Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cellpeti
nagyúr
Tényleg annyira lassú ez a mobil, mint amennyire modják? Azt hallottam sok mindenkitől,hogy élvezhetetlen...
-
sbazsi
veterán
tudom, a desirem rootolt, meg moddolt firmware van rajta.
ez nem az enyém lesz, és ameddig ráférnek a programok, addig feleslegesnek tartom a rootolását.
de a végén megintcsak azért fogom rootolni, mert a rendszer rákényszerít...
mitn desire esetében, mert nem fértek fel a progik... -
Zoly75
aktív tag
Melyik ROM-ot ajánljátok?
A kinézet kevésbé érdekes, nekem a gyári is megfelel.
Szempontok:
- gyorsabb legyen,
- lehetőleg kevesebbet fogyasszon,
mint a gyári, illetve a magyar ékezet beviteli lehetőségek maradjanak meg.Egy ROM cserénél gondolom minden elveszik, nem?
Vagyis minden programot lehet újra felrakni?
Meg gondolom a személyes adatokat elmenteni, majd visszatölteni? -
sbazsi
veterán
olvasom, olvasom, de nem találom.
gyári home progit használom. nem találom, hogy hol kell hozzáadni. már tegnap is kerestem. de mintha első bekapcsnál lett volna 7, nem rémlik.
ááááááá, átváltoztatam az egyik témára, és amit eddig belőttem, azt törölte. vissza tudom állítani -
Lasy
veterán
olvasgass a blogomba!
1
Root nem csak egy apk, de 2 perc.
2
Nem tudom milyen home progit használsz, de ha az alapot akkor ha jól emlékszem 7, de ez bármikor bővíthető, illetve csökkenthető, a menü gombot megnyomva a témák közet variálhatod is.
3
titanium backup a progi neve, de root jog szükséges hozzá.
4
akkor nem küldök priviben semmit. -
sbazsi
veterán
a saját csengőhangokat milyen mappába kell tenni? (mp3 jó, igaz?)
one click root van erre a telefonra?
alapból hány képernyő van, nem 7? ha 6, akkor ok, de most nálam valamiért csak 6 jelenik meg. hogy tudom visszatenni a hetediket?
az appbrain nekem is feltett pár programot. (pl. 360 People, RoadSync, Tuenti) Ezeket hogy tudom törölni
és valakinek esetleg lenne valamilyen ndrive (vagy más navi) linkje, az ne küldje el priviben, mert azt tiltja a szabályzat.
-
Lasy
veterán
ÁÁÁÁááááá a JIT nélküli verziómat nem szeretné visszatenni a NANDROID...
Ez így nem fer...
Most kezdhetek mindent elölről.... -
Lasy
veterán
válasz
Steve1207 #4951 üzenetére
Tomao, a kitchennel szeretné megoldani, ha jól értelmezem, de nekem azzal nem ment.
Megvan a nand backup, a gyáriról, feltöltés alatt...Amúgy a gyári szoft fent van a blogomban gyorsabb letöltés végett más tárhelyen...
mkRoland:
flash támogatás alatt értheted a flash menüt is.
De igen van flash alapú böngésző, de mint írtam az böngésző... SKYFIRE -
mkRoland
senior tag
Javítsatok ki, ha tévedek, de tulajdonképpen a 2.2 és a 2.1 között a főbb különbségek csak ezek (a Froyo javára):
- wifi routerként is tud üzemelni a teló (2.1 megoldás: root + progi)
- lehet telepíteni a kártyára is progikat (2.1 megoldás: root + app2sd)
- gyorsabb szoftverkörnyezet a JIT miatt (2.1 megoldás: root + JIT-patch)
- Flash támogatás (2.1 megoldásról hirtelen nem tudok nyilatkozni, de azt hiszem valamelyik böngésző tud ilyet).
Ha 2.2-re flashelitek a telót, onnét tudtommal nincs visszaút lefelelé, a voda pedig nem fogja bevenni, hogy egy vírus miatt lett rá Froyo, tehát nagy valószínűséggel a gari ugrik, míg a 2.1 esetében wipe után újraflashelve a vodás ROM-mal senki nem mondja meg, hogy mit csináltál vele előtte softwaresen. Mert a hivatalos 2.2 nem valószínű, hogy kijön erre, sőt, talán még a ZTE-s 945-re sem. Ha van egy igazán jól működő, belakott, utolsó bitjéig kiismert op.rendszer, biztos hogy megéri váltani egy valamivel nagyobb tudásúra, holott a régiből is ki tudod hozni azt (XP <=> Vista)? Inkább még a 2.1-re kellene gyúrni, aztán ha lesz atomstabil 2.2, akkor arra átportolni a jobban sikerült alkotásokat. -
tomao
tag
srácok ezt a cuccot flasheljétek fel h anem féltek utána visszaállítani mindent
, olyan animációkat tud, hogy besz@rtok behúúúgyoztok
hasonlókat mint ebben a videóban
ennek az átportolásán fogok a közeljövőben dolgozni, mert egyelőre elb@sz@rint egy csomó dolgot
-
Dread
tag
légyszi mondjatok olyan progikat amivel lehet huzni a telo orajelén/teljesitményén
-
qltsar
veterán
válasz
Steve1207 #4974 üzenetére
már megtaláltam nagy nehezen, csak az volt a gond, hogy autentikációt kért a merketről...1.22-es nem volt jó, 1.24-es sem
de az 1.23-mas jólett
kicsit érdekes így nem-élőbe gitározni
De sebaj, mikor utazom legalább nem fog hiányozni a rendes gitárom
a hotel california, már megy mint az állat
-
qltsar
veterán
Nincs meg valakinek véletlenül az android solo nevű alkalmazás full verzióban?
-
Steve1207
veterán
válasz
Darth_Revan #4971 üzenetére
Ebben a telóban nincs 3d támogatás, szóval a megjelenítése alapból kétséges ezeknek.
-
Darth_Revan
veterán
Hali!
Próbálta már valaki ezen a telefonon az Assassin's Creed és a Gangstar: West Coast játékokat? Hogyan mennek? -
szucs2
tag
Kérnék szépen egy privát megerősítést, attól aki valóban függetlenített ? kitől ? rendelt stb.
-
tomao
tag
hát szerintem úgy kéne nekikezdeni, hogy felteszed az original voda romot lemented és feltöltöd nekem a 4sharedre, aztán meglátom mit tudok csinálni, egyelőre ez igencsak hipotetikus, ha menni fog készítek leírást
ha az eredeti magyart visszafejtjük akkor talán meg lehet oldani a teljes magyarítását is a custom romoknak
-
Steve1207
veterán
válasz
hodostamas #4961 üzenetére
Fel is adtam, behülyítettem a készüléket csöppet
sikerült visszahoznom a dolgokat arra ami volt, hagyom is mostmár. De akkor nem értem minek volt benne és hivatalosan AF-osnek ismertetik jópár helyen ezt a típust...
-
tomao
tag
válasz
Steve1207 #4953 üzenetére
ezekből is ki lehet nyerni az apk-kat egy bonyolultabb módszerrel, mint ahogy azt gondolom anno freddyemmer barátunk is tette, fel kell tenni a stock romot az ismert módszerrel, aztán erről csinálni egy nandroid backupot, amiből már speciális programmal lehet custom romot csinálni, ha valaki érez magában affinitást ehhez, akkor meg is csinálhatja a backupig, aztán onnantól én átvenném és kinyerném belőle ami kell
-
tomao
tag
adwnél bajlódosabb lecserélni az ikonokat, ugye ott a témákat apk-ként lehet felrakni, ezért kb ugyanúgy kell őket szerkeszteni, mint a többi apk-t kibont, photoshoppol, fájlok lecserélése és szignózása.. vagy nézz szét marketen vannak egészen jó témák, hátha tetszik valamelyik
egyébként grafikusi vénával megáldott fórumtársaimat biztatom, hogy csináljanak témákat adw alá, amit után akár még pénzért is árulhatnak a tőlünk nyugatabbra élőknek
nekem pl tetszene valami kellemes minimalista, de se türelmem, se kvalitásaim nincsen ehhez
az észrevételeddel kapcsolatban: nekem megjelenik a felkiáltójel jól láthatóan
nálad nem?
-
Steve1207
veterán
-
tomao
tag
ja és darkplace nevű kollega az xda-n linkelt egy voda845-tel működő clockwork recovery-t, nem tudom, hogy jobb-e de kipróbáltam és működik
-
qltsar
veterán
csúúúcs!!! köszi
más: ADW-nél van olyan lehetőség, hogy customizáld a dockbar iconjait? most konkrétan arra gondolok, hogy pl. a névjegyzéknek ne az eredeti ikonja legyen, hanem mondjuk az ami launcherproban.
jah és egy észrevétel, az USB hibakeresés csatlakoztatva előtt, ugyebár lenne egy fehér felkiálltójel, csak ugye nem látszik, mivel fehér a háttere. szerintem ezt ötletesen, egy kicsit dagibb felkiálltójellel meg lehetne csinálni, aminek a széle feketén kivan húzva, és akkor látszódna a notibaron is kis ikonként, meg látszódna akkor is amikor lehúzod.
-
tomao
tag
na itt is van a transparency theme with cb, megkötései ugyanolyanok mint az előzőnek csak kerek a töltöttség kijelző
-
qltsar
veterán
-
Steve1207
veterán
Ebben a videóban a kamera bemutatásnál/beállításoknál található AutoFocus. Van valami módja, hogy a gyári régebbi huawei vodás APP fájlját kibontsuk és kiszedjük a kamera apk-ját? Ahogy látom az Egyesült Királyság a forrása, így ez a tesztkészülék arra a környékre készült sw-vel lehetett felszerelve.
-
qltsar
veterán
esetleg ha van időd leírhatnád nekem, hogy hogy kell ezt megcsinálni, aztán akkor nem kérnélek meg ilyen hülyeségekre
. De amúgy teljesen jó az egész trans-os téma az 1.5-ös, azt flasheltem rá, a régebbire, csak az 1.4-esben lévő only fehér akksi kellene, mert ha jól emlékszem az transparent.
köszi előre is!szerk.: vagy mégegyszerűbb! az 1.4-eshez csak add hozzá a notitranst, annyi tökéletes, márha az ikonok átlátszóak abban, ezt nemtudom.:S
-
tomao
tag
válasz
Davidka0716 #4934 üzenetére
a bootnál megakadást még nem tapasztaltam, furcsa, esetleg megpróbálhatod mégegyszer ráflashelni az LR845-öt, de ha Mr-t akarod használni, elég lehet azt is csak ráflashelni, de ajánlatos wipeolni az első három pontot recoveryben ha csináltál ext particiót, ha nem akkor csak az első kettőt és úgy felrakni
a handcenttel vannak problémák valamiért settingsnél kifagyogat, már velem is megtörtént egyszer amikor újraraktam a romot, erre jelenleg egy megoldás van le kell szedni marketből és feltenni újra
--
appmanageléshez egyébként kiváló program az appmonster ami marketről elérhető
-
Steve1207
veterán
válasz
Mivel ilyenkor már rootolva van elég belépni a recoverybe (hívás gomb + hangerő fel + bekapcs). Itt wipe data meg wipe dalvik és flashelheted is a memkariról az mr 1.9-es zip-et.
-
Davidka0716
csendes tag
válasz
.
-
Davidka0716
csendes tag
válasz
Steve1207 #4919 üzenetére
Felraktam a LightningRed ROM-t, de sms írásnál kifagyott, aztán újra indításnál meg áll a boot-nál.
Felraknám inkább a Mr Edition v1.9-et.Kérdésem mit kell újra csinálnom?
Elég a másik ROM-ot felrakni a mem.kártyára és onnan tovább, vagy az előző lépésekből is meg kell valamit csinálnom? -
arany1989
tag
A jávás alkalmazásokat hogyan lehet rávenni hogy menjenek a telón?
Át kell alakítani őket és telepíteni apk-ként vagy hogy?
Esetleg valami leírás?Előre is köszönöm!
-
BigT
senior tag
-
qltsar
veterán
tomao:
hogy tudnám lecserélni az akksiikont? próbáltam OUT Kitchennel, de olyan szép errorlogot kaptam mint a huzat -
BigT
senior tag
Ha már megint fülesekről volt szó: nem ismeri ezt véletlenül valaki? BlackBerry HDW-15766-005 Premium In-Ear stereo headset (3,5 jack csatl.)
Vagy ez nekünk felejtős? -
sbazsi
veterán
mégvalami: a saját csengőhangokat milyen mappába kell tenni?
-
sbazsi
veterán
azt hiszem a feltett programok itthonról valamiért nem érhetők el a telefonra. marketen nem jelenik meg, valszeg ezért nem tudom törölni. bármi tipp, hogyan tudnám törölni?
másik két kérdés?
más: alapból hány képernyő van, nem 7? ha 6, akkor ok, de most nálam valamiért csak 6 jelenik meg. hogy tudom visszatenni a hetediket?illetve hogy tudok olyan widgetet kitenni, amivel be-, illetve ki tudom kapcsolni a mobilnetet
ugyanígy "sync all" ikon is jó lenne. -
Steve1207
veterán
válasz
Davidka0716 #4918 üzenetére
Nyugodtan felrakhatod bármelyiket, magyar nyelved lesz alapból. Superboot telepítés, Recovery felrakás, Recovery módba belépés, wipe data/dalvik cache (a memókártyát nem kell partícionálnod, ha nem akarsz rá progikat telepíteni) szóval hagyhatod nyugodtan, flash zip, memkarin kiválasztod a zip-et, vársz. A fentebbiben említett Lasy blogja részletesen leírja egyébként.
-
Davidka0716
csendes tag
Na rászántam magam a ROM cserére.
Kérek egy linket olyan ROM-hoz, ami Magyar nyelvű és hiba nélkül működik.Ez a LightningRed Magyar?
-
Steve1207
veterán
válasz
izomhod #4913 üzenetére
Nem volt még másik érintőképernyős telóm, így erre nem tudom a választ. Tuti, hogy van érzékenyebb, meg jobb rezisztív kijelző, de én megszoktam a használatát pár óra használat után. Érdemes fóliázni a kijelzőt, majd ha mocskos lesz akkor megtörölni és kész.
A Custom Rom-okról: Mr. Edition és LightningRed az említésre méltó. Az Mr Edition volt sokáig a "legjobb" de aztán a legtöbb fórumozó belejött és csinálgatja szépen a sajátjait
LightningRed rom alapja szintén az Mr Edition, de változott a kinézet, legújabban kapott overclock támogatást (proci 528mhz helyett 691mhz-en megy), JIT-et stb.
A gyári voda rom bármikor visszaállítható! A custom romok felrakásához rootolni kell a telefont és recoveryzni, ezekről minden le van írva Lasy kolléga blogjában. Ezen kívül ajánlom a fórum átolvasását, átfutását, de az alábbiak alapján mindenről esett szó :] -
izomhod
őstag
-
sbazsi
veterán
Lenne néhány kérdésem:
az appbrain nekem is feltett pár programot. (pl. 360 People, RoadSync, Tuenti)
Ezeket próbáltam törölni az alkalmazáskezelőben, nem sikerült. Próbáltam törölni az appbrain weboldalon keresztül, szinkronizáltam a telefonon a progit, de az is sikertelen volt.
itt írták ezt, nekem nem ment.
hogy tudom törölni?más: alapból hány képernyő van, nem 7? ha 6, akkor ok, de most nálam valamiért csak 6 jelenik meg. hogy tudom visszatenni a hetediket?
illetve hogy tudok olyan widgetet kitenni, amivel be-, illetve ki tudom kapcsolni a mobilnetet
ugyanígy "sync all" ikon is jó lenne. -
arany1989
tag
Tudtok valami megoldást az otthoni függetlenítésre?
Tudom hogy TurboSIM-mel működik, de kíváncsi vagyok hogy más mód nincs e?
Olyan érdekelne amihez elég egy PC és egy adatkábel. -
siva
aktív tag
Nekem a Mr 1.9 a boot macin nem jut túl.
Másnak nem volt problémája? -
Steve1207
veterán
válasz
izomhod #4905 üzenetére
Én 6120c-ről váltottam erre, megérte részemről eléggé.
Voda menü eltüntethető, sok custom rom létezik hozzá amivel a gyári vodánál jóval gyorsabb a készülék. Én a gyárit használtam ismerkedésre, elnézve egy hétig a hibáit, utána váltottam, így láttam igazából a fejlődést.
Hátrányokat annyira nem írok, hisz kompromisszumok ugyebár, van jóval nagyobb tudású androidos készülék, de az 2-3x többe is kerül a tudásáért. Kamerája nem valami jó, de közösségi oldalakra visszaméretezett képekkel elfogadható eléggé. Talán még az zavaró, hogy a virtuális bill elfoglalja a fél képernyőt, ha használjuk, de gyorsan megszokható.
Előnyei: wifi, gps, android rendszer és a támogatottsága. Én a kijelzőt és méretet is ide sorolom, mivel a többi készülék sokkal nagyobb fizikailag. USB-ről is tölthető. És persze a készülék ára!
Az akksija húzós használattal 1 napos, általában 2-3 napig elmegy. Ez az android készülékekre általánosan jellemző amúgy is, se előny se hátrány
Hirtelenjében ennyi jutott eszembe. -
Lasy
veterán
válasz
david00888 #4900 üzenetére
Nem biztos, hogy fog menni, de egy próbát megér.
-
arany1989
tag
válasz
david00888 #4904 üzenetére
Tessék
Amúgy alapji a Mr Rom-ra támaszkodnak ha jól tudom.
Nekem nagyon bejött. -
izomhod
őstag
Sziasztok!
Gondolkodok egy iylen telóban, 12e-ért hozzájutnék újonnan garival.
Most független nokia e51en van, jó telefon, szeretem.Úgy tervezem, hogy 845ös lesz nekem, e51 megy tovább a családban.
Milyen előnyökkel/hátrányokkal fogok szembesülni ha váltok?
A voda menü eltüntethető ugye?
Köszi előre is
Üdv -
arany1989
tag
Az szeretném megtudni hogy teljes ROM mentést hogy tudok a telóról csinálni.
Most icemadrom093 ROM van a telón és nagyon jó.
De szeretném kipróbálni az új Mr Rom 1.9-et.
De ha nem jön be akkor megy vissza az előző, de nem szeretnék megint vesződni a telepítésekkel, beállításokkal.Le tudom cak-pak menteni a mostanit?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest