vannak jó xiaomik olcsón, ha hamar kell.
lovi27
Én máshol azt olvastam, hogy van és fehér színű. [link]
De ha valakinek itt a topikban van, meg tudna erősíteni, illetve cáfolni minket. -
lovi27
addikt
A GSMarena azt írja nincs értesítési LED. Ha pl. jön egy email lezárt képernyőnél vagy volt egy nem fogadott hívás, akkor azokat jelzi valami?
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Trailblazer #4258 üzenetére
Persze,ertem mindenki fizetésből el(persze vannak kivételek) igen az ember ilyenkor meggondolja h mire költ,ha felere esik a bevétel. Nekem is abból lett elég hogy meg vásároltam mindig az aktuális csucstelt(samu parti voltam),és igazán csak kidobtam a oenzt. A xiaomi tökéletesen megfelel a munkához,es bem utolsó sorban harmad annyiba kerül.
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Trailblazer #4256 üzenetére
Én nem tudom,de szerintem elég jó árban van,en most váltok max1-ről max-2re fekete,b20 as variansra. És szerintem ez a 78e ft is ár,ehez a telhez,nagyon jó. Ennel olcsobban nem hiszem,hogy ilyen minőségű telt veszel. Az hogy visszalepes,persze a proci gyengébb,(elméletben) deba kollegam aki már 2 hete használja,pl játékra is (real racing stb) simán viszi,nem akad,semmivel nem rosszabb mint a 1verzio.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Trailblazer #4254 üzenetére
Akkor viszont az érdekes lehet,mert a sd625 ezzel az akkuval csodákra képes üzemidőben!
-
bebe159
aktív tag
válasz
Trailblazer #4252 üzenetére
Sokkal nem rosszabb a 625, főleg ha nem játszik az ember. Nekem bejön a hosszabb akkuidő.
-
lovi27
addikt
-
medosz11
tag
Képernyőtükrözés megy nálatok? Milyen alkalmazással megy?
-
*Mukeey*
addikt
válasz
bebe159 #4247 üzenetére
Van globalból stable és developer is
Max1re más romok valók természetesen☝️
-
bebe159
aktív tag
válasz
*Mukeey* #4246 üzenetére
Pár napja rendeltem meg, kb hó végére lesz itt (utána megválok az rn3pro-tól.)
Csak pl. a romok miatt kérdeztem, ha valaki kirak valamit, egyértelmű, hogy max -1re való?Májusi a teló, augusztus van, úgy tűnik nem annyira elterjedt, hogy legyen topikja.
De ha már itt vagyok, lenne egy kérdésem, itt is van gloval stable és global dev rom? A dev a mostani telón bejött. -
DonLaca@
senior tag
válasz
bebe159 #4244 üzenetére
Még nincsen. Én is ide szoktam írni mint Max2 tulaj és még nem dobtak ki.
Nagyon segítőkészek a fórumtársak.
Más téma.
Ma sikerrel kipróbáltam hogy az XDA-n bemutatott módszerrel a Max2 is belehet kapcsolni a HDR+t a Google kamerában
. Nagy kontrasztarányú felvételeknél tényleg látványosan jobb képet csinál a telefon HDR+-szal. Build.prop végére kell ezt a sort beilleszteni:
persist.camera.HAL3.enabled=1Csak saját felelősségre! Fájl szerkesztése után a jogosultságokat vissza kell állítani különben bootloop lesz a vége!
-
bebe159
aktív tag
Sziasztok!
Mi max 2-nek van külön topikja? -
Milestone2
nagyúr
-
pepimama
tag
Vki tudja, hogy van-e értelme új kamera-szoftverként letölteni a Google-verziót?
https://mobilarena.hu/hir/megujult_a_google_camera.html -
DonLaca@
senior tag
válasz
Milestone2 #4237 üzenetére
Így sikerült. Örök hála
Flash után azért megint elakadtam egy kicsit.
Az összefoglalóban nem úgy van írva hogy nem szabad újraindítani a telefont (rendszert) mert akkor visszaállítja az eredeti recoveryt ezért kötelező flash után rögtön a recoveryba bootolni és akkor jó lesz. Én párszor próbálkoztam vele.
Kicsit úgy érzem az aláírásod nekem szól.Azért megnyugtat a tudat hogy erről az Official Miui fórumon van néhány poszt. Nem csak én vagyok ennyire b*sz.
-
pepimama
tag
válasz
Milestone2 #4232 üzenetére
KÖSZ szépen a segítséget!
Nemtom már mit csináltam, de most kitöröltem a mappát és (még) nem omlott össze a rendszer.
Bájdövéj, szerinted érdemes letölteni ezt? https://mobilarena.hu/hir/megujult_a_google_camera.html
-
DonLaca@
senior tag
válasz
Milestone2 #4237 üzenetére
Hazaérek tesztek vele egy próbát. Köszi
-
Milestone2
nagyúr
válasz
DonLaca@ #4235 üzenetére
Win 10 pro 64biten dolgozom, nincs gondom. Home nem hiszem hogy bezavarna.
Telepítsd ezt: minimal adb and fastboot a számítógépedre. A C-re fog telepedni. A TWRP img fájlját másold be a könyvtárba, ahová telepedett.
Majd az indítóikonnal a PC asztalán indítsd a minimal adb-t. S az ott megnyíló ablakba írd a parancssort.Tudom, hogy ennél több a tudásod (legalább is a hozzászólásaid alapján) de hátha így megy...nekem így mindig ment.
-
DonLaca@
senior tag
válasz
Milestone2 #4234 üzenetére
Igen.
Windows 10 home 64bit verzióm van ha ez számít valamit. -
DonLaca@
senior tag
Sikerült kinyitnom a bootloadert.
Az öröm nem teljes mert most azzal küzdök hogy felrakjam a TWRP ami alapból egy egyszerű parancssor lenne....... de nem az.
Mindig a "cannot load recovery.img" hibaüzenetet kapom. Nem találja a fájlt a Fastboot program. Pedig ott van ahol kell, a név is stimmel, nincs dupla kiterjesztés leellenőriztem az intézőben. Ha kilistázom a "dir" paranccsal a könyvtárat ott is szerepel. Valakinek valami ötlete? Mit rontok el?Fastboot program működik. A készülék számát le tudom vele ellenőrizni és újra is indítja a telefont.
Nehezen indul ez a Xiaomis ismerkedés.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Milestone2 #4225 üzenetére
Ez nagyon Meizu téma koppintás,nekem jobban tetszik a mostani.
De a Miui9 várós😎 -
pepimama
tag
válasz
Milestone2 #4228 üzenetére
Mappa, amiben 3 újabb mappa van.
1.neve: firmware update
2.cust 3.Meta - Inf.
Szerinted törölhető? -
pepimama
tag
Sziasztok!
Global STABLE van a MAX-omon és mappák között felfedeztem egy Miui-MIMAX652 Globalv.8.2.1.0 stb. mappát, ami 3,05 GB.
Szerintetek ezt már törölhetem, mert OTA-n keresztül fog mindig frissíteni?
(vmikor Pendriveról rakhattam fel, amikor nem frissült automatikusan) -
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #4225 üzenetére
Koszi! Hát igen,ez a téma tényleg nem az igazi. Igazából nekem jelenleg sincs bajom a telefonnal,remelem ezzel a miui9-el nem tolják el pl az akudot,stb.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
gyuri1979 #4224 üzenetére
Csináltam egy full factory resetet, hogy szűzről induljon.
Sok változást nem észleltem. 3 új Témát harangoztak be,
most még csak a csúnya (bocsi, nekem nem tetsző) 1db van benne...
Settingben kis változások.
Sebességgel eddig is elégedett voltam,
nem látom, hogy tízszeresére gyorsult volna.
Egyelőre másolom vissza a fájljaimat FR után. -
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #4223 üzenetére
Majd ha lessz vele tapasztalatod,kèrunk egy kis leírást!
-
Milestone2
nagyúr
No, hát Mi Maxra Closed Beta megérkezett.
OTA lefrissült, nem törölt semmit (igaz auto Factory Reset csak android verziófrissülésnél van) -
medosz11
tag
Sziasztok! Gyakran előfordul, hogy nem kapok értesítést alkalmazásoktól, csak akkor, ha belépek az alkalmazásba. Van, hogy még akkor sem. Ez miért lehet, van rá megoldás?
-
dbilas
tag
Sziasztok!
Amikor hangerőt szeretnék állítani a készüléken pl hangosítani szeretném vagy némábbra venni nem ad hangot nem pittyeg mint egy Samsung, Huawei stb. telefon. Ez miért lehet? Másnál is ilyen?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #4213 üzenetére
Nem! Ő rendeli a kinti kereskedőjètől eleg nagyban csinálja,ezt az egészet.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Criminal017 #4206 üzenetére
Én se tudok b20as változatról
Amúgy egyre jobban tetszik kinézetre,főleg ez a fekete....
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Én is arra gondoltam h kamu,mert a globál feketét szoktak,ugy árulni mint B20. De utánna jartam ,akitől itthon szoktam venni a telefonokat,es igen valóban van B20-as, a kínai kereskedője,epp ma árazta be neki,valoban rendelhető feketében. És nagyon jó árban, lessz,olcsobb mint a sima verzió. Ugyh valószínű h beujitok a B20 miatt.
-
Criminal017
őstag
válasz
Átnéztem az összes olyan országot, ahol Xiaomi által hivatalosan forgalomba kerülnek a telefonok, de egyiknél sem találtam B20 frekit...
-
-
gyuri1979
aktív tag
És láss csodát!
https://www.puremobile.hu/xiaomi-mi-max-2-644-qualcomm-snapdragon-625-octa-core-20-ghz-4gb-64gb-lte-arany-2509-b20Kapható a B20 lte változat! Úgy néz ki annó jó volt az infom kínábol.
-
DonLaca@
senior tag
Holnap eljön a nagy nap lejár a 72 óra várakozás a bootoader nyitásra. Utána megy fel a TWRP a SuperSu végre.
Remélem nem azzal fogok visszatérni sírva hogy tégla lett a telefonom.Mindenesetre előre letöltöttem mindent a hibajavításhoz. Az ördög soha sem alszik.
-
gytacs
tag
Ok. Köszönöm a válaszokat! Az ingyenességről tudtam, mert maga a telenor írt nekem már jópár sms-t, hogy ingyen cserélik lte-képes kártyára, csak eddig lusta voltam bemenni, de egyre elszántabb vagyok! Ha mégis próbálkoznak, mutatom az sms-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vízpart, vakáció és hardverek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Goddess of Victory:Nikke
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest