- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- E-book olvasók
- Házi hangfal építés
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Tartalom:
1. Telefon összesítõ, B20 hiánya, Telekom B20-as térkép (Köszönet Korisnak)
2. Bootloader nyitás, hivatalos ROM telepítés, TWRP, EU ROM
3. Multirom telepítése zárt Bootloader esetén
4. Hibák és javításai
5. Hardbrick
6. Magyar nyelv
7. Ajánlott kiegészítõk
8. Fényképezés MI MAX-szel (Köszönet Krammerernek)
9. ROM linkek gyûjteménye a teljesség igénye nélkül
10. Lockscreen resetelés TWRP-bõl (Köszönet OberMotznak)
11. MAX visszaállítása eladás elõtt (Köszönet Milestone2-nek)
12. MIUI téma testreszabása
13. Camera2 API engedélyezés (Köszönet Pistike1985-nek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuri1979
aktív tag
Van valakinek tapasztalata a miuiszerviz.hu-val?? Mert megadta magát a párom mix-e.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Keresztapper #5197 üzenetére
Gesztusvezérléshez?
Minek kéne 2 kéz?
Írtam egy Google alkalmazást. Töltsd le, próbáld ki...
Miuiban 4 féle gesztus van, ebben az alkalmazásban minimum 12 állítható be... Teljes vezérlés gombok nélkül.Kimondottan mentsvár tud lenni azoknak, akiknek döglődik a hangerő és/vagy bekapcsológomb
-
TpS
őstag
válasz
Keresztapper #5197 üzenetére
Ha nagyon ügyes vagy, akkor elég egy is, nekem 2 kell.
-
TpS
őstag
válasz
Keresztapper #5193 üzenetére
Lehet, hogy a virtuális gombokra se lesz szükséged, ha a gesztusvezérlést kipróbálod. Már hónapok óta használom, és nagyon szuper, a miui10-ben pedig még jobb lett.
-
lovi27
addikt
válasz
Keresztapper #5193 üzenetére
Eddig nekem is csak fizikai gombos volt, de ha belegondolok így érzésre legalább 80%-ban most is a képernyőt tapicskoltam. Azt se felejtsd el az eddigiekhez képest nyújtottabb lesz a képernyő (16:9 helyett 18:9), azaz lett plusz hely neki. Most ott legyen üresen a hely?
Nem vigasznak, csak mint érdekesség, a referenciának számító Google mobilokban tudtommal sosem voltak fizikai gombok, mégis sokan imádják. Mi is megszokjuk. Cserébe testre szabható, eltüntethető.
-
Keresztapper
senior tag
-
lovi27
addikt
Pontosan még csak a Xiaominál tudják a SOC típusát. Tegnap én is csak arra akartam figyelmeztetni, hogy az eddig nyilvános adatok nem illenek a 710-re. Lehet olyat is olvasni, - kínai portálra hivatkozva - hogy lesz egy pro változata is és majd abban lesz a 710. Legyen úgy, de én nem hiszek benne. Inkább csak kívánság.
Ami viszont már ténynek látszik, hogy a MAX 3 összehasonlítva a MAX 2-el csak 2 mm-el hosszabb, 1 mm-el keskenyebb és 0,3 mm-el vastagabb. Gyakorlatilag nem (alig) változik. A súlya is csak 10 grammal, azaz 1 dkg-al lesz több. Cserébe a vezérlőgombok a képernyőre költöznek.
-
TpS
őstag
Feldobtam a mix-re a MIUI10-es eu dev-et, egyre jobban tetszik, a gesztus vezérlés már nagyon jó lett, hibátlan. Nagyon jó lett a MIUI10, jó irány.
-
lovi27
addikt
A TENAA oldalán világosan ott van, hogy a CPU frekvenciája 1.8 GHz, míg az SD710 órajele 2.2 GHz. Most a Mobilarénán a srác - figyelmen kívül hagyva a TENAA infót - egy régebbi hírrel kutyulta, felesleges reményt keltve. Ha figyelmesebb lenne már nem emlegetné azt a régebbi infót. Az SD636 egy kiváló chip. Egy picivel, kb. 10%-kal visszafogottabb teljesítményű, mint a 660 és kihagyták belőle a 660 olyan tulajdonságait, amit a középkategóriás mobilokban úgysem használnak ki a gyártók.
Tegnap, a magyar Xiaomi pletyka oldala kiemelve harsogta VAN B20! A gyerek leírta miért gondolja így és korrektül felsorolta a TENAA által közzétett frekvenciákat. És közte ott a 800MHz. Csak a Meseautó című remek magyar vígjáték poénja óta tudjuk, az a Szűcs nem a mi Szűcsünk! És én attól tartok az a 800MHz nem a mi LTE B20-unk 800 MHz-e, hanem a 2G CDMA frekvenciája. Ezt erősíti a listában még szereplő 2GHz is, ami szintén a 2G CDMA frekvenciája lesz. Ha valaki utánanéz ezt a két frekvenciát már a mostani MAX 2 is tudja. Sajnos, ettől a 4G B20 még nem működik.
Persze még reménykedek, hogy csinálnak majd olyan globális verziót is,.amiben valóban lesz B20. Ez elvárható, ha már egyszer elkezdtek nyüzsögni Európában.
-
TpS
őstag
válasz
Milestone2 #5185 üzenetére
Szerencsére (vagy nem) már elég öreg vagyok ahhoz, hogy minden pletykát elhiggyek, meg már sokkal türelmesebb is lettem, mint húszon éves koromban, kivéve amikor nem!
-
DonLaca@
senior tag
Nem akartam még váltani de ha tényleg 710 lesz benne és 6/128gb 100e Ft alatt lesz akkor nehéz lesz lebeszélnem magam róla
.
Szép szimmetrikus a káva és nincsen notch.
-
gyuri1979
aktív tag
Uraim
És láss.....https://m.mobilarena.hu/hir/tenaa-s_fotosnak_pozolt_a_xiaomi_mi_max_3.html
-
*Mukeey*
addikt
válasz
DonLaca@ #5176 üzenetére
Elődökből kiindulva tuti a sd636,Mi Max azért alsóbb szegmensben indult.Igazából egy aktuális Redmi Note széria,nagyobb házban/kijelzővel/akkuval.Max1-->Note3pro hardverét kapta,a Max2 pedig a Note4-ét.Valószínűen lesz 3/32,4/64 és 6/64vagy128.Nincs ezzel gond,korrekt iparosmunka,semmi flanc.Csak árban is maradjanak ezen a szinten és rendelem is😁Úgyhogy szerintem ne számítsunk felső kategóriás dolgokra.
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #5173 üzenetére
Igazad van.....,már akkor biztos minden ha bemutatták.
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #5169 üzenetére
Remélem nem 636 snapi lessz benne, csak elírás és 710-et teszik bele.... Type-c hol van???? Még mindig usb? Na neee mááá..... a B20 jo pont.
-
Milestone2
nagyúr
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #5167 üzenetére
Kíváncsi leszek erre a Miui.hu-s shopra! Így leírva nem hangzik rosszul a dolog.......
Főleg ha árat is tudnak csökkenteni,ahogy írják. -
gyuri1979
aktív tag
Nem ide tartozik,de kicsit minket is érint.....
http://blog.xiaomishop.hu/fontos-szolgalati-kozlemeny/
-
fisi
senior tag
Sziasztok!
Nemrég frissítettem a Mi Max2 őt az új miui ra
MIUI 9.5.5.0 stable.
Most a gyári böngészőben ha pl facen likeolok vagy esetleg még hangulat ikont is fűzök egy megjegyzéshez idétlen huppogo meg kerrego hang hallatszik. Tudom idétlen probléma, de felettébb idegesítő.
Járt már valaki így? Esetleg valami megoldás? -
*Mukeey*
addikt
válasz
Milestone2 #5162 üzenetére
Ez full így van.Onnan amúgysem rendelek soha már,minden eszméletlen lassan ért ide.Ali és Gearbest sokkal jobb(szerintem)!
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #5162 üzenetére
Valamit valamiert
-
gyuri1979
aktív tag
https://m.banggood.com/Xiaomi-Mi-Max-3-Smartphone-p-1309312.html?rmmds=search
Hát megvan a véleményem......... De szerintem ez a kép kamu
-
TpS
őstag
Tud valaki jó vékony hegyű kapacitív tollat ajánlani a mix-hez?
-
TpS
őstag
válasz
Milestone2 #5156 üzenetére
Ha kijön, lehet, hogy a 2s megy (ami még meg se jött), és inkább egy ilyenbe ruházok be (sokkal kevesebbet)? Csak nagyon állat lenne az a bazi nagy kijelző! A vezeték nélküli töltés, meg a fotó cucc annyira nem hat meg, de szeretem a nagy képernyőket.
Amúgy nézegettem miui10 képeket, egyre jobban kezd tetszeni, aztán majd élőben kiderül, hogy beborul-e.
-
Milestone2
nagyúr
6.99 és ugye most már sokkal kicsinyebb készülékméretbe bele tudják kalapálni...
https://helloxiaomi.hu/pletyka-juliusi-xiaomi-felhozatal-redmi-6-pro-mi-max-3-mi-pad-4/
"...A Xiaomi kínai weboldalának kódjában kutakodva lettek figyelmesek kínai rajongók a Mi Max 3, Mi Pad 4 és Redmi 6 Pro képernyő fóliákra. A cég készül a készülékek bemutatására, csak érdekes, hogy előbb a kiegészítőket töltik fe. Weibo felületére került ki, a Mi Max 3 állítólagos, specifikációja, ami talán nem is áll messze a valóságtól. 6.99″ képátló, FHD+ felbontás, dupla hátsó kamera(20MP), 5.500 mAh aksi, QC3 gyors töltés, Snapdragon 710, 4/46GB, Android 8.1 MIUI 10. A durvább pletykák ezen felül vezeték nélküli töltést is írnak, ami nem megvalósíthatatlan és nagyot dobna a telefonon.l…" -
RMZ250
senior tag
válasz
Milestone2 #5151 üzenetére
Nem, csak itt kérdeztem. Lehet Hydrogen-re csak később lehet majd.
-
RMZ250
senior tag
Van valami ötletetek, hogy miért nem tudom letölteni ezt a másfél gigás frissítést? Már sokadjára próbálom de mindig megakad a letöltés. Egyszerűen nem jön le.
-
TpS
őstag
válasz
Milestone2 #5148 üzenetére
Amúgy a 710-zel már elég kemény "kis" vas lenne!
-
TpS
őstag
Újabb hírmorzsa a max3-ról, lehet hogy 710-zel jön? [link]
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #5142 üzenetére
Oksa. Kíváncsi leszek,mit fog tudni,mert az amoled miatt nagyon húz a szívem az Mi8 ra.
-
gyuri1979
aktív tag
https://helloxiaomi.hu/pletyka-mi-max-3-kepernyo-es-hatlap-bukkant-fel-kepen-es-videon/
Egy kis morzsa.......
-
gyuri1979
aktív tag
Érdekes,nekem nem bírja letőlteni csak 86%-ig,és utánna kiírja hogy próbálja újra a letőltést.
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #5138 üzenetére
Majd látjuk mi lessz,csak jó legyen!
-
Milestone2
nagyúr
Igazából holnapra vártam a 10-et, de lehet, hogy egy hét csúszás lesz és holnap csak a mostani zászlóshajók kapják
bemeg... -
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #5135 üzenetére
Én is ezen gondolkodtam.....kicsit korainak tartom én is. De ha nagyon nem jó,max visszarakom a mostanit.
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #5133 üzenetére
Én is elkezdtem tőlteni. 15 perc alatt 3% lejött....hurrá
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #5131 üzenetére
-
DonLaca@
senior tag
Azt tudja valaki hogy a Miui-t hogyan lehet rávenni hogy használja a telefonban levő ramot?
Jelenleg csak dísznek van a készülékben a 4gb. Kb. az ősidőkben volt ilyen sz* a ram kezelés az androidban mint most a Miui-ban.
Fejlesztői beállításoknál hiába állítom át az opciót mert teljesen figyelmen kívül hagyja.
LineageOs alatt (nugat, oreo) tökéletes. -
Keresztapper
senior tag
válasz
Criminal017 #5128 üzenetére
Igen, ez utóbbi produkálta a fenti eredményt.
-
Jhonny06
veterán
válasz
Milestone2 #5125 üzenetére
Sorry, az véletlen, de kettő fajta van sima Mi Max-hoz is. Amit nem tudok, hogy a digitizer mit akar jelenteni. Mert volt egy összeszerelő videó és ott írta a srác, hogy digitizer-t vett és hogy nem volt jó hozzá.
Ez az akar lenni, hogy nem maga az LCD tört be, hanem a felette levő érintésérzékeny felület?
-
Jhonny06
veterán
Sziasztok!
Képernyő cserével kapcsolatban van valakinek tapasztalata? A bal oldalára esett a telefon, felül és alul is pókhálós lett, maga a képernyő csak egy kicsit. Működnek a kapacitív gombok meg a kijelző is 100%-osan. eBay-en kettőt találtam, nekem gondolom az első kell (?)
Mi a különbség? Köszi!
Fr Xiaomi Max Mi Max Glass Replacement LCD Display Touch Screen + Frame Assembly
Black Xiaomi MI MAX 2 LCD Display Assembly+Touch Screen Digitizer
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Keresztapper #5121 üzenetére
Max1 nyers teljesítményben erősebb,mint a 2.
Sd650 vs 625. -
*Mukeey*
addikt
válasz
Criminal017 #5119 üzenetére
Ez így teljesen okés
lennelesz,azonnali rendelés 100ezer alatti kezdőár esetén😎 -
Criminal017
őstag
Mi Max 3 pletyka, certifikáció: link
-
DonLaca@
senior tag
Kipróbáltam ezt az OC kernelt Miui romon (Max2). 83 000 pont felett csinált Antutuban. Még sohasem teszteltem eddig úgyhogy nem tudom alapból mennyi lenne
. Érzésre piszok gyors lett a telefon. kiváncsi vagyok hogy az üzemidőn ez mennyit ront.
2400/855MHz a CPU/GPU szinte 0 melegedés.Miui alatt nem működik ezzel a kernellel a wifi!!!
(Én csak mobil netet használok engem ez nem zavar) -
Milestone2
nagyúr
No, ma jött ki frissebb kommüniké.
Úgy tűnik jövő héten csak a: Mi 6, Mi MIX 2, Mi MIX 2S, Redmi S2, Redmi Note 5 Pro (India)/Redmi Note 5 kap MIUI 10 GLOBAL-t.
A többiek csak később.
http://en.miui.com/thread-2739256-1-1.html -
Milestone2
nagyúr
És a végére egy MIUI10 GLOBAL ROM megjelenési sorrend kép:
Forrás: en.miui.com -
Milestone2
nagyúr
Csendben elsütött FONTOS INFORMÁCIÓ
ROM letöltőoldalak egy kis (de nem meghatározott) időre leállnak.
http://en.miui.com/thread-2804733-1-1.html -
maroni
aktív tag
válasz
Criminal017 #5110 üzenetére
Köszönöm. Sikerült!
-
maroni
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tudja hogyan lehet a sim kártya pin kódját kikapcsolni vagy átírni?
Üdv Laci -
-
*Mukeey*
addikt
Ha amoledes lenne a max3,noccs nélkül.....(sóhaj)
Jelen pillanatban Note5 lenne a választásom,jöhetne már valami info a maxról.Jelenleg a 4/64es 65k eustocknál,de egy amoledes max3ért 100ast is kipengetném.
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #5105 üzenetére
Jaja,remélem elfelejtik. Bár ha az is amoledet kap.......akkor nagy az esély rá. Ha juliban bemutatjak,akkor lassan elkezdenek szivárogni az infók róla. Az amoledel nincs bajom,sőt örülök is neki ,de ez a fránya notch....
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
*Mukeey* #5101 üzenetére
Nekem bejönnek,majd kíváncsi leszek a valós árakra,mert amit bemutatáskor mondanak,azok a megjelenéskor az arakna a közelében sincsenek. Nagyon elgondolkoztam,de az akkuert en sem vagyok oda. Megvárom a max3-at,és akkor eldontom mi legyen. Remélem legalább a MAX is lessz ekkora dobás.
-
t.roby90
tag
Szerintetek az mitől lehet, hogy egyszer csak nem reagál az ujjlenyomat olvasó és beállításokból is eltűnt az a menüpont. Próbáltam újraflasheltem a rendszert is, ugyanaz. Hardware hiba?
-
*Mukeey*
addikt
Na kinek hogy tetszenek a bemutatott mi8-ak?
Nálam kiestek sajna az akkuk miatt,nem lenne előrelépés s8 után sajnos.Meg ezzel a noccsal a sírba tesznek a gyártók,minek kell ezt eröltetni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 14 Pro max 128GB gyári független mint az új akku 97%
- samsung galaxy s22
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Újszerű,Kétkártyás,Töltővel. 1év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest